Skip to main content

Δίδυμοι : 22 Μαΐου – 21 Ιουνίου

Δίδυμοι: 22 Μαΐου – 21 Ιουνίου

Το σύμβολο του ζωδίου των Διδύμων είναι δύο Δίδυμα αδέλφια.
Ο κυρίαρχος πλανήτης των Διδύμων είναι ο Ερμής.
Το ζώδιο των Διδύμων ανήκει στο στοιχείο του Αέρα.
Βασικό χαρακτηριστικό τους είναι το ευμετάβλητο του χαρακτήρα και η αστάθεια.
Η αυθόρμητη τους αντίδραση είναι θετική και αισιόδοξη.
Το απέναντι και αντίθετο τους ζώδιο είναι ο Τοξότης.
Οι λέξεις κλειδιά είναι : Ευελιξία, αστάθεια.
Η φράση κλειδί είναι : Νομίζω ότι…/ Σκέφτομαι…

Τα άτομα που έχουν γεννηθεί στο ζώδιο των Διδύμων έχουν προικισθεί από τον κυρίαρχο πλανήτη του ζωδίου τον Ερμή, με αχαλίνωτη φαντασία, ικανότητα επικοινωνίας, γρήγορη αντίληψη των πραγμάτων και καταστάσεων, καθώς και διορατική και λογική σκέψη. Τα άτομα αυτά είναι εσωστρεφή αλλά χαρούμενα. Η ζωή τους είναι γεμάτη ταχύτητα και αλλαγές. Είναι επίσης ιδιαίτερα ανυπόμονα άτομα. Μπορούν να κάνουν δύο πράγματα συγχρόνως, κι αυτό εξαιτίας της δυαδικής τους φύσης, που τους χαρίζει διπλές ικανότητες αλλά και μεγάλη ανησυχία.

Αγαπούν τα ταξίδια, το εμπόριο, την αδιάκοπη γνώση και διακατέχονται από μια συνεχή αναζήτηση τάσεων, λύσεων, ιδεών και πνευματικών κατευθύνσεων. Χαρακτηριστικό τους είναι ο συνεχής εμπλουτισμός της προσωπικότητας τους με νέα στοιχεία. Η αστάθεια και η ευελιξία σε όλες τους τις εκδηλώσεις και τους τομείς της ζωής τους είναι το βασικό τους στοιχείο. Το στοιχείο του Αέρα στο οποίο ανήκουν τους εμπλουτίζει με έναν ευμετάβλητο χαρακτήρα και  διάθεση ,σκέψη, διπλωματία , επιτυχείς ελιγμούς αλλά και  ένα απρόσιτο και άπιαστο ταπεραμέντο. Τα άτομα αυτά έχουν μονίμως φορτισμένο το πνεύμα τους με ερωτηματικά και αναζητήσεις καινούριων καταστάσεων και πραγμάτων. Έχουν το ταλέντο να αντιλαμβάνονται αμέσως τις διαστάσεις των προβλημάτων και να τα αναλύουν διεξοδικά. Υστερούν όμως στο να επιλύσουν την όποια δύσκολη κατάσταση, γιατί πολύ απλά μεταπηδούν και αφιερώνονται σε κάτι άλλο, μέχρι να κορεστεί και από εκεί η τάση τους για αέναη κίνηση και αλλαγή. Οι Δίδυμοι είναι άτομα φοβερά εύστροφα, κοινωνικά, με πολλές γνωριμίες και συναναστροφές και με ιδιαίτερες ικανότητες σε όλες τις μορφές της επικοινωνίας. Έχουν ταλέντο στη λεκτική έκφραση των συναισθημάτων τους και μια συναρπαστική ετυμολογία και ευγλωττία.

«Η ζωή ενός Διδύμου είναι μια ζωή άνεσης και άφθαρτης νιότης, που αφιερώνεται στον έρωτα».( Μανίλιος, 1ος αιώνας)

Είναι πολύ δύσκολο να προσπαθήσει κάποιος να πολεμήσει με λόγια ένα τέτοιο άτομο, γιατί δεν θα μπορέσει να ανταποκριθεί εύκολα στο κάλεσμα και την πρόκληση, όπως επίσης, δε θα μπορέσει να υπερισχύσει στα επιχειρήματα που έχει ένα Δίδυμος να αντιπαραθέσει.Οι Δίδυμοι λατρεύουν τις λογομαχίες και τις έξυπνες στιχομυθίες ειδικά όταν φέρνουν στον αντίπαλο αμηχανία Διαθέτουν μια πνευματική αφοπλιστική σβελτάδα στη σκέψη και στο λόγο τους.  Καλύτερα, αν κάποιος θέλει να αφοπλίσει κάποιον Δίδυμο, να μεταχειριστεί άλλα μέσα.  Ο Δίδυμος δεν έχει ποτέ την ίδια διάθεση για πολύ ώρα, πολύ καιρό, πολύ χρόνο. Είναι τόσο απότομες οι αλλαγές στον τρόπο που σκέφτεται και ενεργεί, που κανείς δε μπορεί να το προβλέψει με ακρίβεια. Αυτό ίσως είναι και το συναρπαστικότερο στοιχείο τους. Είναι απρόβλεπτοι! Έχουν την ικανότητα της γρήγορης προσαρμογής στο περιβάλλον τους όπως ο χαμαιλέων, τόσο που καμιά φορά δεν μπορείς να τους προσάψεις συγκεκριμένα χαρακτηριστικά στη συμπεριφορά τους. Είναι όλοι και κανένας. Διαθέτουν στοιχεία πολλών ανθρώπων μαζί και κανενός. Ο Δίδυμος γενικά αισθάνεται πάντα νέος και φέρεται σαν νέος. Είναι δύσκολο πολλές φορές να προσδιορίσεις την ηλικία του! Απεχθάνεται τη ρουτίνα και τη μονοτονία, όμως λατρεύει τις αλλαγές, τα ταξίδια και τον κόσμο!

Το μυαλό είναι αυτό που κυβερνάει περισσότερο στη ζωή ενός Δίδυμου, παρά η καρδιά. Διαθέτουν τετράγωνη λογική, παρά συναισθήματα. Ο Δίδυμος, γνωρίζει ότι αλλάζει εύκολα γνώμη από μέρα σε μέρα, ακόμα και από στιγμή σε στιγμή. Γενικά, είναι κουτσομπόλης και του αρέσει όταν διηγείται μια ιστορία ή ένα περιστατικό να προσθέτει και δικά του σενάρια. Αυτό, βέβαια, δεν είναι ψέμα, αλλά φαντασία, κι ο Δίδυμος δεν υποψιάζεται καν ότι αυτό είναι λίγο ανεύθυνο. Καλό θα είναι να προσέχετε τι εμπιστεύεστε σε ένα Δίδυμο! Γενικότερα, οι Δίδυμοι έχουν την τάση να κρύβουν τα πραγματικά τους κίνητρα αλλά και αισθήματα. Είναι, βέβαια, οι καλύτεροι πωλητές όλων των ζωδίων και δεν υπάρχει περίπτωση να ξεφύγει κανείς από τα λάγνα, σαγηνευτικά αλλά και παραπλανητικά τους λόγια. Πωλούν τα πάντα με φοβερή επιτυχία αλλά το μεγαλύτερο τους ταλέντο, είναι στο να πωλούν τον ίδιο τους τον εαυτό! Μπορούν να πουλήσουν οτιδήποτε! Η ικανότητα του Διδύμου, όμως να ξεγελάει τους άλλους μπορεί να τον οδηγήσει σε δρόμους και μονοπάτια δύσκολα. Αν νιώσει τον πειρασμό, μπορεί να οδηγηθεί στην ατιμία…Ευτυχώς η πλειοψηφία των Διδύμων είναι τίμιοι  και τα ψέμματα τους δεν κάνουν τόσο κακό.

Οι Δίδυμοι, γενικά, είναι περίεργοι και θέλουν να τα ξέρουν όλα! Είναι άτομα προοδευτικά και αντιπαθούν τον συντηρητισμό και την αναποφασιστικότητα. Είναι αρκετά ιδεαλιστές αλλά βλέπουν, συνήθως τα πράγματα επιφανειακά, αντίθετα με τον Τοξότη, που έχει βαθύτερες φιλοσοφικές ιδέες.Ένας Δίδυμος, θα μιλάει πολλές ώρες στο τηλέφωνο, με φίλους του. Φίλοι του, όμως ίσως όχι αληθινοί. Ο καλύτερος φίλος του Διδύμου είναι το δεύτερο εγώ του, οι υπόλοιποι άνθρωποι εξυπηρετούν απλά την ανάγκη του για επικοινωνία και αλλαγή, αφού δεν μπορούν να τον ακολουθήσουν στους ρυθμούς τους.

Οι Δίδυμοι αντιπαθούν τις δεσμεύσεις, την κάθε μορφή καταπίεσης και περιορισμού και εάν νιώσουν πως κάποιος προσπαθεί να τους στερήσει την ελευθερία τους θα κοιτάξουν πως θα μπορέσουν να φύγουν όσο πιο γρήγορα γίνεται για να γλιτώσουν. Νομίζουν πως κάθε παγιωμένη φυσιολογικά κατάσταση είναι φοβερή ευθύνη και πάντα φροντίζουν να απελευθερωθούν. Η τελική τους απάντηση στη δέσμευση είναι όχι. Το κακό που έχουν πολλές φορές είναι ότι δε μπορούν πολύ εύκολα να συγκεντρωθούν και να εστιάσουν την προσοχή τους σε ένα σκοπό και σε ένα έργο. Διασπώνται εύκολα και γρήγορα. Έχουν τόσα πολλά ενδιαφέροντα και αποκτούν ακόμα πιο γρήγορα και άλλα καινούρια που είναι πολύ δύσκολο να τους παρακολουθήσει και να τους ακολουθήσει κανείς! Πρέπει να προσέχουν, να μην σπαταλούν αδίκως την ενέργεια και τις δυνάμεις τους. Αν καταφέρετε και πιάσετε το ρυθμό τους και δεν τους καταπιέζετε, τόσο περισσότερο κοντά σας θα μείνουν!

Θυμηθείτε, ότι ο Ερμής, δίνει στα άτομα του ζωδίου αυτού επικοινωνία, πνευματικότητα, διανόηση, εξυπνάδα, φιλική διάθεση, προσαρμοστικότητα, αστάθεια αλλά και τον λόγο. Η άλλη πλευρά, όμως του Ερμή, τους κάνει επιπόλαιους και ανήσυχους. Μόνο το μυαλό θα τους βοηθήσει να ελέγξουν τη δυαδική τους φύση. Έχουν την τάση όταν αλλάζουν, να αλλάζουν προσωπικότητα. Είναι γενικά ανικανοποίητοι, ανήσυχοι, ένας πνευματικός εξερευνητής, που αναζητάει συνεχώς κάτι καινούριο, κάτι καλύτερο, μια καλύτερη ζωή, Εγκαταλείπει τη σιγουριά του παλιού, δοκιμασμένου για κάτι καινούριο, που ίσως τελικά είναι ένα άπιαστο όνειρο ή μια γοητευτική παράσταση. Είναι όμως πολύ ευχάριστοι, με καλή αίσθηση του χιούμορ και διπλωματικότητα. Καλό θα είναι, οι Δίδυμοι, να μην αφήσουν τις αρνητικές τους ιδιότητες να υπερισχύσουν και να δώσουν προσοχή στις θετικές τους πλευρές.

Οι Δίδυμοι, γενικά, πρέπει να προσέχουν να μην κουράζονται πολύ, σε σημεία εξάντλησης και υπερκόπωσης, γιατί έτσι κάνουν κακό στον εαυτό τους, χωρίς να το καταλαβαίνουν.

Άντρας Δίδυμος

Ο άντρας στους Διδύμους είναι ο πιο τρυφερός, γλυκός, προστατευτικός και ιδανικός άντρας του ζωδιακού.. μόνο κατά τα λεγόμενα του! Όποια γυναίκα τον αντιμετωπίσει νομίζει πως βρήκε τον τέλειο άντρα! Είναι τόσο γλυκομίλητος, τόσο περιποιητικός, κάνει τόσα πολλά κοπλιμέντα και δείχνει τόσο ενθουσιασμένος, που η συνομιλήτριά του αφοπλίζεται! Το πνεύμα, οι καλές επικοινωνιακές τάσεις, η κοινωνική του μόρφωση και η εκλεπτυσμένη του συμπεριφορά παραπέμπουν σε ιδανικές και παραμυθένιες καταστάσεις. Είναι άνθρωπος που  έχει ανάγκη τη συνεχή επιβεβαίωση. Αν για να το πετύχει αυτό χρειαστεί να υποδυθεί κάποιο ρόλο, θα το κάνει χωρίς τύψεις!

Οι Δίδυμοι κουράζονται και βαριούνται πολύ εύκολα. Δεν είναι καθόλου πρακτικοί, όπως ένα ζώδιο της Γης(για παράδειγμα Αιγόκερως). Είναι νευρικοί και επηρεάζονται πολύ εύκολα. Συνήθως ο Δίδυμος, έχει λεπτό σώμα και είναι ελαφρύς στα πόδια. Επηρεάζεται από τις αλλαγές του καιρού και πολλές φορές έχει ένα χλωμό συνδυασμό. Το βλέμμα του βγάζει σπίθες και είναι έντονο. Είναι συνήθως υπερκινητικός και κατέχει πολύ καλά τη «πειθώ». Είναι πολύ κοινωνικός αλλά και διπλωμάτης, όπου μπορεί και ξεγλιστράει μέσα από καταστάσεις αλλά και δυσκολίες. Καμιά φορά είναι καβγατζής  απατεώνας και ψεύτης. Στο σεξ του αρέσουν όλου του είδους οι πειραματισμοί!

Ο άντρας αυτός είναι άπιαστος σαν τον αέρα. Είναι ταλαντούχος στην τέχνη του φλερτ, δεν τον ενδιαφέρει αν η υποψήφια σύντροφος είναι δεσμευμένη ή παντρεμένη, έτσι αυτός θα ρίξει τα δίχτυα του και θα την πιάσει στα σίγουρα! Δεν έχει ενδοιασμούς ούτε αν ακόμα είναι και αυτός σοβαρά δεσμευμένος ή παντρεμένος! Αν ο άντρας Δίδυμος καταλάβει ότι τον πιέζετε με οποιοδήποτε τρόπο, γρήγορα θα θελήσει να φύγει από κοντά σας. Δεν ανέχεται τον έλεγχο, τις παρατηρήσεις, την πίεση και τη ρουτίνα. Η ζωή του είναι γεμάτη από καινούρια ενδιαφέροντα, νέους και παλιούς φίλους, πολλές δραστηριότητες, πολλά φλερτ  αλλά και πολλά διαζύγια! Για να τον κερδίσετε θα πρέπει να δείχνετε ενδιαφέρον για τη ζωή και την καθημερινότητα του, να είστε καλοί φίλοι και εραστές. Προσπαθήστε να τους προκαλείτε, να τους φλερτάρετε και να ξέρετε να παίζετε στο κρεβάτι!

