Πέμπτη, 27 Απριλίου 2017

Ταύρος Άντρας & Sex

Ο άντρας Ταύρος θεωρείται από τα πιο σεξουαλικά άτομα του ζωδιακού κύκλου, βλέποντας το σεξ πάντα κάτω από το πρίσμα του υλιστικού του περιεχομένου. Όταν λοιπόν, ο Ταύρος, αποφασίσει να σας αποπλανήσει, πρώτα θα θελήσει να σας καλέσει σε ένα ρομαντικό δείπνο με ποιότητα, στυλ και γεύση. Θα δημιουργήσει τη κατάλληλη γι αυτόν ατμόσφαιρα, μέσα στην οποία θα αισθανθεί οικεία και βολικά για να σας προτείνει μια σχέση. Μην ξεχνάτε πως ο άντρας Ταύρος είναι λιγάκι ντροπαλός με τις γυναίκες και ειδικά τις όμορφες και άγνωστες.


Αφού λοιπόν φάει και πιει τόσο ώστε να κορεστούν αυτές του οι επιθυμίες, τότε θα προχωρήσει στην ικανοποίηση της επόμενης του ανάγκης που είναι το σεξ. Προσέξτε όμως, παρ’ όλη τη σημασία που αποδίδει στην πρακτική πλευρά του σεξ, εσείς θα πρέπει να διατηρήσετε κάποια ποιότητα και ήθος, έτσι ώστε να μπορέσετε να φτάσετε μέχρι εκεί μαζί του. Ο άντρας Ταύρος δε θα σας αφήσει περιθώρια για σχέση μαζί του αν καταλάβει πως είστε χυδαία και προκλητική. Θέλει η γυναίκα του να είναι αγνή και αθώα στη συμπεριφορά και αυτός φέρεται αναλόγως. Διατηρήστε μια πολύ σοβαρή αλλά και χαριτωμένη στάση τουλάχιστον στα πρώτα σας ραντεβού μαζί του, για να δημιουργήσετε ένα μυστήριο αλλά και γοητευτικό πέπλο. Αφήστε τον λίγο να ονειρευτεί και να φανταστεί, αλλά να ξέρετε πως δεν πρόκεται η σχέση σας να γίνει σοβαρή αν δεν προχωρήσει στο σεξ μαζί σας. Τότε μόνο θα αισθανθεί καλά και άνετα για να προχωρήσει σε οποιαδήποτε άλλη πρόταση προς εσάς. Όταν λοιπόν φτάσετε εκεί θα ξαφνιαστείτε από τη δύναμη του, το πάθος του, την αντοχή του και την επιμονή του να σας ικανοποιήσει. Δίνει πολύ μεγάλη σημασία στα προκαταρκτικά και του αρέσει να ικανοποιεί την σύντροφο του. Μην περιμένετε όμως μεγάλες νύχτες ακολασίας και παθιασμένου σεξ.Ο άντρας Ταύρος είναι πολύ εύκολο να ικανοποιηθεί. Δεν έχει παράξενες απαιτήσεις και ούτε περιμένει από εσάς ακραία πάθη και αφύσικες ή υπερβολικές συμπεριφορές. Είναι πολλές φορές μέχρι πλήξης φυσιολογικός και κλασσικός. Δεν είναι διαθέσιμος για αλλαγές, καινούριες στάσεις και ιδέες. Του είναι αρκετά δύσκολο να προσαρμοστεί σε νέα δεδομένα που δεν τον ικανοποιούν, έτσι ώστε τουλάχιστον να προσπαθήσει. Δεν έχει αρκετή διάθεση για πειραματισμούς σε σεξουαλικά παιχνίδια και αν εσείς του ζητήσετε κάτι τέτοιο, θα θεωρήσει πως ίσως δεν είστε κατάλληλη γι αυτόν. Θεωρεί όμως ότι η ικανοποίηση σας είναι το παν και αφού σας την προσφέρει δεν χρειάζεστε κάτι άλλο.

Ο Ταύρος είναι αισθησιακός, συγκροτημένος, ερωτεύσιμος, ήρεμος, αγαπητός. Είναι ρομαντικός και αναζητά την ποιότητα. Αφήνεται όταν θέλει και συμμετέχει και με τις πέντε αισθήσεις του. Δίνει και παίρνει απόλαυση, σέβεται τις ανάγκες του άλλου και θέλει συναίσθημα. Έχει υπομονή και προσπαθεί να εξιτάρει τη σύντροφό του με κάθε τρόπο. Η αισθησιακή ευχαρίστηση μαζί του είναι σίγουρη. Δεν αγαπά τη μετριότητα, απαιτεί πίστη για να σου κάνει όλα τα χατίρια. Αγαπά τις ωραίες μυρωδιές του σώματος και το σεξ στη φύση. Δεν θεωρείται πρωτότυπος ούτε σαζομαζοχιστής.

Αργεί να πάρει μπρος, ξεκινάει σιγά-σιγά ενώ μέσα του φλέγεται. Τα αισθησιακά και τολμηρά εσώρουχα, το μασάζ με αιθέρια έλαια, τα χάδια στην πλάτη και το λαιμό, τα τρυφερά λόγια στο αφτί κατά τη διάρκεια της πράξης, τα αγγίγματα, το στοματικό σεξ τον τρελαίνουν. Μπορεί να σε χαϊδεύουν ατελείωτες ώρες και είναι αρκετά τρυφερός. Συνήθως δεν κάνει one night stand. Προτιμά να φτάνει στην κορύφωση αφού έχει προηγηθεί ένα ρομαντικό δείπνο.

Είναι από τα λίγα ζώδια, τα οποία δεν εκφράζονται τόσο λεκτικά στο σεξ αλλά και σε κανένα άλλο τομέα στη σχέση τους. Είναι πολύ δύσκολο να ακούσετε έναν Ταύρο να εξωτερικεύει αυτά που νιώθει με λόγια, ακόμα και σε ανθρώπους που γνωρίζει και αγαπάει μια ζωή. Προτιμάει, όπως είναι συνήθης στα γήινα ζώδια, τις πράξεις και τα έργα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ποιά είναι η δύναμη που κρύβεις σύμφωνα με το ζώδιο σου;

Κάθε ζώδιο κρύβει μια εσωτερική δύναμη που ίσως να μην τη γνωρίζει. Ποιά είναι η δικιά σου δύναμη; Κριός Η δυναμικότητα και η αυθεντικότ...