Πέμπτη, 27 Απριλίου 2017

Λέων Άντρας & Sex

Εάν είστε μια γυναίκα που θέλετε να γοητέψετε έναν άντρα Λέων, πρέπει να του δείξετε τον ανάλογο σεβασμό και την εκτίμηση που έχετε γι αυτόν και να αφήσετε να εννοηθεί πως του οφείλετε μεγάλη χάρη που δέχτηκε να σας αφιερώσει κάποια ώρα από τη ζωή του! Του χρωστάτε ευγνωμοσύνη που μπορέσατε και αγγίξατε το κορμί του και δεν θα ξεχάσετε ποτέ αυτές τις υπέροχες στιγμές που στην πραγματικότητα δεν τις αξίζατε! Με αυτόν τον τρόπο έχετε κερδίσει έναν καλό εραστή.


Ο άντρας Λέων αντλεί τη σεξουαλική του διέγερση από τον ναρκισσισμό του. Είναι πολύ καλός εραστής και ξέρει να αφουγκράζεται αυτά που θέλει η σύντροφος του. Το περιβάλλον που προτιμάει για σεξ είναι πάντα όσο πιο πολυτελές μπορεί να αντέξει, γεμάτο καθρέπτες για να
μπορεί να αυτοθαυμάζεται και σίγουρα μεταξωτά σεντόνια. Δεν θα χάσει πολύ καιρό στα προκαταρκτικά, αρέσκεται στη λεκτική ερωτική έκφραση και προτιμάει στάσεις και πρακτικές που υπονοούν την ανωτερότητα του.

Tο λιοντάρι αγαπά το χλιδάτο σεξ, το άνετο, το κομψό. Θεωρείται ο βασιλιάς του σεξ. Έχει αυτοπεποίθηση και προσφέρει ηδονή, ξέρει να ανακαλύπτει τις ερωτικές ζώνες, είναι αισθησιακός και γενναιόδωρος και διαθέτει τεράστια αντοχή. Το παίζει λίγο δύσκολος, απαιτεί πόθο και πάθος από την παρτενέρ του. Είναι ηγέτης και περήφανος και θέλει να έχει το πάνω χέρι. Είναι απαιτητικός και του αρέσει να αυτοσχεδιάζει. Έχει μια σεξουαλική αύρα που δύσκολα αντιστέκεσαι. Δεν ερωτεύεται γρήγορα, χρειάζεται υπομονή.

Του αρέσει η συζήτηση στο κρεβάτι και θέλει να ακούει πόσο καλός εραστής είναι. Εξαντλεί τη σύντροφό του και αναζητά την ποιότητα. Κάνει τα πάντα για να ευχαριστήσει γιατί θέλει να είναι ο καλύτερος και νιώθει όμορφα η σύντροφός του να φτάνει σε οργασμό. Του αρέσει να ζει έντονα, είναι αχόρταγος σεξουαλικά. Το σεξ τον επιβεβαιώνει. Αγαπά τα ακριβά εσώρουχα. Τα χάδια στον αυχένα, το μασάζ και τα φιλιά στην πλάτη τον χαλαρώνουν. Μερικές φορές του αρέσει το ωμό σεξ. Είναι δεινός εραστής, συνήθως ωραίος άντρας και μετά την πράξη, θέλει να κοιμάται.

Οι άντρες Λέοντες γενικότερα δεν αγαπούν τις σεξουαλικές ιδιαιτερότητες, είναι συνήθως απλοί και παραδοσιακοί, υπερβολικοί στις εκφράσεις τους, κάνοντας κάτι πολύ φυσιολογικό και συνηθισμένο και πάντα περιμένουν να είστε ευγνώμονες και συγκαταβατικές.

Πηγή:missbloom.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ποιά είναι η δύναμη που κρύβεις σύμφωνα με το ζώδιο σου;

Κάθε ζώδιο κρύβει μια εσωτερική δύναμη που ίσως να μην τη γνωρίζει. Ποιά είναι η δικιά σου δύναμη; Κριός Η δυναμικότητα και η αυθεντικότ...