Skip to main content

Τα ζώδια και ο έρωτας!

ΚΡΙΟΣ ΣΤΟΝ ΕΡΩΤΑ

Οι Κριοί είναι ανυπόμονοι και δεν ευχαριστιούνται όταν οι κινήσεις του συναντήσουν μικρή ενθάρρυνση ή ακόμα χειρότερα, αν φέρουν μια αργή και διστακτική ανταπόκριση. Τους είναι ιδιαίτερα σημαντικό να γνωρίζουν που πατάνε και το να τους καθυστερούν αναποφάσιστοι τύποι είναι κατάρα και σύντομα θα τους γυρίσουν την πλάτη. Έχοντας αυτό κατά νου, οι Κριοί πρέπει να κατανοήσουν ότι ενώ κάποιος μπορεί να ανταποκριθεί στη γοητεία τους, η απάντηση σε μια ερωτική και ευθεία σεξουαλική προσέγγιση δεν είναι απαραίτητα να είναι πάντοτε ναι. Αν δεν δείξουν λίγο υπομονή, ίσως χάσουν μια καλή σχέση, προσωρινή ή μακροχρόνια.
Για να ενθαρύννουν έναν νέο εραστή ή κάποιο φλερτ τους, οι Κριοί πολύ συχνά θα δώσουν μικρά δώρα. Πάντα θα χαρίζουν την προσοχή τους στο άτομο που τους ενδιαφέρει και θα βρίσκουν διάφορους τρόπους για να κάνουν την σχέση τους πιο ευχάριστη. Η όρεξη τους στο σεξ είναι μεγάλη και έχουν ανάγκη από συντρόφους που να μπορούν να ανταποκρίνονται σε αυτή τους την ανάγκη. Το ταίριασμα από νωρίς στο σεξ είναι στοιχειώδες για μια σχέη, όμως κι εδώ η υπομονή μπορεί να αποδειχθεί πολύτιμη.

ΤΑΥΡΟΣ ΣΤΟΝ ΕΡΩΤΑ

Οι Ταύροι από πολλές απόψεις είναι ευνοημένοι στον έρωτα. Διαθέτουν μια ακατανίκητη φυσική γοητεία, ενώ θεωρείται γενικά ότι τα πιο όμορφα παιδιά έχουν γονείς Ταύρους. Αυτά τα χαρακτηριστικά λειτουργούν πολύ θετικά σε ό,τι αφορά την ερωτική τους ζωή. Καθώς τα χρόνια περνούν και με την προϋπόθεση ότι δεν έχει αυξήσει το βάρος του, η γοητεία ενός Ταύρου διαρκεί μέχρι τα γεράματα. Οι Ταύροι είναι ειλικρινά ρομαντικοί και αρκετά γενναιόδωροι στις γιορτές και στις επετείους. Είναι καλοί εραστές, ευγενικοί και αισθησιακοί στο κρεβάτι.

ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΤΟΝ ΕΡΩΤΑ

Η ικανότητα των Διδύμων να επικοινωνούν πρόθυμα και άμεσα κορυφώνεται όταν ερωτεύονται. Θα επιστρατευθούν email, μηνύματα ακόμα και ποιητικές λέξεις. Στην πραγματικότητα, οι Δίδυμοι θα κάνουν τα πάντα για να επισπεύσουντην εξέλιξη της σχέσης. Μερικές φορές έχουν τόσα πολλά να πουν για να γοητεύσουν τους συντρόφους τους, που ίσως μιλήσουν πάρα πολύ γρήγορα, το οποίο δίνει την εντύπωση ότι είναι νευρικοί. Αυτό σπάνια θα συμβεί, όμως καλό θα είναι να θυμούνται ότι μπορεί να δώσουν τέτοια εντύπωση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΤΟΝ ΕΡΩΤΑ

Μόλις οι Καρκίνοι συνειδητοποιήσουν ότι είναι ερωτευμένοι , θα εκδηλωθούν όλα τα ρομαντικά και τρυφερά τους συναισθήματα και μαί η ευαισθησία και το πάθος τους, και η ζωή τους θα αποκτήσει καινούριο νόημα. Οι Καρκίνοι τείνουν να ονειροπολούν περισσότερο από το κανονικό, ειδικά αν έχουν αρχίσει λίγο να μελαγχολούν και επιζητούν να δημιουργήσουν οικογένεια. Ωστόσο, αντίθετα με άλλους ρομαντικούς τύπους, είναι προσκεκτικοί και δεν θα βιαστούν να μπουν σε σέση, όσο δυνατή κι αν είναι η επιθυμία τους για αρμονική οικογενειακή ζωή. Ο ρομαντισμός τους θα τους οδηγήσει να χρησιμοποιήσουν τη φαντασία τους με πολύ ξεχωριστό τρόπο. Ο ερωτικός τους σύντροφος θα ζήσει πολύ όμορφες εμπειρίες κατά τη διάρκεια της σχέσης. Λόγω των έντονων συναισθημάτων τους και της κυκλοθυμικής τους τάσης, οι σύντροφοι τους θα πρέπει να είναι έτοιμοι και προετοιμασμένοι για τις δραματικές τους σκηνές κάποιες φορές.

ΛΕΩΝ ΣΤΟΝ ΕΡΩΤΑ

Όταν οι Λέοντες ερωτεύονται, ο εσωτερικός τους κόσμος λάμπει. Ερωτεύονται έντονα και συχνά. Όταν τα πράγματα δεν πηγαίνουν τόσο καλά, το βλέπουμε στο πρόσωπο τους, ο ήλιος (η προσωπικότητα τους), ξαφνικά καλύπτεται από πυκνά σύννεφα.Η καρδιά τους ραγίζει συχνά και αυτό επειδή οι σύντροφοι τους δυσκολεύονται να τα βγάλουν πέρα μαζί τους. Ωστόσο αν η αγάπη τους βρεί ανταπόκριση, οι Λέοντες αλλάζουν τις συνήθειες τους για να κάνουν ευτυχισμένους τους συντρόφους τους. Θα τους δώσουν στοργή και προσοχή. Οι Λέοντες έχουν την ικανότητα να προσπερνούν με γενναιοδωρία όλα τα ελαττώματα των συντρόφων τους, όμως ζητούν την ανάλογη ανταπόκριση σε αυτή την άψογη συμπεριφοράς τους, αλλιώς η σχέσει θα πάρει τη κατηφόρα. Είναι πιστοί σύντροφοι και απολαμβάνουν να δινουν ενθάρρυνση στους αγαπημένους τους όσον αφορά την καριέρα και τα χόμπτι τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΕΡΩΤΑ

Όταν οι Παρθένοι συνειδητοποιούν ότι έχουν ερωτευτεί, η πιο συνηθισμένη τους αντίδραση είναι να αναρωτηθούν «τι μου βρίσκει;’ Πιθανότατα ο άλλος θα έχει εντυπωσιαστεί με την έντονη σεξουαλικότητα αλλά και τη φιλικότητα του Παρθένου. Αυτό που επίσης εντυπωσιάζει είναι η πολύ φυσική και γνήσια μετριοφροσύνη τους, αλλά οι ίδιοι μπορεί να νομίζουν ότι δεν είναι ιδιαίτερα ελκυστικοί. Ας έχουν κατά νου ότι αυτή η συστολή μπορεί να αποτελέσει σπουδαίο αφροδισιακό. Τους αρέσει να φροντίζουν το ταίρι τους και είναι στο χέρι του συντρόφου τους να αναγνωρίσει αυτή τους τη πλευρά και να τη χρησιμοποιήσει έτσι ώστε ο Παρθένος να χαλαρώσει και να απολαύσει το σεξ.

ΖΥΓΟΣ ΣΤΟΝ ΕΡΩΤΑ

Οι ουρανοί ανοίγουν για τους Ζυγούς όταν ερωτεύονται και όλα μοιάζουν παράδεισος. Όμως, πόσο εύκολα και συχνά ερωτεύονται! Η ανάγκη τους για συντροφικότητα είναι πολύ σημαντική, σε σημείο να αισθάνονται κενοί όταν δεν έχουν τον σωστό σύντροφο. Και στην αρχή ο κάθε υποψήφιος στα μάτια τους είναι ο ιδανικός σύντροφος. Εδώ η αναποφασιστικότητα και αναβλητικότητα των Ζυγών, δεν ισχύει αφού πολύ συχνά μπαίνουν σε μια σχέση, αντί να περιμένουν αυτή να εξελιχθεί με φυσικό τρόπο. Έχουν ανάγκη να περνάνε γρήγορα στο «εμείς¨». Οι περισσότεροι περνάνε συνήθως από κάποιες οδυνηρές εμπερίες για να μάθουν να είναι πιο επιφυλακτικοί και να αναπτύσσουν άμυνες στον έρωτα. Είναι πολύ ρομαντικοί και θέλουν όλες τις φάσεις της σχέσης τους να είναι κάτι χρωματιστό και όμορφο. Οι Ζυγοί μπορεί απλά να αγνοούν μερικές φορές τα υπόλοιπα στοιχεία εκτός από το σεξ που οδηγούν σε μια πετυχημένη σχέση όπως το ειλικρινές δέσιμο και τη φιλία που είναι απαραίτητα για να πετύχει η συμβίωση σε καθημερινή βάση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΤΟΝ ΕΡΩΤΑ

Όταν οι Σκορπιοί ερωτεύονται, η κατάσταση τους είναι σοβαρή. Δεν είναι μόνο σεξουαλικά αλλά και ψυχολογικά παθιασμένοι, ενώ τα αισθήματα τους για το πρόσωπο που τους ενδιαφέρει φτάνουν σεβαθμό εμμονής και συνοδεύονται από μια επλίδα ότι θα έχουν την ανάλογη ανταπόκριση. Όταν η αγάπη είνα μονομερής, συχνά αυτό λειτουργεί ως πρόκληση για τον Σκορπιό. Δεν τα παρατάνε εύκολα και θα κυνηγ΄σουν το αγαπημένο τους πρόσωπο συστηματικά, χρησιμοποιώντας κάθε τρόπο που ξέρουν για να πάρουν την επιθυμητή απάντηση. Δυστυχώς, πολύ συχνά η πηγή των προβλημάτων είναι η ζήλια του για τον/την σύντροφο. Έχουν την τάση να τραβάνε το σχοινί και να γίνονται αρκετά κτητικοί. Θα χρειαστεί αρκετή προσπάθεια για να πείσει κάποιος την καχύποπτη φύση τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΤΟΝ ΕΡΩΤΑ

Οι Τοξότες είναι παθιασμένοι και δεν έχουν καμία αναστολή να εκφράσουν τα αισθήματα τους. Μέσα στον ενθουσιασμό τους, ίσως προσπαθήσουν να ξεκινήσουν μια σχέση πολύ πιο γρήγορα απ΄ότι άλλα ζώδια. Αν συμβεί αυτό, μπορεί το πρόσωπο που διεκδικούν να κολακευτεί και τελικά να «πέσει στα δίχτυα τους», όμως ο ανυπόμονος Τοξότης θα χρειαστεί να συγκρατήσει τον εαυτό του για να μην τελειώσει η περιπέτεια άδοξα. Στους Τοξότες αρέσει το φλερτ και γενικά δεν παίρνουν την ερωτική τους ζωή τόσο πολύ στα σοβαρά. Είναι πολύ σημαντικό, εκτός από το πάθος και την ερωτική επιθυμία, οι Τοξότες να μοιράζονται και άλλα πράγματα με τους αγαπημένους τους για να κάνουν ευχάριστες συζητήσεις ώστε να υπάρξει μια εισαγωγή για τον σύντροφο τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΤΟΝ ΕΡΩΤΑ

Οι Αιγόκεροι ερωτεύονται με σφοδρότητα. Ωστόσο, πριν εκφράσουν τα αισθήματα τους, θα τα εκλογικεύσουν και θα σιγουρευτούν ότι δεν βάζουν τον εαυτό τους σε ευάλωτη θέση. Η απόρριψη είναι βριά για όλους, αλλά στους Αιγόκερους προκαλεί βαθύ πλήγμα στην αυτοεκτίμηση τους. Οπότε, η προσέγγιση τους θα είναι προσεκτική και ίσως δώσουν μια εντύπωση ψυχρότητας ή ακόμα και αδιαφορίας. Η επιφυλακτικότητα του Αιγόκερου μπορεί να τρομάξει και ίσως φανεί ότι προπαθούν να ζυγίσουν αν ο “υποψήφιος” σύντροφος είναι αρκετά καλός γι΄αυτούς, το οποίο μπορεί και να ισχύει. Αυτή τους η στάση θα πρέπει κάπως να ξεπεραστεί για να μπορέσει να προχωρήσει παρακάτω η σχέση. Οι Αιγόκεροι συνήθως θέλουν να εντυπωσιάζουν τους ερωτικούς τους συντρόφους και θα θέλουν να ξοδέψουν περισσότερα χρήματα απ΄’οτι διαθέτουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΤΟΝ ΕΡΩΤΑ

Η γοητεία ενός Υδροχόου είναι το πιο δυνατό του σημείο όταν έχει θαυμαστές. Όταν μάλιστα συναντηθούν δυο Υδροχόοι και γοητευτούν ο ένας από τον άλλον, τότε σχηματίζονται πολύ δυνατά μαγνητικά πεδία. “Θαύμασε με, αλλά μην πλησιάζεις πολύ.” Γνωρίζουν ότι αν η σχέση εξελιχθεί πολύ σύντομα ( αν το επιτρέψουν να εξελιχθεί), θα έρθει σε σύγκρουση με τον πολύ ελεύθερο και ξεχωριστό τρόπο ζωής τους και θα χρειααστεί να θυσιάσουν την ανεξαρτησία τους. Αυτή τους η συμπεριφορά μπορεί να αποδοθεί σε μια βαθιά ψυχική τους επιθυμία να προστατευτούν από τους άλλους ανθρώπους ή στον πιθανό φόβο που έχουν, ότι δεν μπορούν να συσχετιστούν ολοκληρωτικά με έναν άλλον άνθρωπο. Ωστόσο, όταν ερωτεύονται η κατάσταση τους είναι σοβαρή. Υπάρχει μια τάση να τους αρέσουν οι άνθρωποι που είναι κάπως διαφορετικοί από αυτούς. Μπορεί το πρόσωπο που τους ελκύει να έχει μια πολύ ενδιαφέρουσα καριέρα ή όπως συνήθως συμβαίνει, να προέρχεται από διαφορετική χώρα. Αυτό για τον Υδροχόο είναι άκρως προκλητικό και ενδιαφέρον. Όταν εκφράζεται πλήρως η ρομαντική τους πλευρά, η ατμόσφαιρα της σχέσης αγγίζει τα όρια του παραμυθιού. Κάποιες φορές όμως οι Υδροχόοι παρασύρονται από τις αμφιβολίες τους, όπου ίσως τελικά φέρουν και την καταστροφή.

ΙΧΘΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΡΩΤΑ

Όταν ο Ιχθύς ερωτεύεται, εκφράζεται πλήρως η συναισθηματική του φύση, όπως και η γενναιοδωρία του. Ωστόσο, καλό είναι να γνωρίζει ότι οι περισσότεροι άνθρωποι προτιμούν μια πιο ψύχραιμη προσέγγιση, θεωρώντας την τακτική του Ιχθύ υπερβολική και κάποιες φορές ασφυκτική. Υπάρχουν πολλοί Ιχθείς που μένουν για μεγάλο διάστημα μόνοι. Αν κάτι τέτοιο συμβαίνει, θα αναζητούν παντού νέο ερωτικό σύντροφο. Όταν βρεθεί ο “υποψήφιος”, θα τον περιβάλλουν με τέτοια αγάπη και φροντίδα, που ο άνθρωπος ίσως φοβηθεί και κάνει πίσω ραγίζοντας την καρδιά του Ιχθύ για μια ακόμη φορά. Η προσέγγιση τους δεν είναι φανερά σεξυαλική, είναι όμως αρκετά εκδηλωτικοί. Οι ελπίδες τους δεν σβήνουν ποτέ και συχνά τους είναι αδύνατον να προχωρούν με πολύ προσεκτικά βήματα. Χρειάζεται να είμαστε επιφυλακτικοί μαζί τους, ίσως αναρωτηθούμε αν θα μας είναι πιστοί ή αν θα μας λένε ψέμματα αφού συχνά υπερεκτιμούν την ικανότητα τους να λένε πιστευτά ψέμματα και οι έξυπνοι σύντροφοι τους παίρνουν χαμπάρι. Ωστόσο, η γοητεία τους σε τέτοιες στιγμές είναι ακαταμάχητη και έτσι έχουν κάποιες φορές πιθανότητες να τη γλιτώσουν.

Πηγή : skai

Comments

Popular posts from this blog

Είναι τσιμπημένος μαζί σου; Μάθε να διαβάζεις τα σημάδια!

Κριός Έχει μια ανεξέλεγκτη παρόρμηση να στριφογυρίζει το κεφάλι του προς την κατεύθυνση που είστε γύρω, προσπαθώντας να έχει οπτική επαφή μαζί σας. Κάθε φορά που τον κοιτάζετε τον βλέπετε να σας κοιτάζει, είτε έμμεσα είτε φανερά. Αυτά είναι τα πρώτα προφανή σημάδια ότι σας φλερτάρει. Ταύρος Καθαρίζει τον λαιμό του που έχει στεγνώσει κατά την προσπάθειά του να σας μιλήσει, καθώς το μυαλό του φαίνεται να έχει κολλήσει στον ήχο της φωνής σας. Επίσης, όταν βρίσκεται πιο κοντά σας, αν τύχει να μιλάτε σε κάποιους άλλους, προσπαθεί να σας αγγίξει ή να τυλίγει τα χέρια του γύρω σας. Είναι ο τρόπος του για να αφήσει τον κόσμο να γνωρίζει ότι είστε η δική του αγάπη και κάθε άλλος πρέπει να μένει μακριά.

Ιχθείς: 19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου

Ιχθείς: 19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου Το σύμβολο των Ιχθύων είναι δύο ψάρια που κολυμπούν αντίθετα. Κυρίαρχοι πλανήτες των Ιχθυών είναι ο Ποσειδώνας και ο Δίας. Το ζώδιο αυτό ανήκει στο στοιχείο του Νερού. Βασικά στοιχεία του χαρακτήρα των ατόμων αυτών είναι η ευαισθησία, η αστάθεια και οι ελιγμοί. Η αυθόρμητη τους αντίδραση είναι ευγενική και συγκαταβατική. Η λέξη κλειδί για τους Ιχθείς είναι: Εμπιστοσύνη. Η φράση κλειδί για τους Ιχθείς είναι: Νομίζω ότι. Το απέναντι και αντίθετο του ζώδιο είναι ο Παρθένος. Ο Ποσειδώνας, ο οποίος είναι ένας από του κυρίαρχους πλανήτες, χαρίζει στα άτομα αυτά ένα μυστήριο και μια τάση απομόνωσης. Οι Ιχθείς αγαπούν τη μοναξιά και το κλείσιμο στον δικό τους κόσμο. Η φαντασία των ατόμων αυτών είναι αχαλίνωτη, τόσο που καμιά φορά τα βγάζει έξω από την πραγματικότητα. Όταν αντιληφθούν ποια ακριβώς είναι η κατάσταση, τότε απογοητεύονται και αποτραβιούνται στα βάθη των ωκεανών, στη βυθισμένη κατοικία του Ποσειδώνα. Ο Δίας, που και αυτός κυβερνά το

Αιγόκερως: 22 Δεκεμβρίου – 20 Ιανουαρίου

Αιγόκερως: 22 Δεκεμβρίου – 20 Ιανουαρίου Το σύμβολο του ζωδίου του Αιγόκερου είναι μια άγρια κατσίκα. Ο κυρίαρχος πλανήτης του είναι ο Κρόνος. Το ζώδιο του Αιγόκερου ανήκει στο στοιχείο της Γης. Βασικό στοιχείο του χαρακτήρα του είναι η σταθερότητα. Η αυθόρμητη του στάση είναι προσεκτική και επιφυλακτική. Το απέναντι και αντίθετο του ζώδιο είναι ο Καρκίνος. Η λέξη κλειδί για τον Αιγόκερω είναι: Όφελος. Η φράση κλειδί του είναι: Εγώ χρησιμοποιώ. Ο Αιγόκερως κυριαρχείται από τον πλανήτη Κρόνο. Σύμφωνα με την αρχαία μυθολογία, ο Κρόνος ήταν γιος της Γης και του Ουρανού και πατέρας του Δία. Έτρωγε τα ίδια του τα παιδιά μέχρι που αυτοκαταστράφηκε και έχασε το θρόνο του. Αυτός ο πλανήτης προικίζει τα άτομα του Αιγόκερου με σταθερότητα, ικανότητα οργάνωσης, αποτελεσματικότητα, ωριμότητα, απέραντη υπομονή αλλά και φόβο για κάθε καινούριο και τρομερή προσκόλληση στα δεδομένα και συνήθη. Η πειθαρχία, το καθήκον και το πείσμα είναι βασικά χαρακτηριστικά τους. Η απαισιόδοξη στάση στη