Πέμπτη, 27 Απριλίου 2017

Τοξότης Άντρας & Sex

Ο άντρας στον Τοξότη είναι φλογερός και παθιασμένος εραστής. Γενικά δύσκολα αφοσιώνεται σε μια γυναίκα και προτιμάει γυναίκες με εμπειρία. Θέλει να μαθαίνει πράγματα, για να μπορεί να τα εφαρμόσει μετά. Αγαπάει ιδιαίτερα το φλερτ και την κατάκτηση. Γι αυτό και δικαιολογείται αυτή του η αέναη μετακίνηση του σε καινούριες σχέσεις. Θέλει να ξαναζεί αυτή την ωραία περίοδο. Δίνει μεγάλη σημασία στην τεχνική του φλερτ αλλά και στα προκαταρκτικά. Βιάζεται βέβαια να προχωρήσει αλλά θεωρεί πολύ σημαντική αυτή τη φάση. Ανησυχεί ιδιαίτερα για την απόδοση του και ζητάει συχνή επιβεβαίωση. Αυτό ίσως εξηγεί και το πέταγμα του από λουλούδι σε λουλούδι.

Στα πλαίσια αυτής της επιβεβαίωσης, η ικανοποίηση της συντρόφου του είναι βασικό στοιχείο. Ο άντρας αυτός δεν είναι σεμνότυφος αλλά ούτε και συντηρητικός. Δεν είναι κλασσικός και μισεί τη ρουτίνα. Η ερωτική του πρακτική δεν είναι ακραία, είναι όμως απρόβλεπτη, ξαφνική και συνήθως απότομη. Μπορεί να κάνει άνω κάτω το χώρο στον οποίο βρίσκεται, να σκίσει τα ρούχα της συντρόφου του και να σκαρφιστεί απίθανα κόλπα με σκοπό τη διασκέδαση στο σεξ. Ίσως κάποιοι από αυτούς να έχουν τάση προς την ομοφυλοφιλία αλλά σπάνια σε σαδομαζοχισμό. Αγαπάειτα χάδια στους μηρούς, το μασάζ με αρωματικά λάδια σε όλο το σώμα. Είναι χαρούμενος, παιχνιδιάρης, ξέρει να εξιτάρει. Είναι γόνιμος μέχρι μεγάλη ηλικία συνήθως.

Ο Τοξότης αγαπά το έντονο, φλογερό σεξ και οπουδήποτε αλλού εκτός σπιτιού. Δεν του αρέσουν ιδιαίτερα τα προκαταρκτικά παιχνίδια, του αρέσουν τα παιχνίδια με τη γλώσσα και τα χείλη. Δοκιμάζει ακραία πράγματα και του αρέσει να μαζεύει εμπειρίες. Τις επιδιώκει πριν κάνει σοβαρή σχέση. Του αρέσουν οι προκλήσεις-προσκλήσεις στο σεξ και το διαχωρίζει από τη σχέση.  Είναι παρορμητικός, βαριέται εύκολα, θέλει εναλλαγές. Του αρέσει να είναι ο κυνηγός! Δίνει όμως τεράστια βάση στο μυαλό και τη προσωπικότητα. Ξέρει την τεχνική για να κάνει συναρπαστική μια συνεύρεση!

Άλλες φορές είναι συναισθηματικός και άλλες ψυχρός. Δεν είναι πιστός αν δεν ικανοποιείται και δεν του αρέσουν οι μακρόχρονες σχέσεις. Αναζητάει συνεχώς το καλύτερο. Χρειάζεται ασφάλεια για να ανοιχτεί και απομακρύνεται για να μην πληγωθεί. Έχει ενέργεια και αντοχή και θέλει παρτενέρ με ευλυγισία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ποιά είναι η δύναμη που κρύβεις σύμφωνα με το ζώδιο σου;

Κάθε ζώδιο κρύβει μια εσωτερική δύναμη που ίσως να μην τη γνωρίζει. Ποιά είναι η δικιά σου δύναμη; Κριός Η δυναμικότητα και η αυθεντικότ...