Πέμπτη, 27 Απριλίου 2017

Σκορπιός & Απιστία

Οι Σκορπιοί από τη φύση τους έχουν όλες τις δυνατότητες να γίνουν εξαίρετοι σύζυγοι και πολύ συχνά γίνονται. Είναι δοτικοί, πιστοί και ιδιαίτερα σεξουαλικοί. Δεν είναι τυχαίο ότι αντιπροσωπεύουν τα γεννητικά όργανα στο ανθρώπινο σώμα. Έχουν φαντασία και αν ο σύντροφός τους ικανοποιεί την ανάγκη τους για πειραματισμούς σε όλα τα επίπεδα, δύσκολα θα απιστήσουν και θα διακινδυνέψουν την οικογενειακή τους γαλήνη. Αν τους τροφοδοτείται συνεχώς με σεξουαλικά τεχνάσματα και με συναισθηματικές εκδηλώσεις, τότε θα είναι δίπλα σας και θα σας στηρίζουν σε κάθε σας βήμα. Ποτέ όμως μην αμελήσετε την ανάγκη του για επιβεβαίωση και φροντίδα, γιατί τότε θα βρουν διεξόδους σε άλλες αγκαλιές και σπίτια και πολύ εύκολα θα παρατήσουν την κοινή σας ζωή, χωρίς καν να κοιτάξουν πίσω.


Ο Σκορπιός είναι εσωστρεφής, παθιασμένος, δεν ζητά την ικανοποίηση της στιγμής αλλά ψυχή και σώμα. Δεν αφήνεται σε επιπόλαιες σχέσεις, είναι κτητικός και ζηλιάρης. Θέλει πρωτοτυπία, ανανέωση, χώρο και έντονες σχέσεις. Του αρέσουν οι εμπειρίες και οι νέες εξερευνήσεις. Θα απιστήσει αν δεν υπάρχει πάθος, αν τον έχεις απατήσει ή αν του λες ψέματα. Μπλέκει σε παράνομες καταστάσεις και ξέρει να τις κρατά μυστικές. Δύσκολα αντιστέκεται όταν υπάρχει έντονη ερωτική έλξη με μια γυναίκα. Γίνεται το τρίτο πρόσωπο σε μια σχέση αλλά για λίγο. Το απαγορευμένο τον τραβάει. Το βαθύ του συναίσθημα όμως δεν αρκείται σε ένα εφήμερο παιχνίδι. Δεν αναζητά την ηρεμία αλλά το πάθος στο έπακρο ακόμα και αν τα τινάξει όλα στον αέρα. Οι κρυφές παθιασμένες σχέσεις του φέρνουν εσωτερική αρμονία και ικανοποίηση. Κάνει λοιπόν εξωσυζυγικές σχέσεις για το πάθος και το σεξ που δεν βρίσκει στο γάμο του. Γοητεύει, θέλει τα πάντα αλλά δύσκολα προσφέρει συναίσθημα. Δύσκολα χωρίζει ακόμα και αν ο γάμος του είναι τελειωμένος.

Έχει μάτια, και φρύδια μην σας πω, μόνο για το ταίρι του. Θα σας είναι πάντα υπάκουος και πιστός, ακόμα και αν ως γνήσιος Σκόρπιος η ζήτησή του στο αντίθετο φύλλο ξεπερνά τα λογικά όρια. Είναι ένας άνδρας αινιγματικός και αρκετά σεξουαλικός και αποτελεί τον πρωτεύοντα στόχο του γυναίκειου φύλλου.

Η γυναίκα Σκορπιός είναι πολύ σέξι και γοητευτική και δύσκολα της αντιστέκεται κανείς. Αν ο γάμος της δεν την καλύπτει, κάνει εξωσυζυγική σχέση. Ξέρει να τους κρατά όλους στην τσίτα. Αν αποφασίσει να χωρίσει, πρέπει ο νέος της σύντροφος να ανταποκριθεί σε όλα.

Ο ρόλος της μητέρας και της συζύγου της πάει γάντι. Έχει μια έκτη αίσθηση που την βοήθα να αγοράσει με το πρώτο βλέμμα το μέλλοντα σύντροφο και σύζυγο της. Δεν θα σας κάνει ποτέ να αμφιβάλλετε για την αφοσίωση της και δεν θα βρεθείτε ποτέ με κερατάκια στο κεφάλι σας.Πηγές : missbloom.gr, astrologia-zwdia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου