Πέμπτη, 27 Απριλίου 2017

Καρκίνος Άντρας & Sex

Ο άντρας που γεννήθηκε στο ζώδιο του Καρκίνου είναι ρομαντικός, αλλά και αρκετά κυκλοθυμικός. Εκεί που μπορεί να είναι φοβερά απαιτητικός, την άλλη στιγμή μπορεί να μην έχει καθόλου κέφι για οτιδήποτε. Γενικά οι άντρες αυτοί είναι αρκετά ευγενικοί και διακριτικοί εραστές. Πάντα θα ενδιαφερθούν για τις ανάγκες της συντρόφου τους και η προτεραιότητα τους θα είναι η ικανοποίηση της. Δεν υποκύπτουν και ούτε αρέσκονται στις σχέσεις της μιας νύχτας. Σχεδόν πάντα αναζητούν τη γυναίκα της ζωής τους όπου και θα της αφιερωθούν. Έτσι συνήθως ο άντρας Καρκίνος είναι μάλλον ντροπαλός στην αρχή της κάθε σχέσης. Μπορεί να περάσει αρκετός καιρός μέχρι να αποφασίσει όχι μόνο να μιλήσει στην αγαπημένη του, αλλά και για να προχωρήσει σεξουαλικά μαζί της. Θέλει η σύντροφος του να αγαπάει την ασφάλεια της οικογενειακής εστίας.

Γενικά δεν του αρέσει η απελευθερωμένη συμπεριφορά της γυναίκας, η χυδαιότητα και οι ακραίες προτιμήσεις. Αν θέλετε να γοητέψετε έναν άντρα Καρκίνο, καλό θα ήταν να μην είστε χυδαία και να μη χρησιμοποιείτε σεξουαλικά υπονοούμενα. Γενικά είναι επιφυλακτικός και συντηρητικός, μέχρι να καταλάβει τι θέλει η σύντροφος του. Είναι βέβαια δάσκαλος στα προκαταρκτικά και στη γυναικεία ανατομία. Πολύ δύσκολα θα συναντήσετε κάποιον Καρκίνο που δεν θα ξέρει να σας ικανοποιήσει, λόγω άγνοιας.

Ο Καρκίνος είναι συναισθηματικός και τρυφερός. Τρελαίνεται για σεξ και δεν χρησιμοποιεί ιδιαίτερα τα χέρια του. Έχει πολλές ερωτικές φαντασιώσεις, κυρίως με πρώην εραστές, και όλες του οι αισθήσεις διεγείρονται. Του αρέσει το σεξ στο σπίτι, το ρομαντικό αλλά και το παθιασμένο.Κάνε την αρχή και άσε μετά εκείνον να αναλάβει τα ηνία. Όσο περισσότερο καιρό είσαι μαζί του, τόσο θα μεγαλώνει η ικανοποίηση.

Τα φιλιά, τα χάδια, οι ερωτικές εξομολογήσεις, τα κομπλιμέντα, οι αγκαλιές τον τρελαίνουν. Του αρέσει ο έρωτας σε νερό και γενικά θέλει να αισθάνεται άνετα. Ο ίδιος κάνει τα πάντα για να ικανοποιεί την παρτενέρ του. Αποδίδει περισσότερο στο σκοτάδι. Κάλεσέ τον σε γεύμα σπίτι σου. Μετά από ένα καλό φαγητό, κάνει το καλύτερο σεξ. Μην τον απατήσεις γιατί ζηλεύει και πληγώνεται εύκολα…

Οι άντρες Καρκίνοι έχουν διακυμάνσεις στη σεξουαλικά τους συμπεριφορά ανάλογα με τις φάσεις της Σελήνης. Γενικά, οι Καρκίνοι διεγείρονται από τα μεγάλα στήθη και ίσως ό,τι σχετίζεται με το γυναικείο στήθος να είναι και η μόνη τους ιδιαιτερότητα στο σεξ. Υπάρχει μια μειονότητα αντρών Καρκίνων, που διεγείρονται σεξουαλικά από εντολές και ταπεινώσεις, σε επίπεδο σαδομαζοχιστικό. Αυτή είναι μια ακραία κατάσταση, αλλά η σκοτεινή πλευρά της Σελήνης ασκεί και τέτοιες επιδράσεις σε κάποια άτομα αυτού του ζωδίου. Γενικά όμως, η τρυφερότητα και η διακριτικότητα του είναι από τα πιο μεγάλα ατού του ζωδίου αυτού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ποιά είναι η δύναμη που κρύβεις σύμφωνα με το ζώδιο σου;

Κάθε ζώδιο κρύβει μια εσωτερική δύναμη που ίσως να μην τη γνωρίζει. Ποιά είναι η δικιά σου δύναμη; Κριός Η δυναμικότητα και η αυθεντικότ...