Πέμπτη, 27 Απριλίου 2017

Η Σεξουαλικότητα στα Ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Εδώ παρουσιάζεται έντονη ορμή και τάση προς τη λαγνεία. Υπάρχει ικανοποίηση στους εραστές, πειραματισμός και πρωτόγονη ορμή. Κεντρίζει το παιχνίδι του κυνηγού και υπάρχει πάθος, περιπέτεια και έρωτας με την πρώτη ματιά. Μία ισχυρή ώθηση για να εκφραστεί η έλξη και να κερδίσουμε τον σύντροφο που επιθυμούμε. Δεν υπάρχει ψεύτικη σεμνοτυφία ή αίσθημα ενοχής. Ασυγκράτητη διάθεση. Καταιγισμός στον έρωτα, ένταση. Τάση να υπάρχει ο έλεγχος. Ζει τον έρωτα εδώ και τώρα! Άμεση ανταπόκριση.

 ΤΑΥΡΟΣ

Ιδιαίτερα αισθησιακός ο Ταύρος, μοιάζει να ζει το ερωτικό στοιχείο ήρεμα και συγκροτημένα. Μέσα του όμως σιγοκαίει η φωτιά και προσανατολίζεται προς την αισθησιακή σεξουαλικότητα. Θέλει να ζήσει με όλες τις αισθήσεις του, να ευχαριστηθεί την γεύση και την οσμή, να έχει ωραίες εικόνες και να αγγίζει αυτόν ή αυτήν που αγαπά. Τάση προς την υπερβολή φέρνει κτητικότητα. Έντονη τρυφερότητα, ακτινοβολεί γήινη σεξουαλικότητα. Πείσμα και επιμονή μέχρι να γίνει η σχέση. Ο έρωτας μοιάζει με δώρο και απόλαυση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο διανοούμενος του ζωδιακού. Στον τομέα του ερωτισμού, ο πλανήτης ή ο αστεροειδής θα εκφραστεί με χαρά και ενεργητικότητα, σπιρτάδα και ανάγκη για παιχνίδι που έχει κίνητρο την περιέργεια. Η ευστροφία συναρπάζει και φέρνει περιπέτειες. Η στάση στα ερωτικά στο ζώδιο των Διδύμων μπορεί να παρομοιαστεί με το πέταγμα της μέλισσας ή της πεταλούδας. Χρειάζεται ποικιλία και εξερεύνηση στη ζωή. Συχνά οι περιπέτειες είναι παιδιάστικες ή εφηβικές. Οι υποσχέσεις συχνά δεν κρατούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Συναισθηματισμός, αλλά και παρόρμηση στο ζώδιο αυτό. Η ερωτική διάθεση είναι υγιής και με πολλή συγκίνηση. Ευαισθησίες προκύπτουν μέσα από την σεξουαλικότητα και ενεργεί ο άνθρωπος εδώ σύμφωνα με τις ψυχικές του διαθέσεις. Καλός εραστής αναζητά μάλλον ποιότητα, παρά ποσότητα. Προσφέρει στις σχέσεις βάθος συναισθήματος, ασφάλεια, στοργή και απέραντη πίστη. Το πρόβλημα είναι πως θεωρεί πολύ προσωπική υπόθεση τον έρωτα και πληγώνεται όταν ο αγαπημένος δεν αισθάνεται το ίδιο. Η σχέση μοιάζει παραδοσιακή.

ΛΕΩΝ

Ο βασιλιάς του ζωδιακού θεωρείται και ο χώρος που προκύπτει η αγάπη. Αγάπη και έρωτας εδώ πάνε μαζί, με αυτοπεποίθηση και προβολή της φλόγας. Πολλή γοητεία, αισθησιασμός, έντονος μαγνητισμός, εντυπωσιακά αισθήματα. Η διάθεση δεν έχει περιορισμούς, αναζητά την ικανοποίηση και υπάρχει υπερηφάνεια για τις σχέσεις. Αριστοτεχνικά ζευγαρώματα εδώ και ικανότητα στο φλερτ. Κυριαρχία στον έρωτα, δίνει την υπεροχή, αλλά και εγωισμό. Η κολακεία και η φιλοφρόνηση κάνουν όμως τα λάθη στις σχέσεις, γιατί δημιουργούν σιγουριά δίχως όρια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εδώ η διάθεση για ερωτισμό δεν εκδηλώνεται άνετα, μάλιστα υπάρχει περισσότερο η πουριτανική τάση ή μία συγκρατημένη και συνεσταλμένη σεξουαλικότητα. Ωστόσο, θεωρείται ο ερωτισμός υψηλή τεχνική και η ποιότητα είναι απαραίτητη. Μπορεί λοιπόν να μην ενδιαφέρει η ποσότητα. Ο φόβος για την υγεία, δίνει επιλεκτικές σχέσεις. Ο περιορισμός όμως κάνει τον έρωτα να βιώνεται με λιτή και αληθινή διάθεση, δίχως ανάγκη για εντυπωσιασμό. Χαμηλοί τόνοι στην ερωτική διάθεση λοιπόν.

ΖΥΓΟΣ

Εδώ συχνά μπερδεύεται η αγάπη με το σεξ. Ο έρωτας και ο ρομαντισμός υπάρχουν παράλληλα, σαν βασικά στοιχεία. Η επιθυμία απορρέει από την τρυφερότητα, την χάρη, την σαγήνη. Το ζώδιο αυτό επιτρέπει να πειραματίζεται κάποιος για να κερδίσει μία ωραία σχέση. Με έντονο ρομαντισμό και στοργή, θέλει εκλεπτυσμένο τρόπο ερωτικής προσέγγισης. Ανταποδίδει διατηρώντας την ποιότητα. Η ερωτική ισορροπία παίζει ρόλο και απαιτείται από το άτομο. Το περιβάλλον πρέπει να είναι καλόγουστο για να λειτουργήσει ο ερωτισμός.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μία ηφαιστειώδης σεξουαλική ορμή θα εκφραστεί στο ζώδιο του Σκορπιού. Μεγάλη έλξη και φαντασία, μαγνητισμός, πάθος και ζήλια. Κτητικός ο έρωτας στο ζώδιο αυτό, επιτρέπει πειραματισμό αλλά απαιτεί απόλυτες σχέσεις. Η επαφή είναι ψυχική και σωματική, ικανή να δώσει δυνατές συγκινήσεις. Ο πλανήτης θα κρύβει συγκινήσεις που καίνε σαν φωτιά και εκφράζονται σαν έκρηξη. Δεν υπάρχει παιχνίδι και ψέμα στο πάθος στου ζωδίου του Σκορπιού, για τον λόγο αυτό θα είναι μία ένταση ύψους ή βάθους. Ο έρωτας έχει μυστήριο και ένστικτο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φλόγα στην ερωτική διάθεση, αλλά και αναζήτηση της ελευθερίας. Η δέσμευση μπορεί να σβήσει το πάθος. Δύσκολα περιορίζεται στο φλερτ και το κυνήγι και η εξερεύνηση είναι σημαντικά. Τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τον Τοξότη είναι η ενεργητικότητα, η καλή διάθεση, ο ερωτισμός σαν διασκέδαση και τρόπος αισιοδοξίας. Σπάνια αισθάνεται πως ολοκληρώθηκε η προσπάθεια, για τον λόγο αυτό ποτέ δεν θεωρεί το πάθος αρκετό. Μικρές οι αναστολές και οι αντιστάσεις, η εξερεύνηση οδηγεί το πάθος σε νέα μονοπάτια και οι υποσχέσεις δεν διαρκούν πάντα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εδώ ο πλανήτης πρέπει να θεωρηθεί πως λειτουργεί μέσα σε σοβαρή σχέση για να προβάλει τον ερωτισμό. Τότε χαλαρώνει και εκφράζεται. Η αποδέσμευση της ερωτικής διάθεσης βγαίνει με τρόπο που μοιάζει απόλυτα σαν σωματική ανάγκη. Φοβάται αρχικά μην πληγωθεί και στη συνέχεια, μήπως αυτό τελειώσει. Το βιώνει δυνατά όταν αποφασίσει να το ζήσει. Θα πρέπει όμως να ξέρει πως αξίζει τον κόπο. Αξιόπιστη συμπεριφορά, μπορεί να είναι κυριαρχική, σε ένα παιχνίδι εξουσίας. Αν η κατάκτηση είναι στόχος, θα κερδηθεί μεθοδικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έχει την ικανότητα να διαχωρίζει την σεξουαλικότητα από το συναίσθημα. Αγαπά την ποικιλία και έλκεται από νέες περιπέτειες. Ψάχνει για εμπειρίες και ασυνήθιστες σχέσεις. Ιδεαλισμός γύρω από την ερωτική ορμή, κάνει να φαίνεται η έκφραση ασυνήθιστη, εκκεντρική ή πολύ μοντέρνα και ανατρεπτική. Το πάθος συναρπάζει, συγκλονίζει, μαγεύει, αλλά δύσκολα διαρκεί. Αντισυμβατικές και έντονες παρορμήσεις, δίχως αναστολές και με διάθεση να σπάνε τα ταμπού. Υπάρχει επιμονή όμως στον έρωτα.

ΙΧΘΕΙΣ

Εδώ διαθέτει το ζώδιο την φαντασία του και στον τομέα του ερωτισμού, η έκφραση δηλώνει μεγάλο αισθησιασμό, έντονες συγκινήσεις, απομάκρυνση από την πεζή πραγματικότητα. Θα πρέπει το συναίσθημα να παρασύρει και να επενδύεται από το όνειρο. Μπορεί να βγει από συμπόνια, από δόσιμο και από θυσία. Είναι ένα πάθος ρομαντικό, εκτός εποχής συχνά, χαμένο στη σφαίρα της φαντασίας. Για τον λόγο αυτό συχνά παγιδεύει τον άνθρωπο και τον προδίδει. Επομένως φαίνεται ανασφαλές το ερωτικό στοιχείο, τρόπος φυγής και κάποιες φορές αναξιόπιστο.

Πηγή :astrolife

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου