Skip to main content

O Άρης στα ζώδια και η σημασία του

Ο Άρης κυβερνάει τον Κριό και παραδοσιακά τον Σκορπιό. Ο Άρης είναι ο πλανήτης της δύναμης και της σεξουαλικότητας. Αναλόγως με το που βρίσκεται ο πλανήτης αυτός φαίνεται και τα κατάλληλα επίπεδα ενέργειας του ατόμου. Ο Άρης κυβερνάει τον εξερευνητή, τον πολεμιστή, τον δυναμισμό, την επιθετικότητα, τη μαχητικότητα, τη χρησιμοποίηση της δύναμης αλλά και το θάρρος.


Άρης στον Κριό: Εδώ, ο Άρης προικίζει το άτομο αυτό με ενέργεια, η οποία χρειάζεται να διοχετευθεί θετικά με καθημερινή σωματική άσκηση, αθλητισμό ή κάποια άλλη είδους δραστηριότητα. Τα άτομα με Άρη στον Κριό, σίγουρα εκδηλώνουν κάποια χαρακτηριστικά του Κριού σε ορισμένους τομείς. Θέλουν να βγαίνουν μπροστά και είναι πιθανόν να είναι εγωιστές. Είναι επιρρεπείς σε ατυχήματα ειδικά όταν οδηγούν γρήγορα. Έχουν πολλές σεξουαλικές ορμές.


Άρης στον Ταύρο:  Ο Άρης δίνει στο άτομο αυτό πάθος, αισθησιασμό αλλά και ρομαντισμό. Χαρίζει και δίνει στον ερωτικό του σύντροφο ευχαρίστηση και σεξουαλική ικανοποίηση. Η θέση αυτή είναι μια ισχυρή πηγή ενέργειας που δίνει δεξιότητες στο άτομο σε ομαδικά αθλήματα. Οι Ταύροι είναι ήρεμοι μέχρι να τους προκαλέσει κάποιος. Έτσι λοιπόν λειτουργεί και ο Άρης εδώ. Πολλές φορές, όταν έχουν τις εκρήξεις αυτές δεν καταλαβαίνουν τις συνέπειες των πράξεων τους.

Άρης στους Διδύμους: Η θέση αυτή μπορεί να σχετιστεί με διανοητικά ερεθίσματα που θέλουν να έχουν τα άτομα αυτά όπως και το να απασχολούν το μυαλό τους αλλά και το σώμα τους με δραστηριότητες. Οι άνθρωποι αυτοί είναι ευάλωτοι στην ασυνέπεια των πράξεων τους αλλά και την ανησυχία. Ωστόσο, η θέση αυτή προσδίδει ευελιξία. Υπάρχει η ανάγκη για διανοητική πρόκληση, κατάλληλα αθλήματα γι’αυτούς: δραστηριότητες που τους προκαλούν το μυαλό, χορός αλλά και τένις.

Άρης στον Καρκίνο: Η ενέργεια του Άρη εκδηλώνεται εδώ με συναίσθημα και πάθος. Το άτομο αυτό έχει επιμονή η οποία εκδηλώνεται σε όλες τις πτυχές της ζωής ειδικά στα επαγγελματικά και την οικογένεια. Απέναντι στον ερωτικό τους σύντροφο είναι τρυφεροί και αισθησιακοί. Ίσως έχουν μια τάση να δημιουργούν ασφυκτική ατμόσφαιρα. Είναι σημαντικό να τους ενθαρρύνει ο σύντροφος ή ο φίλος να εξωτερικεύουν τα προβλήματα τους. Είναι εργατικοί και μπορούν να εκτελέσουν δουλειά υπό δύσκολες συνθήκες. Ιδανική άσκηση γι’αυτούς με τη θέση αυτή είναι ό,τι αφορά τη θάλασσα.

Άρης στο Λέοντα: Στη θέση αυτή η ενέργεια του Άρη συμβάλει στη καλή υγεία αλλά και τη γερή κράση. Το άτομο αυτό έχει την τάση να είναι ενθουσιώδης αλλά και αισιόδοξο. Είναι σημαντικό γι’αυτούς να βρουν ένα άθλημα ή κάτι που τους αρέσει ώστε να διοχετεύουν την ενέργεια τους. Η πλάτη και η σπονδυλική στήλη είναι σημεία ευαίσθητα. Οι άνθρωποι αυτοί είναι φυσικοί ηγέτες και κάποιες φορές αυταρχικοί αλλά ξέρουν να εκφράζουν τα συναισθήματα τους μέσα από το σεξ και άλλες απολαύσεις της ζωής. Υπάρχει σίγουρα δημιουργική ή καλλιτεχνική κλίση.

Άρης στην Παρθένο: Στη θέση αυτή η ενέργεια του Άρη εκδηλώνεται με εργατικότητα αλλά και την ανάγκη του ατόμου γι’αυτήν. Αν για κάποιο λόγο αυτό δεν είναι εφικτό, το άτομο αυτό θα υποφέρει από ανησυχία. Υπάρχει θέληση ειδικά σε θέματα σπουδών ή σε μια αποδοτική καριέρα. Άγχος και στρες είναι πιθανόν να εκδηλώνονται με στομαχικές διαταραχές. Καλή άσκηση είναι η γιόγκα και οι ασκήσεις χαλάρωσης καθώς και δραστηριότητες κίνησης όπως η αερόβια γυμναστική.

Άρης στον Ζυγό: Ο Άρης δίνει στο άτομο αυτό αγάπη και απόλαυση στη σεξουαλική ζωή του ατόμου. Έχουν μια τάση να ερωτεύονται εύκολα αλλά το ίδιο εύκολα να ξεχνάνε τον έρωτα τους. Συχνά ίσως νιώθουν απογοήτευση, που δεν μπορούν να βρουν το ιδανικό ταίρι. Συχνά είναι πιθανόν να αναβάλουν πράγματα για αύριο. Έχουν ανεπτυγμένη αντίληψη και καλή διαίσθηση, όπου καλό είναι να μην την ακούν. Ίσως εκδηλώνουν πονοκεφάλους αλλά και προβλήματα στα νεφρά.

Άρης στον Σκορπιό: Ο Άρης είναι ο παραδοσιακός πλανήτης του ζωδίου και έτσι η επιρροή του είναι ισχυρή. Ενισχύει σε μεγάλο βαθμό τη συναισθηματική και σωματική ενέργεια, δίνοντας στο άτομο αυτό ισχυρό κίνητρο, αποφασιστικότητα αλλά και δύναμη θέλησης για επιτυχία. Ίσως υπάρχει και αρκετό πείσμα. Η σεξουαλική ικανοποίηση είναι σημαντική, αν προκύψει κάποιο πρόβλημα σε αυτόν τον τομέα καλό είναι να επιλυθεί, ακόμα κι αν χρειαστεί ιατρική η ψυχολογική υποστήριξη. Τα άτομα αυτά έχουν την ανάγκη να συνδέονται συναισθηματικά με την καριέρα τους, ενώ αν εργάζονται σε μια θέση που δεν τους αρέσει, δεν αισθάνονται απογοήτευση.

Άρης στον Τοξότη: Είναι μια πολύ ευνοϊκή θέση η συγκεκριμένη, αφού ενισχύει τη σωματική ενέργεια αλλά και τον ενθουσιασμό. Έχουν έντονη σεξουαλικότητα και πιθανόν να μην έχουν ταμπού στο κρεβάτι. Γίνονται πολύ ανήσυχοι όταν δεν μπορούν να διοχετεύσουν την ενέργεια τους ειδικά διανοητικά. Ίσως υπάρχει μια δόση απερισκεψίας και κάποιες τάσεις κατάχρησης όπως ο τζόγος.

Άρης στον Αιγόκερω: Το άτομο αυτό έχει την τάση να νικάει, να είναι αποφασιστικό αλλά και φιλόδοξο. Αν το επάγγελμα τους είναι απαιτητικό σωματικά, θα αντεπεξέλθουν στις δυσκολίες της δουλειάς, θεωρώντας τις κακουχίες πρόκληση. Το στοιχείο του ρίσκου που προσδίδεται από τον Άρη δεν είναι τόσο δυνατό στο ζώδιο αυτό. Το σεξ είναι σημαντικό αλλά όχι η προτεραιότητα τους καθώς αποδίδουν την ενέργεια τους σε άλλους τομείς.

Άρης στον Υδροχόο:  Εκδηλώνεται η ανάγκη για ανεξαρτησία αλλά και για ελευθερία έκφρασης. Υπάρχει τάση για εκκεντρικότητα, πείσμα, αντίδραση και αντισυμβατικότητά  Τους αρέσει η δημιουργική απασχόληση και η αυθεντικότητα. Τα επίπεδα ενέργεια τους είναι ασταθή. Καλό άθλημα για αυτούς είναι το χειμερινό σκι και ο χορός.

Άρης στους Ιχθείς: Υπάρχει μεγάλη συναισθηματική ενέργεια η οποία χρειάζεται να εκτονωθεί θετικά αλλιώς είναι πιθανόν να εκδηλωθούν ψυχολογικά προβλήματα, λόγω ευαισθησίας. Συγκινούνται εύκολα και συμπάσχουν συγγενείς και φίλους. Συχνά έχουν απίστευτη δημιουργικότητα η οποία όμως έχει την τάση να καταπιέζεται λόγω των ανασφαλειών ή της μη σωστής εκτίμησης του εαυτού τους. Η σωματική τους ενέργεια είναι ιδανική για πατινάζ, χορό αλλά και θαλάσσια αθλήματα.

Comments

Popular posts from this blog

Είναι τσιμπημένος μαζί σου; Μάθε να διαβάζεις τα σημάδια!

Κριός Έχει μια ανεξέλεγκτη παρόρμηση να στριφογυρίζει το κεφάλι του προς την κατεύθυνση που είστε γύρω, προσπαθώντας να έχει οπτική επαφή μαζί σας. Κάθε φορά που τον κοιτάζετε τον βλέπετε να σας κοιτάζει, είτε έμμεσα είτε φανερά. Αυτά είναι τα πρώτα προφανή σημάδια ότι σας φλερτάρει. Ταύρος Καθαρίζει τον λαιμό του που έχει στεγνώσει κατά την προσπάθειά του να σας μιλήσει, καθώς το μυαλό του φαίνεται να έχει κολλήσει στον ήχο της φωνής σας. Επίσης, όταν βρίσκεται πιο κοντά σας, αν τύχει να μιλάτε σε κάποιους άλλους, προσπαθεί να σας αγγίξει ή να τυλίγει τα χέρια του γύρω σας. Είναι ο τρόπος του για να αφήσει τον κόσμο να γνωρίζει ότι είστε η δική του αγάπη και κάθε άλλος πρέπει να μένει μακριά.

6 Σημάδια ότι είστε πιο ελκυστική απ΄ότι πιστεύετε

6 Σημάδια ότι είστε πιο ελκυστική απ΄ότι πιστεύετε 1. Οι άνθρωποι γύρω σας σπάνια σας κάνουν κομπλιμέντα. Μήπως σας έχει τύχει ποτέ μια κατάσταση όπου νιώθατε 100% αυτοπεποίθηση και ήσασταν σίγουροι ότι όλα τα μάτια θα ήταν πάνω σας, αλλά, τελικά, καταλήξατε να μη παίρνετε κανένα κομπλιμέντο; Είναι προφανές ότι μετά από αυτή την κατάσταση ένα άτομο αρχίζει αυτόματα να έχει αμφιβολίες για τον εαυτό του. Αλλά, αυτή η κατάσταση σημαίνει ακριβώς το αντίθετο - είστε πανέμορφοι! Ο λόγος είναι ότι οι άνθρωποι γύρω σας νομίζουν ότι γνωρίζετε πόσο όμορφοι είστε και δε χρειάζεστε καμία υπενθύμιση γι 'αυτό. Άλλοι μπορεί να σκεφτούν ότι δε χρειάζετε να σας δώσουν πάρα πολλή προσοχή. Έτσι, αν οι γύρω σας δεν αναφέρονται στο πως φαίνεστε εύκολα, δε σημαίνει απαραίτητα ότι δε σας θεωρούν ελκυστικό. 2. Όταν παίρνετε τελικά σας κάνει κάποιος ένα κομπλιμέντο, σας ακούγεται αδιάφορο. Ας δούμε αυτό το πρόβλημα από την άλλη πλευρά: Σας κάνουν κοπλιμέντα σπάνια και όταν παίρνετε το κομπλιμέντο, 

Ερωτικές Συμβατότητες Ιχθύ

Ιχθύς – Κριός Εσείς βέβαια, κάνετε και δίνετε ότι μπορείτε. Ο Κριός θα πάρει ότι του δώσετε, αλλά δυστυχώς δεν θα πάρετε το αντάλλαγμα που εσείς περιμένετε. Είναι μια σχέση δύσκολη, εσείς είστε περισσότερο ιδεαλιστής και ανιδιοτελής, ενώ ο Κριός είναι κάπως εγωιστής. Αν δεχθείτε να θυσιαστείτε για χάρη του, ίσως κάτι να γίνει!Εκτιμήστε την αποφασιστικότητα και τον δυναμισμό του. Μην ξεχνάτε να κολακεύετε το » εγώ » του.