Skip to main content

Πως θα καταλάβεις αν θέλει μόνιμη ή χαλαρή σχέση σύμφωνα με το ζώδιο του!

Θέλει μόνιμη ή μια πιο χαλαρή σχέση; Διάβασε το παρακάτω άρθρο!

ΚΡΙΟΣ
Όσο ερωτευμένος και να είναι ο Κριός, στη σκέψη της δέσμευσης νιώθει ότι ασφυκτιά. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι αναζητά μόνο επιπόλαιες σχέσεις, αλλά θέλει «τακτ», για να τον καταφέρεις να διώξει μακριά τον φόβο που του προκαλεί η δέσμευση. Ο Κριός ο οποίος είναι αποφασισμένος ότι μαζί σου δεν θα έχει κάτι σοβαρό, αλλά έχει πάρει την σχέση σας εντελώς επιπόλαια, θα ακολουθήσει την εξής τακτική: Θα επικοινωνεί μαζί σου μόνο όταν θέλει να βρεθείτε και αυτό δεν θα συμβαίνει συχνά, θα περιορίσει την μεταξύ σας επαφή μόνο στο ερωτικό κομμάτι, δεν θα ανταποκρίνεται στις δικές σου πρωτοβουλίες ή προτάσεις και δεν θα είναι συζητήσιμος, όταν εσύ θα του εκφράζεις τα δικά σου «θέλω»! Αν λοιπόν ακολουθεί την παραπάνω συμπεριφορά, θα ήταν έξυπνο από την πλευρά σου, να προφυλάξεις τον εαυτό σου και να μην επενδύσεις συναισθηματικά.

ΤΑΥΡΟΣ
Ο Ταύρος δεν θέλει να πληγώνει τους ανθρώπους που έχει δίπλα του, για το λόγο αυτό είναι ξεκάθαρος με την στάση, τη συμπεριφορά και τα λόγια του προκειμένου να μην σου δώσει ψεύτικες ελπίδες. Αν δεν είναι έτοιμος για μία σοβαρή σχέση, θα σου εκφράσει με τα λόγια του τα εμπόδια που υπάρχουν αυτή την περίοδο στη ζωή του, τα οποία δεν του επιτρέπουν να προχωρήσει σε κάτι σοβαρό. Τις περισσότερες φορές που ο Ταύρος δεν θέλει να έχει αισθηματική δέσμευση με μία σχέση του, είναι όταν δεν έχει καταφέρει πρώτα να φτάσει τη ζωή του στο σημείο που θέλει, δηλαδή δεν έχει σταθερή δουλειά ή δεν έχει οικονομική ασφάλεια. Αν λοιπόν ο Ταύρος, σου δηλώνει ευθέως ότι δεν έχει καταφέρει να βάλει τις βάσεις για το μέλλον του, γι’ αυτό και δεν μπορεί να επενδύσει συναισθηματικά σε κάτι σοβαρό, πίστεψέ τον… Το λέει για το καλό σου!

ΔΙΔΥΜΟΣ
Σίγουρα έχεις διαβάσει και έχεις καταλάβει ότι ο Δίδυμος ανήκει στους άστατους του ζωδιακού και του αρέσει περισσότερο το παιχνίδι των επιπόλαιων σχέσεων, παρά η ουσιαστική δέσμευση. Στο ξεκίνημα της σχέσης ή γνωριμίας σας, θα λειτουργεί με μεγάλο ενθουσιασμό, χωρίς όμως να σου αφήνει και τα περιθώρια να ελπίζεις ότι η μεταξύ σας σχέση μπορεί να έχει μέλλον και πορεία! Για να μπορέσεις λοιπόν να βγάλεις πόρισμα, ότι όντως βλέπει τη σχέση σας στα σοβαρά, θα πρέπει να αφήσεις τον χρόνο να σου δώσει την απάντηση, για τον απλούστατο λόγο ότι η συμπεριφορά του είναι ευμετάβλητη, αλλάζει διαθέσεις, απόψεις και επιθυμίες πολύ γρήγορα και δεν ξέρει ούτε και ο ίδιος τις περισσότερες φορές που αποσκοπεί. Ωστόσο, αν σε θυμάται στην χάση και στην φέξη, τότε δεν υπάρχει λόγος να επενδύσεις για κάτι μόνιμο…

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ένας Καρκίνος δεν είναι έτοιμος για μία σοβαρή σχέση, όταν δεν έχει ξεπεράσει ακόμα το παρελθόν του, δηλαδή έναν άνθρωπο που πέρασε από τη ζωή του και τον αγάπησε δυνατά… Δεν του αρέσουν τα συναισθηματικά παιχνίδια, δεν θέλει να πληγώνει, επομένως με τον τρόπο του θα σου δείξει ότι δεν είναι έτοιμος ακόμα για κάτι σοβαρό… Πώς θα σου το δείξει αυτό; Θα συζητά συχνά για την πρώην σχέση του, θα φέρνει στην κουβέντα σας τις αναμνήσεις που έχει από το προηγούμενο ταίρι του και δεν θα ντραπεί να σου ομολογήσει ότι ακόμα δεν μπορεί να ξεπεράσει όλα τα γεγονότα που τον έφεραν στον χωρισμό! Σε αυτή την περίπτωση λοιπόν, ο Καρκίνος είναι εξαιρετικά δύσκολο να δεσμευτεί ουσιαστικά, έτσι όπως θα θελες…

ΛΕΩΝ
Όταν ο Λέοντας ερωτεύεται πραγματικά, τότε θέλει να έχει μία σταθερή σχέση… Αν βρίσκεται όμως σε μία φάση που δεν ξέρει πώς αισθάνεται ή απλά έχει κολακευτεί και έχει ανάγκη μόνο από επιβεβαίωση, τότε δεν θα μπορέσεις να επενδύσεις σε έναν μόνιμο δεσμό μαζί του. Το Λιοντάρι που θέλει να κάνει κάτι επιπόλαιο, θα σε αφήσει να τον κυνηγάς και αυτός δεν θα κάνει το ίδιο… Θα προσπαθεί να σε κάνει να ζηλεύεις, για να επιβεβαιώνεται… θα σε αφήνει στην αναμονή για να βράζεις το ζουμί σου και προπάντων θα λειτουργεί συγκρατημένα στα αισθηματικά του, χωρίς να εκφράζει ιδιαίτερο συναισθηματισμό… Σε αυτή την περίπτωση λοιπόν θα πρέπει να αναγνωρίσεις και να αποδεχτείς ότι αυτό το Λιοντάρι, δεν είναι έτοιμο για μία μόνιμη δέσμευση, έτσι όπως θα την ήθελες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο Παρθένος θα σου εκφράσει ευθέως, ποιες είναι οι προτεραιότητες στη ζωή του και αν δεν είναι έτοιμος για μία ουσιαστική δέσμευση, δεν θα αφήσει τα περιθώρια ούτε σε σένα αλλά ούτε και στον ίδιο να δημιουργηθεί συναισθηματικό δέσιμο μεταξύ σας! Αν λοιπόν ένας Παρθένος σου πει ότι σε αυτή τη φάση, θέλει να επικεντρωθεί στη δουλειά του, ότι η προτεραιότητά του είναι τα επαγγελματικά του και ότι δεν είναι έτοιμος για κάτι σοβαρό, μην νομίζεις ότι απλά σου κάνει «παιχνιδάκια» για να κολλήσεις μαζί του… Το λέει και το εννοεί και δεν θα μπορέσεις εύκολα να του αλλάξεις την άποψη!

ΖΥΓΟΣ
Ο Ζυγός που δεν έχει χορτάσει το φλερτ, τον έρωτα και την διασκέδαση, δεν είναι έτοιμος να δεσμευτεί ουσιαστικά στα αισθηματικά του! Ακόμα και ερωτευμένος να είναι, θα φοβηθεί να κάνει μία σχέση δέσμευσης και θα προτιμήσει να παίξει σε πιο χαλαρούς ρυθμούς. Πώς θα διακρίνεις ότι δεν είναι έτοιμος για κάτι μόνιμο; Θα θέλει να βγαίνει, να διασκεδάζει και να ξενυχτά με την παρέα του, χωρίς να σου προτείνει να είσαι και εσύ μαζί του… Θα τον πιάνεις σε ψεματάκια και υπεκφυγές, άσε που θα βλέπεις και το ματάκι συνεχώς να «παίζει» δεξιά και αριστερά…

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Τα πράγματα είναι πολύ απλά με τον Σκορπιό… Όταν δεν θέλει δέσμευση, τότε το μόνο που θα επιδιώκει μαζί σου είναι το σεξ και τίποτα παραπάνω… Θα είναι ευθύς μαζί σου, γιατί η επαφή και η επικοινωνία σας θα είναι μόνο σεξουαλική και τίποτα παραπάνω. Ο Σκορπιός όταν είναι ερωτευμένος διεκδικεί, επιβάλει, θέλει την αποκλειστικότητα και επιθυμεί διακαώς να δεσμευτεί… Αν όλα αυτά λοιπόν δεν συμβαίνουν στη μεταξύ σας σχέση, τότε προφανώς δεν πληρούνται οι προδιαγραφές για να δεσμευτεί ουσιαστικά…