Τρέμει στη σκέψη πως μπορεί να περάσει μια ολόκληρη ζωή με την ίδια γυναίκα, όπου θα συζητάει τα ίδια πράγματα, θα κάνει τις ίδιες κινήσεις καθημερινά και θα αντιμετωπίζει την ίδια οικογενειακή κατάσταση. Για αυτό καλύτερα εάν ενδιαφέρεστε για έναν Δίδυμο άντρα δείξτε του αδιαφορία στους θεσμούς και ειδικά του γάμου, κρατήστε απόσταση ασφαλείας από κοινωνικά γεγονότα και κοινωνικές υποχρεώσεις και προσπαθήστε να του δώσετε να καταλάβει πως δεν υπάρχει καμία περίπτωση να τον κάνετε να νιώσει εγκλωβισμένος στη σχέση σας καθόσον σέβεστε πάνω απ’όλα την προσωπική του ελευθερία! Ο Δίδυμος έχει πολλά χαρίσματα πάραυτα. Είναι ευχάριστος, με ενδιαφέρον και περιέργεια για τη μάθηση και έτοιμος για τα πάντα! Αρκεί αυτά να είναι καινούριες ιδέες.

Ο άντρας Δίδυμος χρειάζεται μια σύντροφο που να τη θαυμάζει αλλά και να μην παίρνει σοβαρά τα κάθε του λόγια! Ο Δίδυμος αλλάζει συνεχώς απόψεις, οπότε χρειάζεται κοντά του έναν δυνατό και έξυπνο σύντροφο, ο οποίος όμως να είναι και συναισθηματικός. Όταν, ένας Δίδυμος νιώσει συναισθηματικά και ψυχικά καλυμμένος, τότε η σχέση θα έχει παντοτινή διάρκεια. Στη διάρκεια αυτή θα πρέπει να υπάρχουν ψυχικές και πνευματικές καταστάσεις στη σχέση, όπου θα διεγείρουν συνεχώς το μυαλό του Διδύμου. Η σύντροφος του δε θα πρέπει να προσπαθεί να κυριαρχεί στον άντρα αυτό. Ελκύεται πολλές φορές από γυναίκες δυναμικές και κοινωνικές αλλά και πνευματικές! Θα πρέπει να υπάρχει τρυφερότητα στη σχέση αν και ο Δίδυμος δείχνει κάποιες στιγμές απόμακρος και ψυχρός. Είναι όμως πολύ ρομαντικοί και έχει την τάση να κρύβει τα συναισθήματα του. Νιώθει βαθιά και έντονα συναισθήματα αλλά του είναι δύσκολο να εκφράσει την αγάπη του. Ο σύντροφος του θέλει να είναι αξιόπιστος και να του παραχωρεί όση ελευθερία χρειάζεται.

Στους Διδύμους αρέσουν οι διαμάχες και κυρίως οι λεκτικές και το κυνηγητό. Πολλές φορές, ο Δίδυμος λειτουργεί σαν τον Κριό, μόλις κατακτήσει αυτό που θέλει, μετά χάνει το ενδιαφέρον του. Όταν ένας Δίδυμος, ξέρει ότι δεν πρόκειται να επενδύσει συναισθηματικά στη σχέση, αποδίδει καλύτερα! Πολλές φορές μπορεί να δείχνει ότι τον ενδιαφέρει μόνο η σωματική επαφή, αλλά αυτό που πραγματικά τον ενδιαφέρει είναι η στοργή και η ζεστασιά, έστω και μιας σύντομης σχέσης. Επίσης, έχουν την τάση να μπερδεύουν το σεξ με την αγάπη, ενώ η πιο ερωτογενής του ζώνη είναι το μυαλό.Για τον Δίδυμο, μια σχέση τελειώνει όταν βαρεθεί ή όταν νιώσει περιορισμό της προσωπικής του ελευθερίας. Το τέλος μπορεί να φανεί ξαφνικό, αλλά ποτέ δεν είναι. Αν πληγωθεί από εσάς θα γίνει νευρικός, απότομος και ψυχρός.

