Σάββατο, 29 Απριλίου 2017

Υδροχόος Γυναίκα & Sex

Η γυναίκα Υδροχόος δεν είναι από τις πολύ σεξουαλικές γυναίκες, με την έννοια ότι δε θα χάσει πολύ ουσία και χρόνο να αναλωθεί σε αυτό το κομμάτι. Το θεωρεί μια αναγκαία λειτουργία του ανθρώπινου οργανισμού, μια καθαρά βιολογική ανάγκη και φυσικά πάντα καταφέρνει να το ξεχωρίζει από συναισθηματισμούς. Το σεξ δεν στηρίζει τη σχέση, ούτε εξαρτάται η επαφή των συντρόφων από τη σεξουαλική πράξη. Ζει την ερωτική πράξη μόνο και μόνο γι αυτό που είναι, απολαμβάνει τη σεξουαλική ικανοποίηση, αλλά δεν επενδύει στη διαδικασίες της συναίσθημα και αγάπη. Μπορεί να λειτουργήσει καθαρά ενστικτωδώς.

Η γυναίκα Υδροχόος αγαπά το περίεργο, το παράξενο, το ιδιαίτερο στιλ στους άντρες. Αν δεν υπάρχει άμεση ανταπόκριση πολλές φορές, φεύγει. Ξέρει να ταξιδεύει τον εραστή της στα απαγορευμένα μονοπάτια της ηδονής.

Θέλει να απολαύσει τη σαρκική ηδονή και ενδίδει σε όλες τις ιδιαιτερότητες και επιθυμίες του συντρόφου της, επιβάλλοντας ταυτόχρονα και τις δικές της. Οι γυναίκες Υδροχόοι, αναζητούν πάντα την ικανοποίηση από τον σύντροφο και τον θεωρούν όργανο ηδονής. Είναι υποχρεωμένος να κάνει καλά τη δουλειά του και αν δεν ξέρει, θα πρέπει να μελετήσει αρκετά το θέμα, για να μην τον πει ανάξιο εραστή.

Η γυναίκα αυτή δεν θέλει πολλούς συναισθηματισμούς, χάδια και φιλιά. Ζητάει πιο σκληρό σεξ, φαντασία και ποικιλία. Είναι από τις πρώτες που θα πάρει το γυναικείο χάπι  οργασμού και ηδονής, χωρίς να νιώθει κάποιο ταμπού!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ποιά είναι η δύναμη που κρύβεις σύμφωνα με το ζώδιο σου;

Κάθε ζώδιο κρύβει μια εσωτερική δύναμη που ίσως να μην τη γνωρίζει. Ποιά είναι η δικιά σου δύναμη; Κριός Η δυναμικότητα και η αυθεντικότ...