Πέμπτη, 27 Απριλίου 2017

Σκορπιός Άντρας & Sex

Ο άντρας Σκορπιός είναι ένα ηφαίστειο. Μην παίζετε μαζί του στο κρεβάτι. Εάν είστε αυτό που θέλει, πράγμα που μόνο ο ίδιος το ξέρει, θα έχετε έναν άντρα δικό σας για πάντα. Εάν δεν είστε, θα τον έχετε τελείως προσωρινά ή ενδεχόμενα μαζί με άλλες τρεις τουλάχιστον. Οι Σκορπιοί, δεν εννοούν σεξ χωρίς εξουσία. Θέλουν να ελέγχουν κάθε σημείο του σώματος σας αλλά και του μυαλού σας. Οι περισσότεροι δίνουν εντολές στο κρεββάτι που θα πρέπει να τις δεχτείτε. Εσείς απλά υπακούτε. Τους αρέσουν οι πρακτικές που υπονοούν πλήρη υποταγή του γυναικείου κορμιού και αν αντισταθείτε πολύ, δε θα διστάσουν να σας δέσουν, να σας φιμώσουν και να σας βιάσουν!

Μπορεί στη σχέση να σας επιτρέπει να αναλύετε θέματα υψηλής πνευματικής αξίας, αλλά όταν φτάνετε στο σεξ, όλα είναι πρωτόγονα! Γενικά στο σεξ είναι λίγο βίαιοι, θέλουν άμεση ικανοποίηση , θα απαιτήσουν την τέλεια παράδοση σας και εκεί που όλα είναι ήρεμα και ρομαντικά, θα σας αρπάξουν και θα σας σύρουν βίαια στο κρεβάτι. Το τελείως γήινο και ζωώδες ένστικτο του άντρα Σκορπιού θα καταρρακώσει την αξιοπρέπεια, τη λεπτότητα και τη διακριτικότητα σας και θα παραδοθείτε σε αυτόν.

Ο Σκορπιός είναι ευαίσθητος και συχνά εμπλέκεται συναισθηματικά στο σεξ. Είναι σεμνός και χρειάζεται εμπιστοσύνη. Αν ξεπεράσει την επιφυλακτικότητά του, επιστρατεύει τις άγριες φαντασιώσεις του. Εκφράζεται με το άγγιγμα και τα μάτια και δεν του αρέσει να μιλά την ώρα του σεξ. Κρύβει ένταση και μυστήριο. Δεν θεωρεί ερωτισμό μόνο τη σεξουαλική πράξη. Τρελαίνεται για τα ερωτικά παιχνίδια και κάθε είδος σεξ εκτός από το γλυκανάλατο. Δεν έχει όρια και ταμπού. Έχει φαντασιώσεις που θέλει να τις κάνει πράξη. Είναι ορμητικός και παθιασμένος, πιστός και έμπιστος. Γνωρίζει καλά τις τεχνικές του έρωτα. Διαισθάνεται τις επιθυμίες της συντρόφου του.

Θεωρεί τα προκαταρκτικά απαραίτητα. Είναι κτητικός και κρύβει τα συναισθήματά του. Ξεδιπλώνει σιγά-σιγά τα χαρτιά του. Φαίνεται ήρεμος και λίγο απόμακρος αλλά στο κρεβάτι είναι ο τέλειος εραστής. Η αγάπη και ο πόθος είναι σημαντικά γι’ αυτόν. Εξερευνεί τα σκοτεινά σημεία της σεξουαλικότητας, τα βάθη της ψυχής. Πειραματίζεται , είναι επιδέξιος και ξέρει τον τρόπο για να σε στείλει στον έβδομο ουρανό. Το σεξ του δίνει ενέργεια ενώ η ρουτίνα τον σκοτώνει. Μαγνητίζει, γοητεύει, τον τραβάνε οι ωραίες μυρωδιές. Θέλει να νιώθει πως του ανήκεις ολοκληρωτικά. Αν φλερτάρεις, τον έχεις χάσει. Εμπλέκεται σε ερωτικές περιπέτειες, συχνά επιπόλαιες. Έχει ανεπτυγμένες σαζομαζοχιστικές τάσεις. Τρελαίνεται για καυτά εσώρουχα και αρωματικά έλαια. Του αρέσουν το δάγκωμα, το γλείψιμο, τα χάδια στους μηρούς και το στοματικό σεξ. Ερωτογενής ζώνη τα γεννητικά όργανα.







Πηγή:missbloom.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ποιά είναι η δύναμη που κρύβεις σύμφωνα με το ζώδιο σου;

Κάθε ζώδιο κρύβει μια εσωτερική δύναμη που ίσως να μην τη γνωρίζει. Ποιά είναι η δικιά σου δύναμη; Κριός Η δυναμικότητα και η αυθεντικότ...