Skip to main content

Ζώδια & Σεξουαλικότητα Μέρος ΙΙ

Ζώδια & Σεξουαλικότητα ΙΙ

Ζυγός & Σεξουαλικότητα
Οι Ζυγοί είναι από τα πιο σεξουαλικά ζώδια, αλλά εάν δεν ικανοποιούνται σεξουαλικά και δεν παίρνουν αυτό που θέλουν από τον εραστή τους, τείνουν σε παράλληλες σχέσεις. Είναι περιβόητοι για τις διπλές σχέσεις που έχουν. Σε κοιτάνε στα μάτια και λένε » Μην με απατήσεις, δεν θα στο κάνω ποτέ εγώ αυτό » και το λένε με ένα γλυκό και ήρεμο τρόπο που γίνονται πιστευτοί, ενώ ήδη έχουν σχεδιάσει μια καυτή νύχτα πάθους με κάποιονάλλον. Βέβαια το καλό που έχουν είναι ότι περισσότερο δίνουν παρά παίρνουν. Έχουν μεγάλη καρδιά και τον λιγότερο εγωισμό από κάθε άλλο ζώδιο.Δεν είναι τόσο ανοιχτοί όσον αφορά τις σκέψεις τους ή τις σεξουαλικές τους φαντασιώσεις.

Είναι ευγενικοί και προτιμούν να κρύβουν την αλήθεια για να μην προσβάλλουν ή πληγώσουν τον εραστή τους. Στο κρεβάτι είναι επικοινωνιακοί και θα μιλήσουν στον εραστή τους για τις σεξουαλικές τους ανάγκες.

Βλέπουν το σεξ σαν μια απολαυστική εμπειρία και είναι πολύ ενθουσιώδεις στο να κάνουν έρωτα σε περίεργα μέρη. Θα προσπαθήσουν να ικανοποιήσουν τον εραστή τους κάνοντας πράξη κάθε ερωτική του φαντασίωση, άσχετα αν έχει κατακτήσει ή όχι την καρδιά τους. Μπορούν να γίνουν εύκολα θύματα, γίνονται πολύ καλοί σύζυγοι και προτιμούν ο εραστής τους να έχει την πρωτοβουλία.
Είναι πολύ ρομαντικοί αλλά η….υποταγή ίσως είναι μια από τις φαντασιώσεις τους. Εξιτάρονται από τους καλούς τρόπους και απεχθάνονται την αγενή συμπεριφορά. Δεν είναι μόνο συναισθηματικοί αλλά και εγκεφαλικοί. Οι Ζυγοί θέλουν να κάνουν πράξη τις ερωτικές τους φαντασιώσεις. Ο κυβερνήτης τους είναι η Αφροδίτη γιαυτό δεν θέλουν μόνο να κάνουν σεξ αλλά επιδιώκουν παράλληλα το συναίσθημα και τον αισθησιασμό. Μπορούν να καταλάβουν πως αισθάνεται ο σύντροφος τους. Μισούν να περιμένουν για να τραβήξουν την προσοχή γιαυτό και φεύγουν. Για να μείνουν σε μια σχέση πρέπει να τους ερεθίσετε…. εγκεφαλικά.

Σκορπιός & Σεξουαλικότητα
Οι Σκορπιοί είναι πολύ κτητικοί στο κρεβάτι αλλά μπορείτε να βασίζεστε σε αυτούς ότι θα είναι δίπλα σας όποτε τους χρειαστείτε. Δεν μπορείτε ποτέ να καταλάβετε πως σκέφτεται ένας Σκορπιός, γιατί ξέρουν πως να κρύψουν τα συναισθήματα τους και τις σκέψεις τους. Ο Σκορπιός είναι το ζώδιο της σεξουαλικότητας. Τους αρέσει το σεξ και το χρησιμοποιούν για να ασκήσουν εξουσία στον εραστή τους. Σκέφτονται το σεξ καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας. Ενθουσιάζονται με οποιαδήποτε ερωτική φαντασίωση και δεν διστάζουν να την κάνουνπράξη. Η σεξουαλικότητα τους είναι τόσο δυνατή που τρελαίνει τον εραστή τους. Αν είστε τυχεροί και έχετε συναντήσει έναν Σκορπιό, είναι σίγουρο ότι σας έχει ικανοποιήσει στο έπακρον!
Μπορεί να φαίνεται ήρεμος, ήσυχος και λίγο απόμακρος αλλά στο κρεβάτι είναι ακριβώς το αντίθετο. Είναι ένας άγριος, παθιασμένος εραστής!!!! Αν καταλάβει ότι τον απατάτε, θα γίνουν σκηνικά και στο τέλος θα φτάσει στο άλλο άκρο: Δεν θα ξανακάνετε έρωτα μαζί του!!! Μην μιλάτε και μην του αναφέρετε ποτέ ότι σας φλερτάρουν άλλα άτομα του αντίθετου φύλου από εσάς, γιατί τότε θα δείτε το δηλητήριο του. Έχουν την επιθυμία να εξερευνήσουν τα σκοτεινά μέρη της…σεξουαλικότητας εκεί όπου οι άλλοι φοβούνται να βαδίσουν. Αγνοούν τα ταμπού και βλέπουν το σεξ ως μια ευκαιρία για να εξερευνήσουν τα μυστικιστικά βάθη της ψυχής. Βασανίζουν το αντικείμενο του πόθου τους. Η αγάπη, ο πόθος, και η λίμπιντο είναι όλα σημαντικά για αυτούς. Το σεξ για τον Σκορπιό είναι συναισθηματικό, δραματικό, τεταμένο, γεμάτο συναισθηματικές ….εντάσεις και απόηχο από επώδυνα τραύματα του παρελθόντος. Ξέρουν πολύ καλά να παίρνουν αυτό που θέλουν στο κρεβάτι και είναι οι τέλειοι εραστές. Τους αρέσουν πολύ οι πειραματισμοί. Είναι πολύ επιδέξιοι, ξέρουν την τέχνη του σεξ, και ξέρουν πως να σας πάνε στον έβδομο ουρανό…

Τοξότης & Σεξουαλικότητα
Οι Τοξότες είναι χαρούμενοι, παιχνιδιάρικοι στο κρεβάτι και ξέρουν να εξιτάρουν τον εραστή τους. Βέβαια κάτω από το χαρούμενο ύφος τους κρύβεται ένας άγριος και παθιασμένος εραστής. Είναι εφευρετικοί και περιπετειώδεις. Όταν έχουν βρει τονκατάλληλο ερωτικό σύντροφο τα δίνουν όλα σε αντάλλαγμα. Ενδιαφέρονται και για την ποιότητα αλλά και για την ποσότητα…. Ακόμα κι αν είναι λίγο χοντροί ή έχουν μέτρια εξωτερική εμφάνιση ξέρουν πως να τρελάνουν τον εραστή τους στο κρεβάτι.
Αγαπούν το κυνήγι, τόσο οι άντρες όσο κι οι γυναίκες, και έχουν ένα μοναδικό τρόπο να ξεσηκώνουν ερωτικά τους άλλους. Είναι ατίθασοι και δεν διστάζουν να απατήσουν τον σύντροφο τους αν οι ανάγκες τους δεν ικανοποιούνται. Αλλά μπορείτε να ανεχτείτε αυτήν την περίεργη και….ανοιχτόμυαλη σεξουαλικότητα τους; Θα κρύψουν τα συναισθήματα τους και τις σκέψεις τους από εσάς, αλλά μην κάνετε το λάθος και κρύψετε κι εσείς τα δικά σας από αυτούς…Ψάχνουν για κάποιον που να μπορούν να εμπιστευθούν 100% αλλά δεν θα σας δείξουν ποτέ ότι δεν σας εμπιστεύονται. Τους αρέσει η κίνηση, τους αρέσουν τα ταξίδια και τους αρέσει να κάνουν έρωτα σε καινούργια μέρη, κάτω από το φως του φεγγαριού με έναν εκφραστικό τρόπο. Για να απολαύσουν την ερωτική πράξη θα πρέπει να υπάρχει μια προεργασία.
Επικοινωνία και πολύ συζήτηση, καλό φαγητό και ποτό και πολύ…πολύ γέλιο. Αν είναι κοντά στην θάλασσα ή σε έναν κάμπο τόσο το καλύτερο!!! Τους αρέσουν οι απρόβλεπτες και περίεργες καταστάσεις. Μπορούν να δοκιμάσουν τα πάντα για την εμπειρία και την περιπέτεια… άλλοτε να βασανίζουν ελαφρά και άλλοτε να θέλουν κατευθείαν να μπουν στην πράξη, άλλοτε να είναι συναισθηματικοί και άλλοτε να είναι ωμοί. Όπως και ναχει όμως το πράγμα, το σίγουρο είναι ότι είναι οι…τέλειοι εραστές…


Aιγόκερως & Σεξουαλικότητα
Οι Αιγόκεροι ξέρουν πως να κρύβουν τα συναισθήματα τους, γιαυτό είναι πολύ δύσκολο να καταλάβουν οι άλλοι πότε είναι πραγματικά ερωτευμένοι. Στο μόνο που μπορείτε να στοιχηματίσετε είναι, ότι το λιγότερο που μπορείτε να έχετε από έναν Αιγόκερω είναι ο θαυμασμός. Έχουν έντονες σεξουαλικές ορμές και μπορούν να κάνουν έρωτα όλη νύχτα…. Μία ερωτική συζήτηση ή ένα ερωτικό βίντεο μπορεί να τους ερεθίσει.
Η φαντασία τους δεν είναι ιδιαίτερα ανεπτυγμένη οπότε μην περιμένετε….ακροβατικά στο κρεβάτι. Όταν δεν έχουν και τόση όρεξη γίνονται λίγο βαρετοί και τείνουν να είναι λιγάκι εγωιστές σε αυτό το θέμα. Αλλά μπορείτε απόλυτα να βασίζεστε σε αυτούς για την πίστη τους ιδιαίτερα αν έχουν δεσμευτεί μαζί σας.
Είναι δυνατοί και με αυτοπεποίθηση αλλά λίγο ζόρικοι κι όταν βγουν από το καβούκι τους και εμπιστευθούν, γίνονται πολύ συναισθηματικοί και έχουν γλυκύτητα. Θέλουν να κάνουν κάτι συναρπαστικό σε καινούργια μέρη, γιαυτό δοκιμάστε να κάνετε έρωτα σε διαφορετικά μέρη για να τους εξιτάρετε. Προσπαθήστε να τους καλοπιάσετε. Βέβαια αυτό απαιτεί κάποια προσπάθεια. Γιαυτό να τους χαμογελάτε που και που. Έχουν αξιοπρέπεια και παρατηρητικότητα και όταν βρίσκονται σε έναν κοινωνικό χώρο είναι οι πρώτοι που θα δουν την εξωτερική εμφάνιση των άλλων.
Δεν τους αρέσει καθόλου το προκλητικό ντύσιμο, δεν τους ερεθίζει σεξουαλικά….Τους αρέσει να κάνουν έρωτα στα διαλλείματα εν ώρα εργασίας, στα διαλλείματα ενός έργου που παρακολουθούν στην τηλεόραση, σε αναπαυτικούς καναπέδες, στο αυτοκίνητο….και αν έχουν καλή διάθεση είναι τέλειοι. Στην αρχή είναι ψυχροί αλλά γρήγορα ζεσταίνονται και δεν σταματάνε. Μερικές φορές απεχθάνονται το πορνό κι αν θα το δουν είναι απλά για την ….εμπειρία.

Υδροχόος & Σεξουαλικότητα
Ο Υδροχόος είναι το ζώδιο της σεξουαλικής εκκεντρικότητας αλλά και των …ιδιαιτεροτήτων. Είναι καλύτεροι σαν φίλοι παρά σαν εραστές και αν συσχετιστείτε με έναν Υδροχόο θα έχετε περισσότερο μια διανοητική εμπειρία και όχι συναισθηματική. Η εξωτερική εμφάνιση δεν έχει τόσο σημασία γιαυτούς σε μια σχέση, αλλά ερεθίζονταισεξουαλικά από το μυαλό και το πνεύμα του συντρόφου τους. Είναι πολύ διασκεδαστικοί στο κρεβάτι και το πιο εφευρετικό από όλα τα ζώδια. Πρώτα ερεθίζονται με το μυαλό και ύστερα με το σώμα. Είναι ανυπόμονοι στο κρεβάτι και τους αρέσει το γρήγορο και ικανοποιητικό σεξ. Είναι μανιώδεις με την υγιεινή και την αντισύλληψη.
Έχουν διάρκεια….και θέλουν να ικανοποιήσουν τον εραστή τους. Είναι ανοιχτοί σε όλα!!!! Βέβαια αυτό θα το κάνουν με έναν τυχαίο σύντροφο και όχι με τον άνθρωπο της ζωής τους. Ψάχνουν για έναν πρωτότυπο και εκκεντρικό εραστή και μέχρι να τον βρουν θα πηγαίνουν με οποιονδήποτε είναι διαθέσιμος. Τους αρέσει να κρύβουν τα συναισθήματα τους και να δημιουργούν ένα μυστήριο γύρω τους, να φαίνονται ψυχροί, αλλά έτσι προστατεύουν τον εαυτό τους. Αν θέλετε να τους τραβήξετε την προσοχή προσπαθήστε να τους διεγείρετε εγκεφαλικά. Αν δεν περιμένετε κάτι ως αντάλλαγμα τότε θα ικανοποιήσουν τις προσδοκίες σας. Είναι όμως εύκολο να πληγωθείτε από έναν Υδροχόο γιατί ποτέ δεν ξέρετε τι σκέφτονται και τι αισθάνονται. Αν είναι σκεφτικοί και σιωπηλοί και είστε μαζί τους, τότε κάτι άλλο σκέφτονται.
Βλέπουν το σεξ σαν μια….προσωρινή διακοπή από τις δουλειές τους. Μπορούν να σας ανάψουν μόνο με τον τρόπο που ….κινούνται στον χώρο. Είναι λάτρεις της εμπειρίας και της περιπέτειας στο να κάνουν νέες γνωριμίες. Μην περιμένετε πίστη από αυτούς μιας και είναι εγκεφαλικά ζώδια κι αν ερεθιστεί….το μυαλό τους δεν θα αφήσουν την ευκαιρία να πάει ανεκμετάλλευτη. Μπορούν να κάνουν έρωτα με ένα άτομο που το βλέπουν σαν φίλο και όταν κάνουν….ό,τι κάνουν, να είναι και πάλι φίλοι σαν να μην συνέβη τίποτα!!

Ιχθείς & Σεξουαλικότητα
Τους Ιχθείς είναι εύκολο να τους χειριστείτε. Οτιδήποτε κι αν θέλετε είναι έτοιμοι να σας το προσφέρουν. Αν ψάχνετε κάποιον που θα σας κάνει όλα τα χατίρια στο….κρεβάτι τότε οι Ιχθύς είναι για σας. Η απαίτηση τους είναι να τους είστε πιστοί γιατί διαφορετικά, αν τους προκαλέσετε είναι πολύ ζηλιάρηδες. Μερικές φορές φοβούνται τόσο πολύ μην τελειώσει το παραμυθένιο ρομάντσο, που ασυνείδητα
καταστρέφουν την ευτυχία μόνοι τους. Οι άντρες Ιχθείς έχουν την φήμη των ερωτύλων εραστών. Πετάνε στα σύννεφα γιαυτό…έχετε τα μάτια σας ανοιχτά. Αλλά είναι θαυμάσιοι εραστές. Βλέπουν το σεξ με ρομαντικό τρόπο, σαν μια εμπειρία έξω από το σώμα και το απολαμβάνουν με όλες τους τις αισθήσεις.
Η αγάπη και το σεξ είναι ένα και το αυτό για τους Ιχθείς, και το σεξ μια όμορφη φαντασίωση που θέλουν να εναρμονίσουν. Σαν ζώδιο του νερού, κάθε σεξουαλική δραστηριότητα είναι ιδιαίτερα επιφορτισμένη με συγκίνηση, Και υπάρχει μικρή ευχαρίστηση στη φυσική πράξη του σεξ αν δεν υπάρχει μια αρκετά βαθιά συναισθηματική ένωση. Είναι πολύ δύσκολο να λειτουργήσουν σεξουαλικά αν δεν υπάρχει αρκετός χρόνος και έντονο συναίσθημα. Το σεξ φαίνεται να είναι πολύ πιο διασκεδαστικό, αν γίνετε στα κρυφά…. Αν εστιάσουν την προσοχή τους πάνω σας, τότε θα σας πάνε στον έβδομο ουρανό!!! Ο αισθησιασμός είναι ο αέρας που αναπνέουν. Τους αρέσει να τους ψυθιρίζετε στο αυτί και τους αρέσουν οι αυτοσχεδιασμοί πάνω στην ερωτική πράξη. Η ερωτογενής τους ζώνη είναι τα πόδια. Αν θέλετε να εφαρμόσετε το Κάμα Σούτρα τότε οι Ιχθείς θα σας αποζημιώσουν με το παραπάνω. Τους αρέσει να κάνουν έρωτα κοντά σε νερό ή ακόμα και να ακούνε τον ήχο της θάλασσας. Δίνουν σημασία στην παραμικρή λεπτομέρεια και θέλουν τα πάντα να είναι τέλεια με τον εραστή τους. Δεν θα βαρεθείτε ποτέ το σεξ μαζί τους.

Πηγή: e-zwdia

Comments

Popular posts from this blog

Είναι τσιμπημένος μαζί σου; Μάθε να διαβάζεις τα σημάδια!

Κριός Έχει μια ανεξέλεγκτη παρόρμηση να στριφογυρίζει το κεφάλι του προς την κατεύθυνση που είστε γύρω, προσπαθώντας να έχει οπτική επαφή μαζί σας. Κάθε φορά που τον κοιτάζετε τον βλέπετε να σας κοιτάζει, είτε έμμεσα είτε φανερά. Αυτά είναι τα πρώτα προφανή σημάδια ότι σας φλερτάρει. Ταύρος Καθαρίζει τον λαιμό του που έχει στεγνώσει κατά την προσπάθειά του να σας μιλήσει, καθώς το μυαλό του φαίνεται να έχει κολλήσει στον ήχο της φωνής σας. Επίσης, όταν βρίσκεται πιο κοντά σας, αν τύχει να μιλάτε σε κάποιους άλλους, προσπαθεί να σας αγγίξει ή να τυλίγει τα χέρια του γύρω σας. Είναι ο τρόπος του για να αφήσει τον κόσμο να γνωρίζει ότι είστε η δική του αγάπη και κάθε άλλος πρέπει να μένει μακριά.

6 Σημάδια ότι είστε πιο ελκυστική απ΄ότι πιστεύετε

6 Σημάδια ότι είστε πιο ελκυστική απ΄ότι πιστεύετε 1. Οι άνθρωποι γύρω σας σπάνια σας κάνουν κομπλιμέντα. Μήπως σας έχει τύχει ποτέ μια κατάσταση όπου νιώθατε 100% αυτοπεποίθηση και ήσασταν σίγουροι ότι όλα τα μάτια θα ήταν πάνω σας, αλλά, τελικά, καταλήξατε να μη παίρνετε κανένα κομπλιμέντο; Είναι προφανές ότι μετά από αυτή την κατάσταση ένα άτομο αρχίζει αυτόματα να έχει αμφιβολίες για τον εαυτό του. Αλλά, αυτή η κατάσταση σημαίνει ακριβώς το αντίθετο - είστε πανέμορφοι! Ο λόγος είναι ότι οι άνθρωποι γύρω σας νομίζουν ότι γνωρίζετε πόσο όμορφοι είστε και δε χρειάζεστε καμία υπενθύμιση γι 'αυτό. Άλλοι μπορεί να σκεφτούν ότι δε χρειάζετε να σας δώσουν πάρα πολλή προσοχή. Έτσι, αν οι γύρω σας δεν αναφέρονται στο πως φαίνεστε εύκολα, δε σημαίνει απαραίτητα ότι δε σας θεωρούν ελκυστικό. 2. Όταν παίρνετε τελικά σας κάνει κάποιος ένα κομπλιμέντο, σας ακούγεται αδιάφορο. Ας δούμε αυτό το πρόβλημα από την άλλη πλευρά: Σας κάνουν κοπλιμέντα σπάνια και όταν παίρνετε το κομπλιμέντο, 

Ερωτικές Συμβατότητες Ιχθύ

Ιχθύς – Κριός Εσείς βέβαια, κάνετε και δίνετε ότι μπορείτε. Ο Κριός θα πάρει ότι του δώσετε, αλλά δυστυχώς δεν θα πάρετε το αντάλλαγμα που εσείς περιμένετε. Είναι μια σχέση δύσκολη, εσείς είστε περισσότερο ιδεαλιστής και ανιδιοτελής, ενώ ο Κριός είναι κάπως εγωιστής. Αν δεχθείτε να θυσιαστείτε για χάρη του, ίσως κάτι να γίνει!Εκτιμήστε την αποφασιστικότητα και τον δυναμισμό του. Μην ξεχνάτε να κολακεύετε το » εγώ » του.