Πέμπτη, 27 Απριλίου 2017

Δίδυμος Άντρας & Sex

Ο άντρας Δίδυμος είναι παράξενος και δύσκολος στα σεξουαλικά ζητήματα. Πολλές φορές είναι αξιοπερίεργη η ευκολία που διαθέτει στο να ξεχωρίζει τη σεξουαλική σχέση και τον σωματικό έρωτα από την αγάπη. Ο άντρας αυτός δεν είναι ιδιαίτερα συναισθηματικός, έτσι απολαμβάνει πραγματικά το σεξ, καθόσον δεν υποχρεούται και δεν προσφέρει αίσθημα, ούτε και συνδυάζει αυτά τα δυο πολλές φορές μαζί. Είναι διαθέσιμος για σχέσεις της μιας νύχτας και δεν έχει κανένα πρόβλημα να απατήσει τη μόνιμη σύντροφο του! Και όχι μόνο αυτή, αλλά και την άλλη του γυναίκα και την ερωμένη του και την άλλη του ερωμένη και…και…

Είναι σύμμαχος των σεξουαλικών τριγώνων και τετραγώνων αρκεί να αντλήσει από αυτά καινούριες εμπειρίες. Το φυσιολογικό και κλασσικό σεξ είναι κάπως βαρετό γι αυτόν. Η σεξουαλική δραστηριότητα βρίσκεται πρώτα από όλα στο μυαλό των Διδύμων και πολλές φορές ακριβώς αυτό είναι που του δημιουργεί πρακτικά προβλήματα στην σεξουαλική λειτουργία του οργανισμού του. Όταν μπλοκάρει το μυαλό του για οποιονδήποτε λόγο, δεν μπορεί να λειτουργήσει σεξουαλικά. Έχει πάρα πολλές ερωτικές φαντασιώσεις, διεγείρεται από σεξουαλικές εικόνες και ιστορίες και έχει πολλές ιδιαιτερότητες. Αν είστε από κλασσική και παραδοσιακή γυναίκα, καλύτερα να ψάξετε για κάτι άλλο. Μπορεί να δοκιμάσει και να πειραματιστεί με οτιδήποτε μόνο κ μόνο για να αποκτήσει εμπειρίες και να ικανοποιήσει την περιέργεια του και απαιτεί από τη σύντροφο του να τον ακολουθήσει και να ενδώσει. Με αυτόν τον άντρα αποκλείεται να πλήξετε ποτέ, αλλά αν δεν καταφέρει να σας καταπλήξει, σίγουρα θα σας κουράσει με την αέναη , αστείρευτη και υπερβολική του φαντασία.

Δεν θέλει βιαστικό σεξ χωρίς ατμόσφαιρα. Επίσης, θέλει να βλέπει τα πάντα κατά τη διάρκεια της πράξης. Άγγιξέ τον με τα χέρια σου σε όλο του το κορμί χρησιμοποιώντας τη φαντασία σου. Λατρεύει την πνευματική διάσταση της σεξουαλικότητας. Του αρέσει να αποκτά εμπειρίες και όποιον στοχεύσει, τον κερδίζει. Θέλει η παρτενέρ του να είναι και φίλη του. Είναι ελεύθερος και άπιστος, το κάνει παντού. Το σεξ φτιάχνει τη διάθεση. Αγοράζει εκκεντρικά βιβλία για τον έρωτα και μερικοί δεν διστάζουν να γίνουν ομοφυλόφιλοι μόνο και μόνο για μια εμπειρία. Ερεθίζεται με αισθησιακές γυναίκες και περιοδικά. Τα γούστα του είναι απρόβλεπτα και η αντίσταση τον διεγείρει και τον απογειώνει. Μένει πάντα νέος!

Πολλοί από τους άντρες Δίδυμους είναι γνωστοί για την ομοφυλοφιλική ή αμφισεξουαλική τους τάση αλλά και για τη  ροπή που έχουν προς τα ομαδικά και σαδομαζοχιστικά σχήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ποιά είναι η δύναμη που κρύβεις σύμφωνα με το ζώδιο σου;

Κάθε ζώδιο κρύβει μια εσωτερική δύναμη που ίσως να μην τη γνωρίζει. Ποιά είναι η δικιά σου δύναμη; Κριός Η δυναμικότητα και η αυθεντικότ...