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ένας Τοξότης δηλώνει ευθέως ότι δεν τα πάει καλά με την δέσμευση, αυτό όμως δεν είναι και νόμος… Προτιμά τις χαλαρές σχέσεις, αλλά όταν ερωτευτεί θα κάνει και την προσπάθειά του για έναν πιο μόνιμο δεσμό! Πώς θα καταλάβεις τις πραγματικές του προθέσεις; Όταν ο Τοξότης δηλώνει και φαίνεται ότι δεν είναι χορτασμένος από εμπειρίες, προτιμά να είναι με τις παρέες του, ενώ δεν προτείνει να σε γνωρίσει στους φίλους του ή να βγείτε μαζί με κοινές παρέες για διασκέδαση και φυσικά εμφανίζεται και εξαφανίζεται από εκεί που δεν το περιμένεις, τότε δεν μπορείς να πάρεις στα σοβαρά την μεταξύ σας σχέση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο Αιγόκερως, αν δεν βλέπει τη σχέση σας στα σοβαρά, τότε δεν θα θελήσει να την διατηρήσει για μεγάλο χρονικό διάστημα. Θα τον δεις αρκετά εγκρατή, μαζεμένο, επιφυλακτικό και δεν θα κάνει τα ανοίγματα, για να σου δώσει την επιβεβαίωση ότι θέλει σχέση… Δεν θα θελήσει να σε κοροϊδέψει ή να σου τάξει πράγματα που δεν θα ισχύουν, θα αρκεστεί σε μία σεξουαλική σχέση, δίχως πολλά-πολλά συναισθήματα, που μπορεί να πληγώσουν εσένα ή ακόμα και τον ίδιο. Ο λόγος που ένας Αιγόκερως μπορεί να μην θέλει μία σταθερή σχέση, είναι το γεγονός ότι είναι απορροφημένος και δοσμένος στα επαγγελματικά του ή απλά θεωρεί ότι μαζί δεν μπορείτε να ταιριάξετε για κάτι μόνιμο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Δεν μπορείς εύκολα να διακρίνεις αν είστε απλά φίλοι ή αν έχετε σχέση; Ο Υδροχόος σου τα μασάει και από τη μία σου δείχνει ότι είσαστε δύο καλά «κολλητάρια» και από την άλλη ερωτοτροπεί μαζί σου; Εμφανίζεται και εξαφανίζεται σαν το φαντομά; Η φάβα δεν έχει κανέναν λάκκο, απλά ο Υδροχόος δεν είναι έτοιμος για κάτι σοβαρό και κάνει παιχνιδάκια, ή απλά προσπαθεί να σε διατηρεί στη ζωή του με αυτό τον τρόπο, γιατί απλούστατα δεν θέλει και να σε χάσει… Αν από την αρχή λοιπόν, διατηρεί την στάση που περιγράψαμε, μην περιμένεις ότι κάτι μπορεί να αλλάξει στο μέλλον, γιατί ο Υδροχόος είναι της άποψης πως στη βράση κολλάει το σίδερο!

ΙΧΘΕΙΣ
Ο Ιχθύς είναι τρυφερός, ευαίσθητος και συναισθηματικός, όμως έχει την τάση να μπερδεύεται, να ζορίζεται και να τα βλέπει όλα βουνό στον έρωτα, όταν παίζει παράλληλα στη ζωή του και κάτι άλλο! Έτσι λοιπόν, ένας Ιχθύς δεν είναι έτοιμος για σοβαρή σχέση, όταν υπάρχει ήδη και κάποιο άλλο άτομο στη ζωή του, το οποίο έχει ήδη φροντίσει να σου κρύψει την ύπαρξή του… Θα διαπιστώσεις λοιπόν ότι θέλει κάτι χαλαρό μαζί σου, όταν θα αρχίσει να σου λέει ψέματα, όταν θα κρύβεται ή όταν θα ξεγλιστρά σαν το ψάρι όταν εσύ θα προσμένεις από αυτόν να πάρεις μία απάντηση!





Πηγή: Myastro.gr

Comments

Popular posts from this blog

Είναι τσιμπημένος μαζί σου; Μάθε να διαβάζεις τα σημάδια!

Κριός Έχει μια ανεξέλεγκτη παρόρμηση να στριφογυρίζει το κεφάλι του προς την κατεύθυνση που είστε γύρω, προσπαθώντας να έχει οπτική επαφή μαζί σας. Κάθε φορά που τον κοιτάζετε τον βλέπετε να σας κοιτάζει, είτε έμμεσα είτε φανερά. Αυτά είναι τα πρώτα προφανή σημάδια ότι σας φλερτάρει. Ταύρος Καθαρίζει τον λαιμό του που έχει στεγνώσει κατά την προσπάθειά του να σας μιλήσει, καθώς το μυαλό του φαίνεται να έχει κολλήσει στον ήχο της φωνής σας. Επίσης, όταν βρίσκεται πιο κοντά σας, αν τύχει να μιλάτε σε κάποιους άλλους, προσπαθεί να σας αγγίξει ή να τυλίγει τα χέρια του γύρω σας. Είναι ο τρόπος του για να αφήσει τον κόσμο να γνωρίζει ότι είστε η δική του αγάπη και κάθε άλλος πρέπει να μένει μακριά.

Ιχθείς: 19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου

Ιχθείς: 19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου Το σύμβολο των Ιχθύων είναι δύο ψάρια που κολυμπούν αντίθετα. Κυρίαρχοι πλανήτες των Ιχθυών είναι ο Ποσειδώνας και ο Δίας. Το ζώδιο αυτό ανήκει στο στοιχείο του Νερού. Βασικά στοιχεία του χαρακτήρα των ατόμων αυτών είναι η ευαισθησία, η αστάθεια και οι ελιγμοί. Η αυθόρμητη τους αντίδραση είναι ευγενική και συγκαταβατική. Η λέξη κλειδί για τους Ιχθείς είναι: Εμπιστοσύνη. Η φράση κλειδί για τους Ιχθείς είναι: Νομίζω ότι. Το απέναντι και αντίθετο του ζώδιο είναι ο Παρθένος. Ο Ποσειδώνας, ο οποίος είναι ένας από του κυρίαρχους πλανήτες, χαρίζει στα άτομα αυτά ένα μυστήριο και μια τάση απομόνωσης. Οι Ιχθείς αγαπούν τη μοναξιά και το κλείσιμο στον δικό τους κόσμο. Η φαντασία των ατόμων αυτών είναι αχαλίνωτη, τόσο που καμιά φορά τα βγάζει έξω από την πραγματικότητα. Όταν αντιληφθούν ποια ακριβώς είναι η κατάσταση, τότε απογοητεύονται και αποτραβιούνται στα βάθη των ωκεανών, στη βυθισμένη κατοικία του Ποσειδώνα. Ο Δίας, που και αυτός κυβερνά το

Αιγόκερως: 22 Δεκεμβρίου – 20 Ιανουαρίου

Αιγόκερως: 22 Δεκεμβρίου – 20 Ιανουαρίου Το σύμβολο του ζωδίου του Αιγόκερου είναι μια άγρια κατσίκα. Ο κυρίαρχος πλανήτης του είναι ο Κρόνος. Το ζώδιο του Αιγόκερου ανήκει στο στοιχείο της Γης. Βασικό στοιχείο του χαρακτήρα του είναι η σταθερότητα. Η αυθόρμητη του στάση είναι προσεκτική και επιφυλακτική. Το απέναντι και αντίθετο του ζώδιο είναι ο Καρκίνος. Η λέξη κλειδί για τον Αιγόκερω είναι: Όφελος. Η φράση κλειδί του είναι: Εγώ χρησιμοποιώ. Ο Αιγόκερως κυριαρχείται από τον πλανήτη Κρόνο. Σύμφωνα με την αρχαία μυθολογία, ο Κρόνος ήταν γιος της Γης και του Ουρανού και πατέρας του Δία. Έτρωγε τα ίδια του τα παιδιά μέχρι που αυτοκαταστράφηκε και έχασε το θρόνο του. Αυτός ο πλανήτης προικίζει τα άτομα του Αιγόκερου με σταθερότητα, ικανότητα οργάνωσης, αποτελεσματικότητα, ωριμότητα, απέραντη υπομονή αλλά και φόβο για κάθε καινούριο και τρομερή προσκόλληση στα δεδομένα και συνήθη. Η πειθαρχία, το καθήκον και το πείσμα είναι βασικά χαρακτηριστικά τους. Η απαισιόδοξη στάση στη