Σάββατο, 29 Απριλίου 2017

Δίδυμος Γυναίκα & Sex

Η γυναίκα αυτή είναι από μόνη της απρόβλεπτη και ακραία κατάσταση! Ζει μονίμως τον έρωτα στη φαντασία της και η ρεαλιστική τελικά μεταφορά του στο κρεβάτι είναι μάλλον απογοητευτική! Τουλάχιστον για άλλη μια φορά! Έτσι λοιπόν, πρέπει να έχει άλλη μια ευκαιρία να ξαναδοκιμάσει. Επειδή όμως είναι αμφίβολο αν ο ίδιος εραστής θα βελτιωθεί, καλύτερα να δοκιμάσει κάποιον άλλον σύντροφο που να έχει
μεγαλύτερη φαντασία! Με αυτόν τον τρόπο και το σκεπτικό η γυναίκα αυτή είναι απίθανο να αρκεστεί σε έναν μόνο ερωτικό σύντροφο τουλάχιστον για πολύ! Κανείς τους βέβαια δεν αντιλαμβάνεται τι είναι αυτό που έφταιξε, γιατί εκείνη δεν αποκαλύπτει τα μυστικά του κορμιού της και πόσο μάλλον τα μυστικά του μυαλού της. Γιαυτήν η πρώτη πράξη του σωματικού έρωτα παίζεται στη φαντασία και το μυαλό της και η δεύτερη στο κρεββάτι.

Ζει την σωματική εμπειρία ξεχωριστά από το συναίσθημα και δεν αφήνεται να εξωτερικεύσει τις ενδόμυχες σκέψεις και ανάγκες της. Ενεργεί σύμφωνα με μια τάση που έχει για αυτοπροστασία και δεν πρόκεται ποτέ ο εραστής της να ανακλύψει τον εσωτερικό της κόσμο. Εκείνος, μάλλον θα πιστέψει πως όλα είναι καλά, μια και οι γυναίκες Δίδυμοι μπορούν και προσποιούνται και στήνουν μια πολύ καλή θεατρική παράσταση.

Η γυναίκα Δίδυμος τρελαίνεται για φλερτ. Ακούει και βλέπει τα πάντα, πρόσεχε τι της λες και που κοιτάς. Ξέρει τι θέλει, πότε το θέλει και πως να το πάρει. Είναι γρήγορη, άμεση και σεξουαλική.

Στην προσπάθεια τους αυτή να αντλήσουν εμπειρίες και ικανοποίηση, μπορούν εύκολα να ενδώσουν σε κάποιες ιδιαιτερότητες του συντρόφου τους, αλλά και να υιοθετήσουν δικές τους. Είναι πολύ πιθανό να συμμετέχουν σε ακραίες σεξουαλικές πρακτικές και σχήματα και ίσως σε ομοφυλοφυλικές τάσεις. Γενικότερα, η σεξουαλική ζωή της γυναίκας στους Διδύμους είναι πολυτάραχη και απρόβλεπτη, όπως και η προσωπικότητα της!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ποιά είναι η δύναμη που κρύβεις σύμφωνα με το ζώδιο σου;

Κάθε ζώδιο κρύβει μια εσωτερική δύναμη που ίσως να μην τη γνωρίζει. Ποιά είναι η δικιά σου δύναμη; Κριός Η δυναμικότητα και η αυθεντικότ...