Skip to main content

Ψυχολογικό Τεστ: Σε τι φάση βρίσκεσαι αυτή την περίοδο στη ζωή σου;

Ποια είναι η εικόνα που σε τραβάει περισσότερο;


Αποτελέσματα:

1.Ενδυνάμωση
Αν έχεις διαλέξει την εικόνα 1, ένας από τους σκοπούς σου είναι να ενδυναμώσεις τον ευατό σου και την πίστη σου σ’αυτόν. Μη φοβάσαι να πάρεις ρίσκα αλλά και να ακολουθήσεις τις συνέπειες των επιλογών σου. Σου αρέσει η ανεξαρτησία, αλλά φοβάσαι τις ευθύνες. Προσπάθησε να δεις τα πράγματα και από άλλες πλευρές και σιγα σιγα θα καταλάβεις τη δύναμη που κρύβεις μέσα σου.

2. Παρακίνηση
Αν διάλεξες την εικόνα 2, είσαι αρκετά υπομονετικός άνθρωπος μέχρι να πετύχεις τους στόχους σου. Πολλές φορές, ίσως αυτό σε εμποδίζει να εξελιχθείς ως προσωπικότητα και μπορεί να νιώθεις κάποιες ανασφάλειες. Ξέρεις βαθιά μέσα σου ότι θέλεις να κάνεις το μεγάλο βήμα, αλλά πολλές φορές δεν ξέρεις τον τρόπο και χρειάζεσαι παρακίνηση. Προσπάθησε να εμπιστευτείς τον εαυτό σου και να είσαι εσύ ο πρώτος άνθρωπος που θα τον παρακινήσει.

3. Επιτυχία
Αν διάλεξες την εικόνα 3, σημαίνει ότι θες να επιτύχεις τους στόχους σου και αυτά που θέλεις αλλά για κάποιος λόγους δεν τα καταφέρνεις. Μην τα βάζεις κάτω, πρωτού έρθει η επιτυχία, θα πρέπει να ξέρεις ότι θα περάσουν πολλές αποτυχίες. Συνέχισε να πιστεύεις στους στόχους σου και θα τα καταφέρεις.

4. Τόλμη
Αν διάλεξες την εικόνα 4, σημαίνει ότι θέλεις πολύ να επιτύχεις τους στόχους σου αλλά πολλές φορές δεν συνεχίζεις μέχρι το τέλος. Εμπιστεύσου τις ικανότητες αλλά και τα θέλω σου. Μπορείς να ρισκάρεις λίγο παραπάνω με το να μένεις πάντα αληθινός και αναλλοίωτος.

5. Επιμονή
Αν διάλεξες την εικόνα 5, σε χαρακτηρίζει μια δυναμική στάση προς τη ζωή. Ξέρεις τι θέλεις, αλλά πολλές φορές χάνεις την υπομονή σου. Ξέρεις όμως ότι η ζωή είναι δύσκολη και δεν εγκαταλείπεις εύκολα. Σκέψου ότι χωρίς αυτές, το ταξίδι σου εδώ, δεν θα είχε καμία αξία.

6. Αυθεντικότητα
Αν διάλεξες την εικόνα 6, βρίσκεσαι σε ένα μεταβατικό στάδιο. Εμπιστεύσου τον εαυτό σου και προσπάθησε να μην επηρεάζεσαι από γνώμες τρίτων. Είσαι αληθινός και αυθεντικός και αυτό κρύβει μια τεράστια ομορφιά και μοναδικότητα.

7. Ευαισθηία
Αν διάλεξες την εικόνα 7, είσαι σε μια μεταβατική, πνευματική φάση αυτήν την περίοδο. Σκέφτεσαι αλλά και αναλύεις καταστάσεις του παρελθόντος, με ευαισθησία. Η διαίσθηση σου είναι αρκετά δυνατή και θα πρέπει να την εμπιστεύεσαι. Αυτή είναι που σε έχει γλιτώσει από πολλές καταστάσεις ως τώρα.

8. Δράση
Αν διάλεξες την εικόνα 8, είσαι σε μια περίοδο που νιώθεις ότι θα πρέπει να δράσεις σε πολλούς τομείς της ζωής σου. Έχεις έντονες σκέψεις και συναισθήματα αυτό το διάστημα και σου αρέσει να αναλύεις ανθρώπους και καταστάσεις με σκοπό να εξελιχθείς εσύ ως άνθρωπος.

Comments

Popular posts from this blog

Είναι τσιμπημένος μαζί σου; Μάθε να διαβάζεις τα σημάδια!

Κριός Έχει μια ανεξέλεγκτη παρόρμηση να στριφογυρίζει το κεφάλι του προς την κατεύθυνση που είστε γύρω, προσπαθώντας να έχει οπτική επαφή μαζί σας. Κάθε φορά που τον κοιτάζετε τον βλέπετε να σας κοιτάζει, είτε έμμεσα είτε φανερά. Αυτά είναι τα πρώτα προφανή σημάδια ότι σας φλερτάρει. Ταύρος Καθαρίζει τον λαιμό του που έχει στεγνώσει κατά την προσπάθειά του να σας μιλήσει, καθώς το μυαλό του φαίνεται να έχει κολλήσει στον ήχο της φωνής σας. Επίσης, όταν βρίσκεται πιο κοντά σας, αν τύχει να μιλάτε σε κάποιους άλλους, προσπαθεί να σας αγγίξει ή να τυλίγει τα χέρια του γύρω σας. Είναι ο τρόπος του για να αφήσει τον κόσμο να γνωρίζει ότι είστε η δική του αγάπη και κάθε άλλος πρέπει να μένει μακριά.

Ιχθείς: 19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου

Ιχθείς: 19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου Το σύμβολο των Ιχθύων είναι δύο ψάρια που κολυμπούν αντίθετα. Κυρίαρχοι πλανήτες των Ιχθυών είναι ο Ποσειδώνας και ο Δίας. Το ζώδιο αυτό ανήκει στο στοιχείο του Νερού. Βασικά στοιχεία του χαρακτήρα των ατόμων αυτών είναι η ευαισθησία, η αστάθεια και οι ελιγμοί. Η αυθόρμητη τους αντίδραση είναι ευγενική και συγκαταβατική. Η λέξη κλειδί για τους Ιχθείς είναι: Εμπιστοσύνη. Η φράση κλειδί για τους Ιχθείς είναι: Νομίζω ότι. Το απέναντι και αντίθετο του ζώδιο είναι ο Παρθένος. Ο Ποσειδώνας, ο οποίος είναι ένας από του κυρίαρχους πλανήτες, χαρίζει στα άτομα αυτά ένα μυστήριο και μια τάση απομόνωσης. Οι Ιχθείς αγαπούν τη μοναξιά και το κλείσιμο στον δικό τους κόσμο. Η φαντασία των ατόμων αυτών είναι αχαλίνωτη, τόσο που καμιά φορά τα βγάζει έξω από την πραγματικότητα. Όταν αντιληφθούν ποια ακριβώς είναι η κατάσταση, τότε απογοητεύονται και αποτραβιούνται στα βάθη των ωκεανών, στη βυθισμένη κατοικία του Ποσειδώνα. Ο Δίας, που και αυτός κυβερνά το

Αιγόκερως: 22 Δεκεμβρίου – 20 Ιανουαρίου

Αιγόκερως: 22 Δεκεμβρίου – 20 Ιανουαρίου Το σύμβολο του ζωδίου του Αιγόκερου είναι μια άγρια κατσίκα. Ο κυρίαρχος πλανήτης του είναι ο Κρόνος. Το ζώδιο του Αιγόκερου ανήκει στο στοιχείο της Γης. Βασικό στοιχείο του χαρακτήρα του είναι η σταθερότητα. Η αυθόρμητη του στάση είναι προσεκτική και επιφυλακτική. Το απέναντι και αντίθετο του ζώδιο είναι ο Καρκίνος. Η λέξη κλειδί για τον Αιγόκερω είναι: Όφελος. Η φράση κλειδί του είναι: Εγώ χρησιμοποιώ. Ο Αιγόκερως κυριαρχείται από τον πλανήτη Κρόνο. Σύμφωνα με την αρχαία μυθολογία, ο Κρόνος ήταν γιος της Γης και του Ουρανού και πατέρας του Δία. Έτρωγε τα ίδια του τα παιδιά μέχρι που αυτοκαταστράφηκε και έχασε το θρόνο του. Αυτός ο πλανήτης προικίζει τα άτομα του Αιγόκερου με σταθερότητα, ικανότητα οργάνωσης, αποτελεσματικότητα, ωριμότητα, απέραντη υπομονή αλλά και φόβο για κάθε καινούριο και τρομερή προσκόλληση στα δεδομένα και συνήθη. Η πειθαρχία, το καθήκον και το πείσμα είναι βασικά χαρακτηριστικά τους. Η απαισιόδοξη στάση στη