Πέμπτη, 27 Απριλίου 2017

Κριός Γυναίκα & Sex

Η γυναίκα Κριός είναι απαιτητική στο σώμα και κατά συνέπεια και στο σεξ. Εάν την έχετε βάλει στο μάτι, (συνήθως βέβαια σας προλαβαίνει αυτή). να είστε προετοιμασμένοι για πολύ έντονο και παθιασμένο σεξ. Της αρέσει να επιβάλλεται, αλλά ζητάει εξίσου την τρυφερότητα και τη δύναμη από τον σύντροφο της. Καλό θα ήταν να μην ξεπεράσετε το όριο της ευγένειας και της διακριτικότητας που έχει θέσει η ίδια για την ανδροπρεπή συμπεριφορά σας, γιατί θα αρχίσει να θεωρεί πως είστε αδύναμος σαν χαρακτήρας. Στο σεξ, προτιμάει την αγριάδα και τη σκληράδα ενός αληθινού αρσενικού.

Οι άντρες που την ελκύουν πρέπει πάνω απ’όλα να διαθέτουν μυαλό καθώς και μια αξιόλογη κοινωνική θέση. Σαν γνήσια Κριός, δε συμπαθεί τα μακροχρόνια φλερτ, τα οποία δεν εξελίσσονται με γρήγορους ρυθμούς και τα θεωρεί χάσιμο χρόνου. Κινδυνεύετε να την κουράσετε αν είστε από αυτούς που δειλιάζουν και δεν αποφασίζετε να δραστηριοποιηθείτε άμεσα. Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και στην κρεβατοκάμαρά της. Δεν της αρέσουν τα πολλά προκαταρκτικά και προτιμάει να περάσει στη δράση χωρίς να χάσει πολύ χρόνο.

Της αρέσει να έχει το πάνω χέρι σε όλα σχεδόν αν και πολλές φορές προτιμάει να έχει μια παθητική στάση ηδονισμού. Αφήνεται μόνο σε αυτούς που ξέρουν πως να την ικανοποιήσουν. Διαφορετικά παίρνει τα ηνία και πρωταγωνιστεί εκείνη. Είναι διαθέσιμη για οποιαδήποτε ανώδυνη ιδιαιτερότητα της προτείνετε, αρκεί να μην είναι κάποια που να την υποβιβάζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ποιά είναι η δύναμη που κρύβεις σύμφωνα με το ζώδιο σου;

Κάθε ζώδιο κρύβει μια εσωτερική δύναμη που ίσως να μην τη γνωρίζει. Ποιά είναι η δικιά σου δύναμη; Κριός Η δυναμικότητα και η αυθεντικότ...