Πέμπτη, 27 Απριλίου 2017

Υδροχόος Άντρας & Sex

Ο άντρας Υδροχόος είναι ψυχρός, λογικός αλλά και ερωτικός.  Πρώτα απ’ όλα, για να λειτουργήσει σεξουαλικά χρειάζεται πνευματική διέγερση, αναζήτηση και επικοινωνία. Οι γυναίκες που θα τον ελκύσουν δεν είναι ποτέ ίσως τόσο όμορφες αλλά είναι έξυπνες, δραστήριες και κοινωνικές. Έχει πολύ φαντασία και αντοχή.Του αρέσουν πολύ τα προκαταρκτικά παιχνίδια, είναι αρκετά τολμηρός, ιδιόμορφος και απαιτεί ποικιλία και έντονο σεξ.


Ο άντρας Υδροχόος, όταν κάνει σεξ, βρίσκεται σε έναν άλλο κόσμο, τον κόσμο της ηδονής και της σάρκας. Δεν υποκύπτει σε συναισθηματισμούς ή δεν αφήνει τον εαυτό του να υποκύψει, προσφέρει όμως ικανοποίηση αλλά απαιτεί και θα πάρει και τη δική του με όποιο μέσο χρειαστεί.Μπορεί να αποδειχθεί βίαιος και σαδιστής. Δεν συμβαδίζει με κλασσικές και συντηρητικές γυναίκες. Ζητάει ποικιλία, τόλμη και πολύ φαντασία. Προτείνει και εφαρμόζει περίεργες και ιδιαίτερες στάσεις και ιδιαίτερα μέρη. Κάποτε η συνεχής αναζήτηση και απαίτηση προς τη σύντροφο ίσως την κουράσει.

Ο Υδροχόος διαχωρίζει το σεξ από το συναίσθημα. Είναι ανοιχτός σε όλα και όχι ιδιαίτερα τρυφερός. Του αρέσει η ποικιλία και τα προκαταρκτικά παιχνίδια. Όλα επιτρέπονται γι’αυτόν, ακόμα και το τρίο, δεν έχει ταμπού, δεν σοκάρεται. Δεν είναι συμβατικός και δεν του αρέσουν τα στερεότυπα. Αναζητά απελευθερωμένους δρόμους που τον οδηγούν στην απόλαυση. Είναι περίεργος, παιχνιδιάρης, απρόβλεπτος και έχει φαντασία. Βρίσκει πάντα κάτι πικάντικο για να ανανεώνει τη σεξουαλική του ζωή. Έχει όρεξη και αντοχή και του αρέσει να προχωράει γρήγορα στο σεξ με μια νέα γνωριμία. Προτιμάει άτομα με σεξουαλικές εμπειρίες για να μαθαίνει.

Δεν είναι πιστός και αναζητάει συνεχώς κάτι άλλο γιατί βαριέται. Αν έχεις πολλές απαιτήσεις, θα φύγει. Θεωρείται καλύτερος σαν φίλος παρά σαν εραστής. Ερεθίζεται με το πνεύμα της συντρόφου του. Του αρέσει το γρήγορο και ικανοποιητικό σεξ καθώς και το στοματικό. Θέλει να ικανοποιεί την σύντροφό του. Του αρέσει η καθαριότητα και συνήθως χρησιμοποιεί αντισύλληψη. Αναζητάει την πρωτότυπη και εκκεντρική παρτενέρ. Κρύβει τα συναισθήματά του για να προστατευτεί. Ποτέ δεν ξέρεις τι σκέφτεται και τι αισθάνεται. Κάνει εύκολα νέες γνωριμίες. Μπορεί να κάνει έρωτα και με μια φίλη και μετά να συνεχίζει να είναι φίλη.

Θεωρείται άνθρωπος των άκρων στο σεξ, πολλές φορές αισχρός αλλά και υπερβολικός. Διεγείρεται από πορνοταινίες και έχει τάση προς τα ερωτικά τρίγωνα και συμπλέγματα. Μπορεί να αναπτύξει κάθε είδους ιδιαιτερότητα, μπορεί να γίνει ηδονοβλεψίας, επιδειξιομανής αλλά και σαδιστής. Γενικά θεωρούνται ή πολύ άπιστοι ή πολύ πιστοί. Αν βρουν την γυναίκα της ζωής τους και αυτό που ζητάνε στο σεξ είναι πολύ πιστοί. Αν όμως συναντήσουν δυσκολίες στο να την πείσουν να τους ακολουθήσει, τότε τα πράγματα είναι διαφορετικά. Αυτή θα είναι η γυναίκα της ζωής τους, αλλά το σεξ θα είναι υπόθεση σωματική που ίσως συμπληρώνει τα κενά της σε κάποια άλλη, που θα είναι πιο πρόθυμη να ενδώσει σε αυτά που θέλει εκείνος…Πηγή:missbloom.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ποιά είναι η δύναμη που κρύβεις σύμφωνα με το ζώδιο σου;

Κάθε ζώδιο κρύβει μια εσωτερική δύναμη που ίσως να μην τη γνωρίζει. Ποιά είναι η δικιά σου δύναμη; Κριός Η δυναμικότητα και η αυθεντικότ...