Σάββατο, 29 Απριλίου 2017

Καρκίνος Γυναίκα & Sex

Οι γυναίκες Καρκίνοι έχουν μεγάλο και πλούσιο συναισθηματικό κόσμο, κάτι που δεν τους αφήνει να υποκύψουν σε σχέσεις της μιας βραδιάς με κάποιον που δεν γνωρίζουν. Οι ανάγκες της σε συναισθηματική κάλυψη είναι μεγάλες και επιτακτικές. Δεν μπορεί να αφεθεί στο σώμα, αν δεν νιώσει πλήρως ικανοποιημένη και ψυχικά. Θέλει να αισθάνεται ασφάλεια, θα πρέπει να περάσει από πολλά στάδια η σχέση της, έτσι ώστε να τον γνωρίσει και να πειστεί για την ειλικρίνεια των διαθέσεων του. Δεν πρόκειται ποτέ να ακολουθήσει κάποιον που είναι βίαιος, βιαστικός, τραχύς και πιεστικός. Μόνο αν της δώσει τρυφερότητα, στοργή, μητρική συμπεριφορά και αγάπη, μπορεί να νιώσει όμορφα και να ανταποκριθεί στον εραστή της. Κάθε εκδήλωση βίας και άγαρμπες κινήσεις θα την απωθήσει.

Η γυναίκα Καρκίνος είναι αρκετά κλασσική, ιδιαίτερα πιστή και όχι επιρρεπής στις περίεργες σεξουαλικές πρακτικές. Διεγείρεται από το μυαλό, τη φαντασία και τα έντονα ερωτικά συναισθήματα της και όχι από τις εικόνες. Ανταποκρίνεται ήρεμα και σιωπηλά στον τρυφερό και αισθησιακό εραστή της, χωρίς να ζητάει πολύπλοκα πράγματα και ιδιαιτερότητες. Είναι αθόρυβη και απολαμβάνει τη θαλπωρή του οικογενειακού διπλού κρεβατιού.Τη διεγείρει κάθε τι θηλυκά τρυφερό και ίσως η μόνη ιδιαιτερότητα που μπορεί να αντιμετωπίσει σπάνια στη ζωή της, είναι η έλξη προς κάποια άλλη γυναίκα!

Είναι γενικά κτητική ως γυναίκα και απαιτητική από τον εραστή της, και για αυτό καμιά φορά είναι πιο συχνά σεξουαλικά διαθέσιμη απ’ότι έχει ανάγκη. Δεν της αρέσει να χάνει, γι αυτό ίσως πολλές φορές και να ενδίδει σε ιδιαιτερότητες που δεν θέλει. Βέβαια, αυτό δεν μπορεί να συνεχίζεται για πολύ και συχνά! Ένα ενδιαφέρον σημείο στη ζωή της είναι η επιρροπή που δέχεται από την οικογένεια της και κυρίως από τη μητέρα της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ποιά είναι η δύναμη που κρύβεις σύμφωνα με το ζώδιο σου;

Κάθε ζώδιο κρύβει μια εσωτερική δύναμη που ίσως να μην τη γνωρίζει. Ποιά είναι η δικιά σου δύναμη; Κριός Η δυναμικότητα και η αυθεντικότ...