Skip to main content

Ο Ερμής στα ζώδια και η σημασία του

Ο Ερμής κυβερνάει τους Διδύμους και την Παρθένο. Ο πλανήτης αυτός είναι ο πλανήτης της αντίληψης, του πνεύματος, των ιδεών αλλά και της άμεσης γνώσης. Είναι ένας ουδέτερος πλανήτης που συμβολίζει τη προσαρμοστικότητα, την αστάθεια, το εμπόριο αλλά και την επικοινωνία. Ο Ερμής επηρεάζει τον τρόπο της σκέψης αλλά και την ταχύτητα της.
Ήλιος στον Κριό

Ερμής στον Κριό : Το άτομο είναι αρκετά έξυπνο, ξέρει και εστιάζει στις λεπτομέρειες αλλά πολλές φορές βιάζεται. Η βιασύνη τους είναι παρομοιώδης και θα πρέπει να είναι πιο προσεκτικοί με τις επιλογές τους, να σκέφτονται περισσότερο πρωτού προβούν σε πράξεις.

Ερμής στον Ταύρο : Το άτομο με αυτή τη θέση λειτουργεί σταθερά και με αργούς ρυθμούς. Κάποιες φορές επίσης παρουσιάζει νευρικότητα που δύσκολα μπορεί να ελέγξει. Η μνήμη τους είναι δυνατή και μπορούν και συγκεντρώνονται αρκετά εύκολα.

Ερμής στους Ιχθείς : Το άτομο εδώ έχει αρκετές ευαισθησίες και συχνά θέματα ασήμαντου λόγου το μπερδεύουν και του προκαλούν σύγχυση. Πολλές φορές επίσης έχουν κάποια αφηρημάδα. Η διαίσθηση τους είναι αρκετά ανεπτυγμένη και μπορούν αν θέλουν να την αναπτύξουν περισσότερο.

Ήλιος στον Ταύρο

Ερμής στον Κριό : Το άτομο εδώ μπορεί και λειτουργεί αποφασιστικά, λόγω της θέσης αυτής. Καλό είναι να είναι πιο προσεκτικοί στο να μη βιάζονται.

Ερμής στον Ταύρο : Το άτομο εδώ διαθέτει σταθερότητα, λειτουργεί αργά και δίνει έμφαση στη λεπτομέρεια. Είναι αρκετά υπομονετικοί και πολλές φορές μαθαίνουν αργά. Όταν μάθουν κάτι όμως το εμπεδώνουν μια για πάντα.

Ερμής στους Διδύμους : Εδώ το άτομο παρουσιάζει καλλιτεχνικές κλίσεις, κυρίως στη χειροτεχνία. Είναι υπομονετικό και διαθέτει ευστροφία. Άριστη δυνατότητα στο να κάνει δυο πράγματα ταυτοχρόνως.

Ήλιος στους Διδύμους

Ερμής στον Ταύρο : Υπάρχει σταθερότητα και λογική στο άτομο με τη θέση αυτή. Είναι προσγειωμένα στο τρόπο σκέψης τους και δεν είναι τόσο ανήσυχοι.

Ερμής στους Διδύμους : Το μυαλό λειτουργεί γρήγορα και είναι ανήσυχο. Το άτομο βαριέται εύκολα και έχει τη τάση να αλλάζει θέματα όταν συνομιλεί. Υπάρχει η περίπτωση να φαίνεται πιο έξυπνο απ’ότι πραγματικά είναι.

Ερμής στον Καρκίνο : Τα άτομα αυτά είναι διαισθητικά και κάποιες φορές λειτουργούν με λογική αλλά κάποιες άλλες λειτουργούν περισσότερο με το συναίσθημα. Έχουν ανεπτυγμένη φαντασία και είναι κάποιες φορές ευαίσθητοι, πράγμα που καταφέρνουν και το νικάνε με τη λογική που ήδη διαθέτουν.

Ήλιος στον Καρκίνο

Ερμής στους Διδύμους : Το άτομο εδώ διαθέτει κάποιο άγχος, αλλά με τη λογική καταφέρνει και το καταλαγιάζει. Έχουν ανεπτυγμένη φαντασία και πολλές φορές ίσως να γίνονται υπερβολικοί. Η λογική τους στάση τους κρατάει σε περισσότερη ανησυχία.

Ερμής στον Καρκίνο : Το άτομο διαθέτει ανεπτυγμένη φαντασία αλλά κοιτάζει πολλές φορές πίσω στο παρελθόν. Είναι αποφασιστικό και έχει ιδιαίτερη μνήμη. Θα πρέπει να προσέξει τη τάση του για μνησικακίες.

Ερμής στον Λέοντα : Τα άτομα αυτά είναι πολύ οργανωτικά και εκπνέουν εμπιστοσύνη. Ίσως κάποιες φορές να υπάρχει μια μορφή αυταρχικότητας. Έχουν αυτοπεποίθηση και τους αρέσει να πραγματοποιούν αυτά που έχουν αναλάβει.

Ήλιος στον Λέοντα

Ερμής στον Καρκίνο : Το άτομο αυτό είναι ευαίσθητο και διαθέτει ισχυρή και έντονη φαντασία. Υπάρχει η ανάγκη για δημιουργικότητα αλλά θα πρέπει να προσέξει τη τάση του για άγχος.

Ερμής στον Λέοντα : Το άτομο εδώ διαθέτει πείσμα, δυναμισμό και αποφασιστικότητα. Είναι ιδιαίτερα οργανωτικοί, μεγαλόψυχοι και έχουν την ικανότητα να συγκεντρώνονται εύκολα.

Ερμής στην Παρθένο : Το άτομο διαθέτει εξυπνάδα και σκέφτεται περισσότερο με τη λογική. Υπάρχει αυτοσυγκράτηση αλλά και μια κριτική διάθεση. Δουλεύουν συνήθως πολλές ώρες και συχνά δείχνουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση από αυτήν που έχουν.

Ήλιος στην Παρθένο

Ερμής στον Λέοντα : Το άτομο αυτό έχει αρκετή αυτοπεποίθηση και δυναμισμό. Είναι αρκετά ασισιόδοξο αλλά μερικές φορές μπορεί να γίνει αυταρχικό η επικριτικό.

Ερμής στην Παρθένο : Τα άτομα αυτά σκέφτονται με τη λογική αλλά πολλές φορές τυχαίνει να κάνουν βιαστικές κινήσεις. Γενικότερα, είναι άτομα που δουλεύουν πολύ και σχολαστικά.

Ερμής στον Ζυγό : Υπάρχει μια τάση για αναποφασιστικότητα αλλά και τάση αισιοδοξίας ως προς τη ζωή. Εδώ, ο καυγαδιάρης Ζυγός ψάχνεται για στγμές συμφιλίωσης με τους γύρω του.

Ήλιος στον Ζυγό

Ερμής στην Παρθένο : Το άτομο αυτό διαθέτει λογική, αλλά υπάρχει μια τάση για επικριτικότητα, ειδικά προς τον ερωτικό σύντροφο. Το άτομο είναι έξυπνο και έχει πολλές φορές διανοητικές αντιλήψεις που σκέφτεται να ακολουθήσει κάποια στιγμή στη ζωή του.

Ερμής στον Ζυγό : Το άτομο εδώ διαθέτει καλοσύνη και ευγένεια. θα πρέπει να είναι προσεκτικό όμως ώστε να μη παρασύρεται από τυχόν ονειροπολήσεις που το κρατούν μακριά από τη πραγματικότητα. Οι γύρω του θα δυσκολευτούν να το παρακινήσουν να προβεί σε δράση.

Ερμής στον Σκορπιό : Το άτομο αυτό διαθέτει αποφασιστικότητα και δυναμισμό. Κάποιες φορές υπάρχει ζήλια και μνησικακία αλλά με τη συζήτηση και την αρμονία το θέμα έχει τελειώσει εκεί. Εμφανής τάση για κουτσομπολιό αλλά και υποχθόνιες κινήσεις.

Ήλιος στον Σκορπιό

Ερμής στον Ζυγό : Το άτομο αυτό διαθέτει έντονο ερωτισμό και έχει την ικανότητα να βρίσκει νέους συντρόφους εύκολα και επιλεκτικά. Είναι καλοί ακροατές και διαθέτουν κατανόηση.

Ερμής στον Σκορπιό : Το άτομο αυτό δεν ξεχνάει εύκολα και είναι αρκετά αποφασιστικό. Υπάρχει μια καταστροφική τάση αλλά καταφέρνει και νικάει η λογική.

Ερμής στον Τοξότη : Το άτομο διαθέτει αισιοδοξία αλλά και δυναμισμό. Τα δυο αυτά στοιχεία συνδυάζονται τέλεια και έτσι το άτομο διαθέτει δυναμισμό αλλά και φιλοσοφικές τάσεις.

Ήλιος στον Τοξότη

Ερμής στον Σκορπιό : Το άτομο αυτό σκέφτεται βαθυστόχαστα και είναι αρκετά φιλόδοξο. Του αρέσει να αφιερώνει χρόνο στα μελλοντικά του σχέδια. Έχει επίσης την ικανότητα να εστιάζει με ακρίβεια.

Ερμής στον Τοξότη : Το άτομο έχει φιλοσοφικές και διανοητικές τάσεις αλλά πολλές φορές δεν εστιάζει με ακρίβεια. Είναι αισιόδοξο και ενθουσιώδες. Πολλές φορές φοβάται μη χάσει την ανεξαρτησία του.

Ερμής στον Αιγόκερω : Το άτομο εδώ μπορεί και συγκεντρώνεται και είναι αισιόδοξο αλλά με μια τάση επιφυλακτικότητας. Τα άτομα αυτά συνήθως έχουν τάση προς το διάβασμα κυρίως στη λογοτεχνία.

Ήλιος στον Αιγόκερω

Ερμής στον Τοξότη : Το άτομο είναι αισιόδοξο, ενθουσιώδες αλλά και αρκετά έξυπνο. Τα άτομα με τη θέση αυτή έχουν την ικανότητα να κατανοούν και να αντιλαμβάνονται γρήγορα πράγματα και καταστάσεις,

Ερμής στον Αιγόκερω : Το άτομο εδώ διαθέτει χιούμορ και το εκδηλώνει. Είναι αρκετά φιλόδοξο και έχει πολλές πιθανότητες να πετύχει. Θα πρέπει να προσέξει τη τάση του για άγχος.

Ερμής στον Υδροχόο : Το άτομο κάποιες φορές γίνεται αντισυμβατικό και κάποιες άλλες συντηρητικό. Υπάρχουν τέτοιου είδους συγκρούσεις μέσα του, αλλά στο τέλος καταφέρνει και νικάει η λογική. Έχουν έξυπνες ιδέες και επιχειρηματικό μυαλό.

Ήλιος στον Υδροχόο

Ερμής στον Αιγόκερω : Το άτομο εδώ διαθέτει λογική και πρακτικό πνεύμα. Κάποιες φορές θα πρέπει να προσέχει τη τάση του για ξεροκεφαλιά. Πολλές φορές θέλει να νιώσει πιο ανεξάρτητο κι έρχεται σε σύγκρουση ή σε αντίφαση με τον εαυτό του.

Ερμής στον Υδροχόο : Το άτομο είναι απρόβλεπτο και διαθέτει αρκετό πείσμα. Είναι δημιουργικό και του αρέσει η ανεξαρτησία. Θέλει να είναι και να νιώθει ελεύθερο στους περισσότερους αν μην τι άλλο, σε όλους τους τομείς της ζωής του.

Ερμής στους Ιχθείς : Το άτομο αυτό είναι ευαίσθητο και του αρέσει να φροντίζει τους γύρω του. Είναι ιδιαίτερα συναισθηματικό αλλά και αρκετά κοινωνικό.

Ήλιος στους Ιχθείς

Ερμής στον Κριό : Τα άτομα αυτά διαθέτουν αισιοδοξία και δημιουργικότητα. Κάποιες φορές νιώθουν συγκρούσεις μέσα τους και καλό είναι να επαναφέρουν την αισιοδοξία τους για να μπορέσουν να προχωρήσουν.

Ερμής στον Υδροχόο : Το άτομο διαθέτει πείσμα και αποφασιστικότητα. Του αρέσει να φροντίζει τους γύρω του και να έχει δημιουργικά ενδιαφέροντα.

Ερμής στους Ιχθείς : Το άτομο εδώ είναι αρκετά ονειροπόλο και πολλές φορές δυσκολεύεται να προσγειωθεί. Διαθέτει μεγάλη φαντασία και πολλές ιδέες. Θα πρέπει να προσέξει όμως να μην είναι τόσο αφελές και να γίνουν πιο δυσκολόπιστοι.

Comments

Popular posts from this blog

Είναι τσιμπημένος μαζί σου; Μάθε να διαβάζεις τα σημάδια!

Κριός Έχει μια ανεξέλεγκτη παρόρμηση να στριφογυρίζει το κεφάλι του προς την κατεύθυνση που είστε γύρω, προσπαθώντας να έχει οπτική επαφή μαζί σας. Κάθε φορά που τον κοιτάζετε τον βλέπετε να σας κοιτάζει, είτε έμμεσα είτε φανερά. Αυτά είναι τα πρώτα προφανή σημάδια ότι σας φλερτάρει. Ταύρος Καθαρίζει τον λαιμό του που έχει στεγνώσει κατά την προσπάθειά του να σας μιλήσει, καθώς το μυαλό του φαίνεται να έχει κολλήσει στον ήχο της φωνής σας. Επίσης, όταν βρίσκεται πιο κοντά σας, αν τύχει να μιλάτε σε κάποιους άλλους, προσπαθεί να σας αγγίξει ή να τυλίγει τα χέρια του γύρω σας. Είναι ο τρόπος του για να αφήσει τον κόσμο να γνωρίζει ότι είστε η δική του αγάπη και κάθε άλλος πρέπει να μένει μακριά.

6 Σημάδια ότι είστε πιο ελκυστική απ΄ότι πιστεύετε

6 Σημάδια ότι είστε πιο ελκυστική απ΄ότι πιστεύετε 1. Οι άνθρωποι γύρω σας σπάνια σας κάνουν κομπλιμέντα. Μήπως σας έχει τύχει ποτέ μια κατάσταση όπου νιώθατε 100% αυτοπεποίθηση και ήσασταν σίγουροι ότι όλα τα μάτια θα ήταν πάνω σας, αλλά, τελικά, καταλήξατε να μη παίρνετε κανένα κομπλιμέντο; Είναι προφανές ότι μετά από αυτή την κατάσταση ένα άτομο αρχίζει αυτόματα να έχει αμφιβολίες για τον εαυτό του. Αλλά, αυτή η κατάσταση σημαίνει ακριβώς το αντίθετο - είστε πανέμορφοι! Ο λόγος είναι ότι οι άνθρωποι γύρω σας νομίζουν ότι γνωρίζετε πόσο όμορφοι είστε και δε χρειάζεστε καμία υπενθύμιση γι 'αυτό. Άλλοι μπορεί να σκεφτούν ότι δε χρειάζετε να σας δώσουν πάρα πολλή προσοχή. Έτσι, αν οι γύρω σας δεν αναφέρονται στο πως φαίνεστε εύκολα, δε σημαίνει απαραίτητα ότι δε σας θεωρούν ελκυστικό. 2. Όταν παίρνετε τελικά σας κάνει κάποιος ένα κομπλιμέντο, σας ακούγεται αδιάφορο. Ας δούμε αυτό το πρόβλημα από την άλλη πλευρά: Σας κάνουν κοπλιμέντα σπάνια και όταν παίρνετε το κομπλιμέντο, 

Ερωτικές Συμβατότητες Ιχθύ

Ιχθύς – Κριός Εσείς βέβαια, κάνετε και δίνετε ότι μπορείτε. Ο Κριός θα πάρει ότι του δώσετε, αλλά δυστυχώς δεν θα πάρετε το αντάλλαγμα που εσείς περιμένετε. Είναι μια σχέση δύσκολη, εσείς είστε περισσότερο ιδεαλιστής και ανιδιοτελής, ενώ ο Κριός είναι κάπως εγωιστής. Αν δεχθείτε να θυσιαστείτε για χάρη του, ίσως κάτι να γίνει!Εκτιμήστε την αποφασιστικότητα και τον δυναμισμό του. Μην ξεχνάτε να κολακεύετε το » εγώ » του.