Πέμπτη, 27 Απριλίου 2017

Ερωτικές Συμβατότητες Σκορπιού

Σκορπιός – Κριός

Ο δεσμός σας είναι γεμάτο σεξ και δράση, αλλά ίσως και καταιγίδες! Ο καθένας προσπαθεί να ελέγξει ή να υποτάσσει τον άλλο χωρίς, να δίνει σημασία ίσως στα αισθήματα του. Προσπαθήστε να μην είστε πολύ απαιτητικοί. Καλό είναι να χρησιμοποιείτε διπλωματία, γλυκόλογα και ρομαντισμό για να να απαλύνετε τα προβλήματα και να χαρείτε μια σχέση γεμάτη αγάπη.


Σκορπιός – Ταύρος

Μοιράζεστε ένα έντονο πάθος και νιώθετε ίσως μια ακαταμάχητη έλξη ο ένας για τον άλλον.Ή θα τα πάτε τέλεια ή μπορεί και να είναι μια όχι τόσο τέλεια σχέση, όσο νομίζατε. Μπορεί  να έχετε πολλές απαιτήσεις ή και να ζηλεύετε. Στο σεξ έχετε και οι δυο φοβερές επιδόσεις αφού η σεξουαλική ενέργεια του Ταύρου αναμειγνύεται θαυμάσια με την ερωτική τολμηρότητα του Σκορπιού.. Πολλές φορές έχει την ανάγκη για κάποια ελευθερία, αλλά πάντα θέλει να αισθάνεται ασφάλεια και αγάπη, κάτι που και εσείς έχετε τόσο ανάγκη!

Σκορπιός – Δίδυμοι

Μια σχέση εκρηκτική με πολλές εντάσεις! Ο Δίδυμος θα σας προσφέρει χαρά, ενδιαφέρον, χιούμορ, αλλά όχι την ασφάλεια που ίσως εσείς θέλετε. Θα έχετε αρκετές αντιφάσεις και ίσως και διακοπές στη σχέση σας. Έχει ανάγκη πολλές φορές από τον καθησυχασμό σας. Όταν δοκιμάσετε όλα τα άλλα, δοκιμάστε το χιούμορ, ή κάτι όσο το δυνατόν λίγοτερο απαιτητικό ή πιεστικό.

Σκορπιός -Καρκίνος

Μεταξύ σας υπάρχει αναμφισβήτητα μαγνητισμός και έτσι δεν θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια για να πάνε όλα καλά. Ταιριάζετε πολύ συναισθηματικά αλλά και σεξουαλικά και το πιο πιθανό είναι να ερωτευτείτε ο ένας τον άλλον κεραυνοβόλα. Χαίρεστε τη γενναιοδωρία αλλά και τη τάση του να σας προστατεύει. Εκείνος, με τη σειρά του κολακεύεται από τη ζηλοτυπία, την ευαισθησία και τις απαιτήσεις σας. Μην ψάχνετε όμως στο πρόσωπο του πρότυπα δύναμης, γιατί θα απογοητευτείτε. Η δική σας δύναμη, άλλωστε, φτάνει και για τους δύο και η δική του θα ήταν περιττή.

Σκορπιός – Λέων

Θα χαρείτε μια σχέση γεμάτη πάθος αλλά και αγάπη! Ο Λέων όμως ίσως να μην θέλει τη δέσμευση και τη μονιμότητα που εσείς ψάχνετε.  Καλλιεργείστε τον ρομαντισμό του και κεντρίστε τον λίγο. Κάντε συμβιβασμούς και υποχωρήσεις. Αφήστε τον πότε – πότε να περνάει το δικό του. Καλό είναι να αποφεύγονται οι καυγάδες, γιατί έτσι κανείς δεν θα βγει κερδισμένος.

Σκορπιός – Παρθένος

Η Παρθένος είναι λίγο πουριτανή στα σεξουαλικά θέματα, για αυτό βοηθήστε τον να νιώσει ασφάλεια και σιγουριά. Γενικότερα, αγαπάτε και οι δύο τη μοναξιά αλλά και τη μυστικότητα. Βέβαια, ίσως να μην βρείτε τον ενθουσιασμό και τη τόλμη που ψάχνετε, αλλά σίγουρα θα βρείτε βαθιά συναισθήματα και αφοσίωση. Καλό είναι να μοιράζεστε τη κοινωνική σας ζωή και να τον πείσετε να ξεκουράζεται συχνότερα αλλά και να βλέπει τη ζωή πιο αισιόδοξα.

Σκορπιός – Ζυγός

Μια ενδιαφέρων και ικανοποιητική σχέση, αφού και ο Ζυγός ενδιαφέρεται για κάθε αισθησιακή ευχαρίστηση αλλά και άνεση της ζωής, ενώ εσείς χαρακτηρίζεστε από φλογερό πάθος. Έτσι, έχετε ίσως έναν ικανοποιητικά σωματικό δεσμό. Αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι και οι δύο μπορείτε να δώστε αυτά που και οι δύο έχετε ανάγκη. Σας χαρίζει συναισθηματική πειθαρχία και του χαρίζεται ειλικρίνεια συναισθημάτων. Καλό θα είναι να μην τον πιέζετε και να μην έχετε άσκοπες απαιτήσεις.

Σκορπιός – Σκορπιός

Κανονικά θα έπρεπε να ταιριάζετε αλλά ίσως υπάρξουν πολλές συγκρούσεις. Ίσως υπάρχει από μέρους σας η επιμονή να αλλάξετε τον σύντροφο σας ή και να τον διευθύνετε. Θα πρέπει να γίνονται αρκετοί συμβιβασμοί και υποχωρήσεις, που όμως ίσως και σας οδηγήσουν σε μια σχέση όπου και θα νιώθετε ασφάλεια, πάθος και ικανοποίηση. Ανοιχτείτε!

Σκορπιός – Τοξότης

Ο Τοξότης μπορεί να φέρεο πολύ ομορφιά στη ζωή σας αρκει να εκτιμήσετε την τρυφερότητα και την εμπιστοσύνη που του δείχνετε. Μην τα θέλετε όλα τέλεια! Θα υπάρξουν μερικές διαφωνίες, αλλά τα αισθήματα που μοιράζεστε μεταξύ σας είναι βαθειά και αληθινά. Καλό θα είναι να μην τον κάνετε να νομίσει ότι στέκεστε εμπόδιο στα ιδανικά του και΄να μην έχετε πολλές απαιτήσεις γιατί αυτό ίσως και τον διώξουν μακρυά σας!

Σκορπιός -Αιγόκερως

Στην αρχή θα δυσκολευτείτε, μιας και ο Αιγόκερως είναι πολύ πιο ρεαλιστής και πραγματιστής από εσάς. Ακόμα, θα υπάρχει σεξουαλική υπερένταση, μιας και οι δύο θέλετε να έχετε τον έλεγχο της κατάστασης. Ανοιχτείτε, συζητήστε μεταξύ σας! Διαθέτετε και οι δύο τρυφερότητα και στοργή και μπορείτε να αλληλοπροσφέρετε  ασφάλεια και συναισθηματική σταθερότητα, που θα κάνουν τη σχέση σας όμορφο και με διάρκεια.

Σκορπιός – Υδροχόος

Αυτή η σχέση είναι γενικότερα δύσκολη και ίσως υπάρξουν συνεχής διαφωνίες, αλλά ίσως αποδειχθεί και άκρως ικανοποιητική. Μοιράζεστε μια βαθιά αγάπη και ένα έντονο πάθος, αλλά υπάρχουν κάποιες δυσκολίες. Μην είστε πολύ απαιτητικός, γιατί θα γίνει κάτι που δεν είναι. Διασκεδάστε μαζί, βρείτε κοινές ασχολίες και ενδιαφέροντα αλλά και προσπαθήστε να αντιμετωπίζετε με ψυχραιμία τα προβλήματα. Η σχέση σας έχει αρκετό ενδιαφέρον και αυτό συμβαίνει επειδή υπάρχουν αυτές οι αντιφάσεις.

Σκορπιός – Ιχθύς

Και στους δύο αρέσει να παίρνουν και να δίνουν, κάτι το οποίο φέρνει αμοιβαία εκτίμηση, σεβασμό, κατανόηση και συναισθηματική ολοκλήρωση. Ο Ιχθύς θα σας βοηθήσει να εκφράζετε τα συναισθήματα σας και η ευαισθησία του θα σας ζεστάνει. Δώστε του κάτι το ιδιαίτερο και ουσιαστικό από τον εαυτό σας σαν αντάλλαγμα. Υποχωρήστε στις ανάγκες ή την θέληση του και θα έχετε σαν αποτέλεσμα ζεστασιά, ψυχική ηρεμία και γαλήνη, και μια σχέση πολύ ικανοποιητική!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου