Πέμπτη, 27 Απριλίου 2017

Κριός Άντρας & Sex

Για τους Κριούς και ειδικά τους άντρες, το σεξ είναι ιδιαίτερα σημαντικό. Δεν μπορούν να ζήσουν για πολύ χωρίς αυτό. Οι ερωτικές τους σχέσεις συνήθως ξεκινούν από πολύ νωρίς. Σπάνια επιλέγουν προσεκτικά την ερωτική τους σύντροφο, έτσι όμως αποκτούν αρκετά μεγάλη πείρα από νωρίς. Στην αρχή της κάθε σχέσης είναι πολύ παθιασμένοι και φλογεροί, αργότερα όμως σιγά σιγά καταλαγιάζει αυτό του το πάθος και καμιά φορά αποκτάει μια ρουτίνα που στην πρακτική του σεξ ίσως γίνεται κουραστική.

Ο Κριός είναι περιπετειώδης, παθιασμένος, κυνηγός, ριψοκίνδυνος στο σεξ, έχει έντονη και βίαιη σεξουαλικότητα. Ανάβει φωτιές και έχει τις πιο απίθανες ιδέες. Τα δίνει όλα και τα θέλει όλα. Δεν είναι και πολύ πιστός. Γυρεύει εμπειρίες πρωτόγνωρες, αισθησιακές, πολλές φορές και με μεγαλύτερες γυναίκες ή οι γυναίκες με νεότερους άντρες. Γνωρίζει τη στρατηγική για να ενδώσεις στη γοητεία του. Δεν έχει ταμπού και του αρέσουν οι δύσκολες περιπτώσεις. Είναι τολμηρός και ρισκάρει. Κάνει σεξ στα πιο απίθανα μέρη δοκιμάζοντας περίεργες στάσεις. Δεν μπερδεύει σεξ και σχέση. Γι΄ αυτόν το σεξ είναι κινητήριος δύναμη. Του αρέσει να επιδεικνύει τις ικανότητές του και να έχει πάντα τον τελευταίο λόγο. Είναι όμως ρομαντικός και συναισθηματικός αλλά του αρέσουν οι προκλήσεις.

Αναζητάει άγρια πάθη και ζει τον έρωτα στο έπακρο. Εντάσεις και καβγάδες είναι το αφροδισιακό του. Ζηλεύει και μερικές φορές γίνεται και σαζομαζοχιστής. Είναι πρωταθλητής στο σεξ και κάθε φορά είναι καλύτερη από την προηγούμενη. Ο έρωτας θέλει φαντασία, χωρίς πρέπει και στερεότυπα. Για να μείνει άνθρωπος μαζί του, πρέπει να ικανοποιεί όλες τις σεξουαλικές του ανάγκες. Είναι εκκεντρικός, του αρέσει να μιλάει πρόστυχα. Φιλιά στο λαιμό, τα αφτιά, μασάζ και χάδια στα μαλλιά τον εξιτάρουν. Αγαπά τα sex show. Είναι γρήγορος σε όλα!!! Θέλει να ρίχνει τη γυναίκα μέσα σε λίγες ώρες. Μην τον κυνηγάς, θα φύγει, έχει την αίσθηση ότι χάνει την ταυτότητά του, χάνεται το ενδιαφέρον του. Μερικές φορές έχει καταστροφικά ένστικτα.

Ειδικά από τη στιγμή που επαναλαμβάνει συνεχώς τα ίδια χάνει τη φαντασία του. Του είναι αρκετά δύσκολο να ικανοποιήσει μια σύντροφο που ζητάει την τρυφερότητα γιατί πολύ απλά δεν πολυκαταλαβαίνει τι είναι αυτό που θέλει. Αν λοιπόν είστε εσείς σε αυτή τη θέση, θα πρέπει με κάποιο πολύ διακριτικό τρόπο να τον καθοδηγήσετε και να του υποδείξετε τι είναι αυτό που επιθυμείτε. Προσοχή όμως! Ο Κριός αντιπαθεί τις υποδείξεις και τις παρατηρήσεις, όποτε θα ήταν καλό να είστε αρκετά προσεκτική.

Καμιά φορά, κάποιοι Κριοί αρέσκονται σε ερωτικά τρίγωνα, ερωτικές ταινίες ή ομαδικό σεξ. Όμως αυτές είναι σπάνιες περιπτώσεις και πάντα είναι διαθέσιμοι να συμβιβαστούν με αυτό που εσείς έχετε να προτείνετε.

Πηγή:missbloom.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ποιά είναι η δύναμη που κρύβεις σύμφωνα με το ζώδιο σου;

Κάθε ζώδιο κρύβει μια εσωτερική δύναμη που ίσως να μην τη γνωρίζει. Ποιά είναι η δικιά σου δύναμη; Κριός Η δυναμικότητα και η αυθεντικότ...