Πέμπτη, 27 Απριλίου 2017

Ιχθύς Άντρας & Sex

Ο άντρας αυτός είναι από αυτούς που θέλουν να προσφέρουν και στον τομέα του σεξ. Γι αυτά τα άτομα προέχει η ικανοποίηση της συντρόφου και το θεωρούν πρωταρχικό τους καθήκον. Στο σεξ δεν είναι βίαιος και σκληρός ή απαιτητικός. Προσεγγίζει τη σύντροφο του απαλά και αισθησιακά, ανταποκρινόμενος στις ανάγκες της.Δεν κάνει τίποτα περισσότερο από αυτά που τις αρέσουν και την ικανοποιούν και της φέρεται στοργικά και τρυφερά. Ο άντρας αυτός βιώνει τον έρωτα πρώτα στο πνεύμα και το μυαλό και μετά σωματικά. Φροντίζει πάντα για το κατάλληλο αισθησιακό περιβάλλον και θέλει να έχει την άνεση του και τον κατάλληλο χρόνο.

Του αρέσει να παίρνει πρωτοβουλίες η σύντροφος του και πολλές φορές νιώθει την ανάγκη να εκτελεί εντολές. Του αρέσει να του λέει τι να κάνει και πως να της συμπεριφερθεί. Δεν αναζητάει την αρχηγία στο κρεβάτι και γενικά προτιμάει τις πιο έμπειρες γυναίκες. Μερικές φορές, φαίνεται να είσαι πολύ δειλός και να δυσκολεύεται να προχωρήσει πέρα από τα προκαταρκτικά  στο σεξ αλλά και το φλερτ. Χρειάζεται την κατάλληλη ενθάρρυνση για να ανακτήσει τη λίγη αυτοπεποίθηση που διαθέτει. Και τότε αποδεικνύεται επιδέξιος και φοβερός εραστής.

Ο Ιχθύς έχει πολύ φαντασία, ενέργεια και πολλές εναλλαγές. Κάνει όνειρα για το άτομο που αγαπάει. Στην αρχή, μπορεί να είναι ντροπαλός και συνεσταλμένος αλλά μετά, γίνεται τρυφερός και συναισθηματικός. Δεν του αρέσει το χυδαίο, θέλει λεπτούς χειρισμούς και αποφεύγει το one night stand. Διεισδύει στην ψυχοσύνθεση της συντρόφου του και της προσφέρει υπέρτατη ικανοποίηση. Της κάνει όλα τα χατίρια αρκεί να είναι πιστή.

Του αρέσουν οι αυτοσχεδιασμοί και δίνει βάση στις λεπτομέρειες. Τα λόγια του είναι εύστοχα και ξέρει να χειραγωγεί τις γυναίκες. Εμφανίζεται και εξαφανίζεται με την ίδια ευκολία. Μπορεί να σε κάνει να νιώσεις το κέντρο του κόσμου, έστω και για λίγο. Κάνει τα πάντα για να εκδηλώσει τον αισθησιασμό του. Έχει φαντασιώσεις και του αρέσουν τα περίεργα εσώρουχα.Του αρέσουν τα απαλά χάδια αλλά και το σεξ σε ρομαντικά μέρη.. Μερικά τρυφερά λόγια στο αφτί και λίγα φιλιά τον απογειώνουν.

Οι άντρες αυτοί δεν διακρίνονται για ιδιαιτερότητες στο σεξ. Χαρακτηρίζονται πολύ κλασσικοί και φυσιολογικοί, με κάποιες εξαιρέσεις ίσως που έχουν τάση προς το σαδομαζοχισμό. Μια μερίδα Ιχθύων αρέσκονται στο να ταπεινώνονται από τη σύντροφο τους και να εκτελούν αυστηρά τις εντολές τους. Γενικά πάντως εκτελούν και ακολουθούν τις επιθυμίες της γυναίκας που ποθούν και ζητούν από αυτές να τους διδάξουν καινούριες πρακτικές στο σεξ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ποιά είναι η δύναμη που κρύβεις σύμφωνα με το ζώδιο σου;

Κάθε ζώδιο κρύβει μια εσωτερική δύναμη που ίσως να μην τη γνωρίζει. Ποιά είναι η δικιά σου δύναμη; Κριός Η δυναμικότητα και η αυθεντικότ...