Skip to main content

Μάθε ποιόν ή ποιά θα παντρευτείς σύμφωνα με το ζώδιο σου!

Αν λοιπόν είσαι:

Κριός

Γυναίκα: Αν είσαι γεννημένη τον Μάρτιο, έχεις περισσότερες πιθανότητες να παντρευτείς κάποιον που γεννήθηκε Μάιο και λιγότερες κάποιον γεννημένο τον Αύγουστο. Αν είσαι γεννημένη τον Απρίλιο, αυξάνεται η πιθανότητα ο άντρας που θα παντρευτείς να έχει γεννηθεί Ιούνιο και λιγοστεύουν οι πιθανότητες να είναι γεννημένος τον Νοέμβριο.

Άντρας: Αν έχεις γεννηθεί Μάρτιο, αυξάνεται η πιθανότητα να παντρευτείς κάποια γεννημένη τον Ιανουάριο, ενώ μειώνεται η πιθανότητα να παντρευτείς με κάποια που έχει γεννηθεί Ιούλιο. Αν είσαι γεννημένος τον Απρίλιο, πιθανότατα θα παντρευτείς κάποια γεννημένη τον Φεβρουάριο και λιγότερο κάποια που γεννήθηκε Ιανουάριο.

Ταύρος

Γυναίκα: Αν είσαι γεννημένη τον Απρίλιο, πιθανόν ο άντρας που θα παντρευτείς να έχει γεννηθεί Ιούνιο και λιγότερο να είναι γεννημένος τον Νοέμβριο. Αν γεννήθηκες τον Μάιο, είναι πιο πιθανό να προτιμήσεις για σύζυγο κάποιον γεννημένο τον Δεκέμβριο και λιγότερο πιθανό κάποιον που έχει γεννηθεί τον Ιούνιο.

Άντρας: Αν είσαι γεννημένος τον Απρίλιο, έχεις περισσότερες πιθανότητες να θελήσεις να παντρευτείς κάποια γεννημένη τον Φεβρουάριο και λιγότερες κάποια που γεννήθηκε Ιανουάριο. Αν έχεις γεννηθεί Μάιο, πιθανόν να παντρευτείς κάποια  που γεννήθηκε τον Ιούνιο, σε αντίθεση με κάποια που γεννήθηκε τον Δεκέμβριο.

Δίδυμοι

Γυναίκα: Αν γεννήθηκες τον Μάιο, είναι πιο πιθανό να προτιμήσεις να παντρευτείς κάποιον γεννημένο τον Δεκέμβριο και λιγότερο πιθανό κάποιον που έχει γεννηθεί τον Ιούνιο. Αν είσαι γεννημένη Ιούνιο, έχεις περισσότερες πιθανότητες να παντρευτείς κάποιον που γεννήθηκε τον Νοέμβριο και λιγότερες κάποιον γεννημένο τον Οκτώβριο.

Άντρας: Αν έχεις γεννηθεί Μάιο, είναι περισσότερες οι πιθανότητες να προτιμήσεις για γυναίκα σου κάποια που γεννήθηκε τον Ιούνιο και λιγότερες κάποια που γεννήθηκε τον Δεκέμβριο. Αν είσαι γεννημένος Ιούνιο, αυξάνονται οι πιθανότητες να παντρευτείς κάποια γεννημένη τον Απρίλιο, ενώ μειώνονται με κάποια που γεννήθηκε Οκτώβριο.

Καρκίνος

Γυναίκα: Αν είσαι γεννημένη Ιούνιο, έχεις μεγαλύτερη πιθανότητα να παντρευτείς κάποιον που γεννήθηκε τον Νοέμβριο και μικρότερη για κάποιον γεννημένο τον Οκτώβριο. Αν έχεις γεννηθεί τον Ιούλιο, πιθανό θα προτιμούσες περισσότερο να παντρευτείς κάποιον γεννημένο τον Ιούνιο και λιγότερο κάποιον που έχει γεννηθεί τον Μάρτιο.

Άντρας: Αν είσαι γεννημένος Ιούνιο, αυξάνονται οι πιθανότητες να προτιμήσεις να παντρευτείς κάποια γεννημένη τον Απρίλιο, ενώ μειώνονται με κάποια που γεννήθηκε Οκτώβριο. Αν έχεις γεννηθεί Ιούλιο, έχεις μεγαλύτερη πιθανότητα να παντρευτείς μια γυναίκα γεννημένη Απρίλιο και μικρότερη κάποια γεννημένη Φεβρουάριο.

Λέων

Γυναίκα: Αν έχεις γεννηθεί τον Ιούλιο, είναι περισσότερο πιθανό να προτιμήσεις για άντρα σου κάποιον γεννημένο τον Ιούνιο και λιγότερες κάποιον που έχει γεννηθεί τον Μάρτιο. Αν γεννήθηκες Αύγουστο, αυξάνεται η προτίμηση να παντρευτείς κάποιον γεννημένο επίσης τον Αύγουστο, ενώ μειώνεται να είναι γεννημένος τον Σεπτέμβριο.

Άντρας: Αν έχεις γεννηθεί Ιούλιο, έχεις μεγαλύτερη πιθανότητα να παντρευτείς μια γυναίκα γεννημένη Απρίλιο και μικρότερη κάποια γεννημένη Φεβρουάριο. Αν είσαι γεννημένος Αύγουστο, είναι πιθανότερο να προτιμήσεις για σύζυγο κάποια  που γεννήθηκε τον Ιούλιο και λιγότερο πιθανό κάποια γεννημένη τον Νοέμβριο.

Παρθένος

Γυναίκα: Είτε έχεις γεννηθεί Αύγουστο είτε Σεπτέμβριο, έχεις μεγαλύτερη πιθανότητα να παντρευτείς κάποιον γεννημένο τον ίδιο μήνα με εσένα. Οι γεννημένες τον Αύγουστο είναι λιγότερο πιθανόν να παντρευτούν κάποιον που γεννήθηκε Σεπτέμβριο, ενώ οι γεννημένες τον Σεπτέμβριο έχουν μικρότερη πιθανότητα για σύζυγο γεννημένο τον Απρίλιο.

Άντρας: Αν είσαι γεννημένος Αύγουστο, είναι πιθανότερο να παντρευτείς γυναίκα που γεννήθηκε τον Ιούλιο και λιγότερο πιθανό κάποια γεννημένη τον Νοέμβριο. Αν γεννήθηκες Σεπτέμβριο, αυξάνονται οι πιθανότητες να παντρευτείς κάποια γεννημένη επίσης τον Σεπτέμβριο και μειώνονται με κάποια γεννημένη τον Απρίλιο.

Ζυγός

Γυναίκα: Αν έχεις γεννηθεί τον Σεπτέμβριο έχεις μεγαλύτερη πιθανότητα να παντρευτείς κάποιον γεννημένο τον Σεπτέμβριο και μικρότερη κάποιον που γεννήθηκε Απρίλιο. Αν είσαι γεννημένη τον Οκτώβριο, είναι πιο πιθανόν να παντρευτείς κάποιον γεννημένο τον Ιανουάριο και λιγότερο πιθανό να βρεθείς παντρεμένη με κάποιον που γεννήθηκε τον Ιούνιο.

Άντρας: Αν γεννήθηκες Σεπτέμβριο, αυξάνεται η πιθανότητα να παντρευτείς κάποια γεννημένη επίσης τον Σεπτέμβριο και μειώνεται με κάποια γεννημένη τον Απρίλιο. Αν έχεις γεννηθεί Οκτώβριο, είναι πιθανότερο να θελήσεις να παντρευτείς κάποια που γεννήθηκε Ιανουάριο και λιγότερο πιθανό κάποια γεννημένη Ιούνιο.

Σκορπιός

Γυναίκα: Αν είσαι γεννημένη τον Οκτώβριο, είναι πιο πιθανόν να θελήσεις να παντρευτείς κάποιον γεννημένο τον Ιανουάριο και λιγότερο πιθανό να βρεθείς παντρεμένη με κάποιον που γεννήθηκε τον Ιούνιο. Αν έχεις γεννηθεί Νοέμβριο, αυξάνονται οι πιθανότητες να παντρευτείς κάποιον επίσης γεννημένο τον Νοέμβριο, ενώ πιο λίγες είναι με κάποιον γεννημένο τον Αύγουστο.

Άντρας: Αν έχεις γεννηθεί Οκτώβριο, είναι πιθανότερο να προτιμήσεις για γυναίκα σου κάποια που γεννήθηκε Ιανουάριο και λιγότερο πιθανό κάποια γεννημένη Ιούνιο. Αν είσαι γεννημένος τον Νοέμβριο, αυξάνονται οι πιθανότητες να παντρευτείς κάποια γεννημένη τον Ιούνιο και ελαττώνονται να παντρευτείς γυναίκα γεννημένη τον Απρίλιο.

Τοξότης

Γυναίκα: Αν έχεις γεννηθεί Νοέμβριο, αυξάνονται οι πιθανότητες να προτιμήσεις να παντρευτείς κάποιον επίσης γεννημένο τον Νοέμβριο, ενώ πιο λίγες είναι με κάποιον γεννημένο τον Αύγουστο. Αν είσαι γεννημένη Δεκέμβριο, είναι πιο πιθανό να παντρευτείς κάποιον γεννημένο τον Αύγουστο και λιγότερο κάποιον γεννημένο τον Μάιο.

Άντρας: Αν είσαι γεννημένος τον Νοέμβριο, αυξάνονται οι πιθανότητες να προτιμήσεις για σύζυγο κάποια γεννημένη τον Ιούνιο και ελαττώνονται να παντρευτείς γυναίκα γεννημένη τον Απρίλιο. Αν έχεις γεννηθεί Δεκέμβριο, είναι πιθανό να προτιμήσεις μια γυναίκα γεννημένη τον Μάιο και λιγότερο πιθανό κάποια γεννημένη τον Ιούλιο.

Αιγόκερως

Γυναίκα: Αν είσαι γεννημένη Δεκέμβριο, είναι πιο πιθανό να θελήσεις να παντρευτείς κάποιον γεννημένο τον Αύγουστο και λιγότερο κάποιον γεννημένο τον Μάιο. Αν έχεις γεννηθεί τον Ιανουάριο, αυξάνονται οι πιθανότητες να παντρευτείς κάποιον που γεννήθηκε Μάρτιο, και ελαττώνονται με κάποιον που έχει γεννηθεί Απρίλιο.

Άντρας: Αν έχεις γεννηθεί Δεκέμβριο, είναι πιθανό να προτιμήσεις μια σύζυγο γεννημένη τον Μάιο και λιγότερο πιθανό κάποια γεννημένη τον Ιούλιο. Αν είσαι γεννημένος τον Ιανουάριο, έχεις περισσότερες πιθανότητες να παντρευτείς κάποια γεννημένη τον Οκτώβριο και λιγότερες κάποια που έχει γεννηθεί Ιούλιο.

Υδροχόος

Γυναίκα: Αν έχεις γεννηθεί τον Ιανουάριο, αυξάνεται η προτίμηση να παντρευτείς κάποιον που γεννήθηκε Μάρτιο, και ελαττώνεται με κάποιον που έχει γεννηθεί Απρίλιο. Αν είσαι γεννημένη Φεβρουάριο, έχεις πιο πολλές πιθανότητες να παντρευτείς κάποιον γεννημένο τον Απρίλιο και λιγότερες κάποιον που γεννήθηκε Ιούλιο.

Άντρας: Αν είσαι γεννημένος τον Ιανουάριο, έχεις περισσότερες πιθανότητες να προτιμήσεις να παντρευτείς κάποια γεννημένη τον Οκτώβριο και λιγότερες κάποια που έχει γεννηθεί Ιούλιο. Αν γεννήθηκες Φεβρουάριο, είναι πιο πιθανό η γυναίκα που θα παντρευτείς να είναι γεννημένη Οκτώβριο και λιγότερο να έχει γεννηθεί τον Μάρτιο.

Ιχθείς

Γυναίκα: Αν είσαι γεννημένη Φεβρουάριο, έχεις πιο πολλές πιθανότητες να προτιμήσεις για σύζυγο κάποιον γεννημένο τον Απρίλιο και λιγότερες κάποιον που γεννήθηκε Ιούλιο. Αν είσαι γεννημένη τον Μάρτιο, έχεις περισσότερες πιθανότητες να παντρευτείς κάποιον που γεννήθηκε Μάϊο και λιγότερες κάποιον γεννημένο τον Αύγουστο.

Άντρας: Αν γεννήθηκες Φεβρουάριο, είναι πιο πιθανό η γυναίκα που θα θελήσεις να παντρευτείς να έχει γεννηθεί Οκτώβριο και λιγότερο να έχει γεννηθεί τον Μάρτιο. Αν έχεις γεννηθεί Μάρτιο, αυξάνεται η προτίμηση να παντρευτείς κάποια γεννημένη τον Ιανουάριο, ενώ μειώνεται με κάποια που έχει γεννηθεί Ιούλιο.





Πηγή : ingossip.gr

Comments

Popular posts from this blog

Είναι τσιμπημένος μαζί σου; Μάθε να διαβάζεις τα σημάδια!

Κριός Έχει μια ανεξέλεγκτη παρόρμηση να στριφογυρίζει το κεφάλι του προς την κατεύθυνση που είστε γύρω, προσπαθώντας να έχει οπτική επαφή μαζί σας. Κάθε φορά που τον κοιτάζετε τον βλέπετε να σας κοιτάζει, είτε έμμεσα είτε φανερά. Αυτά είναι τα πρώτα προφανή σημάδια ότι σας φλερτάρει. Ταύρος Καθαρίζει τον λαιμό του που έχει στεγνώσει κατά την προσπάθειά του να σας μιλήσει, καθώς το μυαλό του φαίνεται να έχει κολλήσει στον ήχο της φωνής σας. Επίσης, όταν βρίσκεται πιο κοντά σας, αν τύχει να μιλάτε σε κάποιους άλλους, προσπαθεί να σας αγγίξει ή να τυλίγει τα χέρια του γύρω σας. Είναι ο τρόπος του για να αφήσει τον κόσμο να γνωρίζει ότι είστε η δική του αγάπη και κάθε άλλος πρέπει να μένει μακριά.

Ιχθείς: 19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου

Ιχθείς: 19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου Το σύμβολο των Ιχθύων είναι δύο ψάρια που κολυμπούν αντίθετα. Κυρίαρχοι πλανήτες των Ιχθυών είναι ο Ποσειδώνας και ο Δίας. Το ζώδιο αυτό ανήκει στο στοιχείο του Νερού. Βασικά στοιχεία του χαρακτήρα των ατόμων αυτών είναι η ευαισθησία, η αστάθεια και οι ελιγμοί. Η αυθόρμητη τους αντίδραση είναι ευγενική και συγκαταβατική. Η λέξη κλειδί για τους Ιχθείς είναι: Εμπιστοσύνη. Η φράση κλειδί για τους Ιχθείς είναι: Νομίζω ότι. Το απέναντι και αντίθετο του ζώδιο είναι ο Παρθένος. Ο Ποσειδώνας, ο οποίος είναι ένας από του κυρίαρχους πλανήτες, χαρίζει στα άτομα αυτά ένα μυστήριο και μια τάση απομόνωσης. Οι Ιχθείς αγαπούν τη μοναξιά και το κλείσιμο στον δικό τους κόσμο. Η φαντασία των ατόμων αυτών είναι αχαλίνωτη, τόσο που καμιά φορά τα βγάζει έξω από την πραγματικότητα. Όταν αντιληφθούν ποια ακριβώς είναι η κατάσταση, τότε απογοητεύονται και αποτραβιούνται στα βάθη των ωκεανών, στη βυθισμένη κατοικία του Ποσειδώνα. Ο Δίας, που και αυτός κυβερνά το

Αιγόκερως: 22 Δεκεμβρίου – 20 Ιανουαρίου

Αιγόκερως: 22 Δεκεμβρίου – 20 Ιανουαρίου Το σύμβολο του ζωδίου του Αιγόκερου είναι μια άγρια κατσίκα. Ο κυρίαρχος πλανήτης του είναι ο Κρόνος. Το ζώδιο του Αιγόκερου ανήκει στο στοιχείο της Γης. Βασικό στοιχείο του χαρακτήρα του είναι η σταθερότητα. Η αυθόρμητη του στάση είναι προσεκτική και επιφυλακτική. Το απέναντι και αντίθετο του ζώδιο είναι ο Καρκίνος. Η λέξη κλειδί για τον Αιγόκερω είναι: Όφελος. Η φράση κλειδί του είναι: Εγώ χρησιμοποιώ. Ο Αιγόκερως κυριαρχείται από τον πλανήτη Κρόνο. Σύμφωνα με την αρχαία μυθολογία, ο Κρόνος ήταν γιος της Γης και του Ουρανού και πατέρας του Δία. Έτρωγε τα ίδια του τα παιδιά μέχρι που αυτοκαταστράφηκε και έχασε το θρόνο του. Αυτός ο πλανήτης προικίζει τα άτομα του Αιγόκερου με σταθερότητα, ικανότητα οργάνωσης, αποτελεσματικότητα, ωριμότητα, απέραντη υπομονή αλλά και φόβο για κάθε καινούριο και τρομερή προσκόλληση στα δεδομένα και συνήθη. Η πειθαρχία, το καθήκον και το πείσμα είναι βασικά χαρακτηριστικά τους. Η απαισιόδοξη στάση στη