Πέμπτη, 27 Απριλίου 2017

Παρθένος Άντρας & Sex

Ο άντρας Παρθένος δεν είναι από τους πιο φλογερούς εραστές που θα σας παρασύρει σε ερωτικά μονοπάτια έρωτα με λόγια και με πράξεις. Είναι απόλυτα προσγειωμένος, λογικός και συνήθως περιορίζεται στα απολύτως απαραίτητα. Απαιτεί από τη σύντροφο του απόλυτη ειλικρίνεια και συνέπεια. Απολαμβάνει πραγματικά το φλερτ, γιατί ο έρωτας γι αυτόν είναι κυρίως στο πνεύμα παρά στο σώμα και εξαντλεί συνήθως τη σύντροφο του στα προκαταρκτικά. Γενικά όμως είναι ντροπαλός και δυσκολεύεται να εκφραστεί συναισθηματικά. Ελκύεται από έξυπνες και δραστήριες γυναίκες, οι οποίες διαθέτουν χιούμορ και έντονη προσωπικότητα. Το πνεύμα τον διεγείρει αλλά μισεί την ασυνέπεια. Μην διανοηθείτε να αργήσετε στα ραντεβού ή να μην τηρείτε αυτά που λέτε και υπόσχεστε. Σίγουρα θα τον χάσετε.

Για να φτάσετε στο σεξ μαζί του, μάλλον θα χρειαστεί να κάνετε εσείς το πρώτο βήμα. Ο άντρας Παρθένος είναι δειλός και άτολμος μπροστά σε μια έξυπνη και σπιρτόζα γυναίκα και είναι πολύ πιθανό αν τον περιμένετε να βαρεθείτε. Είναι διακριτικός, λεπτός και πολύ αβρός στις κινήσεις τους.  Δεν είναι καθόλου βίαιος ή χυδαίος και μισεί όλες αυτές τις εκδηλώσεις. Δεν έχει ανεπτυγμένη τη φαντασία σε αυτόν τον τομέα και μάλλον καλά θα ήταν να μπορείτε να τον προκαλείτε εσείς, για να τον ενθαρρύνετε. Οι άντρες Παρθένοι γενικά κουβαλούν πολλές αναστολές και ταμπού από τα πατρικά τους σπίτια, με τα οποία συνεχίζουν και ζουν, χωρίς να μπορούν να τα αποβάλλουν.

Οι περισσότεροι Παρθένοι θεωρούν το σεξ σαν μια βρόμικη αλλά και κουραστική ιστορία και πολύ συχνά προσπαθούν να το αποφύγουν και να το περιορίσουν. Δεν το θεωρούν απαραίτητο στοιχείο στη ζωή τους και είναι πολύ πιθανό να μπορούν να ζήσουν και χωρίς αυτό. Η συχνότητα του μια φορά το μήνα είναι άκρως ικανοποιητική για τους περισσότερους Παρθένους. Είναι επίσης πιθανόν πολλοί να περιορίσουν το σεξ σε συγκεκριμένη ώρα και μέρα και πέρα από αυτό όχι άλλο. Θα πρέπει να ξέρετε ότι έχει την τάση να βλέπει τη γυναίκα που αγαπάει σαν κάτι το διαφορετικό από τις υπόλοιπες και θα πρέπει να τον κάνετε να καταλάβει ότι έχετε τις ίδιες ανάγκες, όπως όλες και ότι ο έρωτας μπορεί να γίνει διασκεδαστικός ακόμα και με τη γυναίκα του.Έχει φαντασιώσεις και όταν ξεπεράσει τα ταμπού, γίνεται αριστοτέχνης στο είδος. Απαιτεί καθαριότητα, υγιεινή και ωραίες μυρωδιές. Θέλει το κορμί να είναι απαλό σαν χάδι. Δύσκολα αλλάζει ερωτικές συνήθειες, θέλει να δίνει κατεύθυνση στη σεξουαλική πράξη και αν κάτι δεν πάει καλά, είναι ικανός να ντυθεί και να φύγει. Η ανάγκη του να ελέγχει τα πάντα εμποδίζει τον αισθησιασμό του. Θέλει χιούμορ και εμπιστοσύνη. Είναι συντηρητικός, σταθερός και του αρέσουν οι σταθερές σχέσεις. Είναι μοναχικός και κλειστός. Δεν εκδηλώνεται εύκολα. Αν δεν αγγίξεις την ψυχή του, μπορεί να γίνει πολύ ψυχρός στο κρεβάτι. Θέλει αγάπη για να ξεδιπλωθεί.

Έχει ψηλές απαιτήσεις στον έρωτα. Ψάχνει πολύ το άτομο με το οποίο θα κάνει σεξ. Αγαπά τα κορίτσια από σπίτι αλλά και τα άτακτα. Θέλει να ξέρει με τι γυναίκα έχει να κάνει και πολλές φορές περιμένει την άλλη πλευρά να κάνει το πρώτο βήμα. Αποδίδει καλύτερα όταν έχει τελειώσει όλες τις υποχρεώσεις του. Μην δοθείς αμέσως για να καταλάβει πως έχεις αυτοέλεγχο. Συμβιβάζεται όταν δεν βρίσκει τον τέλειο εραστή. Λιώνει με χάδια στην περιοχή της κοιλιάς. Το μασάζ με αρωματικά έλαια τον εξιτάρει. Μετά από ένα καλό κρεβάτι, συνήθως κοιμάται καθότι δεν θεωρείται και ιδιαίτερα ρομαντικός. Ερωτογενής ζώνη είναι τα οπίσθια.

Κάποιοι λίγοι Παρθένοι ανήκουν στους τραβεστί, στους ηδονοβλεψίες και σε άτομα που τους αρέσει να ταπεινώνονται και να ταπεινώνουν το σύντροφο τους. Όμως αυτές οι περιπτώσεις είναι η εξαίρεση. Οι πιο πολλοί , ζουν σε μια εκνευριστική ρουτίνα που είναι άκρως προβλέψιμη και κουραστική για έναν πιο φλογερό σύντροφο.Πηγή:missbloom.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ποιά είναι η δύναμη που κρύβεις σύμφωνα με το ζώδιο σου;

Κάθε ζώδιο κρύβει μια εσωτερική δύναμη που ίσως να μην τη γνωρίζει. Ποιά είναι η δικιά σου δύναμη; Κριός Η δυναμικότητα και η αυθεντικότ...