Πέμπτη, 27 Απριλίου 2017

Ερωτικές Συμβατότητες Παρθένου

Παρθένος – Κριός

Είναι μια δύσκολη σχέση που χαρακτηρίζεται από μεγάλη έλλειψη επικοινωνίας. Δυσκολεύεστε να καταλάβετε το πάθος και την παρορμητικότητα του Κριού. Υπάρχουν πολλές διαφωνίες και καλό θα είναι να προσπαθείτε να πλησιάζετε ο ένας τον άλλον. Βρείτε κοινά ενδιαφέροντα και ασχολίες, καταλάβετε ότι έχετε ένα κοινό στόχο! Καλό είναι επίσης να προσπαθείτε να καταλαγιάζετε τους καυγάδες.Παρθένος – Ταύρος

Είναι και τα δύο ζώδια της γης και μπορεί να ισχυριστεί κανείς ότι αυτή η σχέση μπορεί να είναι πολύ επιτυχημένη. Ο Ταύρος θα σας προσφέρει σταθερότητα και ασφάλεια και εσείς για να τον ευχαριστήσετε, θα του προσφέρετε όσα πιο πολλά μπορείτε, αλλά και θα τον συμβουλεύετε συχνά. Η σχέση σίγουρα θα περιέχει σταθερότητα, όμως η Παρθένος θα πρέπει λίγο να παρακινεί τον Ταύρο για περισσότερες κοινωνικές δραστηριότητες και για περισσότερο αυθορμητισμό και ευθυμία στη σχέση, αλλιώς ίσως καταντήσει να γίνει βαρετή.

Παρθένος – Δίδυμοι

Ο Ερμής, κυβερνήτης πλανήτης και των δύο σας, σας χαρίζει μια καλή επικοινωνία, η οποία και θα κάνει τη σχέση σας πιο ενδιαφέρουσα. Θα διαφωνείτε όμως συχνά και ο Δίδυμος θα σας θυμώνει. Σας θεωρεί πολλές φορές σοβαρούς και καθώς πρέπει. Βρείτε κοινά ενδιαφέροντα αλλά και ασχολίες! Η χαρούμενη και εύθυμη συμπεριφορά σας ελκύει τον Δίδυμο, ενώ εσείς εκτιμάτε το χιούμορ και την εξυπνάδα του!

Παρθένος – Καρκίνος

Είστε και οι δύο συναισθηματικά ευαίσθητοι και καταλαβαίνετε πολλές φορές τις συναισθηματικές ανάγκες του άλλου χωρίς πολλά λόγια κι έτσι η σχέση σας θα είναι γεμάτη από ικανοποίηση και στοργή. Και οι δύο σίγουρα θα θέλετε να προσφέρετε, αλλά στον Καρκίνο δεν αρέσει καθόλου να τον κρίνουν, οπότε καλό θα είναι να μην του ασκείτε έντονη κριτική! Η ανάγκη για σιγουριά και ασφάλεια όμως σας κάνει αχώριστους!

Παρθένος – Λέων

Ο Λέων αρέσκεται στο να σας διευθύνει, κάτι που εσείς ακολουθείτε ευχαρίστως. Από εσάς ζητάει να είστε ανεξάρτητοι και ειλικρινείς, αλλά ίσως δυσκολευτεί να κατανοήσει την ανάγκη σας για κριτική. Εσείς τον βρίσκετε πολύ θυελλώδη, και καμιά φορά αρκετά περήφανο και τα χάνετε. Αφήστε τον να σας διασκεδάσει και διασκεδάστε μαζί του! Να θυμάστε ότι ένας Λέων πάντα έχει ανάγκη από θαυμασμό και αποδοχή, οπότε καλό θα είναι να του το δείχνετε συχνά.

Παρθένος – Παρθένος

Μπορεί αν αποδειχθεί μια καλή σχέση, αφού έχετε πολλά κοινά, αρκεί να παραβλέπει ο ένας τα λάθη του άλλου. Η αγάπη σας για την τελειότητα ίσως μερικές φορές να εκνευρίσει και τους δύο σας. Ασχοληθείτε με κοινά πράγματα, μοιραστείτε ασχολίες, αλλά πολλές φορές δεν υπάρχει πρωτοβουλία και από τις δύο μεριές. Συζητήστε, πάρτε κοινές αποφάσεις, βγείτε έξω και διασκεδάστε!

Παρθένος – Ζυγός

Είναι μια σχέση που μπορεί να εξελιχθεί σιγά σιγά αρκεί η Παρθένος να μην προσπαθεί πολλές φορές να προσαρμόσει τη νοοτροπία του Ζυγού στα μέτρα της. Η ένωση αυτή είναι γεμάτη με συζητήσεις και ο Ζυγός θα σας χαρίσει ευθυμία και διασκέδαση! Η κριτική σας, που πολλές φορές είναι σκληρή ίσως τον κάνει να απομακρυνθεί. Το σεξ πολλές φορές χρειάζεται να είναι πιο περιπετειώδες για έναν Ζυγός, ενώ η Παρθένος δεν μπορεί να αντέξει αυτή την συμπεριφορά. Καλό θα είναι να κάνετε συμβιβασμούς πότε πότε και ο Ζυγός θα σας ανταμείψει επάξια!

Παρθένος – Σκορπιός

Μια σχέση σοβαρή και κατά κάποιο τρόπο θυελλώδης. Αν δυσκολεύεστε και οι δυο να εκφραστείτε, έχετε μέσα σας έντονα και βαθιά συναισθήματα. Η σχέση σας μπορεί να είναι σταθερή και με προσφορά αλλά και ανταπόδοση, αρκεί να μη κρίνετε τις ερωτικές του διαθέσεις και να κατανοείτε τις σεξουαλικές επιθυμίες και ευαισθησίες του Σκορπιού.

Παρθένος – Τοξότης

Καλή σχέση, εσείς θα χαίρεστε να συμμετέχετε στις ασχολίες και τα ενδιαφέροντα του και θα τον βρίσκετε ευχάριστο και συναρπαστικό! Βέβαια, είναι τελείως διαφορετικά άτομα, η Παρθένος πατάει γερά στη γη,ενώ ο Τοξότης  είναι απρόβλεπτος και γεμάτο ένταση. Πρέπει να υπάρχουν σίγουρα υποχωρήσεις και από τις δύο μεριές.

Παρθένος – Αιγόκερως

Είναι ένας πολύ καλός συνδυασμός. Η Παρθένος όπως και ο Αιγόκερως χρειάζονται οικονομική αλλά και κοινωνική σιγουριά, κάτι στο οποίο τα βρίσκουν. Ο Αιγόκερως θα εκτιμήσει τη συντηρητική σας φύση, την επιμέλεια σας και το αίσθημα του καθήκοντος. Έχετε και μοιράζεστε κοινούς στόχους αλλά καλό θα ήταν να φέρετε στη ζωή σας λίγη διασκέδαση, ευθυμία, ανεμελιά αλλά και σεξουαλική ικανοποίηση.

Παρθένος – Υδροχόος

Ο Υδροχόος γενικά είναι απρόβλεπτος, ενώ η Παρθένος πιο προσγειωμένη. Μπορεί όμως η σχέση μαζί του να γίνει συναρπαστική και ενδιαφέρουσα! Χαρείτε τη συντροφιά του, κατανοήστε την ανάγκη του να ασχολείται με τους φίλους του και τις υποθέσεις του.Επίσης σε έναν Υδροχόο αρέσει να σέβονται τις ιδέες τους αλλά και τα ιδανικά που έχουν οι ίδιοι θέσει. Θα πρέπει, τέλος, η Παρθένος να χαλαρώσει και ο Υδροχόος να προσαρμοστεί περισσότερο στην οικογενειακή ρουτίνα.

Παρθένος – Ιχθύς

Η Παρθένος είναι ένα ζώδιο γήινο και ο Ιχθύς ένα ζώδιο αρκετά συναισθηματικό. Βέβαια, ο Ιχθείς θα σας δείξει συμπάθεια και κατανόηση και θα υπολογίζει περισσότερο από άλλα ζώδια τη διάθεση σας, ακόμα κι αν γκρινιάζετε όλη μέρα! Δείτε τα πράγματα από την θετική πλευρά και προσπαθήστε να μην τον πληγώνετε γιατί είναι αρκετά ευαίσθητος. Αφεθείτε στον ρομαντισμό και προσπαθήστε να εκδηλώνετε το ενδιαφέρον σας όσο πιο συχνά μπορείτε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου