Πέμπτη, 27 Απριλίου 2017

Αιγόκερως & Απιστία

Έχει επικρατήσει πως οι άνθρωποι που έχουν γεννηθεί στον αστερισμό του Αιγόκερου είναι ψυχροί και απόμακροι σύντροφοι. Στην πραγματικότητα όμως αυτό αποτελεί την άμυνά τους. Είναι μια προσπάθεια να αντισταθμίσουν την έμφυτη, απεγνωσμένη ανάγκη τους για αγάπη και τρυφερότητα και να καμουφλάρουν το φόβο τους ότι στη ζωή τους δεν θα βρούνε το άλλο τους μισό. Αντιλαμβάνεστε λοιπόν τη σπουδαιότητα της οικογένειας και της συντροφικότητας για αυτούς τους ανασφαλείς ανθρώπους.


Ο Αιγόκερως είναι αυστηρός, συντηρητικός και εκδικητικός. Αν απιστήσεις, θα χωρίσει στα σίγουρα. Είναι σταθερός και αξιόπιστος και δύσκολα ο ίδιος θα απιστήσει, προτιμά να καταπιέσει τον εαυτό του και να το αποφύγει και αν δεν τα καταφέρει, θα κρατήσει τη σχέση μυστική. Μπορεί και να χρησιμοποιήσει μια νέα σχέση για να τελειώσει το γάμο του. Αναζητά το πάθος και δεν κρατάει σχέσεις-υποχρέωση. Δεν γίνεται ποτέ το τρίτο πρόσωπο σε μια σχέση γιατί δεν έχει προοπτικές και εξέλιξη. Δύσκολα παρασύρεται αλλά αν αυτό συμβεί, χάνει τον έλεγχο και αυτό είναι πολύ δύσκολο γι’ αυτόν.

Θα κρατήσει λίγο, μέχρι να βάλει τη λογική να δουλέψει και να πάρει τις αποφάσεις του. Προτιμάει τις παράλληλες σχέσεις και όχι τις εφήμερες περιπέτειες. Γι’ αυτόν, αν ραγίσει το γυαλί δεν ξανακολλάει. Αν βρει μια γυναίκα με καλύτερη οικονομική κατάσταση, κοινωνικό στάτους και εμφάνιση, θα κάνει σχέση. Ύποπτο θεωρείται αν σταματήσει να ασχολείται με τη δουλειά του συνέχεια και αρχίζει να περιποιείται τον εαυτό του. Απατά οργανωμένα και δεν τον καταλαβαίνει κανείς. Θα αναζητήσει το ρομαντισμό και το πάθος σε μια εξωσυζυγική σχέση. Αν τα βρει, θα χωρίσει με την προϋπόθεση ότι δεν θα τινάξει στον αέρα το κοινωνικό του στάτους και το επαγγελματικό του γόητρο.Άπαξ λοιπόν μπλέξετε με Αιγόκερω, να είστε σίγουρες πως έχετε χτυπήσει “κελεπούρι’’. Είναι από τους πιο πετυχημένους συζύγους και με μεγάλα αποθέματα συναισθημάτων και σεξουαλικής ενέργειας, λες και έκανε οικονομία δυνάμεων μέχρι να σας συναντήσει. Φροντίστε να είστε συνεπείς σε όλες τις οικογενειακές και συντροφικές σας υποχρεώσεις και αυτός ο άντρας δεν πρόκειται ποτέ να λοξοδρομήσει και να σας απατήσει. Ο Αιγόκερως είναι ένας εκπληκτικός οικογενειάρχης. Είναι απόλυτα πιστός και απλά έχει την ανάγκη να του δίνετε την αναγνώριση που επιζητεί. Να μην φοβάστε τίποτα αν του λέτε ανά τακτά χρονικά διαστήματα ποσό όμορφος ή έξυπνος είναι.

Η Αιγοκερίνα θέλει πίστη, σεβασμό, συναισθηματική και υλική ασφάλεια. Είναι πεισματάρα και διεκδικεί. Αν ο γάμος της δεν της τα προσφέρει αυτά, θα τα αναζητήσει έξω και αν τα βρει, θα χωρίσει. Κάνει εξωσυζυγικές σχέσεις με προοπτική. Ελέγχει άρτια το σώμα και το μυαλό και είναι απόλυτα πειθαρχημένη και οργανωμένη. Προτεραιότητα της είναι το επάγγελμά της και μετά έρχεται η αγάπη, η συντροφικότητα και η σχέση, όποτε δεν υπάρχει περίπτωση να σας απατήσει, εκτός αν το επάγγελμα σχετίζετε με τον φλερτ ή τον κρυφό και παθιασμένο της ερώτα.

Πηγές : missbloom.gr, astrologia-zwdia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου