Σάββατο, 29 Απριλίου 2017

Ιχθύς Γυναίκα & Sex

Η γυναίκα στους Ιχθείς είναι μια τρυφερή ψυχή που πολλές φορές δεν μπορεί να ξεχωρίσει το σεξ από τον έρωτα και την αγάπη. Γι αυτή τη γυναίκα αυτά τα δύο είναι ίδια συνδεδεμένα και όταν σβήσει το πάθος και ο έρωτας, λογικά δεν μπορεί να υπάρχει και σεξ. Είναι έντονα θηλυκιά και ενδίδει στις σεξουαλικές επιθυμίες του άντρα που αγαπάει χωρίς ενδοιασμούς. Δεν πρόκειται να αντιδράσει άσχημα ακόμα και σε κάποιες ιδιαίτερες προτιμήσεις που μπορεί αυτός να έχει, αρκεί να της φερθεί με αγάπη και τρυφερότητα.


Εκείνη πολύ συχνά δεν ικανοποιείται και κάνει τις περισσότερες φορές τα χατίρια του συντρόφου της. Ερωτεύεται εύκολα τον άντρα που θα της δείξει κάποιο ιδιαίτερο ενδιαφέρον και θα της φερθεί σαν αντικείμενο πόθου και αγάπης. Προσπαθεί να βρει τον εαυτό της μέσα από αυτόν και φυσικά όταν όλα ανακτήσουν το πραγματικό τους μέγεθος, αυτή απογοητεύεται.

Η γυναίκα Ιχθύς λατρεύει να παίζει πολλούς ρόλους στο κρεβάτι. Της αρέσει η συζήτηση, αφήνεται και επηρεάζεται. Λίγο κρασί, καλή μουσική και ρομαντισμός θα ήταν ο,τι καλύτερο για εκείνη!Είναι αρκετά ευαίσθητη.

Το φλερτ και τα προκαταρκτικά του σεξ τη βρίσκουν ιδιαίτερα δεκτική και δείχνει να τα απολαμβάνει. Δεν έχει ιδιοτροπίες και ιδιαιτερότητες, πέρα από αυτές του συντρόφου της και την τάση της να τον ικανοποιεί. Μπορεί να δεχτεί τα πάντα. Της αρέσει να δέχεται και να εκτελεί εντολές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ποιά είναι η δύναμη που κρύβεις σύμφωνα με το ζώδιο σου;

Κάθε ζώδιο κρύβει μια εσωτερική δύναμη που ίσως να μην τη γνωρίζει. Ποιά είναι η δικιά σου δύναμη; Κριός Η δυναμικότητα και η αυθεντικότ...