Πέμπτη, 27 Απριλίου 2017

Ζυγός & Γάμος

Οι Ζυγοί νιώθουν πλήρεις και περισσότερο κοντά στον εαυτό τους, περισσότερο αν βρίσκονται σε μία σταθερή σχέση. Έτσι ο γάμος σίγουρα θα κάνει θαύματα γι αυτούς. Ίσως μάλιστα μπορούμε να πούμε ότι η συναισθηματική τους ισορροπία επιτυγχάνεται μετά το γάμο. Έχουν τη τάση να σκέφτεστε πολύ την απόφαση του γάμου. Όλες οι αποφάσεις που παίρνουν σχεδόν, έχουν αυτή την χροιά.


Παρ’όλα αυτά, οι Ζυγοί θέλουν να κρατήσουν και την ανεξαρτησία αλλά και την ατομικότητα τους. Είναι σημαντική η εικόνα που έχουν οι άλλοι για σας, είτε σαν μοναχικό άτομο, είτε μέσα στον γάμο. Σε περίπτωση που η σχέση αυτή δεν λειτουργήσει σωστά, εσείς θα πείτε μέσα σας ότι κάνατε τα πάντα για να πάει καλά.
Αυτό βέβαια ακούγεται πολύ εγωιστικό αλλά δεν είναι! Ως ένα βαθμό, δεν είναι φρόνιμο να θέσετε σε κίνδυνο τη σταδιοδρομία σας και την προσωπικότητα σας για οποιαδήποτε σχέση – αυτή είναι η σκληρή αλήθεια.

Θέλει πάντα ο σύντροφος του να αντιδράει ήρεμα και με ευγενικό τρόπο, οποιοδήποτε κι αν είναι το κόστος, αλλά αυτό δεν συμβαίνει πάντα. Πολλές φορές, ο Ζυγός αναγκάζεται και συμβιβάζεται με πράγματα που ίσως δεν θα έπρεπε, ενώ θα μπορούσε να τα συζητήσει ανοιχτά και να εκφέρει την άποψη του.Στο γάμο είναι αρκετά στοργικοί, τρυφεροί και θέλουν να επικρατεί αρμονικό και ήρεμο περιβάλλον για να μπορούν να λειτουργήσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου