Skip to main content

Ποια δύναμη κρύβεις σύμφωνα με το ζώδιο σου;

Κάθε ζώδιο κρύβει μια εσωτερική δύναμη που ίσως να μην τη γνωρίζει. Ποια είναι η δικιά σου δύναμη;

Κριός
Η δυναμικότητα και η αυθεντικότητα που διαθέτετε, επηρεάζει εσάς αλλά και τους γύρω σας θετικά. Ό, τι βάζετε σαν στόχο, τον πετυχαίνετε αλλά αποτελείτε και ιδανική έμπνευση για τους ανθρώπους που σας περιβάλλουν.

Ταύρος
Η δύναμη σας είναι η αποδοχή αλλά και η υπομονή. Όταν έχετε αυτά που χρειάζεστε οι ηγετικές σας ικανότητες κυριαρχούν και κατευθύνουν.
Δίδυμοι
Η δύναμη σας είναι το μυαλό σας. Κοφτεροί αλλά ταυτόχρονα και ευαίσθητοι, εμπνέετε και επηρεάζετε τους γύρω σας. Ισχυρή μεταδοτικότητα.

Καρκίνος
Η δύναμη σας είναι να εκπληρώνετε ότι έχετε σχεδιάσει. Βάζετε μακροπρόθεσμους στόχους και τους καταφέρνετε.

Λέων
Η δυναμικότητα αλλά και η αγάπη για τη ζωή. Η εσωτερική φωτιά που αναβλύζει, πάντα θα δίνει δύναμη και πίστη σε εσάς αλλά και στους γύρω σας.

Παρθένος
Είστε διορατικός και έχετε τη δύναμη να ηρεμείτε τους γύρω σας. Η θεραπευτική σας δύναμη είναι σημαντική τόσο για εσάς αλλά και για το περιβάλλον σας.

Ζυγός
Η δύναμη της ομορφιάς αλλά και του να συνδέεστε με τους ανθρώπους με έναν ιδιαίτερο τρόπο, είναι καθοριστικές. Έχετε την ικανότητα να φέρνετε τους ανθρώπους κοντά.

Σκορπιός
Η δύναμη του να μαγνητίζετε τους γύρω σας να εντυπωσιάζετε τους ανθρώπους με ένα ιδιαίτερο τρόπο, είναι καθοριστική.

Τοξότης
Είστε διορατικοί αλλά και αναζητές της αλήθειας. Αποτελείτε έμπνευση για τους ανθρώπους σας περιβάλλουν.

Αιγόκερως
Η δύναμη της ειρήνης είναι μια από τις δυνάμεις που ίσως να μη γνωρίζετε. Θέλετε να επικρατεί ειρήνη στο περιβάλλον που ανήκετε.

Υδροχόος
Η δυναμικότητα που έχετε αλλά και η θέληση στο να πετυχαίνετε τους στόχους σους είναι καθοριστικές. Η ανηφόρα της ζωής είναι σκληρή και το γνωρίζετε πολύ καλά, αφού μέσα από τις δυσκολίες, αναγεννιέστε.

Ιχθείς
Η δύναμη της διαίσθησης αλλά και της διορατικότητας. Οι δυνάμεις αυτές βοηθούν εσάς αλλά και το περιβάλλον σας αφού οι συμβουλές σας είναι σχεδόν πάντα σωστές.

Comments

Popular posts from this blog

Είναι τσιμπημένος μαζί σου; Μάθε να διαβάζεις τα σημάδια!

Κριός Έχει μια ανεξέλεγκτη παρόρμηση να στριφογυρίζει το κεφάλι του προς την κατεύθυνση που είστε γύρω, προσπαθώντας να έχει οπτική επαφή μαζί σας. Κάθε φορά που τον κοιτάζετε τον βλέπετε να σας κοιτάζει, είτε έμμεσα είτε φανερά. Αυτά είναι τα πρώτα προφανή σημάδια ότι σας φλερτάρει. Ταύρος Καθαρίζει τον λαιμό του που έχει στεγνώσει κατά την προσπάθειά του να σας μιλήσει, καθώς το μυαλό του φαίνεται να έχει κολλήσει στον ήχο της φωνής σας. Επίσης, όταν βρίσκεται πιο κοντά σας, αν τύχει να μιλάτε σε κάποιους άλλους, προσπαθεί να σας αγγίξει ή να τυλίγει τα χέρια του γύρω σας. Είναι ο τρόπος του για να αφήσει τον κόσμο να γνωρίζει ότι είστε η δική του αγάπη και κάθε άλλος πρέπει να μένει μακριά.

6 Σημάδια ότι είστε πιο ελκυστική απ΄ότι πιστεύετε

6 Σημάδια ότι είστε πιο ελκυστική απ΄ότι πιστεύετε 1. Οι άνθρωποι γύρω σας σπάνια σας κάνουν κομπλιμέντα. Μήπως σας έχει τύχει ποτέ μια κατάσταση όπου νιώθατε 100% αυτοπεποίθηση και ήσασταν σίγουροι ότι όλα τα μάτια θα ήταν πάνω σας, αλλά, τελικά, καταλήξατε να μη παίρνετε κανένα κομπλιμέντο; Είναι προφανές ότι μετά από αυτή την κατάσταση ένα άτομο αρχίζει αυτόματα να έχει αμφιβολίες για τον εαυτό του. Αλλά, αυτή η κατάσταση σημαίνει ακριβώς το αντίθετο - είστε πανέμορφοι! Ο λόγος είναι ότι οι άνθρωποι γύρω σας νομίζουν ότι γνωρίζετε πόσο όμορφοι είστε και δε χρειάζεστε καμία υπενθύμιση γι 'αυτό. Άλλοι μπορεί να σκεφτούν ότι δε χρειάζετε να σας δώσουν πάρα πολλή προσοχή. Έτσι, αν οι γύρω σας δεν αναφέρονται στο πως φαίνεστε εύκολα, δε σημαίνει απαραίτητα ότι δε σας θεωρούν ελκυστικό. 2. Όταν παίρνετε τελικά σας κάνει κάποιος ένα κομπλιμέντο, σας ακούγεται αδιάφορο. Ας δούμε αυτό το πρόβλημα από την άλλη πλευρά: Σας κάνουν κοπλιμέντα σπάνια και όταν παίρνετε το κομπλιμέντο, 

Ερωτικές Συμβατότητες Ιχθύ

Ιχθύς – Κριός Εσείς βέβαια, κάνετε και δίνετε ότι μπορείτε. Ο Κριός θα πάρει ότι του δώσετε, αλλά δυστυχώς δεν θα πάρετε το αντάλλαγμα που εσείς περιμένετε. Είναι μια σχέση δύσκολη, εσείς είστε περισσότερο ιδεαλιστής και ανιδιοτελής, ενώ ο Κριός είναι κάπως εγωιστής. Αν δεχθείτε να θυσιαστείτε για χάρη του, ίσως κάτι να γίνει!Εκτιμήστε την αποφασιστικότητα και τον δυναμισμό του. Μην ξεχνάτε να κολακεύετε το » εγώ » του.