Σάββατο, 29 Απριλίου 2017

Λέων Γυναίκα & Sex

Τη γυναίκα Λέων μπορείτε εύκολα να την πλησιάσετε, αρκεί να είστε περιποιημένος, πλούσιος και με πολλές διασυνδέσεις και κοινωνικές σχέσεις. Αν δεν είστε τίποτα από τα παραπάνω , μάλλον δεν έχετε ελπίδες. Το να δελεάσετε μια γυναίκα Λέοντα να σας ακολουθήσει στο κρεβάτι είναι αρκετά δύσκολο, καθώς θα σας εξετάσει λεπτομερώς!Πράγμα που σημαίνει πως σταθμίζει όλους τους παράγοντες και τελικά θα περάσει πολύς καιρός για να αποφασίσει αν θα είστε ο τυχερός ή όχι!

Συνήθως παντρεύεται νωρίς από διάφορες εσωτερικές ανάγκες ανασφάλειας που έχει και μάλλον οι γάμοι της θεωρούνται αποτυχημένοι. Συμβιβάζεται όμως με ερωτικούς συντρόφους που δεν είναι ικανοποιητικοί, για να μην αναγκαστεί να διατηρεί σχέσεις ελεύθερες καθόσον αγαπάει την οικογένεια και το σπίτι. Στο σεξ είναι απλή, δεν έχει ιδιαιτερότητες και δεν είναι ιδιαίτερα απαιτητική. Όμως της αρέσει να παίρνει την πρωτοβουλία και να δίνει παραστάσεις! Είναι αισθησιακή και δίνεται με πάθος και ορμή. Της αρέσουν τα προκαταρκτικά και ένα όμορφο και πολυτελές περιβάλλον, μέσα στο οποίο νιώθει ασφαλής και προστατευμένη για να δράσει. Τότε πραγματικά θα αποδώσει και θα ανακαλύψετε μια φλογερή γυναίκα. Θέλει ο σύντροφος της να της δίνεται ολοκληρωτικά.

Για να διατηρήστε αυτή τη φλόγα στη γυναίκα Λέοντα, θα πρέπει συνέχεια να την περιποιήστε και να της εξασφαλίζετε την αγάπη, την τόνωση της αυτοπεποίθησης, που τόσο έχει ανάγκη, να την κολακεύετε, να της τονώνεται το εγώ της και να της κάνετε δώρα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ποιά είναι η δύναμη που κρύβεις σύμφωνα με το ζώδιο σου;

Κάθε ζώδιο κρύβει μια εσωτερική δύναμη που ίσως να μην τη γνωρίζει. Ποιά είναι η δικιά σου δύναμη; Κριός Η δυναμικότητα και η αυθεντικότ...