Skip to main content

Ζυγός: 23 Σεπτεμβρίου – 23 Οκτωβρίου

Ζυγός: 23 Σεπτεμβρίου – 23 Οκτωβρίου


Το σύμβολο του Ζυγού είναι η ζυγαριά.
Ο κυρίαρχος πλανήτης του είναι η Αφροδίτη.
Το ζώδιο του Ζυγού ανήκει στο στοιχείο του Αέρα.
Τα βασικά του χαρακτηριστικά είναι η γοητεία και η διπλωματία.
Η αυθόρμητη αντίδραση του είναι θετική και διακριτική.
Στοιχείο του είναι η δραστηριότητα.
Το αντίθετο και απέναντι του ζώδιο είναι ο Κριός.
Οι λέξεις κλειδιά για τον Ζυγό είναι: Αρμονία και ισορροπία.
Η πιο οικεία φράση για το Ζυγό είναι: Μάλλον αμφιταλαντεύομαι.

Ο κυρίαρχος πλανήτης του Ζυγού, η Αφροδίτη, έχει δώσει στα άτομα αυτά  μια απίστευτη γοητεία, η οποία επηρεάζει όλους όσους τα πλησιάζουν. Η Αφροδίτη, Θεά της ομορφιάς και του έρωτα, βγήκε από τα κύματα της θάλασσας, λουσμένη στην ερωτική παραίσθηση του μυστηρίου και τη μαγεία του πάθους. Χαρακτηριστικά του Ζυγού είναι η αρμονία, η γαλήνη και η αίσθηση του δικαίου. Το στοιχείο του Αέρα στο οποίο ανήκουν, τους χαρίζει μια προσαρμοστικότητα ,τη διπλωματία, το χάρισμα να είναι πνοή ζωής και ύπαρξης, και τη μεγάλη ευκολία έκφρασης και λόγιας απόδοσης των συναισθημάτων του. Αγαπούν τους ανθρώπους, αλλά δεν τους αρέσουν τα μεγάλα πλήθη και τα κακόγουστα μέρη. Είναι καλόκαρδοι και πολλές φορές μπορεί να πει κανείς ότι ζουν στη δική τους πραγματικότητα.

¨Όποια διαφωνία χρειάζεται επίλυση ο Ζυγός θα τη διευθετήσει. Είναι καλά εξοικειωμένος με τους κανόνες δικαίου». (Μανίλιος, 1ος αιώνας)

Το σύμβολο του Ζυγού είναι η ζυγαριά, όπου και παρατηρεί κανείς ότι είναι το μοναδικό ζώδιο που σύμβολο του είναι ένα άψυχο αντικείμενο. Ο κόσμος πιστεύει πως ο Ζυγός είναι ισορροπημένος, αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια. Το ζώδιο αυτό, ακολουθώντας ακριβώς την ίδια διαδικασία ζυγίσματος, θα γέρνει μια από τη μια και μια από την άλλη, μέχρι να καταφέρει να ισορροπήσει τα πράγματα μέσα του. Καταφέρνει και ισορροπεί, όμως η περίοδος αυτή, της τέλειας ισορροπίας κρατάει λίγο. Μετά, πάλι ο Ζυγός, θα αμφιταλαντεύεται, ζυγίζοντας τα πράγματα και τις καταστάσεις, μη ξέροντας τι να αποφασίσει. Την μια στιγμή, θα είναι μελαγχολικός και ανήσυχος, και την άλλη θα είναι χαρούμενος και αισιόδοξος. Ο Ζυγός είναι ζώδιο του αέρα, διατηρεί την προσωπικότητα του, αλλά αλλάζει η διάθεση του. Αμφιταλαντεύεται αναποφάσιστος γιατί δεν του αρέσει να παίρνει βιαστικές αποφάσεις. Εξετάζει όλες τις πλευρές διεξοδικά, πριν βγάλει οποιαδήποτε απόφαση.

