Πέμπτη, 27 Απριλίου 2017

Αιγόκερως Άντρας & Sex

Το σεξ για τον άντρα Αιγόκερω είναι πρωταρχική ανάγκη όπως και το χρήμα. Είναι οι δυο βασικές αξίες της ζωής του και όλα κινούνται γύρω από αυτά. Διεγείρεται σεξουαλικά αν υπάρχει και ο χρηματικός παράγοντας στη μέση. Η έλλειψη συναισθημάτων που χαρακτηρίζει αυτόν τον άντρα, τον βοηθάει να διαχωρίσει πολλές φορές τελείως τον σωματικό έρωτα από την υπόλοιπη ζωή του και ενώ ευχαριστεί το σώμα του, η ζωή του μένει ανεπηρέαστη και ίσως και ξέγνοιαστη. Ούτε ένταση, ούτε πάθη, ούτε ενοχές και ντροπή.


Ο άντρας Αιγόκερως απαιτεί από τη σύντροφο του να είναι πάντα διαθέσιμη, την ώρα που εκείνος θέλει. Αυτό φυσικά κουράζει κάποια στιγμή τον σύντροφο.Δε σπαταλάει ποτέ χρόνο από τη δουλειά και τις εργάσιμες ώρες του για να ικανοποιηθεί σεξουαλικά. Η δουλειά είναι πάνω απ’ όλα! Γενικά, ο άντρας Αιγόκερως προσπαθεί να ικανοποιήσει πρώτα τη γυναίκα του. Οι πρακτικές του πολλές φορές είναι συντηρητικές και γενικότερα δεν αγαπούν κάτι το τελείως διαφορετικό από τα συνηθισμένα. Ο συντηρητισμός είναι κατεστημένο και δε χρειάζονται πολλά πολλά.

Ο Αιγόκερως χρειάζεται σοβαρή και σταθερή σχέση για να αποδώσει. Δεν αγαπά τα προκαταρκτικά παιχνίδια, την ποικιλία και το περιστασιακό σεξ. Θέλει το χρόνο του για να φτάσει σε οργασμό. Του αρέσει η διάρκεια στο σεξ.Του αρέσει να δίνει μάχη για να κερδίσει την παρτενέρ του. Δεν του αρέσουν οι υπερβολές και τα τολμηρά θηλυκά. Χρησιμοποιεί τη λογική. Θέλει μια γυναίκα μαζεμένη που να την μαθαίνει πράγματα αυτός. Έχει ανάγκη από εμπιστοσύνη και ασφάλεια για να ανοιχτεί. Του αρέσει να ορίζει εκείνος τις καταστάσεις.

Έχει αντοχές αλλά λίγη φαντασία. Είναι πιστός, με αυτοπεποίθηση και θέλει να νιώθει ασφάλεια και εμπιστοσύνη.  Δύσκολα μοιράζεται πράγματα, προτιμά να παίρνει, ακόμα και στον έρωτα. Τραβάει τις γυναίκες. Μπορεί να γίνει πρωταθλητής για χάρη της γυναίκας που αγαπάει.Θέλει να έχει τον έλεγχο των καταστάσεων.Του αρέσουν τα χάδια στα γόνατα και στους αστραγάλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ποιά είναι η δύναμη που κρύβεις σύμφωνα με το ζώδιο σου;

Κάθε ζώδιο κρύβει μια εσωτερική δύναμη που ίσως να μην τη γνωρίζει. Ποιά είναι η δικιά σου δύναμη; Κριός Η δυναμικότητα και η αυθεντικότ...