Σάββατο, 29 Απριλίου 2017

Αιγόκερως Γυναίκα & Sex

Η γυναίκα Αιγόκερως είναι μια θηλυκή ύπαρξη γεμάτη πάθος και έρωτα αν όμως προκληθεί ανάλογα. Είναι δύσκολο να φτάσει κανείς στο κρεβάτι από το πρώτο ραντεβού.Γενικά θεωρεί το σεξ σαν σαρκική απόλαυση και έχει αυτό το στοιχείο του διαχωρισμού της αγάπης από τον σαρκικό έρωτα. Μπορεί και απολαμβάνει το σεξ μόνο για τις ανάγκες του σώματος της και συχνά δεν το απολαμβάνει μέσα στο γάμο της. Αν καταφέρει και συνδυάσει αυτά τα δύο, τότε είναι σίγουρα ευτυχισμένη!

Μπορεί να απολαύσει το σεξ σε μια σχέση γνωρίζοντας πως αυτή μπορεί να είναι προσωρινή, που όμως της δίνει αυτά που χρειάζεται. Για να συγκινηθεί, πρέπει πρώτα απ’όλα να καταλάβει πως ο άντρας που την ενδιαφέρει είναι πολύ παθιασμένος μαζί της και να την κάνει να αισθανθεί πολύ γυναίκα. Αμέσως ξυπνάει το θηλυκό του εαυτού της. Μπορεί να αργήσει αλλά ανταποκρίνεται. Χρειάζεται χρόνο για να σκεφτεί όλες τις απόψεις του γεγονότος, να δει πόσο και τι θα επωφεληθεί από αυτή τη σχέση. Αν τελικά δεχτεί να την αγγίξει ο σύντροφος- καθόσον αυτό το θεωρεί παραβίαση του ιδιωτικού της απορρήτου-τότε αυτός έχει κερδίσει τη μισή διαδρομή προς το κρεβάτι!Καλό θα ήταν να είστε υπομονετικοί και συγκαταβατικοί μαζί της. Η γυναίκα Αιγόκερως θα σας πει τι ακριβώς θέλει, τι πρέπει να κάνετε και δεν έχει κανένα ενδοιασμό να πάρει τις απαραίτητες πρωτοβουλίες αν νομίσει πως έχετε κάποιες δυσκολίες. Θεωρεί την ικανοποίηση της πρωταρχικό καθήκον του συντρόφου! Εάν αυτός αποτύχει, θα τον στείλει σε κάποιο γιατρό ή σεξολόγο, γιατί θα πιστέψει πως κάτι παθολογικό του συμβαίνει.

Η γυναίκα Αιγόκερως είναι λίγο σφιχτή και συγκρατημένη. Είναι αινιγματική και κρύβει εκπλήξεις.Της αρέσουν τα ουρλιαχτά και τα γρατζουνίσματα. Είναι εφευρετική και απολαμβάνει την ηδονή με όλες της τις αισθήσεις.

Ο ιδανικός παρτενέρ θα πρέπει να διαθέτει ένταση και πάθος! Της αρέσουν πολύ τα χάδια. Τα έντονα αγγίγματα και τα παθιασμένα φιλιά πρέπει να είναι βασικά της τεχνικής του συντρόφου. Οι ιδιαιτερότητες είναι σπάνιες για τη γυναίκα αυτή και δεν είναι διατεθειμένη να ικανοποιήσει τις ιδιαιτερότητες κανενός εκτός αν είναι δικές της! Καλό θα ήταν να μην παραφέρεστε μαζί της και ειδικά χωρίς την άδεια της!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ποιά είναι η δύναμη που κρύβεις σύμφωνα με το ζώδιο σου;

Κάθε ζώδιο κρύβει μια εσωτερική δύναμη που ίσως να μην τη γνωρίζει. Ποιά είναι η δικιά σου δύναμη; Κριός Η δυναμικότητα και η αυθεντικότ...