Πέμπτη, 27 Απριλίου 2017

Λέων & Γάμος

Οι Λέοντες απολαμβάνουν τον γάμο στο έπακρο κάνοντας τα πάντα για την ευχαρίστηση του συντρόφου τους. Έτσι, είτε είναι άνδρας είτε γυναίκα, ο Λέων θα μπορούσε να περιμένει για το γάμο μέχρι να έχει αρκετά χρήματα στο χέρι, έτσι ώστε να μπορούν να γίνουν όλες οι ετοιμασίες – η τελετή της εκκλησίας, οι προσκεκλημένοι και ο μήνας του μέλιτος. Μετά το γάμο, οι Λέοντες θα διαθέσουν όλο το χρόνο και την προσπάθεια τους στο να διατηρήσουν ένα γάμο μέσα στον οποίο υπάρχει συναισθηματική πληρότητα. Ενθαρρύνουν τους συζύγους τους να ακολουθήσουν τις φιλοδοξίες και τα όνειρα τους.

Ωστόσο, με αυτόν τον τρόπο, ο Λέων μπορεί ο ίδιος να επιβάλει τις αποφάσεις του στον σύζυγο του και μπορεί ακόμα να φτάσει στα άκρα. Και το σημαντικότερο είναι, ότι όταν του ασκείται κριτική, τότε δεν θα ακούσει. Πάνω στον ενθουσιασμό σας για την σχέση, προσπαθείτε να κάνετε το καλύτερο αλλά παραβλέποντας τις ανάγκες του συντρόφου σας. Αν όμως ο άλλος γίνει κατηγορηματικός τότε πάτε με τα νερά του και δεν μπορείτε να συνειδητοποιήσετε ότι αυτό δεν είναι καθόλου καλό για τη σχέση σας. Σε μια σχέση, το πιο σημαντικό είναι να λαμβάνονται αποφάσεις από κοινού και να υπάρχει ισορροπία. Για να γίνει αυτό, ο Λέων θα πρέπει να σκεφτεί τα πράγματα που θέλει περισσότερο ο σύζυγος όταν κάνει κάτι για αυτόν, και να ανταποδώσει τα ίδια πράγματα, όταν ο σύζυγος κάνει κάτι για αυτόν.Σε συνθήκες ηρεμίας και ασφάλειας, η γυναίκα Λέων είναι μεγαλόψυχη, γενναιόδωρη και θαραλλέα. Είναι βράχος για τα παιδιά και τους δικούς της και βάζει πάνω απόλα και όλους το σύντροφο της. Με τα παιδιά της έχει μια σχέση η οποία μπορεί να θεωρηθεί από πολλούς αδιάφορη αλλά κατά βάθος τα υπεραγαπάει και μπορεί να πεθάνει γι αυτά. Τονίζει δε μελοδραματικά με την πρώτη ευκαιρία πως αφιερώνει όλο της το χρόνο στο μεγάλωμα τους και κάνει τα πάντα γι αυτά. Ουσιαστικά είναι ακατάλληλο πρόσωπο για να θέσει τα παιδιά υπό έλεγχο και τάξη, αδιαφορώντας για τις πραγματικές τους ανάγκες, σπρώχνοντας τα να ζήσουν αρκετά μόνα και αυτοεξυπηρετούμενα. Η μητέρα Λέων είναι υποδειγματική, μόνο αν διαθέτει βοήθεια και υπηρετικό προσωπικό. Αλλιώς θεωρεί τα παιδιά ασήκωτη υποχρέωση και πολύ βαρύ φορτίο για τις δικές της δυνάμεις. Δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα μόνη της και χρειάζεται οπωσδήποτε έναν αρκετά δυνατό και σταθερό σε χαρακτήρα σύντροφο.

Οι Λέοντες δεν ξεχνούν ποτέ την παιδική τους ηλικία και τι σημαίνει να είσαι παιδί, και θέλουν να τους μεταχειρίζονται στον γάμο σαν παιδιά. Όμως, δεν αντιμετωπίζουν τα παιδιά τους σαν παιδιά. Τα αντιμετωπίζουν με σεβασμό, και με αυτόν τον τρόπο, κερδίζουν το σεβασμό των παιδιών τους. Δεν τους μιλάνε «μωρουδίστικα» όταν θέλουν να εκφράσουν την αγάπη τους αλλά πρέπει να προσέχουν να μην τους συμπεριφέρονται αυταρχικά.Πηγή : e-zwdia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου