Πέμπτη, 27 Απριλίου 2017

Ερωτικές Συμβατότητες Τοξότη

Τοξότης – Κριός

Αυτός είναι ένας πολύ καλός συνδυασμός, αν και τελικά μπορεί να λείπει από τη σχέση σας η επικοινωνία. Ίσως να μην έχετε την ανάγκη να μιλάτε μαζί του για σοβαρά θέματα. Παρόλ’ αυτά όμως ο ενεργητικός Κριός θα τονώνει τη δραστηριότητα σας και έτσι θα ψάχνετε μαζί για νέες εμπειρίες και καινούρια ενδιαφέροντα. με σωματικό και πνευματικό πάθος! Μην αφήσετε το έργο του να σκιάζει την ευτυχία σας και μην είστε δογματικοί και φυσικά πιεστικοί μαζί του.

 Τοξότης – Ταύρος

Είναι μια ικανοποιητική σχέση που θα σας προσφέρει πολλές σωματικές, πνευματικές και συναισθηματικές συγκινήσεις. Η ανάγκη του Ταύρου όμως είναι η ασφάλεια και η σιγουριά και θα πρέπει να δείξετε κατανόηση. Ίσως τον ανυσηχήσουν οι τυχοδιωκτικές σας τάσεις. Ακολουθήστε τον σε πρακτικά θέματα, αλλά μην τον αφήστε να το παρακάνει! Βάλτε ρομαντισμό στη σχέση σας, εκτιμήστε την αγάπη και την αφοσίωση του, ακόμα και τη τάση του για οικονομία, η οποία θα σας ωφελήσει πολύ, και η σχέση σας θα είναι πολύ ικανοποιητική!

Τοξότης – Δίδυμοι

Και οι δύο αγαπάτε την ελευθερία, τις επαναστατικές ιδέες σας, το χιούμορ και τη περιπέτεια! Ο Δίδυμος όμως ίσως είναι λίγο πιο επιφανειακός απ’ ότι είστε εσείς, όπου χαρακτηρίζεστε περισσότερο αφαιρετικός χαρακτήρας. Εκείνος είναι περισσότερο άνθρωπος των ιδεών, ενώ εσείς της φιλοσοφίας. Ενδιαφέρεται για θέματα άμεσα, ενώ εσείς ίσως και για όλο το σύμπαν! Όλες αυτές οι αντιθέσεις, όμως δημιουργούν μια πολύ καλή σχέση, φτάνει να μην ξεχνάτε ποιες είναι οι διαφορές του άλλου και κυρίως την ανάγκη να είστε και οι δύο ελεύθεροι.

Τοξότης – Καρκίνος

Το κοινό σημείο που έχετε με έναν Καρκίνο είναι ο ρομαντισμός. Τα όνειρα, τα ιδανικά σας, οι αισθήσεις συναντιούνται και λατρεύετε και οι δύο τις ανέσεις. Όταν όμως τελειώσει κάπου ο έρωτας, τότε ίσως συναντήσετε θλίψη και απογοήτευση.Μοιραστείτε το ενδιαφέρον σας για εξωτικά μέρη και ιδέες. Βέβαια, ο Καρκίνος προτιμάει την μόνιμη εγκατάσταση σε αντίθεση με εσάς και ίσως σας εκνευρίζει καμιά φορά η τάση του να γυρνάει στο παρελθόν και τις αναμνήσεις. Μοιραστείτε μαζί του το όνειρο και προσπαθήστε να το πραγματοποιήσετε. Δείξτε του την τίμια και ειλικρινή αγάπη σας. Μην ξεχνάτε πως ο Καρκίνος θέλει να είναι η μοναδική σας αγάπη!

Τοξότης – Λέων

Ένας πολύ καλός συνδυασμός, ιδιαίτερα αν ο άντρας είναι Λέων και η γυναίκα Τοξότης. Όταν είστε μαζί είστε γεμάτοι πάθος, ενθουσιασμό, ρομαντισμό και έμπνευση, όπως και το ότι νιώθετε ελεύθεροι και φοβερά ενθουσιασμένοι και ευτυχισμένοι!Ίσως πολλές φορές μαλώνετε, αλλά σύντομα πέφτετε στην αγκαλιά του άλλου!( επίτηδες το κάνετε;) Μην παίρνετε στα σοβαρά τον υπερβολικό συναισθηματισμό του και καλό θα είναι να κρατάτε μια προοπτική σε όλα τα πράγματα. Για την περίπτωση σας ίσως ταιριάζει και η φράση » ο έρωτας όλα τα νικάει. »

Τοξότης – Παρθένος

Ο συνδυασμός αυτός κρύβει πολλές δυσκολίες μιας και ο σύντροφος σας δεν μπορεί να καταλάβει την ανάγκη σας να νιώθετε τόσο ελεύθεροι και όσο περισσότερο θα σας αγαπάει τόσο περισσότερο θα κατακρίνει τις πράξεις σας και θα γκρινιάζει. Η Παρθένος είναι λίγο σεμνότυφη στα θέματα του σεξ. Για να πάει καλύτερα η σχέση σας, πείστε τον να εξερευνήσει νέες εμπειρίες μαζί σας. Θα πρέπει να γίνονται πολύ συμβιβασμοί και να δεχτούν ο ένας τον άλλον έτσι όπως είναι.

Τοξότης – Ζυγός

Η ευκολία του Ζυγού να προσαρμόζεται στην ευμετάβλητη διάθεση και συμπεριφορά σας και να δέχεται τις τυχοδιωκτικές σας τάσεις, θα έχει σαν αντάλλαγμα λίγο από την ελευθερία σας, αν θέλετε να διατηρήσετε ασφάλεια στη σχέση σας. Μαζί θα γνωρίσετε όμορφες συγκινήσεις, τόσο σωματικές αλλά και πνευματικές. Αφοσιωθείτε στη σχέση σας και χαρίστε στο σύντροφο σας αυτό που πραγματικά ζητάει : αρμονία και συντροφιά.

Τοξότης – Σκορπιός

Η ερωτική σας ζωή θα είναι σίγουρα γεμάτη ενθουσιασμό και πάθος! Βέβαια, ίσως ο Σκορπιός να προσπαθήσει να σας αλλάξει ή και να κυριαρχήσει στη σχέση σας, Ίσως ακόμα να δημιουργεί σκηνές ζηλοτυπίας, μιας και σας αρέσει να φλερτάρετε ή να τριγυρνάτε εδώ κι εκεί. Να τον καθησυχάζετε και να του εξηγείτε πως μπορεί καμιά φορά να σκέφτεστε τους άλλους, αλλά πάντα τον αγαπάτε, μόνο αυτόν! Μοιραστείτε τα περισσότερα ενδιαφέροντα σας μαζί του!

Τοξότης – Τοξότης

Είστε και οι δύο ανεξάρτητοι και πρόθυμοι να διατηρήσετε την ελευθερία σας! Γι’ αυτό αν και τον περισσόετρο καιρό θα δείχνετε μεγάλη αγάπη  ο ένας στον άλλον, πότε – πότε θα ρίχνετε ματιές και αλλού. Προσέξτε, γιατί αν δεν σκοπεύετε να δεσμευτείτε πραγματικά, ίσως η σχέση σας να μην έχει βάθος αλλά ούτε και νόημα. Θα μπορούσατε με λίγη υποχώρηση και λίγη κατανόηση να έχετε ένα καλύτερο αποτέλεσμα, γιατί τελικά ενοχλείστε βλέποντας τα δικά σας ελαττώματα στο πρόσωπο του συντρόφου Τοξότη.

Τοξότης – Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως σας δίνει σταθερότητα και πρακτικότητα. Εσείς του δίνετε χαρά, περιπέτεια, κουράγιο και εμπειρίες! Το μόνο πρόβλημα ίσως που συναντήσετε είναι η ανασφάλεια του. Θα φοβάται μονίμως μήπως χάσει την αγάπη σας, Καθησυχάζετε τον συχνά και αφοσιωθείτε όσο μπορείτε στη σχέση σας. Βοηθήστε τον να εκφράζει τις σκέψεις και τα συναισθήματα του αλλά και να ικανοποιεί τις επιθυμίες του.

Τοξότης – Υδροχόος

Σας ενώνει κάποιος ρομαντισμός, ιδεαλισμός αλλά και η ελευθερία με την οποία αντιμετωπίζετε και οι δύο το σεξ. Προσέξτε όμως να μην αμελήσετε και οι δύο τη συναισθηματική πλευρά της σχέσης σας. Ανεχτείτε τις μεταπτώσεις του Υδροχόου και την τάση του να διαφωνεί. Μην απομακρύνεστε πολύ και μοιραστείτε την κοινωνική σας ζωή μαζί του. Σκεφτείτε όμως καλά αν έχετε κοινό τρόπο ζωής και  πως θα προχωρήσετε σε μια ικανοποιητική σχέση που να ταιριάζει και στους δύο.

Τοξότης – Ιχθύς

Εκείνο που νιώθετε είναι μια κάποια συναισθηματική και ίσως σιωπηρή πνευματική έλξη ο ένας για τον άλλον. Ο Ιχθύς όμως πληγώνεται ή και απογοητεύεται πολύ εύκολα και θα υποφέρει όταν του αρνείστε έστω και ψιλοπράγματα. Η εξέλιξη αυτής της σχέσης εξαρτάται βασικά από εσάς. Καλά είναι η διασκέδαση και τα παιχνίδια, αλλά προσπαθήστε να αντιμετωπίσετε τη σχέση σοβαρότερα και να μην ξεχνάτε ότι ο ρομαντικός και ιδεαλιστής Ιχθύς είναι επίσης πολύ ευαίσθητος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου