Πέμπτη, 27 Απριλίου 2017

Ερωτικές Συμβατότητες Λέοντα

Λέων – Κριός

Καλό θα είναι να θυσιάσετε λίγη από την υπερηφάνεια σας, για χάρη του εγώ του, μα να αποφύγετε συγκρούσεις που δεν είναι αναγκαίες. Σίγουρα είναι μια πολύ πετυχημένη ένωση στο σεξ, αλλά ίσως πολλές φορές να χαλάει στο θέμα του αρχηγού. Μοιάζετε πολύ.  Ο Κριός βρίσκει τον Λέοντα πρόσχαρο και χιουμορίστα, ενώ ο Λέων βρίσκει τον Κριό φοβερά ενεργητικό. Ο θυελλώδης ενθουσιασμός σας κάνει τη σχέση σας πιο ενδιαφέρουσα. Για να υπάρχει όμως πραγματική αρμονία, καλό θα είναι να έχετε ξεκαθαρίσει τους ρόλους σας από την αρχή, ώστε να αποφεύγονται οι ανούσιες διαφωνίες και να μην επεμβαίνετε τόσο πιεστικά στα προβλήματα του άλλου.

Λέων – Ταύρος

Είναι και τα δύο δυνατά ζώδια. Ο Λέων βέβαια θα ζητάει την πρωτιά και πιθανόν ο Ταύρος να υποχωρεί. Οι Λέοντες είναι πιο απαιτητικοί από τους Ταύρους, και καμιά φορά θυμώνετε μαζί του επειδή δεν είναι όπως τελικά εσείς θα θέλατε. Χρειάζεται προσπάθεια και από τους δύο σας. Ο Ταύρος χρειάζεται τις ιδέες σας για να γίνει η ζωή του πιο ενδιαφέρουσα και εσείς έχετε την ανάγκη από το πρακτικό μυαλό και την εκτίμηση αλλά και επιβεβαίωση του.

Λέων – Δίδυμοι

Και οι δύο ζητάτε ποικιλία και πάθος. Η σχέση αυτή σίγουρα μπορεί να είναι διασκεδαστική και ξέγνοιαστη. Μοιράζεστε μια παιδική χαρά και έναν ενθουσιασμό που θα σας χαρίσουν ιδιαίτερες στιγμές. Πολλές φορές, ο Δίδυμος αλλάζει πολύ συχνά διαθέσεις και πολλές φορές σας μπερδεύει και δεν μπορείτε να τον καταλάβετε. Μπορεί να μαλώνετε συχνά, αλλά σίγουρα θα τα ξαναφτιάχνετε στο κρεβάτι!

Λέων – Καρκίνος

Στον Λέοντα σίγουρα αρέσει να διευθύνει και στον Καρκίνο να ακολουθεί. Καλό θα είναι όμως να προσέξετε μερικές προσωπικές συγκρούσεις. Προσπαθήστε να μην κυριαρχείτε τόσο πολύ σε έναν Καρκίνο αλλά και μην τον αφήνετε να γίνει πολύ προστατευτικός. Είστε σε πολλά αντίθετοι και έτσι προσπαθείτε να μιλάτε πολύ, να μοιράζεστε μαζί του πράγματα, να του εμπιστεύεστε τα μυστικά σας, και θα ανακαλύψετε πόσο ρομαντικός και ευχάριστος είναι. Καλό θα είναι να προσπαθείτε να μην τον πληγώνετε, γιατί είναι ευαίσθητοι και κλείνονται εύκολα στον εαυτό τους.

Λέων – Λέων

Υπάρχουν σίγουρα δυνατές συγκρούσεις και διαφωνίες μεταξύ σας, αλλά ίσως και αυτή είναι η ένταση που σας κρατάει και μαζί! Εκδηλώνεστε με αμοιβαίο πάθος και έτσι η σχέση σας γίνεται ευχάριστη και ερεθιστικά σεξουαλική και αισθηματική. Οι άλλοι δεν μπορούν να καταλάβουν! Καλό θα είναι όμως να προσέχετε να μη χαλάσετε τη σχέση σας από ατομικότητα, εγωισμό και άσκοπη επίδειξη της υπεροχής σας.

Λέων – Παρθένος

Ο Λέων είναι περισσότερο συναισθηματικός από την Παρθένο, που είναι ένα πολύ λογικό άτομο. Η Παρθένος θα σας χαρίσει την υποστήριξη που εσείς χρειάζεστε αλλά, βέβαια αποκλείεται να βρείτε τον ενθουσιασμό και τον αυθορμητισμό που θέλετε. Η Παρθένος επίσης δεν μπορεί να κατανοήσει εύκολα τα δραματικά σας ξεσπάσματα και εσείς δεν μπορείτε να καταλάβετε την κρτική του τάση, Στο χέρι σας είναι όμως, να δημιουργήσετε την πιο συναρπαστική ατμόσφαιρα! Χρησιμοποιήστε την διπλωματία και τη γοητεία σας και η σχέση σας θα κρατηθεί ζεστή και χαρούμενη.

Λέων – Ζυγός

Είναι μια σχέση ζεστή, τρυφερή γεμάτη γοητεία. Ο Ζυγός θα καλλιεργήσει τις καλλιτεχνικές σας τάσεις και θα σεβαστεί την υπερηφάνεια σας και την τάση σας να δραματοποιείται τις καταστάσεις. Θυμηθείτε πως τίποτα δεν λύνεται με το να χάνετε την ψυχραιμία σας (και οι δύο πλευρές) και προσπαθήστε να μην μεγαλοποιείτε τα πράγματα.

Λέων – Σκορπιός

Τα ζώδια αυτά είναι άκρως δυναμικά και ο Λέοντας μπορεί να διαμαρτύρεται. Στο σεξ όλα είναι φλογερά και γεμάτα πάθος. Πρέπει όμως στη σχέση να υπάρξουν αμοιβαίες υποχωρήσεις. Ο Σκορπιός συχνά δεν καταλαβαίνει τις δραματικές σκηνές του Λέοντα και τις υπερσυγκινήσεις και ίσως να τα παίρνει σαν ξεσπάσματα οργής. Επίσης, ίσως να μην εμπιστεύεται πολλές φορές την διπλωματία σας. Καλό θα είναι να συζητάτε ο ένας με τον άλλον ειλικρινά.

Λέων – Τοξότης

Είναι μια σχέση γεμάτη αρμονία και φλογερό πάθος. Μπορείτε να εκφράσετε  άνετα την ελεύθερη, αισθησιακή σας φύση, γιατί ο περιπετειώδης και ανήσυχος Τοξότης σας αφήνει ελεύθερο πεδίο δράσης. Μερικές φορές, ο Λέοντας ίσως νομίσει ότι ο Τοξότης δεν παίρνει πολύ τη σχέση στα σοβαρά. Καλό θα είναι να κάνετε λίγο πέρα τον εγωισμό σας και αφήστε τον να σας βάλει σε έναν καινούριο δρόμο ιδεών!

Λέων – Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως είναι πολύ λογικός και σοβαρός και ίσως φοβηθείτε ότι η σχέση σας μπορεί να γίνει ανιαρή. Αφήστε τον να ηρεμήσει και να χαλαρώσει και θα δείτε πόσο αυθόρμητος και εύθυμος είναι! Παραμερίστε τον εγωισμό σας και με τον καιρό θα εκτιμήσετε τη σταθερότητα και τη λογική του και εκείνος την ξεγνοιασιά και την φιλόστοργη φύση σας.

Λέων – Υδροχόος

Ο Λέοντας θαυμάζει το μυαλό, το χιούμορ και την ετοιμότητα του Υδροχόου αλλά πολλές φορές τον τρομάζει απεριόριστα η παγερότητα και αδιαφορία. Ο ίδιος ίσως αισθανθεί πολλές φορές ταπεινωμένος από αυτή τη συμπεριφορά, αλλά με τους κατάλληλους συμβιβασμούς ίσως τελικά καταφέρουν να τα βρουν.Ίσως νιώσετε πολλές φορές, πως τον ενδιαφέρουν όλοι οι άλλοι εκτός από εσάς, αυτός όμως πιστεύει πως εσείς δεν έχετε κατανόηση. Θυμίστε του ότι έχετε υπερηφάνεια και αναζητάτε και εσείς εξίσου επιβεβαίωση και αναγνώριση.

Λέων – Ιχθύς

Είναι μια σχέση που δύσκολα θα προχωρήσει εκτός και αν νιώσουν και οι δύο αλληλοσυμπλήρωση. Η ρομαντική και ιδεαλική φύση των Ιχθύων σας ελκύει, αλλά ίσως θα υπάρξουν απογοητεύσεις. Θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια από μέρους σας να τον καταλάβετε. Καλό θα είναι να προσέξετε να μην τον πληγώνετε καθώς είναι άτομο ευαίσθητο. Βέβαια, πολλές φορές οι πονηροί και πλάγιοι τρόποι των Ιχθύων ενοχλούν τον Λέοντα, ο οποίος μπορεί στην αρχή να το διασκεδάζει αλλά μετά εκνευρίζεται. Θυμηθείτε πως ένας Ιχθύς έχει ανάγκη τη βοήθεια σας για να νιώσει πιο δυνατός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου