Πέμπτη, 27 Απριλίου 2017

Τοξότης & Απιστία


Οι Τοξότες δεν θεωρούνται πολύ καλοί σύζυγοι, τουλάχιστον σύμφωνα με τα μέτρα και τα σταθμά που χρησιμοποιούν συνήθως οι γυναίκες. Ο κυνηγός θα βγει για κυνήγι και θα περιφρονήσει τους περιορισμούς και τις απαγορεύσεις. Το ίδιο πράγμα θα κάνει και ένας Τοξότης, τον οποίο τον ωθεί ακατανίκητα η επιθυμία για νέες περιπέτειες και εμπειρίες.

Ο Τοξότης είναι περιπετειώδης, φιλελεύθερος, εξωστρεφής και δεν αγαπά την πλάγια μέθοδο. Δεν ξέρει να λέει ψέματα και δεν προσκολλάται σε μια σχέση. Ψάχνει νέες εμπειρίες και δεν του αρέσουν οι κανόνες. Τον μαγνητίζουν οι περίεργες συναισθηματικές καταστάσεις. Θέλει να κατακτά στόχους και όχι να εμπλέκεται σε σχέσεις άλλων. Εξερευνά τις προοπτικές και αν ο γάμος του έχει εξαντλήσει τα περιθώρια, θα το σκεφτεί. Ίσως και μια τρίτη αγάπη που θα γνωρίσει στα κατσάβραχα να είναι η λύση. Ξεπερνά τους ενδοιασμούς του και δεσμεύεται αν μια κρυφή σχέση έχει πολύ πάθος.

Η σιωπή του αλλά και η πολυλογία του τότε θεωρούνται ύποπτες. Ερωτεύεται συχνά μέσα στο γάμο του αλλά δεν κάνει σχέσεις με διάρκεια. Του αρέσουν οι κουλ και ενδιαφέρουσες γυναίκες που δεν μιλούν για τα καθημερινά προβλήματα. Εξάλλου κι αυτές σε λίγο απατημένες θα είναι σαν τη σύζυγο. Αν του δείξετε πραγματικά αγάπη, αφοσίωση, δεν τον πιέζετε και δεν του κάνετε πολλές ερωτήσεις, ο Τοξότης δεν θα σας απατήσει ποτέ. Του αρέσει βεβαία να φλερτάρει, αλλά συνήθως, αυτό το φλερτ έχει να κάνει μόνο με τον ταίρι του, αφού το αγαπάει παρά πολύ. Έχει ανάγκη από το δικό του χώρο, καθώς αν καταπιέζεται ασφυκτιεί.

Αν η σύντροφός του είναι γκρινιάρα, υπερβολικά προστατευτική, ή αν τον θέλει όλο δικό της, ή αν θέλει να τον έχει μόνο του χεριού της τότε θα τον εκνευρίσει μέχρι απελπισίας και θα τον κάνει να φύγει από το σπίτι τους. Αντιθέτως αν του δείχνετε το θαυμασμό σας και τη λατρεία σας, χωρίς παράπονα και γκρίνιες -και του εκφράζετε με διπλωματικούς τρόπους την ανάγκη σας να μοιραστείτε πράγματα μαζί του, τον κατακτάτε σίγουρα και ο ίδιος θα αποδειχτεί εξαιρετικά ικανοποιητικός σύντροφος.

Μην τολμήσετε ποτέ να απαιτήσετε κάτι από μια Τοξότη. Αν θέλετε πάντως κάτι φροντίστε να της το ζήτησε με πολύ ευγένεια και ναζί. Θέλει να την προστατεύουν αλλά όχι να την ορίζουν. Θα σας ανταμείψει με την πιστή της, μόνο αν είστε ευγενικός και στοργικός απέναντι της.Οι εξωσυζυγικές σχέσεις με την Τοξοτίνα είναι επικίνδυνες. Δεν δεσμεύεται εύκολα και έχει τάσεις φυγής. Αλίμονο αν κάποιος την ερωτευτεί και θέλει να την δεσμεύσει. Μια φορά το έκανε το λάθος εκείνη!Πηγές: missbloom.gr, astrologia-zwdia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου