Πέμπτη, 27 Απριλίου 2017

Ερωτικές Συμβατότητες Ιχθύ

Ιχθύς – Κριός

Εσείς βέβαια, κάνετε και δίνετε ότι μπορείτε. Ο Κριός θα πάρει ότι του δώσετε, αλλά δυστυχώς δεν θα πάρετε το αντάλλαγμα που εσείς περιμένετε. Είναι μια σχέση δύσκολη, εσείς είστε περισσότερο ιδεαλιστής και ανιδιοτελής, ενώ ο Κριός είναι κάπως εγωιστής. Αν δεχθείτε να θυσιαστείτε για χάρη του, ίσως κάτι να γίνει!Εκτιμήστε την αποφασιστικότητα και τον δυναμισμό του. Μην ξεχνάτε να κολακεύετε το » εγώ » του.

Ιχθύς – Ταύρος

Η ψυχρότητα του Ταύρου θα σας αναγκάζει πολλές φορές να προσπαθείτε να μαντέψετε τις σκέψεις του. Θα εκδηλωθεί όμως περισσότερο όσο περνάει ο καιρός. Δώστε του χρόνο και κρατάτε τον σε αμφιβολία πότε – πότε. Χρειάζεστε τη σταθερότητα και το πρακτικό του πνεύμα, κι ας τον θεωρείτε μερικές φορές άσπλαχνο. Βοηθήστε τον να εκφράζετε περισσότερο και να εκδηλώσει τα καλλιτεχνικά του ταλέντα.

Ιχθύς – Δίδυμοι
Αισθάνεστε ανασφάλεια μαζί με τον Δίδυμο σας μερικές φορές, αλλά χρειάζεστε το κέφι και την καλή του διάθεση. Τον θεωρείτε λίγο επιπόλαιο και σας κουράζει κάποιες στιγμές ο πυρετώδης ρυθμός της ζωής του. Να ξέρετε όμως πως εκτιμάει την υπομονή σας. Προσπαθήστε να εκφράζεστε και να επικοινωνείτε περισσότερο.

Ιχθύς – Καρκίνος

Μια πολύ όμορφη σχέση, γεμάτη αρμονία και ικανοποίηση. Ο Καρκίνος θα σας οδηγεί σε σωστά κανάλια και θα σας προστατεύει. Μην τον αφήσετε όμως να σας υπερπροστατεύει και αποφύγετε την εξάρτηση από αυτόν. Χαρείτε τον ρομαντισμό σας, αλλά μην τον αφήνετε να κρύβεται με το παραμικρό στην αγκαλιά σας. Σε αυτή τη σχέση υπάρχει αμοιβαία κατανόηση και αποδοχή.

Ιχθύς – Λέων

Είναι μια αρκετά δύσκολη σχέση. Η εγωιστική σκληρότητα και τα δραματικά ξεσπάσματα του Λέοντα σας καταπιέζουν κάπως και νιώθετε περίεργα. Ο Λέων μπορεί να θεωρήσει την ανιδιοτελή σας προσφορά ως αδυναμία. Δείξτε του πως μπορείτε και αντιστέκεστε. Κολακέψτε τον, αλλά μην παραδοθείτε ολοκληρωτικά. Μην ξεχνάτε ότι χρειάζεται την ηρεμία και τη τρυφερότητα σας.

Ιχθύς – Παρθένος

Είναι μια σχέση ευχάριστη και αρμονική. Η Παρθένος ενδιαφέρεται για εσάς και σας φροντίζει, κάτι που σας αρέσει πολύ. Χρειάζεται επίσης τη συμπαράσταση και τη κατανόηση σας. Μην παίρνετε πολύ στα σοβαρά την κριτική του. Εδώ, θα βρείτε σιγουριά και ασφάλεια.

Ιχθύς – Ζυγός

Είναι μια σχέση γεμάτη ζεστασιά, τρυφερότητα και ρομαντισμό, αρκεί όμως να ξεκαθαρίσετε τους ρόλους σας από την αρχή. Εσείς θέλετε να διοικεί ο Ζυγός, εκείνος να μοιράζεστε τις ευθύνες. Βρείτε κοινά ενδιαφέροντα και ασχολίες, καλλιτεχνικά ή όχι και συνεργαστείτε μαζί του, αλλά μην παραδοθείτε ολοκληρωτικά. Δείξτε του την επιβράβευση και την εκτίμηση σας.

Ιχθύς – Σκορπιός

Εσείς δίνετε και ο Σκορπιός παίρνει, αλλά ίσως αυτό ακριβώς θέλετε. Υπάρχει αρμονία στη σχέση σας, αλλά σας ενοχλεί το ότι ο Σκορπιός μαντεύει τα πάντα και εισβάλλει στον ιδιωτικό σας χώρο. Εκφράστε όσο μπορείτε τον ρομαντισμό σας και μιλήστε του. Προσπαθήστε να μην πληγώνεστε από τη σκληρότητα και τη κριτική του. Σας καταλαβαίνει.

Ιχθύς – Τοξότης

Θα δυσκολευτείτε να καταλάβετε τον δύσκολο χαρακτήρα και τις περίεργες τάσεις του Τοξότη. Σας ενθουσιάζει όμως να ταξιδεύετε μαζί του και να γνωρίζετε νέους τρόπους ζωής. Προσπαθήστε να μην τον παίρνετε πολύ στα σοβαρά και προσαρμοστείτε. Προσπαθήστε να τον καταλάβετε και θα περάσετε μαζί όμορφες στιγμές!

Ιχθύς – Αιγόκερως

Χρειάζεστε ο ένας τον άλλον. Ο Αιγόκερως χρειάζεται την κατανόηση και τη συμπαράσταση σας και εσείς τη σιγουριά, τη καθοδήγηση και την υπομονή του. Θα εκτιμήσει ό,τι του δώσετε, αλλά δυστυχώς δεν μπορεί να εκδηλώσει τα συναισθήματα του εύκολα. Δεν είναι τόσο ρομαντικός όσο εσείς, αλλά δείχνει την αγάπη του με πράξεις και έργα. Μην τον αφήνετε να εξαρτάται συναισθηματικά από εσάς, όμως, γιατί ίσως κάνει κακό και στους δύο.

Ιχθύς – Υδροχόος

Υπάρχει μεγάλη άνεση, αλλά ίσως τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως τα περιμένατε. Παρ’ όλαυτά θα πρέπει να τον βοηθήσετε και να καταλάβετε την ανάγκη του για ελευθερία και χρόνο εμ τους φίλους του. Τον εμπνέετε και δεν θέλει να σας χάσει! Μοιραστείτε κοινά ενδιαφέροντα και ασχολίες!

Ιχθύς – Ιχθύς

Μια αρκετά ικανοποιητική σχέση, γεμάτη ζεστασιά αλλά και κατανόηση. Δώστε χρόνο ο ένας τον άλλον να εκδηλώσει τα αισθήματα του. Συζητάτε μαζί και μην φοβάστε ότι θα τον πληγώσετε! Να εκδηλώνεστε όσο μπορείτε περισσότερο, δείξτε τρυφερότητα και προσπαθήστε να μην υποχωρείτε πάντα από ένστικτο. Χρειάζεται και κάποιες φορές να είναι κάποιος ο αρχηγός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου