Skip to main content

Βρες τον αριθμό της σχέσης σου!

Για να βρεις τον αριθμό της σχέσης σου, πρόσθεσε τα ψηφία της  ημερομηνίας γέννησής σου και του ατόμου που σ’ενδιαφέρει. Το αποτέλεσμα που θα βρεις θα είναι διψήφιο, πρόσθεσε και τα δύο ψηφία που θα βρεις, ώστε ο αριθμός που θα προκύψει να είναι μονοψήφιος από το 1-9.Δες το ακόλουθο παράδειγμα:
π.χ. Η Μαρία έχει γεννηθεί 21/6/1974 και ο Μανώλης 5/9/1963
• Προσθέτουμε και τις δύο ημερομηνίες μαζί: 2+1+6+1+9+7+4+5+9+1+9+6+3= 63
• Προσθέτουμε τα δύο ψηφία που βρήκαμε, ώστε να βρούμε μονοψήφιο αριθμό: 6+3 = 9
• Ο αριθμός της σχέσης της Μαρίας και του Μανώλη είναι το 9


Η πρόβλεψη της σχέσης σου 

Αριθμός Σχέσης 1: Στη σχέση σας κυριαρχεί το πάθος αλλά και η παρορμητικότητα. Με την γνωριμία σας δημιουργήθηκε έρωτας με την πρώτη ματιά, στον οποίο ακόμα και αν προσπαθήσατε να αντισταθείτε δεν τα καταφέρατε.  Η σχέση αυτή, σας κάνει να αλλάζετε τις συνήθειες αλλά και τα πιστεύω που είχατε μέχρι τώρα για τον έρωτα αλλά και τις σχέσεις και τα συναισθήματα που βιώνεται είναι πρωτόγνωρα και από τις δύο πλευρές. Οι ερωτικές σας στιγμές χαρακτηρίζονται από έντονο πάθος και η φωνή της λογικής είναι δύσκολο να επιβληθεί στη μεταξύ σας σχέση, αφού κάθε κατάσταση που δημιουργείται μεταξύ σας την βιώνεται με τρόπο υπερβολικό. Η σχέση σας μπορεί να σας προσφέρει μοναδικές συγκινήσεις και η περιπέτεια πάντα θα βάζει το αλατοπίπερό της για να σας χαρίζει μοναδικές στιγμές. Το πρόβλημα που δημιουργείται μεταξύ σας είναι ότι συχνά αισθάνεστε ότι περιορίζεστε ή ότι αναγκάζεστε να κάνετε θυσίες προκειμένου να διατηρηθεί αυτός ο δεσμός.  Ο εγωισμός, η επιπολαιότητα αλλά και η εκρηκτική διάθεση που υπάρχει μεταξύ σας, συχνά σας οδηγούν σε καβγάδες στους οποίους δεν υποχωρεί κανένας από τους δύο εύκολα! Αν λοιπόν καταφέρετε να λειτουργήσετε περισσότερο με το «εμείς» παρά με το «εγώ», τότε η σχέση αυτή μπορεί να έχει την πορεία που προσδοκάτε!

Αριθμός σχέσης 2:  Μία σχέση με αργή αλλά σταθερή πορεία είναι η δική σας, αφού αυτό που πραγματικά θέλετε και οι δύο είναι να αναπτυχθούν ανάμεσά σας συναισθήματα εμπιστοσύνης και αμοιβαίας εκτίμησης. Ο ερωτισμός δεν λείπει και το συναισθηματικό δέσιμο που μοιράζεστε μπορεί πραγματικά να σταθεί το «δυνατό όπλο» αυτής της σχέσης που σας βοηθά στην μακρόχρονη διατήρηση του δεσμού σας.  Στην πορεία της σχέσης σας αποκτάτε κοινά ενδιαφέροντα, κοινούς στόχους και επιθυμείτε το μέλλον σας να είναι κοινό. Η συντροφικότητα που αναπτύσσεται μεταξύ σας, σας ωθεί να θέλετε εσείς οι δύο να δείτε ακόμα πιο σοβαρά αυτή τη σχέση, ενώ ο γάμος και η συμβίωση είναι ένα πιθανό ενδεχόμενο! Το πρόβλημα που θα έχετε να αντιμετωπίσετε στην πορεία αυτού του δεσμού είναι η συναισθηματική εξάρτηση που δημιουργείται ανάμεσά σας, αλλά και η ζήλια και η καχυποψία που σας οδηγούν σε απόλυτη και κυριαρχική συμπεριφορά. Συχνά δημιουργείται ανάμεσά σας ο φόβος και η ανασφάλεια σχετικά με την πορεία του δεσμού και χαλάτε από μόνοι σας ότι με κόπο χτίζετε. Θα πρέπει και οι δύο πλευρές να επικεντρωθείτε στα θετικά στοιχεία της σχέσης σας!

Αριθμός σχέσης 3: Η σχέση σας είναι ξεκούραστη, ανάλαφρη, διασκεδαστική και στηρίζεται στην πολύ καλή επικοινωνία που μοιράζεστε! Εκτός από ερωτικοί σύντροφοι εσείς είστε και δύο καλοί φίλοι, όπου  μπορείτε να ανοίγεστε, να μιλάτε, να ανταλλάσετε απόψεις και να ξεχνιέστε με την κουβέντα και την παρέα σας! Από την αρχή αυτής της γνωριμίας σας, νιώθετε και οι δύο σαν να γνωριζόσαστε πολλά χρόνια, σαν να ήξερε ο ένας τον άλλον από πάντα και αυτό σας βοηθά να ανοιχτείτε και να έρθετε πολύ γρήγορα πιο κοντά ο ένας στον άλλον. Η σχέση αυτή σας μένει αξέχαστη από την επικοινωνία που  μοιράζεστε, από την διασκέδαση που έχετε, από τα ταξίδια που θα κάνετε μαζί, αλλά και από τις γνώσεις που θα αποκομίσετε ο ένας στο πλάι του άλλου! Το πρόβλημα μεταξύ σας είναι η επιπολαιότητα με την οποία αντιμετωπίζετε πολλές φορές τα προβλήματα και τις διαφωνίες που προκύπτουν σε αυτή τη σχέση! Πολλές φορές παραμελείτε ή δεν δίνεται και πολύ βάση στα απλά καθημερινά παράπονα που έχει ο ένας από τον άλλον, με αποτέλεσμα αυτά να μεγαλώνουν στην πορεία ακόμα περισσότερο!

Αριθμός σχέσης 4: Μπορεί η ερωτική σας ζωή να ήταν επιπόλαιη πριν γνωριστείτε, όμως από την στιγμή που εσείς οι δύο βρεθήκατε, οι συνθήκες τα φέρανε έτσι που την είδατε σοβαρά αυτή τη σχέση και θελήσατε και οι δυο σας να «νοικοκυρευτείτε», δηλαδή να «αράξετε»! Σε αυτή τη σχέση τηρείτε τα «πρέπει» και τους «κανόνες» τους οποίους οριοθετείτε στη σχέση αυτή και λειτουργείτε αρκετά συντηρητικά και παραδοσιακά σαν ζευγάρι.  Τα συναισθήματά σας μπορεί να μην εκφράζονται με λόγια, όμως οι πράξεις σας ,  η φροντίδα και το ενδιαφέρον που δίνεται απλόχερα ο ένας στον άλλον, δεν αφήνουν περιθώρια αμφισβήτησης.  Ο γάμος, η οικογένεια και η συμβίωση είναι μέσα στα πιθανά σενάρια αυτής της σχέσης, αφού στην πορεία αντιλαμβάνεστε ότι μέσα από αυτή τη σχέση έχετε ωριμάσει και τα «θέλω» σας για την αισθηματική σας ζωή έχουν αλλάξει. Για να φτάσετε όμως στο στάδιο της επισημοποίησης, θα πρέπει πρώτα από όλα να αντιμετωπίσετε μία πολύ μεγάλη πρόκληση. Συχνά στη σχέση αυτή επηρεάζεστε από τρίτα πρόσωπα, σας ενδιαφέρει πολύ τι γνώμη θα σχηματίσουν οι άνθρωποι γύρω σας σε κάθε επιλογή σας και πολλές φορές αφήνετε την οικογένεια ή τους φίλους να σας επηρεάζουν με την γνώμη τους!

Αριθμός σχέσης 5: «Εγώ με αυτό το άτομο αποκλείεται…» ήταν η πρώτη αντίδραση και των δύο όταν γνωριστήκατε, πολύ απλά γιατί είσαστε εντελώς διαφορετικοί και δεν μπορούσατε να φανταστείτε ότι μεταξύ σας μπορεί να υπάρξει πορεία ή εξέλιξη. Στην περίπτωση σας όμως ισχύει πως τα ετερώνυμα έλκονται, έτσι λοιπόν η διαφορετικότητά σας είναι και η αιτία που δημιουργήθηκε μεταξύ σας αυτή η ακατανίκητη έλξη. Η σχέση σας είναι έντονη, υπάρχει πάθος,  έντονος ερωτισμός,  διασκέδαση, καβγαδάκια, κόντρες, χωρισμοί αλλά και επανασυνδέσεις. Όσες φορές και οι δύο να δηλώσετε ότι «έφτασε το τέλος» σύντομα θα καταλάβετε πώς μαζί δεν κάνετε και χώρια δεν μπορείτε! Η πορεία και η μακρόχρονη εξέλιξη αυτής της σχέσης είναι αμφίβολη και εξαρτάται από την ωριμότητα και την εμπειρία που έχετε και οι δύο. Οι προκλήσεις είναι πολλές και αυτή η ένταση των συναισθημάτων που υπάρχει ανάμεσά σας, μπορεί να γίνει η αιτία του χωρισμού, πολύ απλά γιατί κάποια στιγμή φτάνετε στο στάδιο που αισθάνεστε ότι έχετε κουραστεί να προσπαθείτε!  Το φλερτ και τα «ξενοκοιτάγματα» που υπάρχουν στην σχέση αυτή, γίνεται η αιτία των καβγάδων σας.

Αριθμός σχέσης 6:  Καμία σχέση δεν είναι εύκολη και αυτό είναι κάτι που το ξέρετε καλά και οι δύο, αφού το ερωτικό παρελθόν που έχετε, σας έχει δώσει το μάθημα πως μόνο με κόπο, προσπάθεια και υποχωρήσεις μία σχέση μπορεί να αντέξει στο χρόνο.  Η σχέση σας είναι αντιφατική, από τη μία μπορεί να περνάτε περιόδους που είστε πολύ κοντά, που μοιράζεστε ήρεμες, γλυκές στιγμές συντροφικότητας και άλλες περιόδους όλα αυτά να ανατρέπονται και πρέπει να αποδείξετε την δύναμη των συναισθημάτων σας. Μέχρι να σταθεροποιηθεί η σχέση σας, θα αναγκαστείτε να κάνετε συμβιβασμούς, θυσίες ή ακόμα μπορεί και να είστε απαισιόδοξοι και αρνητικοί,  θεωρώντας αμφίβολο ότι τελικά μπορεί να καταφέρτε εσείς οι δύο να είστε για πολύ καιρό μαζί! Αν όμως καταφέρετε και ξεπεράσετε αυτό το στάδιο, τότε να θυμάστε ότι τίποτα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στο δεσμό αυτό!

Αριθμός σχέσης 7: Γνωρίζετε πολύ καλά και οι δύο, τι θέλετε από αυτή τη σχέση και από τα αρχικά στάδια της δημιουργίας της, αντιμετωπίζετε με σοβαρότητα τις καταστάσεις, χωρίς να αφήνεται περιθώρια για λάθη, παρανοήσεις ή επιπολαιότητες. Το σημαντικότερο είναι ότι μεταξύ σας υπάρχει αμοιβαία κατανόηση  και σέβεστε ιδιαίτερα τις ανάγκες, τις επιθυμίες αλλά και τις συνήθειες που έχει ο ένας και ο άλλος. Μεταξύ σας υπάρχει μία ισχυρή, ασυνήθιστη αλλά και πολλές φορές ακατανόητη σύνδεση αλλά και έλξη. Πολλές φορές μπορείτε να καταλάβετε τι σκέφτεται και τι αισθάνεται ο σύντροφός σας, χωρίς να έχει προλάβει με τα λόγια του να σας το εκφράσει. Άλλες πάλι στιγμές είναι  ισχυρή η τηλεπαθητική επικοινωνία σας… τι εννοούμε με αυτό; Μπορεί την στιγμή που σκέφτεστε τον σύντροφό σας, να χτυπήσει το τηλέφωνο και να σας πει αυτό που περιμένατε να ακούσετε! Το δύσκολο στη σχέση αυτή, είναι ότι και οι δύο έχετε την ανάγκη της ελευθερίας και της απομόνωσης. Έτσι λοιπόν ενώ μπορείτε να είστε πολύ καλά μαζί, πολλές φορές αποδεικνύεται ότι μπορείτε να είστε πολύ καλά και χώρια …

Αριθμός σχέσης 8: Χωρίς καμία αμφιβολία, η σχέση σας είναι καρμική και έχει να δώσει σημαντικά μαθήματα και στους δύο . Ωστόσο πρέπει και οι δύο να θυμάστε, πως όσο ξαφνικά δημιουργείται αυτός ο έρωτας μεταξύ σας, το ίδιο απρόσμενα μπορεί και να εξαφανιστεί. Η λατρεία μπορεί να γίνει μίσος αλλά και το μίσος λατρεία γιατί η σχέση αυτή έχει το στοιχείο του απρόβλεπτου!  Ο ερωτικός σας πόθος είναι ισχυρός, το πάθος που σας συνδέει είναι πρωτόγνωρο αλλά το στοιχείο της αντίδρασης και της αντίστασης σε όλα αυτά τα δυνατά συναισθήματα στέκεται εμπόδιο στην ομαλή πορεία του δεσμού σας. Εκτός από αυτά τα δυνατά σημεία που σας συνδέουν υπάρχει και κάτι ακόμα που μπορεί να κάνει αυτή τη σχέση δυνατή. Έχετε κοινούς στόχους και φιλοδοξίες και μπορεί ο ένας να στηρίξει τον άλλον και να τον βοηθήσει να γίνει ακόμα καλύτερος. Η ερωτική σχέση σας θα μπορούσε άνετα να πάρει την μορφή μίας καλής επαγγελματικής συνεργασίας!

Αριθμός σχέσης 9: Αυτή η σχέση σας κάνει να ξεφεύγετε από την πραγματικότητα, αισθάνεστε ότι είναι σαν να ζείτε τον πρώτο σας παιδικό έρωτα, όπου όλα σας φαίνονται ονειρικά, ιδανικά και παραμυθένια. Τα στοιχεία του ρομαντισμού, της ονειροπόλησης και της τρυφερότητας, χαρίζουν μία πολύ ήρεμη, γλυκιά νότα σε αυτή τη σχέση. Πολλές φορές η φαντασία και όλος αυτός ο συναισθηματισμός που υπάρχει μεταξύ σας, δεν σας βοηθούν να αντιμετωπίσετε λογικά και πρακτικά τα ζητήματα της σχέσης σας.  Δεν θέλετε να αντιμετωπίσετε την αλήθεια, κουκουλώνετε τα προβλήματα και αρνείστε να δείτε κατάματα την σκληρή αλήθεια! Κάτι που πρέπει να θυμάστε για τη σχέση σας, είναι πως στην πορεία της θα υπάρξουν μυστικά και αποκαλύψεις που θα σας αναγκάσουν να προσγειωθείτε ανώμαλα στην πραγματικότητα.  Μην κάνετε λοιπόν περισσότερα όνειρα από αυτά που είναι εφικτό να πραγματοποιηθούν και διατηρήστε πιο ουδέτερη στάση!





Πηγή: oroskopos.gr.msn.com

Comments

Popular posts from this blog

Είναι τσιμπημένος μαζί σου; Μάθε να διαβάζεις τα σημάδια!

Κριός Έχει μια ανεξέλεγκτη παρόρμηση να στριφογυρίζει το κεφάλι του προς την κατεύθυνση που είστε γύρω, προσπαθώντας να έχει οπτική επαφή μαζί σας. Κάθε φορά που τον κοιτάζετε τον βλέπετε να σας κοιτάζει, είτε έμμεσα είτε φανερά. Αυτά είναι τα πρώτα προφανή σημάδια ότι σας φλερτάρει. Ταύρος Καθαρίζει τον λαιμό του που έχει στεγνώσει κατά την προσπάθειά του να σας μιλήσει, καθώς το μυαλό του φαίνεται να έχει κολλήσει στον ήχο της φωνής σας. Επίσης, όταν βρίσκεται πιο κοντά σας, αν τύχει να μιλάτε σε κάποιους άλλους, προσπαθεί να σας αγγίξει ή να τυλίγει τα χέρια του γύρω σας. Είναι ο τρόπος του για να αφήσει τον κόσμο να γνωρίζει ότι είστε η δική του αγάπη και κάθε άλλος πρέπει να μένει μακριά.

Ιχθείς: 19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου

Ιχθείς: 19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου Το σύμβολο των Ιχθύων είναι δύο ψάρια που κολυμπούν αντίθετα. Κυρίαρχοι πλανήτες των Ιχθυών είναι ο Ποσειδώνας και ο Δίας. Το ζώδιο αυτό ανήκει στο στοιχείο του Νερού. Βασικά στοιχεία του χαρακτήρα των ατόμων αυτών είναι η ευαισθησία, η αστάθεια και οι ελιγμοί. Η αυθόρμητη τους αντίδραση είναι ευγενική και συγκαταβατική. Η λέξη κλειδί για τους Ιχθείς είναι: Εμπιστοσύνη. Η φράση κλειδί για τους Ιχθείς είναι: Νομίζω ότι. Το απέναντι και αντίθετο του ζώδιο είναι ο Παρθένος. Ο Ποσειδώνας, ο οποίος είναι ένας από του κυρίαρχους πλανήτες, χαρίζει στα άτομα αυτά ένα μυστήριο και μια τάση απομόνωσης. Οι Ιχθείς αγαπούν τη μοναξιά και το κλείσιμο στον δικό τους κόσμο. Η φαντασία των ατόμων αυτών είναι αχαλίνωτη, τόσο που καμιά φορά τα βγάζει έξω από την πραγματικότητα. Όταν αντιληφθούν ποια ακριβώς είναι η κατάσταση, τότε απογοητεύονται και αποτραβιούνται στα βάθη των ωκεανών, στη βυθισμένη κατοικία του Ποσειδώνα. Ο Δίας, που και αυτός κυβερνά το

Αιγόκερως: 22 Δεκεμβρίου – 20 Ιανουαρίου

Αιγόκερως: 22 Δεκεμβρίου – 20 Ιανουαρίου Το σύμβολο του ζωδίου του Αιγόκερου είναι μια άγρια κατσίκα. Ο κυρίαρχος πλανήτης του είναι ο Κρόνος. Το ζώδιο του Αιγόκερου ανήκει στο στοιχείο της Γης. Βασικό στοιχείο του χαρακτήρα του είναι η σταθερότητα. Η αυθόρμητη του στάση είναι προσεκτική και επιφυλακτική. Το απέναντι και αντίθετο του ζώδιο είναι ο Καρκίνος. Η λέξη κλειδί για τον Αιγόκερω είναι: Όφελος. Η φράση κλειδί του είναι: Εγώ χρησιμοποιώ. Ο Αιγόκερως κυριαρχείται από τον πλανήτη Κρόνο. Σύμφωνα με την αρχαία μυθολογία, ο Κρόνος ήταν γιος της Γης και του Ουρανού και πατέρας του Δία. Έτρωγε τα ίδια του τα παιδιά μέχρι που αυτοκαταστράφηκε και έχασε το θρόνο του. Αυτός ο πλανήτης προικίζει τα άτομα του Αιγόκερου με σταθερότητα, ικανότητα οργάνωσης, αποτελεσματικότητα, ωριμότητα, απέραντη υπομονή αλλά και φόβο για κάθε καινούριο και τρομερή προσκόλληση στα δεδομένα και συνήθη. Η πειθαρχία, το καθήκον και το πείσμα είναι βασικά χαρακτηριστικά τους. Η απαισιόδοξη στάση στη