Πέμπτη, 27 Απριλίου 2017

Ερωτικές Συμβατότητες Ζυγού

Ζυγός – Κριός

Είστε οι πιο ταιριαστές και αταίριαστες φύσεις. Ο δεσμός σας θα είναι γεμάτος από καταιγίδες, αλλά θα είναι κάπως καλύτερος όταν ο Κριός θα είναι ο άντρας. Απαιτεί πολλές φορές από εσάς πράγματα που ο ίδιος δεν μπορεί να σας προσφέρει. Δώστε του την ευκαιρία να σας εκφράσει τα βαθύτερα συναισθήματα του ως ένδειξη δύναμης και όχι αδυναμίας. Πολλές φορές, επίσης είναι πολύ δύσκολο για ένα Ζυγό να χειριστεί αυτή τη παρορμητική φύση του Κριού και ο Κριός δεν θα μπορεί να κατανοήσει εύκολα τη λαγνεία αλλά και τη διακριτικότητα του Ζυγού. Θα πρέπει να υπάρξουν αρκετές υποχωρήσεις και συμβιβασμοί για να προχωρήσει ομαλά αυτή η σχέση.

Ζυγός – Ταύρος

Ο Ζυγός είναι γενικότερα πιο ρομαντικός και συναισθηματικός από τον Ταύρο, ο οποίος είναι πιο προσγειωμένος και σταθερός. Και οι δυο αρέσκονται στο σεξ, αλλά ο Ζυγός ίσως βαρεθεί τη μονοτονία και την απαιτητικότητα του Ταύρου και ίσως στραφεί προς τις καλλιτεχνικές του τάσεις για να ξεφύγει. Με λίγη κατανόηση και συμβιβασμό, ο Ζυγός όμως θα επωφεληθεί από τις άλλες πλευρές που ο Ταύρος έχει, όπου καλά θα κάνει και θα τις απολαύσει. Ο Ταύρος, θυμηθείτε, ζητάει ό’τι κι εσείς, αρμονία, τρυφερότητα, λόγια και αφοσίωση

Ζυγός – Δίδυμοι

Τα δύο αυτά ζώδια ανήκουν στο στοιχείο του Αέρα και ταιριάζουν αρκετά. Μαζί του θα χαρείτε έναν ευτυχισμένο και όμορφο ‘αέρινο’ δεσμό. Θαυμάζετε τον πνευματικό του κόσμο και χάιρεσται την αγάπη που σας προσφέρει, αλλά η αλήθεια είναι πως δεν τον καταλαβαίνετε ποτέ. Είναι λίγο αφελής και επιπόλαιος. Όμως σας αρέσει ο ρομαντισμός και το ο παιδικός του τρόπος, εξάλλου είναι αναμφισβήτητα ελκυστικός. Κάνετε ατελείωτες συζητήσεις μαζί και καλό θα είναι να παραβλέπετε μερικά πράγματα και θα περνάτε όμορφες μέρες.

Ζυγός – Καρκίνος

Σε αυτή τη σχέση, ο Καρκίνος είναι πιο συντροφικός και απαιτητικός στα χάδια και το συναίσθημα από έναν Ζυγό. Βέβαια, υπάρχει μεγάλη συναισθηματική ευαισθησία και αγαπάτε και οι δύο τις ανέσεις, το όμορφο περιβάλλον και τη διασκέδαση. Καλό θα είναι να προσπαθείτε να περιορίζετε την ζωηρή πολλές φορές κοινωνική σας φύση γιατί ο Καρκίνος νιώθει ότι σας προσφέρει αγάπη, αφοσίωση, τρυφερότητα και πίστη και ίσως αισθανθεί πληγωμένος. Αν βρείτε τη χρυσή τομή, η σχέση αυτή μπορεί να γίνει ήρεμη και όμορφη!

Ζυγός – Λέων

Ο Λέων είναι ενδιαφέρων, τολμηρός και ευχάριστος. Σας θαυμάζει για την εξυπνάδα, το πάθος, τον αισθησιασμό και τη δικαιοσύνη σας. Εσείς του δείχνετε τον θαυμασμό και την κολακεία που τόσο επιζητάει, αλλά πολλές φορές αναστατώνεστε με την επιβλητικότητα του. Στο σεξ τα πάτε μια χαρά, αφού και οι δύο ξέρετε να απολαμβάνετε τη χαρά του σεξ και του έρωτα!

Ζυγός – Παρθένος

Η σχέση αυτή ίσως είναι περισσότερο πνευματική παρά σωματική. Δυστυχώς για εσάς, η Παρθένος δυσκολεύεται να εκφράσει τα συναισθήματα της, κάτι το οποίο εσείς έχετε οπωσδήποτε ανάγκη, αλλά θα προσπαθήσει πολύ να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις σας. Πείστε την Παρθένο ότι έχει περισσότερη ανάγκη για ξεκούραση και χαλάρωση και μάθετε την να ξεχωρίζει τα προβλήματα της δουλειάς από το δεσμό και την κοινωνική ζωή. Πολλές φορές ζητάτε τη συμβουλή της, αλλά τελικά η απόφαση παίρνετε από εσάς.

Ζυγός – Ζυγός

Υπάρχουν σίγουρα δύο περιπτώσεις. Η μία είναι ότι η σχέση σας θα μεταβληθεί σε πεδίο μάχης και συγκρούσεων ή θα βρείτε τη τέλεια σχέση. Πάντως, καταλαβαίνετε απόλυτα ο ένας τον άλλον. Κάνετε ατελείωτες συζητήσεις και αναλύσεις και ίσως και να ξενυχτάτε μαζί προσπαθώντας να λύσετε τα προβλήματα που απασχολούν τον κόσμο, μικρά ή μεγάλα!

Ζυγός – Σκορπιός

Μια όμορφη σχέση μιας και ο Σκορπιός μπορεί να σας φέρει στα ύψη του αισθησιασμού και στα άκρα του ρομαντισμού. Ο Σκορπιός συμμερίζεται τα όνειρα σας αλλά και τις φιλοδοξίες σας. Είναι βέβαια λίγο απαιτητικός, κτητικός και ζηλιάρης αλλά θα κάνει τη ζωή σας άνετη και ευχάριστη. Θέλει να νιώθει πολλές φορές πως ελέγχει το δεσμό σας. Αφήστε τον. Χαρίστε του ζεστασιά και αγάπη ακόμα και στις χειρότερες στιγμές του. Θα βρείτε μια ήρεμη και σωστή σχέση.

Ζυγός – Τοξότης

Στον Τοξότη θα αγαπήσετε τον ιδεαλισμό, τη ζεστασιά και τη γενναιοδωρία του. Εκείνος θα λατρέψει την πνευματική σας καλλιέργεια και το αίσθημα της δικαιοσύνης σας. Καλό θα είναι να προσπαθείτε να ανέχεστε λίγο τις μεταπτώσεις του και να μην ξεχνάτε ότι κι αυτός αλλάζει εύκολα διάθεση. Έχετε την ίδια αίσθηση του χιούμορ, αλλά μερικές φορές τον τρομάζει η ανάγκη που νιώθετε να είστε πάντα μαζί του. Ο Τοξότης θέλει να τριγυρίζει, αλλά θα ήθελε επίσης να είστε πάντα εκεί, όταν γυρίζει, για να τον γεμίσετε με αγάπη και κατανόηση.

Ζυγός – Αιγόκερως

Ίσως βρείτε τον δεσμό αυτό λίγο απογοητευτικό γιατί έχετε ανάγκη από λόγια αγάπης και μεγάλη προσοχή. Ο Αιγόκερως είναι φαινομενικά ψυχρός και κλεισμένος στον εαυτό του. Αν ψάξετε όμως βαθύτερα θα βρείτε έναν πολύ τρυφερό, συναισθηματικό κόσμο! Αφήστε τον να σας γνωρίσει με τον δικό του τρόπο και να νιώσει άνετα. Τότε, θα έχετε βρει μια όμορφη, σταθερή αλλά και ασφαλή συναισθηματικά σχέση.

Ζυγός – Υδροχόος

Θα υπάρχει μια πολύ ικανοποιητική σχέση, συναισθηματικά αλλά και σωματικά, αρκεί να αφήνουν και οι δύο τον εαυτό τους ελεύθερο και να εκφράζονται ειλικρινά. Ο Υδροχόος ίσως κάνει καμιά φορά πράγματα που δεν περιμένετε( όπως κι εσείς άλλωστε), αλλά μαζί θα περάσετε πολύ όμορφα. Μην μένετε μακριά ο ένας από τον άλλον γιατί δεν θα κάνει καλό στη σχέση σας, Διασκεδάστε, συζητήστε και χαρείτε τη σχέση σας!

Ζυγός – Ιχθύς

Ο Ιχθύς θα σας γεμίσει με περιποιήσεις και πάθος και θα είναι σχεδόν πάντα έτοιμος να ικανοποιήσει τις σωματικές και συναισθηματικές σας ανάγκες. Θα σας δώσει απέραντο ρομαντισμό, εσείς όμως θα αισθάνεστε ανασφάλεια. Η σχέση αυτή ίσως να ευδοκιμήσει εάν προσπαθήσετε να μιλάτε συχνότερα και να συζητάτε μαζί του κάθε πρόβλημα. Ο Ιχθείς ίσως δυσκολευτεί να δεχτεί ορισμένες ψυχρές πτυχές σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου