Σάββατο, 29 Απριλίου 2017

Τοξότης Γυναίκα & Sex

Η γυναίκα Τοξότης είναι πολύ φλογερή, ερωτική και παθιασμένη. Συνήθως απαιτεί άμεση ικανοποίηση από τον εραστή της και συνήθως την παίρνει. Είναι τομληρή, απρόβλεπτη, άστατη και άπιστη!

Η γυναίκα αυτή συνήθως έχει πολλές ερωτικές εμπειρίες ή θέλει να έχει πολλές από νεαρή ίσως ηλικία. Στην πρακτική του σεξ είναι απλή και αισθησιακή. Συνήθως αγαπάει τα προκαταρκτικά παιχνίδια και χάδια και απολαμβάνει την ερωτικότητα του συντρόφου της. Είναι πολλές φορές αγχώδης και δεν μπορεί να σταθεί σε ένα συγκεκριμένο σημείο. Θέλει δράση, πάθος, εναλλαγές, ταχύτητα και πολύ φαντασία! Απεχθάνεται τη ρουτίνα και την επανάληψη των ίδιων πραγμάτων.

Ο εραστής αυτής της γυναίκας, θα πρέπει να έχει φαντασία για να μπορεί να την ικανοποιήσει. Διαφορετικά θα αντιμετωπίσει τον σαρκασμό,την ειρωνεία και τις προσβολές της. Εκτός του ότι θα το πει σε όποιον βρεθεί μπροστά της! Οι γυναίκες αυτές δεν έχουν ιδιαιτερότητες στο σεξ, εκτός από κάποιες που σχετίζονται με την ομοφυλοφυλία. Γενικά αγαπούν την ποικιλία και είναι περίεργες. Έτσι δε διστάζουν να πειραματιστούν. Δεν έχουν ενδοιασμούς και ταμπού σε τέτοιου είδους θέματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ποιά είναι η δύναμη που κρύβεις σύμφωνα με το ζώδιο σου;

Κάθε ζώδιο κρύβει μια εσωτερική δύναμη που ίσως να μην τη γνωρίζει. Ποιά είναι η δικιά σου δύναμη; Κριός Η δυναμικότητα και η αυθεντικότ...