Πέμπτη, 27 Απριλίου 2017

Καρκίνος & Απιστία

Οι Καρκίνοι έχουν την τάση να ενεργούν ανάλογα με τις ψυχικές τους διαθέσεις, οι οποίες αλλάζουν απότομα και σε μεγάλο βαθμό. Η ψυχή τους όμως χρειάζεται κάτι πολύ περισσότερο από την απλή σεξουαλική χαρά στις σχέσεις τους με τα άτομα του αντίθετου φύλου. Για να είναι ικανοποιημένοι με τη σχέση τους έχουν ανάγκη τουλάχιστον από την ψευδαίσθηση του ρομαντικού στοιχείου και μια απόλυτη πίστη και υποταγή σε προκαθορισμένους κανόνες και τύπους που έχουν ορίσει οι ίδιοι.


Ο Καρκίνος είναι πιστός, παραδοσιακός, ζεστός, ψάχνει ουσιαστικά τη μητέρα-σύζυγο. Δεν του αρέσουν όμως τα δεδομένα. Θέλει να νιώθει πλήρης συναισθηματικά, θέλει να τον αγαπούν και να τον χρειάζονται. Αν νιώσει παραμελημένος και κάποια άλλη τον διεκδικήσει, θα ενδώσει. Αν βγάζει τις φωτογραφίες σου από παντού, αν βγάλει τη βέρα του, τότε είναι ύποπτος. Ξεγελιέται εύκολα και κολλάει σε σχέσεις. Ο ίδιος όμως δεν θέλει να είναι το τρίτο πρόσωπο. Προτιμά το χωρισμό από τις παράλληλες σχέσεις. Δεν δέχεται εύκολα την απιστία. Ο οικογενειακός και κοινωνικός διασυρμός είναι ότι χειρότερο γι’ αυτόν. Η είσοδος ενός άλλου προσώπου στη ζωή του είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Δεν αντέχει το διπλό ταμπλό, δένεται εύκολα, προβληματίζεται, ανησυχεί και γίνεται νευρικός. Θα κάνει εξωσυζυγική σχέση αν έχει κακοπέσει και τραβάει μαρτύρια, αν είναι δυστυχισμένος και εγκλωβισμένος. Παρόλα αυτά το σπίτι του πάνω απ’όλα και ένα δεύτερο ώμο για να κλαίει…

Αν δεν πληγώσετε τον ερωτιάρη Καρκίνο, δεν θα πρέπει να έχετε κανέναν φόβο μην σας απατήσει. Είναι απόλυτα πιστός, ονειροπόλος και ταυτόχρονα πρακτικός. Αγαπάει πολύ το φλερτ και τον ερώτα, έχει όμως μια ευαίσθητη κάρδια, σαν του μαρουλιού, που μπορεί να πληγωθεί από στιγμή σε στιγμή. Όποτε μην βλάψετε ένα τόσο τρυφερό και συναισθηματικό πλάσμα.Η γυναίκα Καρκίνος ξέρει να επιβάλλει τους όρους της με πολύ γλυκό τρόπο. Αν απιστήσει λόγω έλλειψης συναισθηματικής ασφάλειας, θα φύγει βρίσκοντας καταφύγιο στην αγκαλιά ενός άλλου. Η αλήθεια είναι πως βάζει πάνω απ΄όλα το σπίτι της. Για να φτάσει στο σημείο να κάνει παράλληλη σχέση, σημαίνει πως έχει στερηθεί το ρομαντισμό, την τρυφερότητα, την επιβεβαίωση και έχει βρεθεί αυτός που μπορεί να της τα προσφέρει. Η εξωσυζυγική ζωή όμως δεν την αποσπά από τη φροντίδα των παιδιών της τα οποία έχει τοποθετήσει στην κορυφή των προτεραιοτήτων της.

Κλαίει πολύ εύκολα και πληγώνετε ακόμα ευκολότερα. Αν είναι σίγουρη για τα αισθήματα και την αγάπη, μια γυναίκα Καρκίνος θα σας είναι πιστή για όλη σας την ζωή. Σε αντίθετη περίπτωση το κάνει σαφές, ότι κάτι δεν πάει καλά και μπορεί να γίνει ιδιαίτερα ψυχρή.

Στην σεξουαλική τους ζωή, οι Καρκίνοι αναζητούν περισσότερο την ποιότητα παρά την ποσότητα. Όταν η σύντροφός του, του προφέρει αγάπη, τρυφερότητα και συναισθηματική ασφάλεια, τότε δύσκολα θα κοιτάξει τρίτο άτομο -πόσο μάλλον να κάνει εξωσυζυγική σχέση. Οι Καρκίνοι θεωρούνται από τους “εύκολους” συντρόφους, γιατί με μία αγκαλιά και ένα φιλί έχεις δίπλα σου τον απόλυτο σύντροφο.Πηγές :missbloom.gr, astrologia.zwdia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου