Skip to main content

Ο Κρόνος στα ζώδια και η σημασία του

Ο Κρόνος κυβερνάει τον Αιγόκερω και παραδοσιακά τον Υδροχόο. Ο πλανήτης αυτός συνδέεται με την εξουσία και την αυστηρή εσωτερική φωνή του ατόμου.  Μια εσωτερική φωνή που μας αποτρέπει από λάθη χωρίς να το συνειδητοποιούμε τη στιγμή εκείνη. Ο Κρόνος είναι ο πλανήτης του χρόνου, της πρόβλεψης, της οργάνωσης αλλά και του άγχους.  Συμβολίζει τον χειμώνα, δίνει συνετή συμπεριφορά με μια αίσθηση σκοπού. Επίσης, δίνει την ικανότητα να χτίζει κανείς, να έχει μονιμότητα στη ζωή του αλλά και πείσμα.

Κρόνος στον Κριό: Τα χαρακτηριστικά του Κριού έρχονται σε αντίθεση με τις δυνάμεις αυτοσυγκράτησης και αυτοελέγχου του Κρόνου, οπότε το άτομο θα προχωράει πότε με αυτοπεποίθηση και πότε πίσω. Η απογοήτευση από την επιτυχία που δεν έρχεται είναι πιθανόν να οφείλεται σε ενεργειακή ανισορροπία. Αν είναι έτσι, το άτομο θα πρέπει να ξανασκεφτεί τις πεποιθήσεις του για τη ζωή και να μην ρίχνει το φταίξιμο σε εξωτερικούς παράγοντες. Καλό είναι το άτομο αυτό να βάλει προτεραιότητες στη ζωή του, κάτι που σίγουρα θα το οδηγήσει στην επιτυχία.

Κρόνος στον Ταύρο: Η θέση αυτή δίνει στο άτομο επιφυλακτικότητα, υπομονή και λογική. Αυτά τα δυο μαζί αυξάνουν την ανάγκη για συναισθηματική αλλά και οικονομική ασφάλεια. Με την υπομονή του Ταύρου, το άτομο κάνει προσεκτικά βήματα ειδικά στον οικονομικό τομέα, περιμένοντας την κατάλληλη στιγμή για να πάρει αποφάσεις. Η θέση αυτή βέβαια επιβραδύνει κάπως την πορεία του ατόμου, πράγμα που σημαίνει ότι χρειάζεται ενίοτε ενθάρρυνση για να συνεχίσει αυτό που κάνει.

Κρόνος στους Διδύμους: Είναι μια ενδιαφέρον θέση ειδικά για την πνευματικότητα του ατόμου. Ο Κρόνος σταθεροποιεί και οργανώνει κάπως τον τρόπο σκέψης των Διδύμων και επιβάλλει πειθαρχία στον προφορικό του λόγο. Κάποιες φορές ίσως είναι αιχμηροί στα λόγια τους με μια δόση μπλακ χιούμορ. Αν τα άτομα αυτά τα αφήσουμε ελεύθερα, χωρίς να τους πιέζουμε ή να τους κριτικάρουμε, βγάζουν τον καλύτερο τους εαυτό!

Κρόνος στον Καρκίνο: Υπάρχει μια ισχυρή ανάγκη για συναισθηματική σταθερότητα. Συνήθως το άτομο προτιμάει επισημοποίηση της σχέσης παρά την απλή συμβίωση. Συνήθως θέλει να κάνει οικογένεια και να είναι σωστή. Σίγουρα υπάρχουν κάποιες τάσεις άγχους, λόγω του Καρκίνου, αλλά και μελαγχολίας ή κατάθλιψης. Καλό είναι τα άτομα αυτά να εξωτερικεύουν τα συναισθήματα τους στο σύντροφο τους αλλά και να μάθουν να χαλαρώνουν.

Κρόνος στον Λέοντα: Η θέση αυτή δίνει στο άτομο αποφασιστικότητα, δύναμη θέλησης, ζωντάνια και αφοσίωση. Υπάρχουν ηγετικές ικανότητες. Τα άτομα αυτά παίρνουν συνήθως τη ζωή πολύ στα σοβαρά. Είναι αξιόλογοι άνθρωποι αλλά ίσως έχουν τάσεις αυταρχικότητας. Πολλοί από αυτούς είναι ιδιαίτερα αυστηροί με τον εαυτό τους.

Κρόνος στην Παρθένο: Η θέση αυτή δίνει στο άτομο μια αίσθηση καθήκοντος κυρίως στον επαγγελματικό τομέα αλλά και στον τομέα της οικογένειας. Σκέφτονται μεθοδικά και λειτουργούν προγραμματισμένα. Δεν συνηθίζουν να παίρνουν ρίσκα εύκολα και εδώ εκδηλώνεται η ανησυχία του Παρθένου αλλά και η τάση να μην βλέπουν την γενικότερη εικόνα. Έχουν συνήθως υψηλές απαιτήσεις.

Κρόνος στον Ζυγό: Στη θέση αυτή το άτομο έχει ανάγκη για ισότητα στην ζωή του. Θέλει να παίζει ισότιμα. Είναι ευγενικός και πρακτικός άνθρωπος. Του αρέσει να βοηθάει τους ανθρώπους και να δίνει την υποστήριξη που χρειάζονται. Ο Κρόνος ενθαρρύνει μια μόνιμη σχέση βασισμένη σε συναίσθημα, ενώ οι περισσότεροι αισθάνονται πιο άνετα με συντρόφους μεγαλύτερους από εκείνους. Αυτό έχει τις ρίζες του στην παιδική ηλικία του ατόμου.

Κρόνος στον Σκορπιό: Στη θέση αυτή ίσως καταπιέζεται η συναισθηματική ενέργεια του ατόμου, ενώ υπάρχει μια τάση έρευνας για τις αλήθειες τους Σύμπαντος. Υπάρχει αποφασιστικότητα αλλά και η κατάλληλη σχολαστικότητα. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα για πλούτη αλλά και επιχειρήσεις. Αν υπάρχει ένα σκληρό προσωπείο ίσως είναι επειδή καλύπτει τις αναστολές στο σεξ. Για οποιοδήποτε πρόβλημα στον τομέα αυτό καλό είναι να επισκεφτούν κάποιον ειδικό και όχι να προσπαθούν να λύνουν μόνοι τους το πρόβλημα. Υπάρχει μια επιθυμία να γευτούν τα ωραία της ζωής. Το χιούμορ τους είναι χαρακτηριστικό.

Κρόνος στον Τοξότη: Ο Δίας και ο Κρόνος είναι αντίθετοι πλανήτες. Υπάρχει έμφαση σε πνευματικές και διανοητικές δραστηριότητες. Ο Κρόνος δίνει στο άτομο αυτό τη δυνατότητα να βλέπει το σύνολο μιας εικόνας αλλά και τη λεπτομέρεια. Το άτομο αυτό έχει ανεπτυγμένη ικανότητα συγκέντρωσης αλλά και μια πρακτική προσέγγιση της ζωής. Υπάρχουν θετικές προοπτικές όπως και επιφυλακτικότητα λόγω του Κρόνου. Η αισιοδοξία τους είναι συγκρατημένοι.

Κρόνος στον Αιγόκερω: Οι άνθρωποι με τη θέση αυτή έχουν πολλά χαρακτηριστικά από τον Αιγόκερω. Είναι αποφασιστικοί και φιλόδοξοι με υψηλούς στόχους, που είναι αρκετά πιθανόν να πετύχουν. Υπάρχει μια ψυχρότητα και προβλήματα στις αρθρώσεις. Καλό είναι να κάνουν μια τακτική σωματική άσκηση.

Κρόνος στον Υδροχόο: Ο Κρόνος είναι από τους πλανήτες που κυβερνάει τον Υδροχόο, οπότε ασκεί έντονη επιρροή σε αυτή τη θέση. Υπάρχει μια ανάλαφρη και θετική διάθεση, όσο βέβαια γίνεται με τον πλανήτη Κρόνο. Υπάρχει ενθάρρυνση στην ανεξαρτησία αλλά και στη δύναμη θέλησης. Είναι άνθρωποι κοινωνικοί και φιλικοί. Είναι ικανοποιημένοι από τον εαυτό τους και υπάρχει μια ανθρωπιστική τάση. Το άτομο αυτό έχει αυθεντικότητα, ενώ η εκκεντρικότητα του Υδροχόου δεν είναι καθόλου εμφανής εδώ. Τέλος, ενθαρρύνεται σε μεγάλο βαθμό η πειθαρχία.

Κρόνος στους Ιχθείς: Υπάρχει δημιουργική φαντασία αλλά και ντροπαλότητα και μετριοφροσύνη. Αυτά είναι χαρακτηριστικά που τους κάνει γοητευτικούς ανθρώπους. Καλό είναι να προσπαθούν να εκφράζονται ελύθερα. Υπάρχει έντονα η τάση του Ιχθύ για συμπόνια αλλά και αυτοβοήθεια.

Comments

Popular posts from this blog

Είναι τσιμπημένος μαζί σου; Μάθε να διαβάζεις τα σημάδια!

Κριός Έχει μια ανεξέλεγκτη παρόρμηση να στριφογυρίζει το κεφάλι του προς την κατεύθυνση που είστε γύρω, προσπαθώντας να έχει οπτική επαφή μαζί σας. Κάθε φορά που τον κοιτάζετε τον βλέπετε να σας κοιτάζει, είτε έμμεσα είτε φανερά. Αυτά είναι τα πρώτα προφανή σημάδια ότι σας φλερτάρει. Ταύρος Καθαρίζει τον λαιμό του που έχει στεγνώσει κατά την προσπάθειά του να σας μιλήσει, καθώς το μυαλό του φαίνεται να έχει κολλήσει στον ήχο της φωνής σας. Επίσης, όταν βρίσκεται πιο κοντά σας, αν τύχει να μιλάτε σε κάποιους άλλους, προσπαθεί να σας αγγίξει ή να τυλίγει τα χέρια του γύρω σας. Είναι ο τρόπος του για να αφήσει τον κόσμο να γνωρίζει ότι είστε η δική του αγάπη και κάθε άλλος πρέπει να μένει μακριά.

6 Σημάδια ότι είστε πιο ελκυστική απ΄ότι πιστεύετε

6 Σημάδια ότι είστε πιο ελκυστική απ΄ότι πιστεύετε 1. Οι άνθρωποι γύρω σας σπάνια σας κάνουν κομπλιμέντα. Μήπως σας έχει τύχει ποτέ μια κατάσταση όπου νιώθατε 100% αυτοπεποίθηση και ήσασταν σίγουροι ότι όλα τα μάτια θα ήταν πάνω σας, αλλά, τελικά, καταλήξατε να μη παίρνετε κανένα κομπλιμέντο; Είναι προφανές ότι μετά από αυτή την κατάσταση ένα άτομο αρχίζει αυτόματα να έχει αμφιβολίες για τον εαυτό του. Αλλά, αυτή η κατάσταση σημαίνει ακριβώς το αντίθετο - είστε πανέμορφοι! Ο λόγος είναι ότι οι άνθρωποι γύρω σας νομίζουν ότι γνωρίζετε πόσο όμορφοι είστε και δε χρειάζεστε καμία υπενθύμιση γι 'αυτό. Άλλοι μπορεί να σκεφτούν ότι δε χρειάζετε να σας δώσουν πάρα πολλή προσοχή. Έτσι, αν οι γύρω σας δεν αναφέρονται στο πως φαίνεστε εύκολα, δε σημαίνει απαραίτητα ότι δε σας θεωρούν ελκυστικό. 2. Όταν παίρνετε τελικά σας κάνει κάποιος ένα κομπλιμέντο, σας ακούγεται αδιάφορο. Ας δούμε αυτό το πρόβλημα από την άλλη πλευρά: Σας κάνουν κοπλιμέντα σπάνια και όταν παίρνετε το κομπλιμέντο, 

Ερωτικές Συμβατότητες Ιχθύ

Ιχθύς – Κριός Εσείς βέβαια, κάνετε και δίνετε ότι μπορείτε. Ο Κριός θα πάρει ότι του δώσετε, αλλά δυστυχώς δεν θα πάρετε το αντάλλαγμα που εσείς περιμένετε. Είναι μια σχέση δύσκολη, εσείς είστε περισσότερο ιδεαλιστής και ανιδιοτελής, ενώ ο Κριός είναι κάπως εγωιστής. Αν δεχθείτε να θυσιαστείτε για χάρη του, ίσως κάτι να γίνει!Εκτιμήστε την αποφασιστικότητα και τον δυναμισμό του. Μην ξεχνάτε να κολακεύετε το » εγώ » του.