Skip to main content

Ερωτικές Συμβατότητες Ταύρου

Ταύρος – Κριός

Σίγουρα θα πρέπει να παραλειφθούν κάποια πράγματα, Ο Κριός πάντα θα φεύγει και εσείς θα τον περιμένετε. Θα γυρίζει όμως πάντα στο ήρεμο, όμορφο περιβάλλον σας, στη ασφάλεια και την ενθάρρυνση. Βέβαια, δεν θα μπορέσετε να αποφύγετε τις συχνές εκρήξεις θυμού του και ας ελπίσουμε να μη θυμώσετε ποτέ ταυτόχρονα! Καλό θα είναι να έχετε υπομονή, να διατηρείτε τη ισορροπίας στους ρόλους σας και προσπαθείστε να κερδίσετε την αποδοχή του. Θα κερδίσετε και αυτόν και μια όμορφη, γεμάτη εμπιστοσύνη σχέση.


Ταύρος – Ταύρος

Δύο Ταύροι σίγουρα έχουν πολλά κοινά! Αυτό βέβαια μπορεί και να σημαίνει πως η σχέση αυτή κινδυνεύει να καταντήσει ρουτίνα και να αισθανθείτε φυλακισμένοι. Ανοιχτείτε περισσότερο και βρείτε κοινά ενδιαφέροντα και φίλους.

Ταύρος – Δίδυμοι

Ο Δίδυμος θα σας χαρίσει την έξαρση και την ποικιλία που χρειάζεστε και θα βρείτε εδώ μια πολύ χαρούμενη και ισορροπημένη σχέση. Βέβαια καμιά φορά δεν μπορείτε να συμβαδίσετε αλλά καλό θα ήταν να μην προσπαθείτε να αλλάξετε τον εαυτό σας, έστω κι αν ο Δίδυμος σας θεωρεί πολύ σοβαρούς. Είναι κάπως επιπόλαιος, αλλά τον ελκύει το αίσθημα της αξίας και της σταθερότητας που έχετε εσείς. Θα εκτιμήσει το χιούμορ και το καλό σας γούστο, αν τελικά κατορθώσει να πάρει το δεσμό σας στα σοβαρά.

Ταύρος – Καρκίνος

Η σχέση σας κινδυνεύει να γίνει αρκετά καταπιεστική, από τη στιγμή που και από τις πλευρές ίσως υπάρξει υπερπροστασία. Η περιποίηση του Καρκίνου και η υπερβολική του ευαισθησία μπορεί να σας φυλακίσουν. Καλό θα είναι να προσπαθήσετε να δημιουργήσετε μια πιο ανεξάρτητη σχέση, να σέβεστε την ευαισθησία του αλλά και την οικογένεια και τις παλαιές αρχές, που είναι γι’αυτόν το παν.

Ταύρος – Λέων

Αφήστε τον Λέοντα να διευθύνει και βοηθήστε τον σιωπηλά. Δείξτε του θαυμασμό, υπολογίστε την περηφάνεια του και δώστε του πάνω απ΄’ολα, στοργή. Η συντηρητική λεπτή φύση σας δεν θα μπορέσει να δεχτεί εύκολα την ανάγκη για διαρκή επίδειξη που νιώθει ο Λέων.

Ταύρος – Παρθένος

Βασικά από τις σχέσεις σας ίσως λείπει ο ενθουσιασμός και ο αυθορμητισμός (κυρίως ο δικός σας), αλλά θα υπάρχει αρμονία. Καλό είναι να διασκεδάζετε πάνω από’λα. Εξασφαλίστε στον Παρθένο μια πραγματική ηρεμία, βρείτε κοινές ασχολίες και η σχέση σας θα είναι αρκετά ικανοποιητική.

Ταύρος – Ζυγός

Έχετε αρκετά κοινά ενδιαφέροντα! Ίδιες προτιμήσεις, την ίδια αίσθηση αξιών, αγάπη για την άνεση, τις τέχνες και τη μουσική. Βέβαια ο Ζυγός προτιμάει τις τέχνες, ενώ εσείς ψάχνετε περισσότερο για υλικά αγαθά. Απόφυγετε τις διαφωνίες και ενώστε τα κοινά σας ενδιαφέροντα! Αξίζει τον κόπο.

Ταύρος – Σκορπιός

Οι σεξουαλικές σχέσεις θα είναι κάτι το ανεπανάληπτο αλλά και η όλη σας σχέση θα είναι πολύ ικανοποιητική, γεμάτη ζηλοτυπία αλλά και στοργή. Δείξτε του εμπιστοσύνη, σιγουρέψτε τον ότι θα είστε δίπλα του, δημιουργήστε κοινά ενδιαφέροντα και ασχολίες, αλλά και κοινό λογαριασμό! Καλό θα είναι να πάρετε την σχέση αυτή στα σοβαρά!

Ταύρος – Τοξότης

Σαν Ταύρος, βρίσκετε τον τρόπο της ζωής του Τοξότη πολύ χαώδη, αφού ο Τοξότης θα ζητάει συνεχώς ταξίδια και αλλαγές. Ίσως καμιά φορά να μην έχει ελεύθερο χρόνο για σας. Υπάρχει, όμως, στην σχέση σας μια ελευθερία που πρέπει να διατηρήσετε, γιατί όσο πιο ελεύθερο τον αφήνετε τόσο πιο κοντά σας θα έρθει. Ο Τοξότης έχει εξερευνητικές διαθέσεις, διαδαχθείτε από τον αυθορμητισμό του και χαρείτε τον ιδεαλισμό και τις βαθιές φιλοσοφικές ιδέες του.

Ταύρος – Αιγόκερως

Πολύ πετυχημένος συνδυασμός! Ο Αιγόκερως σας χαρίζει τη σταθερότητα και τη σιγουριά που εσείς χρειάζεστε και συμμερίζεται την ανάγκη σας για υλικά αγαθά. Θα βρείτε χιούμορ και ό,τι άλλο χρειάζεστε. Συμμεριστείτε τις προσωπικές του ανησυχίες , δείξτε του στοργή, εκτίμηση, αναγνώριση αλλά μην τον αφήνετε να σας  υπερπροστατεύει!

Ταύρος – Υδροχόος

Η επιθυμία σας για μια αρμονική και σταθερή σχέση συγκρούεται πολλές φορές με την επαναστατική διάθεση του Υδροχόου και την έλλειψη προγραμματισμού στη ζωή του. Συμμεριστείτε τις ιδέες του, τα ποικίλα και διαφόρων ειδών ενδιαφέροντα του και δώστε του αναγνώριση και αποδοχή. Οι ιδιαίτερες στιγμές σας θα είναι γεμάτες πάθος.

Ταύρος – Ιχθύς

Η φαινομενική σας ψυχρότητα και σκληράδα ίσως τον κάνουν να απομακρυνθεί. Ίσως γίνει αναβλητικός μέχρι να ανακαλύψει πως από κάτω κρύβεται συντηρητικότητα και ψυχρότητα. Ανοιχτείτε γιατί υπάρχει κίνδυνος να χάσετε την πιο αθόρυβη, ρομαντική, αρμονική και σωστή σχέση. Μιλήστε του. Δώστε του την ευκαιρία να ενδιαφερθεί για εσάς και προσπαθήστε να διατηρείτε την ηρεμία του. Θα νιώσετε βαθιά αγάπη και στοργή.

Comments

Popular posts from this blog

Είναι τσιμπημένος μαζί σου; Μάθε να διαβάζεις τα σημάδια!

Κριός Έχει μια ανεξέλεγκτη παρόρμηση να στριφογυρίζει το κεφάλι του προς την κατεύθυνση που είστε γύρω, προσπαθώντας να έχει οπτική επαφή μαζί σας. Κάθε φορά που τον κοιτάζετε τον βλέπετε να σας κοιτάζει, είτε έμμεσα είτε φανερά. Αυτά είναι τα πρώτα προφανή σημάδια ότι σας φλερτάρει. Ταύρος Καθαρίζει τον λαιμό του που έχει στεγνώσει κατά την προσπάθειά του να σας μιλήσει, καθώς το μυαλό του φαίνεται να έχει κολλήσει στον ήχο της φωνής σας. Επίσης, όταν βρίσκεται πιο κοντά σας, αν τύχει να μιλάτε σε κάποιους άλλους, προσπαθεί να σας αγγίξει ή να τυλίγει τα χέρια του γύρω σας. Είναι ο τρόπος του για να αφήσει τον κόσμο να γνωρίζει ότι είστε η δική του αγάπη και κάθε άλλος πρέπει να μένει μακριά.

Ιχθείς: 19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου

Ιχθείς: 19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου Το σύμβολο των Ιχθύων είναι δύο ψάρια που κολυμπούν αντίθετα. Κυρίαρχοι πλανήτες των Ιχθυών είναι ο Ποσειδώνας και ο Δίας. Το ζώδιο αυτό ανήκει στο στοιχείο του Νερού. Βασικά στοιχεία του χαρακτήρα των ατόμων αυτών είναι η ευαισθησία, η αστάθεια και οι ελιγμοί. Η αυθόρμητη τους αντίδραση είναι ευγενική και συγκαταβατική. Η λέξη κλειδί για τους Ιχθείς είναι: Εμπιστοσύνη. Η φράση κλειδί για τους Ιχθείς είναι: Νομίζω ότι. Το απέναντι και αντίθετο του ζώδιο είναι ο Παρθένος. Ο Ποσειδώνας, ο οποίος είναι ένας από του κυρίαρχους πλανήτες, χαρίζει στα άτομα αυτά ένα μυστήριο και μια τάση απομόνωσης. Οι Ιχθείς αγαπούν τη μοναξιά και το κλείσιμο στον δικό τους κόσμο. Η φαντασία των ατόμων αυτών είναι αχαλίνωτη, τόσο που καμιά φορά τα βγάζει έξω από την πραγματικότητα. Όταν αντιληφθούν ποια ακριβώς είναι η κατάσταση, τότε απογοητεύονται και αποτραβιούνται στα βάθη των ωκεανών, στη βυθισμένη κατοικία του Ποσειδώνα. Ο Δίας, που και αυτός κυβερνά το

Αιγόκερως: 22 Δεκεμβρίου – 20 Ιανουαρίου

Αιγόκερως: 22 Δεκεμβρίου – 20 Ιανουαρίου Το σύμβολο του ζωδίου του Αιγόκερου είναι μια άγρια κατσίκα. Ο κυρίαρχος πλανήτης του είναι ο Κρόνος. Το ζώδιο του Αιγόκερου ανήκει στο στοιχείο της Γης. Βασικό στοιχείο του χαρακτήρα του είναι η σταθερότητα. Η αυθόρμητη του στάση είναι προσεκτική και επιφυλακτική. Το απέναντι και αντίθετο του ζώδιο είναι ο Καρκίνος. Η λέξη κλειδί για τον Αιγόκερω είναι: Όφελος. Η φράση κλειδί του είναι: Εγώ χρησιμοποιώ. Ο Αιγόκερως κυριαρχείται από τον πλανήτη Κρόνο. Σύμφωνα με την αρχαία μυθολογία, ο Κρόνος ήταν γιος της Γης και του Ουρανού και πατέρας του Δία. Έτρωγε τα ίδια του τα παιδιά μέχρι που αυτοκαταστράφηκε και έχασε το θρόνο του. Αυτός ο πλανήτης προικίζει τα άτομα του Αιγόκερου με σταθερότητα, ικανότητα οργάνωσης, αποτελεσματικότητα, ωριμότητα, απέραντη υπομονή αλλά και φόβο για κάθε καινούριο και τρομερή προσκόλληση στα δεδομένα και συνήθη. Η πειθαρχία, το καθήκον και το πείσμα είναι βασικά χαρακτηριστικά τους. Η απαισιόδοξη στάση στη