Skip to main content

Ταύρος: 21 Απριλίου – 21 Μαΐου

Ταύρος: 21 Απριλίου – 21 Μαΐου

Το σύμβολο του ζωδίου του Ταύρου είναι ο Ταύρος.
Ο κυρίαρχος πλανήτης του είναι η Αφροδίτη.
Το ζώδιο του Ταύρου ανήκει στο στοιχείο της Γης.
Το βασικό του χαρακτηριστικό είναι η σταθερότητα.
Η αυθόρμητη του στάση, είναι προσεκτική και παθητική.
Στοιχείο του χαρακτήρα του είναι η επιμονή.
Λέξη κλειδί για τον Ταύρο είναι : Επιμονή.
Φράση κλειδί είναι: Εγώ κατέχω.
Το απέναντι και αντίθετο του ζώδιο είναι ο Σκορπιός.

Ο κυρίαρχος πλανήτης των ατόμων που γεννήθηκαν στο ζώδιο του Ταύρου είναι η Αφροδίτη. Από αυτήν λοιπόν, οι Ταύροι έχουν προικιστεί με μια έμφυτη αίσθηση ομορφιάς, την οποία μπορούν και διακρίνουν εκεί που ίσως δεν είναι φανερή και μια εσωτερική αρμονία που την εκπέμπουν προς τους άλλους και το περιβάλλον στο οποίο ζουν. Πολλές φορές η Αφροδίτη, τους εμφυσά καλλιτεχνικές ικανότητες και ταλέντα. Ας αφήσουν λοιπόν την ομορφιά που κρύβουν μέσα τους να βγει προς τα έξω και να ομορφύνει τη ζωή τους! Το στοιχείο της γης, που ανήκουν τους έχει προικίσει με σταθερότητα και δύναμη που χαρίζει η Γη. Είναι άτομα που δεν αμφιταλαντεύονται και ότι κάνουν το κάνουν με πάθος. Αφοσιώνονται με πίστη στο σύντροφο τους, ζητώντας όμως ακριβώς την ίδια ανταπόκριση. Πατούν γερά στο έδαφος, με αποτέλεσμα να είναι πάντα πρακτικοί και λογικοί αλλά πολλές φορές αυτό το κάρφωμα στο χώμα, τους εμπλουτίζει με πολλή ξεροκεφαλιά και ισχυρογνωμοσύνη. Ας προσέξουν λοιπόν, να αφήνουν τόπο και για άλλες ιδέες και απόψεις. Καλό θα ήταν να αντιμετωπίζουν με πιο διαλλακτικό πνεύμα αυτούς που έχουν διαφορετικές αντιλήψεις από τις δικές τους.

«Τα παιδιά του Ταύρου νιώθουν έναν έρωτα ανείπωτης τελειότητας. Στα πρόσωπα τους βλέπεις τον μικρό θεό Έρωτα». ( Μανίλιος 1ος αιώνας)

Από τα βασικά τους χαρακτηριστικά είναι η σταθερότητα, το πείσμα αλλά και η προσφορά και η αγάπη προς τα δικά τους άτομα. Όλοι οι Ταύροι είναι πολύ προσγειωμένοι και πρακτικοί άνθρωποι. Από πολύ νωρίς στη ζωή τους αναζητούν την άνεση, το βόλεμα και την καλοπέραση. Όχι γιατί είναι τεμπέληδες ή κακομαθημένοι αλλά γιατί έχουν ανάγκη κάποιας ποιότητας ζωής για να επιβιώσουν. Έτσι προσανατολίζονται προς εκείνες τις πρακτικές που θα εξασφαλίσουν τον τρόπο ζωής που τους ταιριάζει. Οι Ταύροι δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς να νιώθουν πως είναι εξασφαλισμένοι από πρακτική και συναισθηματική άποψη. Έχουν υπερβολικά ανεπτυγμένο το αίσθημα της αυτοσυντήρησης και για αυτό φροντίζουν να περιβάλλονται μονίμως από άτομα του οικογενειακού και φιλικού τους περιβάλλοντος, αλλά και από άφθονα υλικά αγαθά.

Είναι πολύ φίλοι του καλού φαγητού αλλά και του ποτού. Για αυτό πολλές φορές υποφέρουν από ασθένειες που σχετίζονται με τις καταχρήσεις αυτού του είδους. Είναι επιρρεπείς στην πολυτέλεια και την καλοπέραση. Μπορεί για αυτά και να πληρώσουν κάποια τιμήματα, αρκεί να τα απολαύσουν. Πολλές φορές, ένας Ταύρος προτιμάει να φορέσει τις πιτζάμες του και να ξαπλώσει στον καναπέ του σπιτιού του, παρά να διασκεδάσει έξω με φίλους, εκτός αν πρόκειται για ένα πολύ καλό ρεστοράν. Του αρέσει να φλερτάρει, όμως όταν καταλήξει κάπου θα είναι απόλυτα πιστός. Λατρεύουν την οικογένεια και διαθέτουν μεγάλη υπομονή. Πολλές φορές όμως, κάνουν το λάθος να θεωρούν τον άλλον κτήμα τους.Οι Ταύροι έχουν ανάγκη από μια σταθερή ρουτίνα και ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα ζωής για να μπορέσουν να επιβιώσουν. Πράγμα που σημαίνει, πως αναζητούν πάντα και κατασταλάζουν σε ένα σταθερό σημείο αναφοράς. Προτιμούν συγκεκριμένο πρόγραμμα εργασίας, μια σταθερή και γαλήνια οικογενειακή ζωή καθώς και συγκεκριμένες δραστηριότητες, προγραμματισμένες εκ των προτέρων.

Η μεγάλη τους αγάπη όμως είναι ο ύπνος. Είναι αδύνατον να πειστούν, πως πρέπει να σηκωθούν από το κρεβάτι τους νωρίς το πρωί για να κάνουν οποιαδήποτε εργασία. Για αυτό, εάν είστε σύντροφοι ενός Ταύρου, καλύτερα να ξεχάσετε το πρωινό εγερτήριο του για ψώνια ή για το σχολικό των παιδιών. Είναι καθήκοντα που θα βαρύνουν εσάς. Οι ανέσεις και οι απολαύσεις της ζωής, τους ανήκουν και είναι αυτονόητο πως θα τις αποκτήσουν. Όταν βέβαια, αποκτήσουν αυτά που θέλουν είτε άψυχα υλικά είτε έμψυχα όντα είναι αυτά, δεν υπάρχει περίπτωση να τα χάσουν, καθόσον τα θεωρούν ισόβια ιδιοκτησία τους. Για αυτό, θα τα υπερασπιστούν μέχρι θανάτου με κάθε μέσο. Η κτητικότητα και ειδικά η έκφραση της ζήλιας του Ταύρου είναι από τα πιο ακραία στη συμπεριφορά ενός Ταύρου. Είναι άτομα πολύ αξιόπιστα, προσεκτικά και πάρα πολύ υπεύθυνα όταν αναλαμβάνουν υποχρεώσεις. Έχουν πολύ ανεπτυγμένο το αίσθημα του δικαίου και δε διανοούνται να αδικήσουν κάποιον δικό τους ή ακόμα και κάποιο ξένο.

Πολλές φορές, διασκεδάζουν με χοντροκομμένα αστεία, όπως το ότι έπεσε κάποιος στο δρόμο και γλίστρησε, αλλά δε το κάνουν από κακία. Η αντοχή του Ταύρου, αυξάνεται όσο μεγαλώνουν και τα προβλήματα. Η υπομονή του είναι παρομοιώδες!

Οι Ταύροι είναι γενικά πολύ λογικοί και προσεκτικοί στις αντιδράσεις τους. Δείχνουν απαθείς και νωχελικοί, αλλά εκείνο που πραγματικά κάνουν, όταν συναντήσουν κάτι καινούριο, είναι να μην αντιδρούν αυθόρμητα, σκεπτόμενοι. Αναλύουν στο μυαλό τους την πληροφορία διεξοδικά, ζυγίζουν όλες τις πλευρές, τα υπέρ και τα κατά και μετά θα αντιδράσουν, συνήθως ήπια. Είναι τρομερά ανεκτικοί και υπομονετικοί, με ατσαλένια νεύρα. Μην προσπαθήσετε βέβαια ποτέ να δοκιμάσετε την αντοχή τους, γιατί μπορεί να βρεθείτε προ εκπλήξεως με αποτελέσματα που είναι μην ανατρέψιμα. Όλες τους οι αντιδράσεις είναι συνετές και μετά από δεύτερη σκέψη. Ο Ταύρος σκέφτεται αργά και θέλει να είναι απολύτως σίγουρος για τις αποφάσεις του. Γι’αυτό και αργεί να θυμώσει, όταν όμως θυμώσει.!! Γενικότερα ο Ταύρος είναι ήσυχος και του αρέσει η ηρεμία, αλίμονο όμως αν εξαντλήσεις την υπομονή του. Γενικά, εκείνος θα σου επιτεθεί μόνο όταν αισθανθεί αφόρητη πίεση. Αν νιώσουν όμως άμεσο κίνδυνο, τότε ξεσπούν σε μια έντονη και πολλές φορές βίαιη συμπεριφορά, που μπορεί να είναι επικίνδυνη για τα άτομα που βρίσκονται κοντά τους ή τα άτομα που δημιούργησαν αυτόν τον κίνδυνο. Θυμηθείτε, ότι ένα Ταύρος μοιάζει σαν τις στάλες της βροχής, που όταν γίνει μπόρα τους παρασέρνει όλους στο πέρασμα της.

Όταν αποφασίσει ένας Ταύρος να επιτεθεί, θα το κάνει μετά από πολλή σκέψη και υπολογισμό, σταθερά και μελετημένα, έτσι ώστε να πετύχει αυτό που θέλει. Καλό είναι να μη βρεθείτε στο δρόμο του. Κινδυνεύετε να τσαλαπατηθείτε ή να καρφωθείτε από τα κέρατα του. Είναι τρομερά απαιτητικοί πολλές φορές ίσως παράλογοι και τους λείπει η αίσθηση του χιούμορ. Το Εγώ τους είναι υπερτονισμένο και θεωρούν δεδομένη την ανωτερότητα τους.

Μισούν κάθε είδους αλλαγή στη ζωή τους και είναι πολύ πιθανό να μην επιλέξουν τίποτα που θα χαλάει αυτή τη σειρά στην οποία έχουν συνηθίσει. Δυσκολεύονται πάρα πολύ να προσαρμοστούν σε ριζικές αλλαγές και αποφεύγουν κάθε τι που είναι νεωτεριστικό και άγνωστο. Είτε αυτό είναι πρόσωπο, είτε πράγμα.


Τα αγαπημένα χρώματα των Ταύρων είναι το γαλάζιο, το πράσινο, το καφέ, το ροζ και το πορτοκαλί.

Άντρας Ταύρος 

Ο άντρας Ταύρος είναι το παραδοσιακό στιλ του αρσενικού. Είναι ήρεμος και προσγειωμένος. Είναι λιγομίλητος, λογικός, προσεκτικός, με χαρούμενη και φιλική διάθεση και αποπνέει μια σεμνότητα. Σταθερός και συνήθως εμπνέει εμπιστοσύνη στον γυναικείο πληθυσμό. Σίγουρα τα οικονομικά του με κάποιο τρόπο πάνε καλά.Ο άντρας αυτός σχεδιάζει προσεκτικά το μέλλον του, θέλει να είναι σίγουρος για τις αποφάσεις του, λατρεύει την οικονομία και απεχθάνεται την επιπολαιότητα. Περπατάει με αποφασιστικότητα και συνήθως οι Ταύροι έχουν μεγάλα μάτια και σταθερό βλέμμα. Δύσκολα αλλάζει απόψεις και έχει την ικανότητα να αξιολογεί καταστάσεις που αφορούν οικονομικά ζητήματα. Είναι γοητευτικός, εκπέμπει μυστήριο και ρομαντισμό.

Οι γυναίκες ξετρελαίνονται μαζί τους, καθόσον στην αρχή κάθε σχέσης προβάλλουν ένα φλογερό, παρορμητικό και προστατευτικό εαυτό προς αυτές. Πράγματι, ο άντρας Ταύρος, θα εκφραστεί πάρα πολύ εύκολα μόλις πρωτογνωρίσει μια γυναίκα που του αρέσει. Ερωτεύεται εύκολα και ξαφνικά. Το πάθος που τον κυριεύει πολλές φορές, τον ωθεί να ξεστομίζει λόγια αγάπης και υποσχέσεις που ίσως μετά να ξεχάσει. Ο Ταύρος θεωρεί πολλές φορές ότι αφού έχει εξασφαλίσει τη σύντροφο της ζωής του, είναι περιττό να ασχολείται με λόγια συγκίνησης και αγάπης, αφού θεωρεί ότι είναι κάτι που πρέπει να θεωρήσετε δεδομένο. Ο Ταύρος γενικότερα έχει πάρα πολύ υπομονή και είναι σταθερός στα αισθήματα του. Ένας κλασσικός άντρας Ταύρος αργεί πολύ να θυμώσει, αλλά αν θυμώσει γίνεται πραγματικός Ταύρος! Μπορεί να γίνει πεισματάρης, ξεροκέφαλος, αυταρχικός, τυραννικός και μνησίκακος. Πολλές φορές έχει τη τάση να κολλάει σε παρελθοντικά γεγονότα. Είναι αρκετά υλιστής, μαλθακός, αργός στις κινήσεις του και ντροπιάζεται εύκολα. Του αρέσει το φαγητό και ένα καλό δείπνο με τη κατάλληλη μουσική και περιβάλλον!

Από την γυναίκα της ζωής του αυτό που απαιτεί πάνω απ’όλα είναι φροντίδα. Έλκεται από γοητευτικές, μυστηριώδης αλλά και δυναμικές γυναίκες. Χρειάζεται να νιώθει τη γυναικεία παρουσία παντού, με τη μορφή της αγάπης και της γυναίκας-μητέρας που θα νοιαστεί για όλα αυτά που θα κάνουν τη ζωή του εύκολη, ξεκούραστη και ικανοποιητική. Ο άντρας Ταύρος έχει πάρα πολύ ανάγκη από μια ζωή ρουτίνας. Οι συνήθειες του και η συγκεκριμένη καθημερινή πρακτική του είναι απαραίτητα για να δημιουργήσει. Το καθημερινό επαναλαμβανόμενο πρόγραμμα του, του προσφέρει το απαραίτητο ασφαλές πλαίσιο μέσα στο οποίο αισθάνεται σιγουριά και σταθερότητα. Είναι οδυνηρό για τον Ταύρο να του ζητάτε να αλλάξει πράγματα στη ζωή του.Κάθε αλλαγή για αυτόν είναι σκληρή. Αυτός είναι και ο λόγος που ο Ταύρος είναι σταθερός και πιστός στις σχέσεις του. Δεν αντέχει τη σύγκρουση η οποία θα επιφέρει κάποια αλλαγή στη ζωή του είτε αυτό είναι μια απιστία είτε ένα διαζύγιο. Οι Ταύροι μισούν την ιδέα ενός διαζυγίου γιατί θεωρούν ότι έχουν αποτύχει ατομικά αλλά και κοινωνικά.

Σαν σύντροφος είναι πιστός, στοργικός και γίνεται πολύ καλός πατέρας. Θέλει μια αρμονική και ήρεμη σχέση και έχει συντηρητικές τάσεις όσον αφορά τα δυο φύλα. Είναι άλλωστε παραδοσιακός τύπος! Ένας Ταύρος για να μπορεί να βγάλει τον αισθησιασμό που έχει θα πρέπει να αισθάνεται ασφαλής μέσα στη σχέση. Ένας  Ταύρος θα κάνει τα αδύνατα δυνατά να σας κρατήσει κοντά του. Καμιά φορά φαίνεται ακόμα πως διαθέτει περίεργες αντοχές ακόμα και στην απιστία εκ μέρους σας, αρκεί να έχει μια αληθοφανή κάλυψη και ένα άλλοθι που να μπορεί να κρυφτεί πίσω του και να δικαιολογήσει την υποχώρηση του. Όμως μην περιμένετε πως θα σας το συγχωρέσει, ούτε μπορεί να είναι κάτι που θα συμβαίνει μονίμως. Είναι κάτι που σίγουρα τον έχει πληγώσει.

Οι Ταύροι θέλουν συχνό σεξ, μιας και η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης που κυριαρχεί στο ζώδιο αυτό. Ένας ανικανοποίητος στο σεξ Ταύρος, μπορεί να γίνει στη καθημερινή του ζωή κακόκεφος και νευρικός. Συνήθως κρατούν το θυμό μέσα τους και συχνά οδηγούνται σε μελαγχολίες. Ως εραστής είναι εξαρτημένος και του αρέσουν τα κοπλιμέντα. Δύσκολα αφήνει κάποια σχέση να τελειώσει, αν τον ενδιαφέρει ο σύντροφος. Όταν όμως αποφασίσει να φύγει, δεν υπάρχουν πισωγυρίσματα.

Γενικότερα, οι άντρες Ταύροι θα πρέπει να ξεκουράζονται συχνά.Βέβαια, η υγεία τους είναι αρκετά ανθεκτική, δουλεύουν όμως συνήθως σκληρά και ο μεσημεριανός ύπνος τους είναι απαραίτητος!(και που λατρεύουν!) Το σπίτι τους θα είναι ανοιχτό για τους έμπιστους φίλους και τους σοβαρούς ανθρώπους. Ο Ταύρος λατρεύει τις φιλικές συγκεντρώσεις, αντίθετα απεχθάνεται τα πολυσύχναστα  μέρη με όλους εκείνους τους βαρετούς, επιπόλαιους τύπους που κάνουν φασαρία. Είναι λάτρης του καλού φαγητού και ποτού αλλά και της πολυτέλειας.

Θυμηθείτε πως τα χρώματα είναι κάτι που επηρεάζουν τη διάθεση του, έστω ασυνείδητα. Το ήρεμο και ασφαλές οικογενειακό περιβάλλον θα τον μετατρέψουν σε έναν ήρεμο, γεμάτο αγάπη και αφοσίωση Ταύρο. Ένα ζεστό μπάνιο κι ένα καλό γεύμα είναι το καλύτερο για να τον κάνουν να χαλαρώσει. Δεν υπάρχει πιο όμορφο πράγμα από έναν ήρεμο και σίγουρο Ταύρο.

Γυναίκα Ταύρος 

Οι Ταυρίνες, έχουν στοιχεία από τη Γη και την Αφροδίτη. Είναι σταθερές, λογικές πιστές και προσγειωμένες αλλά και όμορφες και γοητευτικές. Η Ταύρος, συνδυάζει το αργό πείσμα του Ταύρου με μια αισθησιακή φύση. Η γυναίκα αυτή έχει τεράστια αντοχή και υπομονή.Το παρουσιαστικό της είναι ήρεμο και γαλήνιο.  Ο τύπος της γυναίκας αυτής είναι μυστηριώδης. Είναι βαθιά αισθησιακή και για να ανοιχτεί χρειάζεται να αισθάνεται ασφάλεια. Είναι αυθόρμητη, αισθησιακή και παίρνει τα πράγματα έτσι όπως είναι. Δεν είναι ο τύπος της γυναίκας που θα  αναλωθεί σε αόριστες φιλοσοφίες και σκέψεις. Είναι αρκετά πρακτική και προσγειωμένη. Συνήθως δεν της αρέσει να είναι στο επίκεντρο της προσοχής.Μπορεί να κάνει αυστηρή δίαιτα και να προσέχει το βάρος της.

Συνήθως οι γυναίκες Ταύροι, είναι από παιδιά καλομαθημένες. Είναι λάτρεις του καλού φαγητού και του υγιεινού αλλά και του ποιοτικού, λάτρεις του ωραίου γενικά σε κάθε τι που τις περιβάλλει και φυσικά λάτρεις των ανέσεων, της εύκολης ζωής, των χρημάτων και του καλού ντυσίματος. Αυτά είναι πράγματα που ίσως δεν φαίνονται από την αρχή. Πολλές φορές ζει στον κόσμο της σκεπτόμενη την πιο εύκολη και πρακτική λύση στα προβλήματα της, έτσι ώστε κανείς νομίζει πως δε διαθέτει καθόλου πνευματική εγρήγορση.  Πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν ότι αργεί μια Ταύρος αργεί να αντιδράσει. Αυτό είναι αλήθεια. Εκείνο που πραγματικά συμβαίνει όμως είναι πως η γυναίκα αυτή  δε βιάζεται ποτέ, σκέφτεται πάρα πολύ πριν πάρει κάποια απόφαση και θέλει να κάνει πάντα σίγουρα βήματα.

Είναι συνήθως πολύ καλή νοικοκυρά και μαγείρισσα και της αρέσει να φροντίζει και να περιποιείται το σπίτι της. Τις αρέσει πολύ οτιδήποτε το φυσικό. Οι ατόφιες μυρωδιές! Τα ατόφια λουλούδια, όχι τα πλαστικά. Η Ταύρος έχει καταπληκτική αίσθηση αρμονίας, μιας και ο πλανήτης που την κυριαρχεί είναι η Αφροδίτη. Ο άντρας που θα τραβήξει μια γυναίκα Ταύρο θα πρέπει να είναι σοβαρός, σταθερός, έμπιστος, τρυφερός, πιστός και υπεύθυνος . Πολλές φορές όμως, δεν βρίσκει αυτά που ζητάει και έτσι αναγκάζεται και υπομένει έναν ακατάλληλο σύντροφο. Δίνει μεγάλη σημασία στην κοινωνική καταξίωση και γι αυτό είναι αδύνατο να υποστεί τον εξευτελισμό ενός αποτυχημένου γάμου ή μιας αποτυχημένης σχέσης.

Έχει ανάγκη, όπως όλοι οι Ταύροι την ύπαρξη ενός επαναλαμβανόμενου προγράμματος και μιας καθημερινής ρουτίνας, για να μπορέσει να λειτουργήσει και να ζήσει με ηρεμία. Αν κάποιος τις διαταράξει τις συνήθειες της και την καθημερινότητα της παθαίνει μεγάλο κακό και δυσκολεύεται να προσαρμοστεί. Προτιμάει να υπομένει τα όσα μαρτύρια παρά να μπει στην ταλαιπωρία να υποστεί αλλαγές. Θέλει ο σύντροφος της να είναι λογικός αλλά και να της φέρεται ευγενικά και προστατευτικά.

Comments

Popular posts from this blog

Είναι τσιμπημένος μαζί σου; Μάθε να διαβάζεις τα σημάδια!

Κριός Έχει μια ανεξέλεγκτη παρόρμηση να στριφογυρίζει το κεφάλι του προς την κατεύθυνση που είστε γύρω, προσπαθώντας να έχει οπτική επαφή μαζί σας. Κάθε φορά που τον κοιτάζετε τον βλέπετε να σας κοιτάζει, είτε έμμεσα είτε φανερά. Αυτά είναι τα πρώτα προφανή σημάδια ότι σας φλερτάρει. Ταύρος Καθαρίζει τον λαιμό του που έχει στεγνώσει κατά την προσπάθειά του να σας μιλήσει, καθώς το μυαλό του φαίνεται να έχει κολλήσει στον ήχο της φωνής σας. Επίσης, όταν βρίσκεται πιο κοντά σας, αν τύχει να μιλάτε σε κάποιους άλλους, προσπαθεί να σας αγγίξει ή να τυλίγει τα χέρια του γύρω σας. Είναι ο τρόπος του για να αφήσει τον κόσμο να γνωρίζει ότι είστε η δική του αγάπη και κάθε άλλος πρέπει να μένει μακριά.

6 Σημάδια ότι είστε πιο ελκυστική απ΄ότι πιστεύετε

6 Σημάδια ότι είστε πιο ελκυστική απ΄ότι πιστεύετε 1. Οι άνθρωποι γύρω σας σπάνια σας κάνουν κομπλιμέντα. Μήπως σας έχει τύχει ποτέ μια κατάσταση όπου νιώθατε 100% αυτοπεποίθηση και ήσασταν σίγουροι ότι όλα τα μάτια θα ήταν πάνω σας, αλλά, τελικά, καταλήξατε να μη παίρνετε κανένα κομπλιμέντο; Είναι προφανές ότι μετά από αυτή την κατάσταση ένα άτομο αρχίζει αυτόματα να έχει αμφιβολίες για τον εαυτό του. Αλλά, αυτή η κατάσταση σημαίνει ακριβώς το αντίθετο - είστε πανέμορφοι! Ο λόγος είναι ότι οι άνθρωποι γύρω σας νομίζουν ότι γνωρίζετε πόσο όμορφοι είστε και δε χρειάζεστε καμία υπενθύμιση γι 'αυτό. Άλλοι μπορεί να σκεφτούν ότι δε χρειάζετε να σας δώσουν πάρα πολλή προσοχή. Έτσι, αν οι γύρω σας δεν αναφέρονται στο πως φαίνεστε εύκολα, δε σημαίνει απαραίτητα ότι δε σας θεωρούν ελκυστικό. 2. Όταν παίρνετε τελικά σας κάνει κάποιος ένα κομπλιμέντο, σας ακούγεται αδιάφορο. Ας δούμε αυτό το πρόβλημα από την άλλη πλευρά: Σας κάνουν κοπλιμέντα σπάνια και όταν παίρνετε το κομπλιμέντο, 

Ερωτικές Συμβατότητες Ιχθύ

Ιχθύς – Κριός Εσείς βέβαια, κάνετε και δίνετε ότι μπορείτε. Ο Κριός θα πάρει ότι του δώσετε, αλλά δυστυχώς δεν θα πάρετε το αντάλλαγμα που εσείς περιμένετε. Είναι μια σχέση δύσκολη, εσείς είστε περισσότερο ιδεαλιστής και ανιδιοτελής, ενώ ο Κριός είναι κάπως εγωιστής. Αν δεχθείτε να θυσιαστείτε για χάρη του, ίσως κάτι να γίνει!Εκτιμήστε την αποφασιστικότητα και τον δυναμισμό του. Μην ξεχνάτε να κολακεύετε το » εγώ » του.