Skip to main content

Η Αφροδίτη στα ζώδια και η σημασία της

Ποιά είναι η επιρροή της Αφροδίτης και ποιά η σημασία της στα ζώδια;

Η Αφροδίτη κυβερνάει το ζώδιο του Ταύρου και του Ζυγού. Λέξεις που τη χαρακτηρίζουν είναι η αρμονία και η ενότητα. Ο πλανήτης αυτός είναι ευγερτικός και μας δείχνει τη τάση ερωτισμού του ατόμου. Η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης της αγάπης και του έρωτα. Συμβολίζει επίσης τη φιλανθρωπία, τη φιλαρέσκεια και τη διαλλακτικότητα.

Ήλιος στον Κριό

Αφροδίτη στον Υδροχόο : Η Αφροδίτη εδώ δίνει στο άτομο έναν αέρα μυστηρίου. Η ανεξαρτησία του ατόμου είναι αρκετά έντονη στις σχέσεις του αλλά και σε άλλου τομείς της ζωής του. Συχνά, η τελικά δέσμευση σε μια σχέση, αναβάλλεται λόγω αυτής του της ανεξαρτησίας. Είναι άτομο ακαταμάχητο και μπορεί να γίνει αρκετά ψυχρό κι απόμακρο.Συχνά, κάνουν σπατάλες.

Αφροδίτη στους Ιχθείς : Ο εγωισμός του Κριού, περιορίζεται σημαντικά εδώ και κυριαρχεί μια στάση φροντίδας κι αγάπης. Εδώ διαμορφώνεται ένας πλύ καλός συνδυασμός αφού το άτομο έχει ευαισθησία αλλά και έντονο δυναμισμό και πάθος. Η τάση τους για φροντίδα ή φιλανθρωπίες ίσως γίνεται κάποιες φορές υπερβολική.

Αφροδίτη στον Κριό :Τα άτομα αυτά έχουν πολύ και έντονο πάθος. Γίνονται πολύ καλοί ερωτικοί σύντροφοι, με ζωντάνια, ερωτεύονται εύκολα αλλά και χωρίζουν το ίδιο εύκολα. Βαριούνται συχνά και πηγαίνουν με ευκολία στην αναζήτηση νέου συντρόφου. Εδώ, υπάρχει η ανάγκη του ατόμου για τη πρωτιά και για ηγεσία. Πολλές φορές κάνουν αλόγιστες σπατάλες.

Αφροδίτη στον Ταύρο : Εδώ, ο Ταύρος ενισχύει το πάθος στο άτομο. Πολλές φορές όμως το άτομο αργεί να πάρει αποφάσεις και εκδηλώνει κτητικότητα. Υπάρχει αρκετά ρομαντισμός αλλά και μια έντονη ανάγκη για απόλαυση των χαρών της ζωής, ειδικά όταν πρόκειται για καλό φαγητό. Είναι αρκετά καλοί επιχειρηματίες και διαχειρίζονται σωστά τα οικονομικά τους.

Αφροδίτη στους Διδύμους :Εδώ το άτομο έχει έντονη την ανάγκη για φλερτ και αρέσκεται στη συζήτηση. Στην ερωτική σχέση το άτομο έχει ανάγκη περισσότερο τη κουβέντα και τη φιλία παρά το πάθος. Δεν τους είναι εύκολο να αποταμιεύσουν αλλά έχουν επιχειρηματικές τάσεις.

Ήλιος στον Ταύρο

Αφροδίτη στους Ιχθείς :Εδώ το άτομο έχει ρομαντισμό αλλά και είναι αρκετά αισθησιακό. Το συναισθηματικό του φορτίο το εκφράζει στις ερωτικές του σχέσεις και κυρίως στο κρεβάτι του. Θα πρέπει να προσέξει το άτομο αυτό για τη τάση του για κτητικότητα, αρκετά άτομα γύρω του θα τη θεωρήσουν υπερβολική αυτή του τη συμπεριφορά αλλά και πιεστική. Του αρέσει να ξοδεύει πολλά αρκεί να έχει μια άνετη ζωή.

Αφροδίτη στον Κριό : Το άτομο αυτό έχει πάθος, αλλά προχωράει με αργά και σταθερά βήματα. Από τη στιγμή που θα δοθεί σε μια σχέση θα παρέχει μεγάλη ερωτική ικανοποίηση στον/στη σύντροφο του. Η Αφροδίτη εδώ προσδίδει μια τάση ανεξαρτησίας ως προς το ερωτικό κομμάτι. Τα άτομα αυτά διαθέτουν έντονη επιχειρηματικότητα αλλά και είναι ικανοί να πετύχουν οικονομικά.

Αφροδίτη στον Ταύρο : Η θέση αυτή ενισχύει τα χαρακτηριστικά του Ταύρου. Υπάρχει αγάπη και φροντίδα, πάθος αλλά και αρκετή κτητικότητα. Τα άτομα αυτά θα πρέπει να προσέξουν αυτή τους τη τάση. Έχουν έμφυτο επιχειρηματικό μυαλό αλλά και έντονη επιθυμία να αποκτήσουν χρήματα.

Αφροδίτη στους Διδύμους :Το άτομο αυτό έχει περισσότερο ανάγκη τη φιλία μέσα στην ερωτική του σχέση και κυριαρχεί πολλές φορές στο χαρακτήρα του η λογική. Επιδιώκουν τη σταθερότητα, αλλά τους αρέσει να φλερτάρουν. Είναι κάποιες φορές σπάταλοι.

Αφροδίτη στον Καρκίνο : Εδώ το άτομο έχει ανάγκη από τρυφερότητα, οικογενειακή ζωή και σταθερότητα. Είναι πολύ αισθησιακοί αλλά συγχρόνως και κτητικοί. Ξέρουν να χειρίζονται πολύ καλά τα επαγγελματικά τους σχέδια. Δεν είναι τόσο γενναιόδωροι και επίσης νοσταλγούν συχνά το παρελθόν.

Ήλιος στους Διδύμους

Αφροδίτη στον Κριό : Τα άτομα αυτά έχουν έντονο πάθος. Η θέση αυτή προσδίδει στο άτομο έντονη παθιασμέη ζωή αλλά και μια ιδιαίτερη νότα στο χαρακτήρα του. Έχουν τη τάση επίσης να ξοδεύουν πολλά χωρίς να μπορούν να αποταμιεύουν εύκολα.

Αφροδίτη στον Ταύρο : Εδώ, η θέση αυτή προσδίδει στο άτομο σταθερότητα, πίστη αλλά και στοργή. Η σεξουαλική του ζωή είναι όμορφη και το άτομο αυτό αρέσκεται στα όμορφα και ακριβά αντικείμενα. Τα άτομα αυτά έχουν συχνά ταλέντο στις πωλήσεις και το εμπόριο.

Αφροδίτη στους Διδύμους : Το άτομο εδώ έχει την ανάγκη για φλερτ αλλά έχει και το χάρισμα να εκφράζει με όμορφο τρόπο το πως νιώθει για το άλλο άτομο. Υπάρχει τάση για ταυτόχρονες σχέσεις. Στα οικονομικά δεν αισθάνονται πίεση γιαττί ξέρουν ότι έτσι κι αλλιώς θα έχουν χρήματα με τον έναν τρόπο ή τον άλλον.

Αφροδίτη στον Καρκίνο : Εδώ, το άτομο αυτό έχει ρομαντισμό, είναι τρυφερό αλλά και ευαίσθητο. Δεν αναζητάει τόσο το φλερτ. Έχουν επιχειρηματικές τάσεις, αλλά δεν είναι καθόλου καλοί στο να αποταμιεύουν χρήματα.

Αφροδίτη στον Λέοντα : Το άτομο εδώ έχει σταθερότητα, αρέσκεται στο φλερτ και στις νέες γνωριμίες. Του αρέσει να το φροντίζουν, και είναι από τα άτομα που ψάχνουν τον αληθινό έρωτα, που στο τέλος υπάρχουν πολλές πιθανότητες να τον βρουν. Τους αρέσουν τα όμορφα και ακριβά αντικείμενα και συνήθως είναι σπάταλοι.

Ήλιος στον Καρκίνο

Αφροδίτη στον Ταύρο : Το άτομο διαθέτει στοργή και του αρέσει η οικογενειακή ζωή. Ακόμα είναι πολύ αισθησιακό αλλά και δοτικό στο σύντροφο του. Κάποιες φορές είναι αρκετά κτητικό και εαν πρόκειται για κάποιο χωρισμό θα του είναι πολύ δύσκολο να τον ξεπεράσει. Έντονη τάση για επιχειρηματικότητα.

Αφροδίτη στους Διδύμους : Το άτομο αυτό διαθέτει και λογική αλλά και διαίσθηση. Είναι έξυπνο και αρκετά ιδαίτερο και προχωρημένο σε ερωτικά θέματα. Ξέρει ακριβώς τι θέλει και αναζητούν στο σύντροφο τους πάθος και φιλία. Ξέρουν να διαχειρίζονται πολύ καλά οικονομικά θέματα.

Αφροδίτη στον Καρκίνο : Το άτομο εδώ διαθέτει στοργή και τρυφερότητα. Ίσως εκδηλωθεί κάποιο άγχος στον ερωτικό τομέα και συχνά είναι κυκλοθυμικοί. Ξέρουν πως να διαχειρίζονται τα οικονομικά τους και κάνουν πολύ καλή απταμίευση.

Αφροδίτη στον Λέοντα : Το άτομο αυτό είναι ενθουσιώδες κυρίως στον ερωτικό του τομέα. Είναι ιδιαίτερα αισθησιακοί και φλογεροί. Έχουν καλή αίσθηση του γούστου και αρέσκονται σε όμορφα και ακριβά αντικείμενα. Έχουν τάσεις για σπατάλες.

Αφροδίτη στην Παρθένο : Το άτομο αυτό συχνά νιώθει άγχος. Έχουν μια επικριτική τάση, με τη οποία αν δεν δώσουν σημασία θα υπάρχουν αρνητικές συνέπειες στη ζωή τους. Τα άτομα αυτά δεν είναι καθόλου σπάταλα, αλλά αντιθέτως προσέχουν ιδιαίτερα με τα χρήματα.

Ήλιος στον Λέοντα

Αφροδίτη στους Διδύμους : Το άτομο αυτό διαθέτει μια ανέμελη προσέγγιση για τον έρωτα και έλκεται από τη φροντίδα και τη στοργή. Όταν βρίσκεται στην αρχή μιας σχέσης του αρέσει να συζητάει ποιοτικά. Υπάρχει πάθος, αλλά και η φιλία είναι εξίσου σημαντική. Πάντα θα υπάρχουν χρήματα με τον έναν τρόπο ή με τον άλλον.

Αφροδίτη στον Καρκίνο : Η θέση αυτή πρσδίδει στο άτομο ευαισθησία αλλά και αρκετό αισθησιασμό. Υπάρχει έντονο πάθος και δίνουν σημασία στις ερωτικές ανάγκες του συντρόφου τους. Έχουν καλλιτεχνικές τάσεις και αγαπούν τη τέχνη. Κλίση προς επιχειρηματικότητα έντονη.

Αφροδίτη στον Λέοντα : Τα άτομα αυτά διακρίνονται για το έντονο πάθος και το φλογερό τους ταπεραμέντο. Είναι ενθαρρυντικοί , αλλά όταν έρχονται τα δύσκολα πολύ συχνά νιώθουν ότι δεν μπορούν να ανταπεξέρθουν. Τους αρέσει η άνετη ζωή και είναι αρκετά σπάταλοι.

Αφροδίτη στην Παρθένο : Το άτομο αυτό ενθουσιάζεται εύκολα αλλά πολλές φορές νιώθει περιορισμένο στο τομέα του σεξ και έχει αναστολές με τη μορφή επικρτικής προς το σύντροφο. Τα άτομα αυτά είναι αρκετά προσεκτικά με τα οικονομικά τους.

Αφροδίτη στον Ζυγό : Τα άτομα αυτά έχουν έντονο πάθος και είναι πολύ σημαντική για αυτούς μια μακροχρόνια σχέση. Υπάρχει μια τάση για καυγάδες στη θέση αυτή, αλλά τους αρέσει η συμφιλίωση. Τα άτομα αυτά είναι αρκετά σπάταλα.

Ήλιος στην Παρθένο

Αφροδίτη στον Καρκίνο : Το άτομο αυτό θέλει να έχει μια καλή ερωτική ζωή. Υπάρχουν τάσεις άγχους και ανησυχίας. Η λογική κάποιες φορές καλύπτεται από το συναίσθημα και αυτό τον δυσκολεύει. Είναι αρκετά προσεκτικός με τη διαχείριση των χρημάτων.

Αφροδίτη στον Λέοντα : Το άτομο αυτό είναι φλογερό και θέλει να έχει καλή και ικανοποιητική σεξουαλική ζωή. Εκτός από το πάθος, θεωρούν τη φιλία πολύ σημαντική στην ερωτική τους σχέση. Πολλές φορές γίνονται σπάταλοι και έπειτα νιώθουν ενοχές.

Αφροδίτη στην Παρθένο : Το άτομο αυτό έχει ανάγκη για χαλαρώση αν δεν θέλουν η συστολές τους να γίνουν εμπόδιο στον ερωτικό τους τομέα. Το άτομο εδώ χρειάζεται να ενισχύσει την αυτοπεποίθηση του και να αλλάξει τις ερωτικές του αντιλήψεις. Επιχειρηματικές τάσεις.

Αφροδίτη στον Ζυγό : Το άτομο έχει την ανάγκη μιας σταθερής αλλά και ποιοτικής σχέσης. Κάποιες φορές έχει αναστολές και συστολές και μειώνεται το πάθος, Θα πρέπει τα άτομα αυτά να μάθουν να σκέφτονται περισσότερο θετικά παρά αρνητικά, ειδικά στον τομέα των σχέσεων. Μπορούν και έχουν χρήματα και τα διαθέτουν όπως εκείνοι θέλουν.

Αφροδίτη στον Σκορπιό :Το πάθος και η ερωτική επιθυμία εδώ είναι έντονη αλλά έρχεται σε σύγκρουση με τις αναστολές του Παρθένου. Είναι ελκυστικοί και έχουν μια ιδιαίτερη γοητεία αλλά ίσως δεν τους αρέσει αυτό. Στο σεξ θα πρέπει να μάθουν να χαλαρώνουν. Έχουν πάρα πολλές πιθανότητες να πετύχουν στα οικονομικά.

Ήλιος στον Ζυγό

Αφροδίτη στον Λέοντα : Το άτομο αυτό διαθέτει ρομαντισμό και πολλές φορές τον αναζητεί περισσότερο από την σεξουαλική ικανοποίηση. Τους αρέσει να διασκεδάζουν και θέλουν ο σύντροφος τους να τους θαυμάζει. Είναι αρκετά σπάταλοι και τους αρέσουν τα όμορφα και ακριβά αντικείμενα.

Αφροδίτη στην Παρθένο :Το άτομο εδώ είναι αρκετά επικριτικό και υπάρχει τάση για μη μονιμότητα στη σχέση.Υπάρχει σεξουαλικά ανασφάλεια την οποία ξέρουν και καλύπτουν. Στα οικονομικά είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Αφροδίτη στον Ζυγό :Το άτομο αυτό διαθέτει αρμονία, ρομαντισμό και ισορροπία. Του αρέσει η τιμιότητα και είναι φιλότιμο. Μπορεί και χαλαρώνει στα ερωτικά και τότε αισθάνεται πλήρης ισορροπία. Εάν χαλάσει αυτό υπάρχουν πολλές πιθανότητες για τάσεις μελαγχολίας. Είναι επιρρεπείς σε σπατάλες.

Αφροδίτη στον Σκορπιό :Το άτομο αυτό είναι αρκετά κοινωνικό και του αρέσει ιδαίτερα να είναι ενεργό σεξουαλικά. Νοιάζονται για το σύντροφο τους και είναι υπέροχοι ως προς αυτόν. Έχουν μια τάση να κερδίζουν αλλά και να σπαταλούν χρήματα.

Αφροδίτη στον Τοξότη :Το άτομο αυτό έχει μια τάση για επιπολαιότητα αλλά και έντονη και δραστήρια ερωτική ζωή. Θα πρέπει να προσέξουν και να καταλάβουν τη τάση τους για ελευθερία και ανεξαρτησία. Είναι σπάταλοι αλλά όταν θέσουν στόχους, είναι ικανοί για μια πολύ καλή αποταμίευση.

Ήλιος στον Σκορπιό

Αφροδίτη στην Παρθένο : Η θέση αυτή προσδίδει στο άτομο γοητεία αλλά και πάθος. Κάποιες φορές εκδηλώνονται αναστολές και κάποιες άλλες φορές υπάρχει εμμονή για το σεξ. Είναι καλοί επιχειρηματίες και ξέρουν να διαχειρίζονται καλά τα οικονομικά τους.

Αφροδίτη στον Ζυγό : Η θέση αυτή προσδίδει στο άτομο πάθος, ρομαντισμό και ευαισθησία. Εκδηλώνει κάποιες φορές ζήλεια για το ταίρι του αλλά έχει και τάσεις ανεμελιάς. Ψάχνουν την αληθινή αγάπη και εκφράζονται μέσα από μακροχρόνιες σχέσεις.

Αφροδίτη στον Σκορπιό : Η θέση αυτή προσδίδει στο άτομο έντονη σεξουαλικότητα αλλά και απίστευτη γοητεία. Θα πρέπει όμως να προσέξουν λίγο τη κτητικότητα ή ζήλια που ενίοτε μπορεί να αισθάνονται. Έχουν επιχειρηματικό μαυλό.

Αφροδίτη στον Τοξότη : Το άτομο αυτό είναι φλογερό και έχει ανάγκη από χαλάρωτικές στιγμές στη σχέση του. Του αρέσουν οι φιλοσοφικές συζητήσεις. Υπάρχουν κάποιες στιγμές που θέλει να είναι ανεξάρτητο και άλλες φορές μπορεί να γίνει αρκετά κτητικό. Πιθανότητες να κερδίσουν αρκετά χρήματα υπάρχουν, αν και θα πρέπει να προσέξουν τη κλίση τους στον τζόγο.

Αφροδίτη στον Αιγόκερω : Η θέση αυτή προσδίδει στο άτομο σταθερότητα στις σχέσεις. Μπορούν και βλέπουν τον έρωτα από μια πιο λογική πλευρά και συνήθως θέλουν τον σύντροφο τους να είναι από κοινωνικά ανώτερη τάξη. Βάζουν στόχους και τους πετυχαίνουν.

Ήλιος στον Τοξότη

Αφροδίτη στον Ζυγό : Η θέση αυτή δίνει στο άτομο γοητεία και εξωστρέφεια. Η συμπεριφορά τους είναι ευγενική και έχουν ανάγκη για επικοινωνία σε κάθε επίπεδο. Είναι ιδιαίτερα ρομαντικοί και ερωτικοί. Πολλές φορές τα άτομα αυτά δεν παίρνουν πολύ στα σοβαρά τις σχέσεις τους.

Αφροδίτη στον Σκορπιό : Το άτομο αυτό έχει πάθος και ερωτισμό στη σχέση του αλλά ταυτόχρονα νιώθει έντονα την ανάγκη για ανεξαρτησία. Ερωτεύεται με πάθος και ένταση. Ξέρουν πως να κερδίζουν χρήματα και είναι αρκετά ικανοί επιχειρηματίες.

Αφροδίτη στον Τοξότη : Το άτομο αυτό έχει την ανάγκη για ρομαντισμό κάτι που ίσως να μην δείχνει. Συχνά, αλλάζει σχέσεις και είναι ικανοί να διατηρούν πάντα την αισιοδοξία τους. Είναι καλοί στο χειρισμό των οικονομικών αλλά θα πρέπει να προσέχουν τη πιθανή κλίση τους για τζόγο.

Αφροδίτη στον Αιγόκερω : Το άτομο εδώ αντιμετωπίζει με σοβαρότητα την ερωτική του ζωή αλλά ξέρει να απολαμβάνει το σεξ. Έχει μεγάλο επιχειρηματικό πνεύμα, αλλά θα πρέπει να προσέξει τις τάσεις του για τζόγο.

Αφροδίτη στον Υδροχόο : Τα άτομα αυτά έχουν ανάγκη για ανεξαρτησία και ελευθερία και είναι ακαταμάχητα και γοητευτικά. Είναι αρκετά φλογεροί ως εραστές. Εάν δεσμευτούν σοβαρά, δεν φλερτάρουν. Κάποιες φορές είναι σπάταλοι σε ακριβά ή πολυτελή αντικείμενα.


Ήλιος στον Αιγόκερω

Αφροδίτη στον Σκορπιό : Το άτομο παίρνει αρκετά στα σοβαρά την ερωτική του ζωή. Έχει έντονο πάθος και είναι πιθανόν να καθυστερήσει να έχει κάποια σταθερή ή μόνιμη σχέση. Έχουν πολύ καλές επιχειρηματικές τάσεις.

Αφροδίτη στον Τοξότη : Το άτομο αυτό χαρακτηρίζεται από ανεμελιά και ευχαρίστηση στην ερωτική του ζωή. Υπάρχει το στοιχείο της ανεξαρτησίας αλλά και το στοιχείο της φιλοδοξίας. Έχουν επιχειρηματικό μυαλό που τους βοηθάει στα οικονομικά.

Αφροδίτη στον Αιγόκερω : Τα άτομα αυτά θεωρούν τη πίστη και την αφοσίωση πολύ σημαντικά σε μια σχέση. Κάποιες στιγμές θα υπάρξουν εκρήξεις χαράς, ερωτισμού και ζωντάνιας! Είναι πολύ καλοί στις επιχειρήσεις και στη διαχείριση των οικονομικών.

Αφροδίτη στον Υδροχόο : Τα άτομα αυτά διαθέτουν γοητεία και αριστοκρατική συμπεριφορά. Υπάρχει έντονα η ανάγκη για ανεξαρτησία και ελευθερία αλλά παραλλήλως επιζητεί τη μονιμότητα που μια σχέση έχει να προσφέρει. Έχει πρωτοποριακές ιδέες στον επαγγελματικό τομέα πράγμα που τον βοηθάει στα οικονομικά.

Αφροδίτη στους Ιχθείς : Η θέση αυτή προσδίδει στο άτομο ευαισθησία ειδικά στα ερωτικά ζητήματα. Στην αρχή του έρωτα εντυπωσιάζονται και εκδηλώνουν ρομαντισμό, κάποιες φορές όμως ίσως και να ντρέπονται να εκδηλωθούν. Πολλές φορές κάνουν πολύ καλή αποταμιίευση και άλλες ξοδεύουν ασυστόλως.

Ήλιος στον Υδροχόο

Αφροδίτη στον Τοξότη : Το άτομο εδώ έχει ανάγκη για ανεξαρτησία και δεν αρέσκεται εύκολα στις δεσμεύσεις. Θέλουν να κάνουν αυτό που θέλουν εκείνοι. Τους αρέσει ο έρωτας και το σεξ και είναι ιδιαίτερα σεξουαλικοί. Για να μπορούν να νιώθουν καλά χρειάζονται μια δουλειά , που να τους δίνει ελευθερία κινήσεων.

Αφροδίτη στον Αιγόκερω : Το άτομο εδώ έχει ανάγκη για ανεξαρτησία και αρέσκονται στο φλερτ μόνο όταν νιώσουν ότι είναι κατάλληλος για αυτούς από κοινωνικής ή ακόμα και από οικονομικής πλευράς. Ξέρουν να διαθέτουν τα χρήματα τους εκεί που εκείνοι θέλουν.

Αφροδίτη στον Υδροχόο : Το άτομο αυτό διαθέτει γοητεία και αρέσκεται στο να κάνει εντυπώσεις αλλά ταυτόχρονα θέλουν να κρατάνε κάποιες αποστάσεις. Είναι ρομαντικοί,θέλουν να έχουν σύντροφο, αλλά δεν τους απασχολεί ιδαίτερα η συντροφικότητα. Είναι αρκετά ανεξάρτητοι και κάποιες φορές έρχονται σε συγκρούσεις. Είναι αρκετά ικανοί επιχειρηματίες.

Αφροδίτη στους Ιχθείς : Υπάρχει τάση για ανεξαρτησία αλλά και ρομαντισμός. Ερωτεύονται συχνά και πληγώνονται εύκολα. Όταν δεσμευτούν γίνονται υπέροχοι σύντροφοι. Στα οικονομικά δεν κάνουν καλή διαχείριση, πιθανόν είναι να ζητήσουν τη βοήθεια κάποιου για να τους βοηθήσει στην αποταμίευση τους.

Αφροδίτη στον Κριό : Το άτομο διαθέτει έντονο πάθος και του αρέσει πολύ το σεξ. Είναι πάντα έτοιμο για νέες γνωριμίες και σπάνια θα πει όχι σε κάποιο ερωτικό κάλεσμα. Υπάρχει έντονη η ανάγκη για ανεξαρτησία και αργεί να δεσμευτεί. Είναι αρκετά σπάταλοι.

Ήλιος στους Ιχθείς

Αφρδίτη στον Κριό : Τα άτομα αυτά διαθέτουν αρκετό πάθος και ερωτεύονται πολύ εύκολα. Έχουν πολλές φορές κάποια ορισμένη ένταση που δεν ξέρουν πως να την διαχειριστούν. Οι επιθυμίες τους ισχυρές αλλά πολλές φορές δεν έχουν αρκετή αυτοπεποίθηση. Μπορούν και κερδίζουν χρήματα και έχουν πολύ καλό επιχειρηματικό πνεύμα.

Αφροδίτη στον Ταύρο : Το άτομο εδώ διαθέτει σταθερότητα αλλά και ρομαντισμό. Είναι αρκετά αισθησιακοί και πολλές φορές μπορούν να γίνουν αρκετά κτητικοί. Τους αρέσει να φροντίζουν το ταίρι τους και να δημιουργούν όμορφη ατμόσφαιρα. Τους αρέσει η πολυτέλεια και η ακριβή ζωή.

Αφροδίτη στον Αιγόκερω : Τα άτομα αυτά είναι αρκετά προσγειωμένα στο σεξ και στο ερωτικό κομμάτι της ζωής τους. Είναι πιστοί σύνντροφοι και σταθεροί. Είναι ευαίσθητοι αλλά δεν πληγώνονται εύκολα. Έχουν ανεπτυγμένο το επιχειρηματικό πνεύμα.

Αφροδίτη στον Υδροχόο : Το άτομο εδώ έχει ανάγκη για ανεξαρτησία και ελευθερία κυρίως στον ερωτικό του τομέα. Τους αρέσουν οι περιπέτεις και οι ξαφνικές και ωραίες δραστηριότητες αρκεί να υπάρχει αγάπη και σεξουαλική χημεία στη σχέση. Πολλές φορές γίνονται αρκετά σπάταλοι.

Αφροδίτη στους Ιχθείς : Το άτομο αυτό διαθέτει ρομαντισμό και παρασύρεται εύκολα από λόγια αιώνιας αγάπης και έρωτα. Ζουν πολλές φορές σε ένα δικό τους ερωτικό παραμύθι μέχρι που προσγειώνονται απότομα. Καλό θα είναι να είναι περισσότερο προσεκτκοί με την επιλογή του ερωτικού τους συντρόφου. Στα οικονομικά θα πρέπει να είναι και εκεί περισσότερο προσκετικοί.

Comments

Popular posts from this blog

Είναι τσιμπημένος μαζί σου; Μάθε να διαβάζεις τα σημάδια!

Κριός Έχει μια ανεξέλεγκτη παρόρμηση να στριφογυρίζει το κεφάλι του προς την κατεύθυνση που είστε γύρω, προσπαθώντας να έχει οπτική επαφή μαζί σας. Κάθε φορά που τον κοιτάζετε τον βλέπετε να σας κοιτάζει, είτε έμμεσα είτε φανερά. Αυτά είναι τα πρώτα προφανή σημάδια ότι σας φλερτάρει. Ταύρος Καθαρίζει τον λαιμό του που έχει στεγνώσει κατά την προσπάθειά του να σας μιλήσει, καθώς το μυαλό του φαίνεται να έχει κολλήσει στον ήχο της φωνής σας. Επίσης, όταν βρίσκεται πιο κοντά σας, αν τύχει να μιλάτε σε κάποιους άλλους, προσπαθεί να σας αγγίξει ή να τυλίγει τα χέρια του γύρω σας. Είναι ο τρόπος του για να αφήσει τον κόσμο να γνωρίζει ότι είστε η δική του αγάπη και κάθε άλλος πρέπει να μένει μακριά.

6 Σημάδια ότι είστε πιο ελκυστική απ΄ότι πιστεύετε

6 Σημάδια ότι είστε πιο ελκυστική απ΄ότι πιστεύετε 1. Οι άνθρωποι γύρω σας σπάνια σας κάνουν κομπλιμέντα. Μήπως σας έχει τύχει ποτέ μια κατάσταση όπου νιώθατε 100% αυτοπεποίθηση και ήσασταν σίγουροι ότι όλα τα μάτια θα ήταν πάνω σας, αλλά, τελικά, καταλήξατε να μη παίρνετε κανένα κομπλιμέντο; Είναι προφανές ότι μετά από αυτή την κατάσταση ένα άτομο αρχίζει αυτόματα να έχει αμφιβολίες για τον εαυτό του. Αλλά, αυτή η κατάσταση σημαίνει ακριβώς το αντίθετο - είστε πανέμορφοι! Ο λόγος είναι ότι οι άνθρωποι γύρω σας νομίζουν ότι γνωρίζετε πόσο όμορφοι είστε και δε χρειάζεστε καμία υπενθύμιση γι 'αυτό. Άλλοι μπορεί να σκεφτούν ότι δε χρειάζετε να σας δώσουν πάρα πολλή προσοχή. Έτσι, αν οι γύρω σας δεν αναφέρονται στο πως φαίνεστε εύκολα, δε σημαίνει απαραίτητα ότι δε σας θεωρούν ελκυστικό. 2. Όταν παίρνετε τελικά σας κάνει κάποιος ένα κομπλιμέντο, σας ακούγεται αδιάφορο. Ας δούμε αυτό το πρόβλημα από την άλλη πλευρά: Σας κάνουν κοπλιμέντα σπάνια και όταν παίρνετε το κομπλιμέντο, 

Ερωτικές Συμβατότητες Ιχθύ

Ιχθύς – Κριός Εσείς βέβαια, κάνετε και δίνετε ότι μπορείτε. Ο Κριός θα πάρει ότι του δώσετε, αλλά δυστυχώς δεν θα πάρετε το αντάλλαγμα που εσείς περιμένετε. Είναι μια σχέση δύσκολη, εσείς είστε περισσότερο ιδεαλιστής και ανιδιοτελής, ενώ ο Κριός είναι κάπως εγωιστής. Αν δεχθείτε να θυσιαστείτε για χάρη του, ίσως κάτι να γίνει!Εκτιμήστε την αποφασιστικότητα και τον δυναμισμό του. Μην ξεχνάτε να κολακεύετε το » εγώ » του.