Του αρέσουν πολύ τα ταξίδια και να ταξιδεύει παρέα με τη σύντροφο του. Η ελεύθερη ζωή, βέβαια, είναι κάτι που τον μαγεύει και στις σχέσεις του, όσο εύκολα μαγεύεται και εντυπωσιάζεται, τόσο εύκολα ξεχνάει.Επίσης, δε διαθέτει ιδιαίτερη υπομονή, κατανόηση και προπάντων δεν μπορεί να προσφέρει κανενός είδους ασφάλεια! Πολλές φορές, η σύντροφος θα πρέπει να ανέχεται τις απουσίες του χωρίς παράπονα.Η ερωτική πίστη, είναι λέξη άγνωστη γι αυτόν και φυσικά αν τον αμφισβητήσετε, θα αντιμετωπίσετε τον κυνισμό και την ειρωνεία του! Βέβαια, αυτή η απιστία προέρχεται επειδή θέλει να βρει το ιδανικό, τη μοναδική αγάπη της ζωής του. Μαζί του σίγουρα δεν πρόκειται να πλήξετε, αλλά δεν είναι και τίποτα σίγουρο!

Γυναίκα Δίδυμος

Η γυναίκα Δίδυμος είναι γοητευτική, χαρούμενη, δίκαια, έξυπνη, κοινωνική, ευαίσθητη αλλα και θλιμμένη, ασταθής και εσωστρεφής. Με λίγα λόγια, η γυναίκα αυτή είναι ένα άτομο που δύσκολα καταλαβαίνει κανείς, που δύσκολα προσαρμόζεται και που ούτε η ίδια δεν έχει εμπιστοσύνη στον εαυτό της. Είναι μια αλλά και πολλές γυναίκες μαζί. Η γυναίκα Δίδυμος έχει πολλές φορές ένα σκληρό επιφανειακό προσωπείο.’Έτσι τουλάχιστον δείχνει. Είναι κοκέτα, φιλάρεσκη, ενδιαφέρεται πολύ για τον εαυτό της και ενδίσει σε οτιδήποτε καινούριο και ενδιαφέρον λόγω της έμφυτης περιέργειας της. Έχει συνήθως πολλά ενδιαφέροντα και είναι πολύ πειστική στο λόγια της. Αναζητάει πάντα την ιδανική αγάπη.

Ούτε η ίδια πολλές φορές δε γνωρίζει τι είναι εκείνο που θέλει και έτσι ο κάθε άντρας της δίνει κάτι διαφορετικό που έχει ανάγκη. Αυτά που θα ήθελε από μια σχέση είναι αδύνατον να τα διαθέτει ένας και μόνο και έτσι σκορπιέται δεξιά και αριστερά ψάχνοντας την ολοκλήρωση που συνήθως δε βρίσκει ποτέ. Πλησιάζει έναν άντρα ο οποίος διαθέτει έντονη σεξουαλικότητα και μόλις τον κατακτήσει και ζήσει για λίγο τη σχέση, αποφασίζει πως έχει ανάγκη από πνευματική επικοινωνία που εκείνος δεν μπορεί να της το προσφέρει. Έτσι, φυσικά είναι να στραφεί αλλού.  Παρόλα’αυτά φαίνεται να είναι πολλές φορές  απογοητευμένη και στενοχωρημένη. Ισχυρίζεται ότι εκείνη είναι πιστή αλλά δεν μπορεί να βρει τον κατάλληλο σύντροφο, όπου θα την καλύπτει, για να αφοσιωθεί.

Η γυναίκα Δίδυμος είναι σκεπτόμενη και αναλύει τα πάντα. Υποφέρει πολύ συχνά, γιατί η αυτοκριτική της καταλήγει σε αδιέξοδα και πολλούς προβληματισμούς σχετικά με το τι θέλει και τι ψάχνει τελικά σε αυτή τη ζωή. Τα συμπεράσματα στα οποία καταλήγει μπορεί να ανατραπούν από τη μια στιγμή στην άλλη, με την ευκαιρία κάποιου ξαφνικού γεγονότος, το οποίο πρέπει οπωσδήποτε να αντιμετωπίσει, γιατί είναι μέσα σε όλα. Είναι πολλές φορές μπλεγμένη σε διάφορες καταστάσεις, είναι ενημερωμένη για τις τελευταίες εξελίξεις των γεγονότων κοινωνικών, πολιτικών και πνευματικών και φυσικά πάντα ψάχνει τον κατάλληλο με τον οποίο θα μοιραστεί την κριτική και την αξιολόγηση τους!

Είναι ρομαντική, ονειροπόλα και διαθέτει απίστευτη φαντασία. Περνάει πολλές ώρες της ζωής της, όπως και η γυναίκα Ζυγός, στο να φαντασιώνεται μια σχέση και να αναλύει τα δεδομένα χωρίς ουσιαστικά να τη ζει. Δεν της αρέσει η πραγματικότητα που είναι συνήθως σκληρή και νιώθει κανείς πως δεν ανταποκρίνεται σε εκείνα που είχε ονειρευτεί. Ανακαλύπτει πως ο καθένας ζει στον κόσμο του και πρέπει να τα βγάλει πέρα μόνη της. Εκτός των άλλων για να επιβιώσει έχει ανάγκη από οικονομική άνεση, κοινωνική αναγνώριση και προσωπική επιβεβαίωση. Η σπατάλη είναι δεδομένη γι αυτήν τη γυναίκα και ένα σοβαρό εισόδημα της είναι απαραίτητο για να ζει με αξιοπρέπεια.

Η γυναίκα αυτή έλκεται από διαφορετικούς τύπους αντρών. Προτιμάει τους πιο δυναμικούς, τους αποφασιστικούς και τους έχοντες τη δυνατότητα να τη χαλιναγωγήσουν και να την κατευθύνουν προς μια πιο σταθερή και συγκεκριμένη αντιμετώπιση των καταστάσεων. Για να την κερδίσετε θα πρέπει να την κατακτήσετε στο μυαλό πάνω απ’όλα!  Θέλει ο σύντροφος της να την καλύπτει συναισθηματικά και να της αφήνει ελευθερία και χώρο ώστε να μπορεί να εκφράσει τις πλευρές της αλλά και τη δημιουργικότητα της. Η γυναίκα  Δίδυμος όπως και ο Δίδυμος άντρας θέλει η σχέση να έχει κάποια εξέλιξη και να μη μένει στάσιμη. Έχει την τάση να κρύβει τα συναισθήματα της αλλά και να φλερτάρει αν δεν έχει βρει το ιδανικό ταίρι. Ο άντρας όμως που θα αποφασίσει να δεθεί μαζί της θα πρέπει να είναι αποφασισμένος να ανεχτεί τα καπρίτσια και την κυκλοθυμία της, χειριζόμενος τις καταστάσεις με τακτ και λεπτότητα για να πετύχει αυτό που χρειάζεται.

Οι γυναίκες Δίδυμοι είναι άνθρωποι που δεν εμπιστεύονται εύκολα κανέναν. Δημιουργούν, τις περισσότερες φορές, οι ίδιες το κλίμα που τελικά τις διώχνει, παραπονεμένες πως δεν βρήκαν αυτό που τελικά περίμεναν. Η αντίδραση μιας γυναίκας στο ζώδιο αυτό, όπως και μιας Ζυγού όταν δεν καλύπτονται πια από μια σχέση είναι ο σαρκασμός, η ειρωνεία και η σκληρή και δηκτική κριτική. Για δώρα, προτιμότερο είναι να της προσφέρετε ένα βιβλίο, κάτι που θα εκτιμήσει σίγουρα, αφού η  περιέργεια για γνώση είναι το στοιχείο της!

Comments

Popular posts from this blog

Είναι τσιμπημένος μαζί σου; Μάθε να διαβάζεις τα σημάδια!

Κριός Έχει μια ανεξέλεγκτη παρόρμηση να στριφογυρίζει το κεφάλι του προς την κατεύθυνση που είστε γύρω, προσπαθώντας να έχει οπτική επαφή μαζί σας. Κάθε φορά που τον κοιτάζετε τον βλέπετε να σας κοιτάζει, είτε έμμεσα είτε φανερά. Αυτά είναι τα πρώτα προφανή σημάδια ότι σας φλερτάρει. Ταύρος Καθαρίζει τον λαιμό του που έχει στεγνώσει κατά την προσπάθειά του να σας μιλήσει, καθώς το μυαλό του φαίνεται να έχει κολλήσει στον ήχο της φωνής σας. Επίσης, όταν βρίσκεται πιο κοντά σας, αν τύχει να μιλάτε σε κάποιους άλλους, προσπαθεί να σας αγγίξει ή να τυλίγει τα χέρια του γύρω σας. Είναι ο τρόπος του για να αφήσει τον κόσμο να γνωρίζει ότι είστε η δική του αγάπη και κάθε άλλος πρέπει να μένει μακριά.

Ιχθείς: 19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου

Ιχθείς: 19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου Το σύμβολο των Ιχθύων είναι δύο ψάρια που κολυμπούν αντίθετα. Κυρίαρχοι πλανήτες των Ιχθυών είναι ο Ποσειδώνας και ο Δίας. Το ζώδιο αυτό ανήκει στο στοιχείο του Νερού. Βασικά στοιχεία του χαρακτήρα των ατόμων αυτών είναι η ευαισθησία, η αστάθεια και οι ελιγμοί. Η αυθόρμητη τους αντίδραση είναι ευγενική και συγκαταβατική. Η λέξη κλειδί για τους Ιχθείς είναι: Εμπιστοσύνη. Η φράση κλειδί για τους Ιχθείς είναι: Νομίζω ότι. Το απέναντι και αντίθετο του ζώδιο είναι ο Παρθένος. Ο Ποσειδώνας, ο οποίος είναι ένας από του κυρίαρχους πλανήτες, χαρίζει στα άτομα αυτά ένα μυστήριο και μια τάση απομόνωσης. Οι Ιχθείς αγαπούν τη μοναξιά και το κλείσιμο στον δικό τους κόσμο. Η φαντασία των ατόμων αυτών είναι αχαλίνωτη, τόσο που καμιά φορά τα βγάζει έξω από την πραγματικότητα. Όταν αντιληφθούν ποια ακριβώς είναι η κατάσταση, τότε απογοητεύονται και αποτραβιούνται στα βάθη των ωκεανών, στη βυθισμένη κατοικία του Ποσειδώνα. Ο Δίας, που και αυτός κυβερνά το

Αιγόκερως: 22 Δεκεμβρίου – 20 Ιανουαρίου

Αιγόκερως: 22 Δεκεμβρίου – 20 Ιανουαρίου Το σύμβολο του ζωδίου του Αιγόκερου είναι μια άγρια κατσίκα. Ο κυρίαρχος πλανήτης του είναι ο Κρόνος. Το ζώδιο του Αιγόκερου ανήκει στο στοιχείο της Γης. Βασικό στοιχείο του χαρακτήρα του είναι η σταθερότητα. Η αυθόρμητη του στάση είναι προσεκτική και επιφυλακτική. Το απέναντι και αντίθετο του ζώδιο είναι ο Καρκίνος. Η λέξη κλειδί για τον Αιγόκερω είναι: Όφελος. Η φράση κλειδί του είναι: Εγώ χρησιμοποιώ. Ο Αιγόκερως κυριαρχείται από τον πλανήτη Κρόνο. Σύμφωνα με την αρχαία μυθολογία, ο Κρόνος ήταν γιος της Γης και του Ουρανού και πατέρας του Δία. Έτρωγε τα ίδια του τα παιδιά μέχρι που αυτοκαταστράφηκε και έχασε το θρόνο του. Αυτός ο πλανήτης προικίζει τα άτομα του Αιγόκερου με σταθερότητα, ικανότητα οργάνωσης, αποτελεσματικότητα, ωριμότητα, απέραντη υπομονή αλλά και φόβο για κάθε καινούριο και τρομερή προσκόλληση στα δεδομένα και συνήθη. Η πειθαρχία, το καθήκον και το πείσμα είναι βασικά χαρακτηριστικά τους. Η απαισιόδοξη στάση στη