Διακρίνονται για την ευγένεια τους, τους τρόπους τους και για τη λεπτότητα τους. Η μελαγχολία του Φθινοπώρου και η μυρωδιά του βρεγμένου χώματος από τις πρώτες βροχές ζωγραφίζουν στην ευαίσθητη  ψυχή του Ζυγού. Οι Ζυγοί έλκονται από οτιδήποτε ποιητικό, ανθρώπινο, φυσικό και ευαίσθητο. Μισούν την υπερβολή, αν και οι ίδιοι έχουν πολλές φορές την τάση να υπερβάλλουν. Τους αρέσει πολύ το διάβασμα και είναι ικανοί να συγκεντρωθούν και να μελετήσουν πολύ σοβαρά θέματα. Τους αρέσει η αρμονία των χρωμάτων και των ήχων, αλλά και οι τέχνες και η διακόσμηση.Είναι άνθρωποι γενναιόδωροι, ιδιαίτερα γοητευτικοί, έξυπνοι και ετυμόλογοι, κοινωνικοί και συμπαθητικοί.Ένας Ζυγός, θα φροντίσει πάντα να βοηθήσει και να εξυπηρετήσει κάποιο συνάνθρωπο του, γιατί έχει ανάγκη από την ηρεμία και την ισορροπία στη ζωή. Πρέπει να τακτοποιήσει τις συνθήκες που επικρατούν γύρω από τη ζωή του για να μπορέσει να σταθεί αλλά και να δημιουργήσει.

Η ισορροπία για αυτούς παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην προσωπική και την επαγγελματική τους ζωή. Είναι ιδανικά άτομα στο να ακούν τα προβλήματα των άλλων, να προσφέρουν συμβουλές και  να προτείνουν λύσεις. Τα άτομα αυτά είναι πάντα έτοιμα να βοηθήσουν και παλεύουν στο να εξασφαλίσουν τον συμβιβασμό σε όλες του τις ενέργειες. Απεχθάνονται την προκατάληψη και τη τυφλή υπακοή και πίστη. Ο Ζυγός αναζητάει τη σωστή απάντηση, τη πραγματική αλήθεια, αφού έχουν ζυγιστεί όλες οι πλευρές. Αυτός είναι, πολλές φορές και ο λόγος που τον κάνει αναποφάσιστο. Αυτό, μπορεί να εκνευρίσει τους ανθρώπους που τον συναναστρέφονται. Ο Ζυγός, όμως δεν μπορεί να πιέζεται, γιατί θα μπερδευτεί ακόμα περισσότερο! Μπορεί να είναι αναποφάσιστος ακόμα και στα πιο απλά πράγματα, όπως το τι ρούχα να φορέσει. Εκείνος, βέβαια μπορεί να πιστεύει ότι είναι αποφασιστικός, αφού έχει καταλήξει κάπου! Θα πρέπει να τον μάθετε και να κάνετε υπομονή!

Οι Ζυγοί είναι άτομα του ιδεαλισμού και του οραματισμού. Η αγαπημένη τους ασχολία είναι το διάβασμα, η συλλογή πανάκριβων ρούχων και αξεσουάρ, ο εαυτός τους, τα λουλούδια και οι κήποι και φυσικά ο έρωτας. Δε ζουν χωρίς τον έρωτα. Αυτό δε σημαίνει πως δεν μπορούν να τα βγάλουν πέρα και να ζήσουν μόνοι τους! Έχουν ανεπτυγμένο έντονα το αίσθημα της επιβίωσης. Έχουν επίσης μεγάλη αυτοπεποίθηση και το γνωρίζουν! Οι Ζυγοί είναι μονίμως περιτριγυρισμένοι από ερωτικούς συντρόφους, ανήκουν σε όλους και σε κανέναν και προκαλούν πολλές φορές  τη ζήλια και σκηνές στο μόνιμο ερωτικό τους σύντροφο. Είναι πάντα ερωτευμένοι με τον εαυτό τους και τον έρωτα και τους αρέσει να ζουν σε μια κατάσταση μόνιμης ευφορίας, ρομαντισμού και ερωτικής ατμόσφαιρας. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι είναι άτομα που δημιουργούν εύκολα σχέσεις. Είναι από τα πιο δύσκολα, επιλεκτικά και σνομπ άτομα στο να επιλέξουν τον κατάλληλο ερωτικό τους σύντροφο. Είναι αυτάρεσκα και τους αρέσει να ξοδεύουν τα χρήματα τους για την περιποίηση του εαυτού τους αλλά και των γύρω τους. Γενικότερα, δεν είναι άτομα φιλοχρήματα και δεν μαζεύουν χρήματα με σκοπό να γίνουν πιο πλούσιοι, χρειάζονται όμως οικονομική άνεση, απλά για να μπορούν να επιβιώνουν!

Πολλοί θεωρούν τον Ζυγό τεμπέλη και άλλοι υπερβολικά εργατικό. Η αλήθεια είναι πως είναι και τα δυο! Το ζώδιο αυτό έχει την ικανότητα να δουλεύει ασταμάτητα και πολύ σκληρά και την άλλη να τεμπελιάζει τόσο πολύ, που να μη θέλει να κάνει τίποτα. Γι’αυτόν είναι μια περίοδο ξεκούρασης και ανάκτησης δυνάμεων.. Μετά την περίοδο αυτή θα σηκωθεί πάλι μόνος του και θα επιστρέψει στη σκληρή δουλειά. Πολλές φορές, ίσως νιώσετε ότι έχετε να κάνετε με δυο ανθρώπους. Ο Ζυγός ξέρει να διατηρεί μια τέλεια ισορροπία ανάμεσα σε τόσο αντιφατικές καταστάσεις!

Η βία και η αναταραχή τα αρρωσταίνει υπερβολικά και κάνουν ό,τι μπορούν για να αποφύγουν εντάσεις και φασαρίες. Μην ξαφνιαστείτε αν ανακαλύψετε πως ο Ζυγός σας εξαφανίστηκε όταν άρχισε μια φασαρία και επανήλθε όταν όλα ομαλοποιήθηκαν. Το κάνει απλά γιατί δεν αντέχει τις φασαρίες. Χαλάει η ισορροπία της ύπαρξης του. Δε σημαίνει πως αδιαφορεί. Απλά είναι αρκετά διπλωμάτης. Οι περισσότεροι Ζυγοί μιλάνε πολύ και μπορούν να ανοίξουν εύκολα συζήτηση πάνω σε οποιοδήποτε θέμα. Αν εσείς βαριέστε, υπάρχει περίπτωση να μιλήσουν μόνοι τους για αρκετή ώρα, αναλύοντας τα πάντα και καταλήγοντας σε κάποιο συμπεράσμα, χωρίς εσείς καν να έχετε μιλήσει! Ο λόγος που μιλάει τόσο, είναι επειδή θέλει να δει όλες τις πλευρές και να αντιμετωπίσει το θέμα αντικειμενικά. Είναι πολύ καλός ακροατής, αλλά αν θεωρήσει ότι έχετε άδικο, θα σας το πει όσο κι αν σας αγαπάει. Είναι σκληρός, βλέπει τα πράγματα αντικειμενικά και ενδιαφέρεται για τα γεγονότα μιας κατάστασης.

Πολλές φορές, λόγω αυτής της λεπτότητας που διαθέτουν παρεξηγούνται εύκολα και δε γίνονται εύκολα δεκτοί στις συναναστροφές τους, με αποτέλεσμα να προκαλούν ζήλιες και απόρριψη. Ο χοντροκομμένος , άξεστος και ο αγροίκος άνθρωπος είναι ο μόνος ο οποίος δεν πλησιάζει ένας Ζυγός και δεν τον αφορά. Γενικότερα, οι Ζυγοί πιστεύουν ότι πρέπει να πάρουν ό,τι καλύτερο έχει να τους προσφέρει η ζωή, όμορφα πράγματα, ρούχα αλλά και κοσμήματα. Λανθασμένα, πολλές φορές χρώματα, ή λανθασμένη διακόσμηση μπορεί να επηρεάσει αρνητικά έναν Ζυγό, που και ο ίδιος συνήθως δεν μπορεί να το αντιληφθεί. Του αρέσουν τα απαλά χρώματα, η καλή και ενδιαφέρουσα παρέα, τα καλά κρασιά και η χαρούμενη ή ανάλαφρη μουσική. Αντιπαθούν τα ζωηρά και φωτεινά χρώματα και όπως το Φθινόπωρο τους έδωσε ζωή, έτσι οι χρωματικές τους προτιμήσεις είναι οι γήινες και παλ αποχρώσεις. Τα αγαπημένα πετράδια τους είναι τα αστραφτερά διαμάντια. Ό,τι πιο κλασσικό και πολύτιμο! Επίσης λατρεύουν τα βελούδινα τριαντάφυλλα…Ο Ζυγός δε θα πρέπει να υπερασχολείται με κάτι γιατί έτσι κινδυνεύει η υγεία του. Θα πρέπει να προσέξει τη τάση του προς τα γλυκά και ίσως τα ποτά. Γενικότερα, όμως είναι αρκετά υγιή άτομα από άλλους, εκτός αν κουράζονται πολύ.

Θυμηθείτε ότι ο Ζυγός φέρνει την ειρήνη, την ισορροπία και την ηρεμία ανάμεσα στους ανθρώπους. Είναι μια ζυγαριά που αμφιταλαντεύεται στο χρόνο ψάχνοντας την τέλεια ισορροπία, την αλήθεια.

Ζυγός Άντρας

Ο άντρας Ζυγός είναι γοητευτικός, ευγενικός και τρυφερός. Ο άντρας αυτός είναι μονίμως ερωτευμένος με τη γυναίκα και τον έρωτα και εμπνέεται από δύσκολες και μυστηριώδεις καταστάσεις. Μια έξυπνη και διπλωματική γυναίκα, μπορεί να τον ελκύσει και να τον σαγηνεύει, χωρίς μεγάλη προσπάθεια. Είναι όμως δύσκολος άνθρωπος, γιατί είναι έτοιμος να συμβιβαστεί με πράγματα παράταιρα, λόγω των ανασφαλειών του και της αναποφασιστικότητας του. Έτσι, πολύ συχνά καταλήγει σε σχέσεις και γάμους που δεν τον ικανοποιούν και φυσικά αναγκάζεται να συνεχίσει την πολυτάραχη ζωή του…Είναι συνήθως γεροδεμένος και όμορφος.

Ο σκελετός του είναι δυνατός και έχει ισορροπημένα χαρακτηριστικά. Είναι όλο χάρη και είναι περισσότερο αθλητικός τύπος. Σχεδόν πάντα, διατηρεί τη φόρμα του και γυμνάζεται. Δεν του αρέσει η πίεση,είναι διπλωμάτης και αρκετά αναποφάσιστος. Πολλές φορές, προτιμάει τις τελικές αποφάσεις να τις παίρνουν οι άλλοι.Θέλει να κάνει πάντα εντύπωση με την εμφάνιση του και είναι πολύ ρομαντικός. Του αρέσει επίσης το ωραίο περιβάλλον και η αρμονική μουσική.

Η στοργή και ο θαυμασμός είναι αναγκαία για τον άντρα Ζυγό.Παρόλο το ρομαντισμό του είναι λογικός, του αρέσει να κάνει ακριβά δώρα και πάντα θέλει να ευχαριστήσει τη γυναίκα που τον ενδιαφέρει. Θέλει το καλύτερο γι αυτόν και τους ανθρώπους που τον περιβάλλουν και φροντίζει έτσι ώστε να εξασφαλίζει στους δικούς του αυτά τα οποία χρειάζονται.

Όταν βρει το ιδανικό ταίρι που έχει στο μυαλό του δε ζητάει τίποτα άλλο. Μπορεί και αγνοεί τα ελαττώματα της συντρόφου του και δεν του αρέσει όταν εκείνη είναι εκδηλωτική. Θα αποφύγει να πει κάτι στο ταίρι του που ξέρει ότι θα το πληγώσει. Του αρέσει η ανεξαρτησία και η ανεμελιά. Όταν είναι ερωτευμένος είναι στα καλύτερα του! Του αρέσει η αφοσίωση και θέλει η σύντροφος του να έχει δικά της ενδιαφέροντα. Ως εραστής, είναι ρομαντικός και διακριτικός! Είναι πολύ χαριτωμένος και θα σας γεμίσει τη ζωή σας ανεμελιά και χαρά! Πολλές φορές αναζητάει ταίρι χωρίς να δείχνει ενδιαφέρον για τα πνευματικά του χαρίσματα. Αυτό συμβαίνει επειδή επηρεάζεται πολύ από την ομορφιά, μιας και η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης που κυριαρχεί στο ζώδιο αυτό.  Πολλές φορές φλερτάρει με το ταίρι του σαν να είναι η πρώτη φορά συνάντησης τους.

Οι γυναίκες των Ζυγών είναι σχεδόν πάντα δυναμικές και αποφασιστικές έτσι ώστε να ισορροπούν τη ζωή του. Στις σχέσεις του υπάρχουν πάντα ανάμεικτα συναισθήματα. .Για να τον κερδίσετε, χαρίστε του κάποιο ωραίο δώρο, ένα βιβλίο, κανονίστε μια ρομαντική βραδιά, χορέψτε, διαβάστε του ένα ποίημα. Μη γκρινιάζετε, μη βιάζεστε και προσπαθήστε να έχετε τρόπους!

Λόγω της φοβερής διπλωματίας που τον διακρίνει, τα πηγαίνει με όλους καλά και ποτέ δεν μπορεί κανείς να ξέρει, ποια κομμάτια της ζωής του εμπιστεύεται στον έναν και ποια στον άλλον. Είναι πολύ δύσκολο να έχει πραγματικούς και αληθινούς φίλους οι οποίοι ξέρουν τα πάντα γι αυτόν. Απλά δεν απορρίπτει ανθρώπους για διάφορους λόγους και δίνει στον καθένα κάτι, παίρνοντας τα ανάλογα.Βέβαια, όταν δεν πείθει με τον δικό του τρόπο, δεν αποκλείεται να σας υψώσει τη φωνή του και να κρατήσει μια πολύ δυναμική στάση. Και πάλι βέβαια πετυχαίνει. Έτσι και αλλιώς είναι ο άντρας του σπιτιού!

Ο άντρας Ζυγός, συχνά μπορεί να δείξει μια παθητική στάση απέναντι στα γεγονότα και τις σχέσεις, μέσα του όμως έχει πάρει την απόφαση να αποστασιοποιείται. Όταν ένας άντρας Ζυγός πληγωθεί, δεν πρόκειται να σας το πει αμέσως. Σιγά σιγά όμως θα απομακρυνθεί, θα γίνει απόμακρος και ψυχρός και όταν νιώσει ανεξάρτητος από τη σχέση, θα φύγει. Ο Ζυγός φαίνεται να απορρίπτει το ταίρι του όταν νιώσει συναισθηματική πίεση. Θα κρύψει το πόνο του και θα αναζητήσει την αληθινή αγάπη. Είναι πολύ πιθανό όμως να είναι πάντα διαθέσιμος για φιλική ή τυπική σχέση, προκειμένου να μη χάσει την επαφή και μείνει μόνος. Μισεί την απομόνωση και τη μοναξιά.

Οι Ζυγοί  μπορεί να εμφανίζονται ήρεμοι, και με έλεγχο των κινήσεων τους αλλά πολλές φορές, παρόλο που είναι συνήθως όμορφοι, νιώθουν ανασφάλεια για τη σεξουαλική τους ταυτότητα. Πολύ συχνά επηρεάζονται από προκλητικές εικόνες της τηλεόρασης ή ενός περιοδικού.  Πολλές φορές το σεξ του άντρα Ζυγού μπορεί να μην έχει τόσο πάθος, το ενδιαφέρον του όμως…μένει αμείωτο!  Επειδή βαριέται εύκολα, καλό είναι να τον προκαλείτε και να του κρατάτε τον ενδιαφέρον!

Ζυγός Γυναίκα 

Η γυναίκα Ζυγός είναι θηλυκιά, γοητευτική, ελκυστική και πολύ αισθησιακή γυναίκα. Εξάπτει τη φαντασία των αντρών και τους παρασέρνει σε απίστευτα ερωτικά μονοπάτια! Το χειρότερα απ’όλα είναι ότι είναι σίγουρη γι αυτή της τη γοητεία και το δείχνει. Η αυτοπεποίθηση της είναι δεδομένη και τα φλερτ και τα ερωτικά πλησιάσματα είναι η ζωή της. Προσοχή όμως! Μη νομίσετε επειδή σας χαμογέλασε ότι είστε και ο εκλεκτός της καρδιάς της! Η γυναίκα Ζυγός μπορεί να χαρίζει την ομορφιά της και τα χαμόγελα της σε πολλούς αλλά είναι πολύ  επιλεκτική στο να χαρίσει την καρδιά της! Είναι αρκετά απαιτητική. Συνήθως είναι όμορφη και προσέχει το σώμα και την εμφάνιση της. Είναι λεπτή αλλά σίγουρα έχει καμπύλες. Έχει τρομερή αναλυτικότητα.
Ο άντρας, ο οποίος θα επιλέξει, θα έχει πρώτα απ’όλα τα κριτήρια που έχει αυτή θέσει και που σχεδόν πάντα είναι πολύ υψηλά! Ο άντρας της ζωής της κατέχει μια πολύ σημαντική θέση στο μυαλό και την καρδιά της και αν κρατηθεί εκεί, μέσα από τη σχέση μαζί της έχει κατακτήσει και τη ζωή της. Δεν αντέχει να έχει άντρα κατώτερο από εκείνην. Εξάλλου οι άντρες στη ζωή μιας Ζυγού αποτελούν ίσως ένα μέσο για την κοινωνική και επαγγελματική της εξέλιξη. Εκμεταλλεύεται τη θηλυκότητα της και σχεδόν πάντα πετυχαίνει αυτό που θέλει.

Θέλει ο σύντροφος της να της μιλάει ευγενικά, να έχει τρόπους, να νοιάζεται για εκείνην και να είναι στοργικός. Εάν νιώσει πως την παραμελείτε, πως αδιαφορείτε και πως δεν της δείχνετε θαυμασμό και κοπλιμέντα είναι μια πολύ καλή μέθοδος για να τη χάσετε γιατί θα το κάνει κάποιος άλλος! Η δική σας αδιαφορία την οπλίζει με μια απίστευτη σκληρότητα. Είναι μια από τις αμυντικές της μεθόδους και δείχνει πως τελικά δεν έχει ανάγκη από κανέναν. Όπως ξεκινάει μια σχέση, έτσι εύκολα μπορεί να τη χαλάσει εάν νιώσει πως δεν της δίνονται αυτά που χρειάζεται και αν δεν ενισχύεται ο ναρκισσισμός της. Πολλές φορές, όμως είναι πιθανόν να υποστεί σχέσεις και να συμβιβάζεται με λιγότερα λόγω του αισθήματος της μοναξιάς που τη διακατέχει. Αυτό συμβαίνει επίσης γιατί πιστεύει στη δύναμη του έρωτα και ότι ο καθένας χωρίς το άλλο του μισό, είναι κενός. Στις σχέσεις της τα δίνει όλα και δε λυπάται όταν τελειώσουν γιατί έχει πια ξεπεράσει τα όρια της. Μόνο τότε ίσως πάρει οριστικές αποφάσεις.

Ο άντρας που θα την κατακτήσει, θα ανακαλύψει πως κάτω από την επιφάνεια κρύβεται ένας παντοδύναμος χαρακτήρας με τεράστιες αντοχές. Στις σχέσεις της αναζητάει τη συνεχή επιβεβαίωση της αγάπης και του έρωτα του συντρόφου και ξέρει πως να τα ανταποδίδει στο έπακρο. Δε συμπαθεί ιδιαίτερα τη φιλονικία αλλά αντιπαθεί καθετί που έχει σχέση με τη μιζέρια και τη βρωμιά. Είναι λάτρης  του ωραίου. Υποφέρει πολύ συχνά από μελαγχολίες  και καταθλίψεις, ειδικά αν ο χώρος δεν είναι όμορφος ή το περιβάλλον στο οποίο ζει, γιατί ασυνείδητα επηρεάζεται. Ευτυχώς, οι μελαγχολίες δεν κρατάνε συχνά.  Προτείνετε της μια βόλτα, ή μια δημόσια εκδήλωση. Η γυναίκα Ζυγός λατρεύει να περιτριγυρίζεται από κόσμο, όπως επίσης να δέχεται κάρτες και λουλούδια.

Η διάθεση της απέναντι σε μια σχέση είναι διάθεση σεβασμού του οποίου και απαιτεί για το άτομο της αλλά πάντα θέλει να αφήνει την πρωτοβουλία στον άντρα που αγαπάει. Πολύ συχνά είναι ανικανοποίητη και πάντα ψάχνει να βρει τη βαθιά και απόλυτη αγάπη την οποία την έχει ανάγκη. Δυστυχώς όμως καθένας μας αγαπάει πάνω απ’όλα τον εαυτό του και έτσι αυτή κυνηγάει μια ουτοπία και ένα ψεύτικο όνειρο. Ξέρει και παραδέχεται ότι μπορεί να  έχει τυχόν ιδιοτροπίες. Δεν της αρέσει να την καταπιέζουν. Είναι πιθανόν να εγκαταλείψει τον σύντροφο της αν αισθάνεται συναισθηματικά καταπιεσμένη. Πολύ συχνά, ερωτοτροπεί με το ταίρι της σαν να είναι πρώτη φορά γνωριμίας. Δώστε της τη συναισθηματική ασφάλεια και σταθερότητα που ζητάει!

‘Έχει συνήθως πολλούς άντρες να την περιτριγυρίζουν προκαλώντας ίσως πολύ συχνά σκηνές ζηλοτυπίας και φασαρίες αλλά είναι κάτι που είναι κομμάτι της ζωής της. Δεν της αρέσει να αισθάνεται μόνη και παραμελημένη και έτσι πάντα θέλει κάποιες εναλλακτικές λύσεις για ασφάλεια. Σίγουρα θα βρεθεί κάποιος να σας αντικαταστήσει, αν την εγκαταλείψετε! Πολλές φορές φαίνεται μπερδεμένη για τη σεξουαλική της ταυτότητα.

Η γυναίκα αυτή είναι συνήθως εργασιομανής και αρκετά φιλόδοξη. Έχει την τάση για τελειοποίηση των πραγμάτων και συνήθως δεν τα παρατάει εάν δεν είναι σίγουρη ότι είναι έτσι όπως αυτή θέλει. Είναι απαιτητική από τους συνεργάτες της αλλά και δυσκολεύεται να πάρει αποφάσεις, έτσι και ζητάει κάποιον να τη βοηθήσει με αυτό. Ιδανικός θα ήταν ένας σύντροφος ο οποίος θα την πρόσεχε απεριόριστα, θα της άφηνε τον κατάλληλο χώρο για να αναπνεύσει, θα της παρείχε ασφάλεια και προστασία και θα την κρατούσε μακριά από το άγχος των οικονομικών, δίνοντας της την ευκαιρία να δημιουργήσει ανεπηρέαστη. Μην γκρινιάζετε, κρατήστε της αμείωτο το ενδιαφέρον ειδικά στον τομέα του σεξ και απολαύστε αυτήν την υπέροχη γυναίκα!

Comments

Popular posts from this blog

Είναι τσιμπημένος μαζί σου; Μάθε να διαβάζεις τα σημάδια!

Κριός Έχει μια ανεξέλεγκτη παρόρμηση να στριφογυρίζει το κεφάλι του προς την κατεύθυνση που είστε γύρω, προσπαθώντας να έχει οπτική επαφή μαζί σας. Κάθε φορά που τον κοιτάζετε τον βλέπετε να σας κοιτάζει, είτε έμμεσα είτε φανερά. Αυτά είναι τα πρώτα προφανή σημάδια ότι σας φλερτάρει. Ταύρος Καθαρίζει τον λαιμό του που έχει στεγνώσει κατά την προσπάθειά του να σας μιλήσει, καθώς το μυαλό του φαίνεται να έχει κολλήσει στον ήχο της φωνής σας. Επίσης, όταν βρίσκεται πιο κοντά σας, αν τύχει να μιλάτε σε κάποιους άλλους, προσπαθεί να σας αγγίξει ή να τυλίγει τα χέρια του γύρω σας. Είναι ο τρόπος του για να αφήσει τον κόσμο να γνωρίζει ότι είστε η δική του αγάπη και κάθε άλλος πρέπει να μένει μακριά.

Ιχθείς: 19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου

Ιχθείς: 19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου Το σύμβολο των Ιχθύων είναι δύο ψάρια που κολυμπούν αντίθετα. Κυρίαρχοι πλανήτες των Ιχθυών είναι ο Ποσειδώνας και ο Δίας. Το ζώδιο αυτό ανήκει στο στοιχείο του Νερού. Βασικά στοιχεία του χαρακτήρα των ατόμων αυτών είναι η ευαισθησία, η αστάθεια και οι ελιγμοί. Η αυθόρμητη τους αντίδραση είναι ευγενική και συγκαταβατική. Η λέξη κλειδί για τους Ιχθείς είναι: Εμπιστοσύνη. Η φράση κλειδί για τους Ιχθείς είναι: Νομίζω ότι. Το απέναντι και αντίθετο του ζώδιο είναι ο Παρθένος. Ο Ποσειδώνας, ο οποίος είναι ένας από του κυρίαρχους πλανήτες, χαρίζει στα άτομα αυτά ένα μυστήριο και μια τάση απομόνωσης. Οι Ιχθείς αγαπούν τη μοναξιά και το κλείσιμο στον δικό τους κόσμο. Η φαντασία των ατόμων αυτών είναι αχαλίνωτη, τόσο που καμιά φορά τα βγάζει έξω από την πραγματικότητα. Όταν αντιληφθούν ποια ακριβώς είναι η κατάσταση, τότε απογοητεύονται και αποτραβιούνται στα βάθη των ωκεανών, στη βυθισμένη κατοικία του Ποσειδώνα. Ο Δίας, που και αυτός κυβερνά το

Αιγόκερως: 22 Δεκεμβρίου – 20 Ιανουαρίου

Αιγόκερως: 22 Δεκεμβρίου – 20 Ιανουαρίου Το σύμβολο του ζωδίου του Αιγόκερου είναι μια άγρια κατσίκα. Ο κυρίαρχος πλανήτης του είναι ο Κρόνος. Το ζώδιο του Αιγόκερου ανήκει στο στοιχείο της Γης. Βασικό στοιχείο του χαρακτήρα του είναι η σταθερότητα. Η αυθόρμητη του στάση είναι προσεκτική και επιφυλακτική. Το απέναντι και αντίθετο του ζώδιο είναι ο Καρκίνος. Η λέξη κλειδί για τον Αιγόκερω είναι: Όφελος. Η φράση κλειδί του είναι: Εγώ χρησιμοποιώ. Ο Αιγόκερως κυριαρχείται από τον πλανήτη Κρόνο. Σύμφωνα με την αρχαία μυθολογία, ο Κρόνος ήταν γιος της Γης και του Ουρανού και πατέρας του Δία. Έτρωγε τα ίδια του τα παιδιά μέχρι που αυτοκαταστράφηκε και έχασε το θρόνο του. Αυτός ο πλανήτης προικίζει τα άτομα του Αιγόκερου με σταθερότητα, ικανότητα οργάνωσης, αποτελεσματικότητα, ωριμότητα, απέραντη υπομονή αλλά και φόβο για κάθε καινούριο και τρομερή προσκόλληση στα δεδομένα και συνήθη. Η πειθαρχία, το καθήκον και το πείσμα είναι βασικά χαρακτηριστικά τους. Η απαισιόδοξη στάση στη