Πέμπτη, 27 Απριλίου 2017

Ταύρος Γυναίκα & Sex

Για μια Ταυρίνα το σεξ είναι το πιο ενδιαφέρον και αυτονόητο κομμάτι του εαυτού της. Καλό είναι αν θελήσετε να την κατακτήσετε να δημιουργήσετε το κατάλληλο περιβάλλον και την κατάλληλη ατμόσφαιρα. Δηλαδή, χαμηλά αλλά διακριτικά φώτα, απαλή και ρομαντική μουσική και ένα όμορφο μαλακό κρεβάτι, που το ιδανικό θα ήταν να έχει μεταξωτά σεντόνια. Και πάνω απόλα φροντίστε να έχετε πραγματοποιήσει πριν ένα όμορφο και γευστικό δείπνο καθώς και το κατάλληλο ποτό. Μετά, βέβαια από αυτά είναι απαραίτητο ένα ζεστό, αρωματικό μπάνιο, καθώς και ένα χαλαρωτικό μασάζ με αιθέρια έλαια. Αν τα κάνετε αυτά τότε σίγουρα θα την έχετε κερδίσει!

Δεν της αρέσουν: η βια, οι περίεργες κινήσεις καθώς και οι υπερβολές αλλά και ακραίες συμπεριφορές. Καλό θα ήταν να μη ζητάτε πράγματα από αυτήν που δε θα δεχτεί από την αρχή. Σημαίνει ότι διαφωνεί και εάν επιμείνετε υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να φύγει. Το μόνο που ίσως μπορεί να δεχτεί είναι κάτι που να έχει σχέση με το φαγητό!Όπως να την αλείψετε με μέλι ή σοκολάτα και να της συμπεριφερθείτε σαν λιχουδιά!

Καλό θα ήταν να μην είστε βιαστικός μαζί της. Δώστε της την δυνατότητα να αποφασίσει εκείνη για το πότε είναι έτοιμη να σας ακολουθήσει στο κρεβάτι και σίγουρα δεν θα χάσετε. Η γυναίκα αυτή έχει ανάγκη από ασφάλεια και σιγουριά. Έτσι αν πραγματικά πιστεύει ότι είστε ο άντρας της ζωής της, θα σας προσφέρει τον άνετο και χαλαρό εαυτό τηςτΣτο κρεβάτι είναι ένα ηφαίστειο και ξέρει να σε ταξιδεύει με τις φαντασιώσεις της. Θα είναι έτοιμη να σας ακολουθήσει παντού και να σας φροντίζει, αρκεί να θεωρήσει ότι είστε αυτό που ψάχνει. Αν νιώσει ότι είστε κάτι το παροδικό, δεν πρόκειται να αφεθεί και θα διαπιστώσετε πόσο δύσκολη σκληρή αλλά και ψυχρή είναι! Πάντα ψάχνει για τον κατάλληλο σύντροφο, όπως οι περισσότερες γυναίκες σε όλον τον ζωδιακό κύκλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ποιά είναι η δύναμη που κρύβεις σύμφωνα με το ζώδιο σου;

Κάθε ζώδιο κρύβει μια εσωτερική δύναμη που ίσως να μην τη γνωρίζει. Ποιά είναι η δικιά σου δύναμη; Κριός Η δυναμικότητα και η αυθεντικότ...