Skip to main content

Τι ζητάει το κάθε ζώδιο από τη σχέση του;

Κριός

Οι Κριοί ελκύονται από δυνατούς αλλά και σκληρούς συντρόφους. Το άτομο που θα τους γοητεύσει πρέπει πάνω απ’όλα να τους προκαλέσει το ενδιαφέρον και ίσως και μια διαφωνία ή έναν τσακωμό.Πρέπει να καταλάβετε πως το να διαφωνείτε με έναν Κριό σημαίνει πως ενδιαφέρεστε γι’αυτόν και τον συμπαθείτε. Τότε είναι που αρχίζει να σκέφτεται πόσο ελκυστική προσωπικότητα είστε και αμέσως στρέφεται ερωτικά προς εσάς.

Για να γίνετε σύντροφος ενός Κριού θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο το μυαλό και το πνεύμα σας μετά βέβαια από την παρόρμηση που θα νιώσει για να σας κατακτήσει. Οι Κριοί γενικά, είναι κυνηγοί που ορμάνε ξαφνικά χωρίς συνήθως προειδοποίηση για να κυριαρχήσουν, καμιά φορά όμως και για να αμυνθούν. Φοβούνται την απόρριψη και γι’αυτό προσπαθούν να κατακτήσουν αστραπιαία τον υποψήφιο σύντροφο, πριν να προλάβει να το καλοσκεφτεί και να αντιδράσει. Εάν παρ’όλα αυτά καταφέρετε να γίνετε σύντροφος κάποιου Κριού, πρέπει να ξέρετε πως ίσως να περάσετε μεγάλη ταλαιπωρία! Καλό θα είναι να κρατήσετε χαρακτήρα και να αμύνεστε όσο μπορείτε. Ο Κριός καμιά φορά ίσως σας φτάσει στα όρια σας. Πάνω εκεί που θα σκέφτεστε ότι δεν πάει άλλο, ο Κριός, σαν να το ξέρει, θα κάνει κάποια κίνηση εντυπωσιασμού, θα σας κολακεύσει και θα σας ζητήσει συγνώμη με τον τρόπο του. Εσείς ίσως και να υποκύψετε και είναι σαν να αρχίζετε πάλι από την αρχή!
Οι Κριοί έχουν φοβερές αντοχές. Μετά από κάποιον καιρό και αφού η σχέση έχει εξελιχθεί και αισθάνονται σίγουροι πως σας έχουν για τα καλά, θα καταλάβετε πως μπορούν απόλυτα να ελέγχουν τα πάθη τους, έτσι που σας τρελαίνουν. Ίσως αξίζει να υποφέρετε λιγάκι, αφού οι Κριοί είναι συνήθως αρκετά γοητευτικοί. Ο Κριός που σας επέλεξε για σύντροφο του δε θα χρειαστεί και πολύ καιρό για να εκδηλώσει τα συναισθήματα του.

Γενικότερα, είναι πολύ παρορμητικοί και αντιπαθούν τα χρονοβόρα φλερτ. Ό,τι είναι να γίνει πρέπει να γίνει τώρα! Όλα τα άλλα είνα χάσιμο χρόνου και δεν του αρέσει να τον σπαταλάει. Έτσι, λοιπόν στοχεύει επάνω σας και ίσως και να σας προτείνει από την αρχή να κάνετε σεξ, σαν να πρόκειται για κάτι απλό και φυσικό. Δεν φημίζονται για την διακριτικότητα τους! Τις περισσότερες φορές απαιτούν άμεση ανταπόκριση και ικανοποίηση των αναγκών τους..Εάν αυτή η προσέγγιση, δεν σας αρέσει , μπορείτε να αντιδράσετε, αλλά ο Κριός ίσως να μην σας δώσει δεύτερη ευκαιρία. Εύκολα και γρήγορα πολλές φορές στρέφεται προς άλλη κατεύθυνση, όσο και αν του έχετε κάνει μεγάλη εντύπωση.

Ταύρος

Γενικά, οι Ταύροι είναι άτομα προσγειωμένα, τα οποία ξέρουν εξαρχής τι θέλουν και τι ψάχνουν. Για να προσελκύσετε έναν άντρα Ταύρο, πρέπει να είστε ιδιαίτερα ελκυστική, θηλυκή και σαγηνευτική αλλά και να είστε διαθέσιμη για σεξ. Αν διαθέτετε και περιουσιακά στοιχεία, τόσο το καλύτερο, αν και οι άντρες Ταύροι δίνουν περισσότερο σημασία στη φυσική επαφή. Είναι γνωστό, βέβαια, ότι τα χρήματα αγοράζουν την ευτυχία και αυτός είναι ο λόγος που δεν τα περιφρονούν.
Αν θέλετε να προσελκύσετε μια γυναίκα Ταύρο, καλό θα είναι να έχετε κάποια χρήματα ή περιουσία γιατί δίνουν μεγάλη σημασία σε αυτό.Επίσης θα πρέπει να είστε πιστός, ελκυστικός και να της δηλώσετε πως την θέλετε για σύντροφο αλλά και για σύζυγο σας. Αυτά τα λίγα αρκούν για να κατακτήσετε έναν Ταύρο. Στην έναρξη της σχέσης σας, τα πράγματα είναι συγκεκριμένα και δεδομένα. Οι Ταύροι απαιτούν πίστη, αγάπη και αφοσίωση. Θεωρούν τον σύντροφο τους εξάρτημα του νοικοκυριού τους, ισόβια ιδιοκτησία τους και θεωρούν ότι έχουν κάθε δικαίωμα στην κατοχή τους.
Μην κάνετε το λάθος να ξενοκοιτάξετε, κι αν τύχει ποτέ φροντίστε να έχετε γερό άλλοθι! Αν τους πείσετε πως τα ψέμματα σας είναι αληθινά, θα το δεχτούν. Θα κάνουν τα πάντα για να φτιάξει ξανά η σχέση τους, για να κρατήσουν τον άλλον κοντά τους, για να μην φτάσουν στον χωρισμό αλλά και για να μην εκτεθούν κοινωνικά. Παρ’όλα αυτά η ζήλια του Ταύρου ίσως είναι αρκετές φορές πιεστική και ανυπόφορη…Βέβαια οι ματιές τους είναι χαρακτηριστικές και σίγουρα έχουν φτάσει στο απροχώρητο όταν σας κοιτάνε με νόημα στα χείλη!

Δίδυμοι

Γενικότερα, είναι πολύ δύσκολο να γνωρίζει κανείς τι είναι αυτό που πραγματικά ζητάνε οι Δίδυμοι από τις σχέσεις. Οι περισσότερες σχέσεις τις οποίες έχουν είναι φιλικές, οι οποίοι ίσως κάποια στιγμή μεταμορφώνονται σε ερωτικές, χωρίς να γίνεται σαφής η διαχωριστική γραμμή. Οι Δίδυμοι δεν καταλαμβάνονται από πάθη και τα δεινά του έρωτα δεν τους αγγίζουν. Έτσι δεν μπορεί κανείς να ξεχωρίσει πότε είναι πραγματικά ερωτευμένοι. Απλά θέλουν να παίρνουν ό,τι καινούριο και ενδιαφέρον φαίνεται στον ορίζοντα. Νομίζουν πως είναι γοητευμένοι αλλά κατά βάθος δεν ενδίδουν και δεν χαλάνε την προσωπική τους ζωή αλλά και το ρυθμό τους για κανέναν. Είναι αδύνατον να απαντήσουν ακόμα και οι ίδιοι αν αγαπάνε κάποιον ή όχι. Οι περισσότεροι δεν θέλουν σχέσεις και δεσμεύσεις, πέρα από τα απαραίτητα. Δεν αφήνουν περιθώριο να εισχωρήσει κανείς στην ιδιωτική τους ζωή και δεν υπάρχει περίπτωση να στερηθούν εύκολα την ελευθερία και την προσωπική τους ανεξαρτησία.
Xρειάζεται να κάνετε πολλή υπομονή και να τον πλησιάσετε σαν φίλος παρά σαν ερωτικός σύντροφος. Μετά από πολύ καιρό, μπορεί και να αλλάξει η σχέση προς την κατεύθυνση που εσείς θέλετε. Αν πάρετε είδηση πως ανταποκρίνεται χωρίς πλήξη στη πρόσκληση σας για κουβέντα και την ανάλυση των καταστάσεων, τότε ίσως και να σημαίνει πως ενδιαφέρεται για σας. Οι Δίδυμοι είναι άτομα που αγαπούν τις προκλήσεις και άτομα που ζητάνε λίγο απ’όλα! Θέλουν πολλές εμπειρίες και συχνά ίσως και οι ταυτόχρονοι εραστές που συνάπτουν σχέσεις είναι τελείως αντίθετοι χαρακτήρες μεταξύ τους. Γενικότερα, οι Δίδυμοι είναι πολύ απλόχεροι ως προς το αντίθετο φύλο, είτε πρόκειται για αισθήματα είτε για υλικά αγαθά και δώρα. Προτιμούν, όμως πολλές φορές να μην δίνουν σχεδόν τίποτα στον άλλον αλλά και να είναι πολύ μετρημένοι απέναντι τους εξαιτίας της μη σοβαρής ενασχόλησης τους εις βάθος με τα αισθήματα του συντρόφου τους.


Καρκίνος

Τα άτομα που έχουν γεννηθεί στο ζώδιο του Καρκίνου ή έχουν τη σελήνη στο ζώδιο αυτό, είναι από τα πιο συναισθηματικά του ζωδιακού. Οι απαιτήσεις τους είναι πολύ απλές και συγκεκριμένες, αλλά δύσκολα βρίσκουν κάποιο σύντροφο που να είναι τόσο ειλικρινής, φιλαλήθης και ευθύς, που να μπορεί να κατανοήσει αυτή την τόσο απλή σκέψη αλλά και τακτική. Δεν μπορούν εύκολα να κρύψουν τα αισθήματα τους και αν ενδιαφέρονται για εσάς θα εκδηλωθούν αρκετά γρήγορα. Για να τους προσελκύσετε, φροντίστε να έχετε αποκτήσει κάποια στοιχεία συμπεριφοράς τρυφερά και ευγενικά. Να ξέρετε επίσης ότι τα άτομα αυτά επηρεάζονται πολύ από την οικογενειακή τους ζωή και παράδοση. Οι Καρκίνοι ζητάνε κυρίως την ασφάλεια που παρέχει μια σχέση και μπορούν μέσα σε αυτό το πλαίσιο να δείξουν τον καλύτερο τους εαυτό. Τους αρέσει η οικογενειακή ζωή και πολλές φορές επηρεάζονται και από τις δικές τους ήδη οικογενειακές σχέσεις (συνήθως μητρικές), όπου και τις προβάλλουν στις σχέσεις τους.
Γενικότερα είναι πολύ δοτικοί στη σχέση τους και πιστέυουν πως και οι δυο πρέπει να φροντίζουν τη σχέση για να πάει καλά. Δεν τους αρέσουν συνήθως οι πολλοί ανοιχτοί γάμοι και γενικά προτιμούν τους πιο χαμηλών τόνων κύκλους. Θέλουν αποκλειστικότητα στη σχέση και τρυφερότητα.’Εχουν συνήθως υψηλά και ρομαντικά ιδανικά που είναι δύσκολα να πραγματοποιηθούν στις μέρες μας, κι έτσι οι Καρκίνοι πολλές φορές απογοητεύονται. Έτσι, βρίσκουν καταφύγιο στον δικό τους κόσμο και βάζουν το κέλυφος τους σαν ασπίδα. Εκεί, μπορούν να φανταστούν τα πράγματα όπως εκείνοι θέλουν και ονειρεύονται..
Για να προσελκύσετε ένα άτομο του ζωδίου αυτού θα πρέπει να έχετε ειλικρινή και αληθινά αισθήματα. Θα το διαισθανθούν και θα σας ακολουθήσουν! Επίσης μην ξεχνάτε ότι ένας Καρκίνος είναι ευαίσθητος και πληγώνεται εύκολα, και καλό θα είναι να προσέξετε να μην γίνετε ψεύτης ή πονηρός και ύπουλος, γιατί τότε θα είναι σίγουρα η αρχή του τέλους της σχέσης σας! Το τέλος ίσως και να αργήσει αλλά κάθε μέρα που θα περνάει θα είναι κι ένα βήμα πιο πίσω, κλεισμένος ολοένα και πιο πολύ στο δικό του καβούκι ώσπου κάποια στιγμή θα καταλάβετε ότι είστε μόνος ή μόνη σας.

Λέων

Οι Λέοντες γενικότερα έχουν δύναμη στον χαρακτήρα τους, ναρκισσιστικές τάσεις αλλά και αυξημένη ροπή ως προς το εγώ. Επίσης διακρίνονται για τη μεγαλοθυμία τους. Ο σύντροφος του Λέοντα θα πρέπει να είναι συγκαταβατικός, υποχωρητικός, ήρεμος, να ξέρει να τον περιποιείται και να τον φροντίζει αλλά και να τον κολακεύει και να του δείχνει τον θαυμασμό αλλά και τον σεβασμό του. Συνήθως οι άντρες Λέοντες είναι πιο απότομοι και πιο απαιτητικοί από τις γυναίκες. Επίσης, όταν ερωτεύονται οι άντρες Λέοντες γίνονται αρκετά επιπόλαιοι, ενώ οι γυναικές είναι συνήθως πιο λογικές και ήρεμες.
Ο άντρας Λέοντας όπως και οι γυναίκες, έλκονται από άτομα εντυπωσιακά εμφανισιακά. Τους αρέσει ο σύντροφος τους να είναι όμορφος αλλά θέλουν να είναι λίγο κατώτερος από εκείνους γιατί θέλουν να τραβούν εκείνοι περισσότερο τη προσοχή. Πολλές φορές, ίσως τον ακούσετε να καυχιέται για τις κατακτήσεις και τις θαυμάστριες που έχει! Εάν ένας Λέων ενδιαφερθεί για εσάς, το πιο πιθανό είναι να σας το δείξει αμέσως. Έλκεται από εντυπωσιακές γυναίκες και του αρέσει να είναι η γυναίκα λίγο κατώτερη από αυτόν. Ζητάει βέβαια την απόλυτη υπακοή αλλά και φροντίδα από την γυναίκα που θα ερωτευτεί. Δεν ανέχεται για κανέναν λόγο την απιστία από μέρους σας, αλλά από τη δική του μεριά ίσως υπάρξει άπιστος, κι αυτό πολλές φορές από την ανάγκη του για επιβεβαίωση.

Για τις γυναίκες Λιονταρίνες, ο έρωτας είναι μια αρκετά δύσκολη υπόθεση. Συνήθως μελετάνε πολύ τις προθέσεις του μελλοντικού συντρόφου τους αλλά και αναλύουν το αν αξίζει τον κόπο να δώσουν κάποια κομμάτια από τον εαυτό τους αλλά και της ζωής τους σε κάποιον που δεν γνωρίζουν ακόμα τόσο καλά. Αν ενδιάφερεστε για μια γυναίκα Λέων, καλό θα είναι να ξέρετε ότι θα πρέπει να δείξετε τον καλύτερο σας εαυτό αλλά και να κάνετε τεράστια υπομονή. Θέλει τον χρόνο της για να πειστεί ότι είστε ο κατάλληλος γι’αυτήν. Στις σχέσεις τους είναι αρκετά κτητικές και ζηλιάρες. Είναι γενικά πιστές, και δίνονται συνήθως απεριόριστα όπου και πολλές φορές άθελα τους ερωτεύονται τον λάθος άνθρωπο.

Παρθένος

Οι Παρθένοι γενικότερα είναι άτομα που δεν παρασύρονται εύκολα από ωραία λόγια και συγκινήσεις! Θέλουν να ξέρουν τι άτομο έχουν δίπλα τους και θα σας δώσουν και την ψυχή τους! Είναι από τους ανθρώπους που θέλουν να νιώθουν ασφάλεια αλλά και αποδοχή μέσα στη σχέση. Τους αρέσει να ψάχνουν την πιο ήπια, λογική αλλά και συμφέρουσα λύση σε ένα πρόβλημα, κι αυτό πολλές φορές γιατί θέλουν να αποφύγουν τις συγκρούσεις. Τους αρέσει η ειλικρίνεια, μισούν τους καυγάδες και τους αρέσουν οι ευθείς και ξεκάθαροι άνθρωποι.

Αναλύουν και κριτικάρουν τα πάντα. Ο σύντροφος της ζωής τους, που εκείνοι θα επιλέξουν θέλουν να είναι σοβαρός, οργανωμένος αλλά και τακτικός.
Συχνά, όμως οι Παρθένοι, μπλέκουν με απρόβλεπτους και παρορμητικούς συντρόφους, οπότε αναγκάζονται πολλές φορές να παίρνουν πάνω τους παραπάνω ευθύνες απ΄ότι θα έπρεπε. Ο Παρθένος, θα σας προσέχει και θα φροντίζει να μη σας λείπει τίποτα, αλλά είναι πολύ πιθανό να προσπαθεί να σας δημιουργήσει ενοχές επειδή τον ταλαιπωρείτε! Έχουν μια απαισιόδοξη τάση ως προς τη ζωή και αυτός είναι και ο λόγος που έχουν ανάγκη από ζωντανούς και εύθυμους συντρόφους. Έχουν επίσης μια ιδιαίτερη μανία με την καθαριότητα, οπότε καλό είναι να προσέχετε την υγιεινή σας αν θέλετε να είστε στο πλευρό ενός Παρθένου. Αν δείτε ότι ο/η Παρθένος σας κάνει σχόλια ή νοιάζεται για το τι τρώτε και πως τα πάτε με την υγεία σας τότε σίγουρα του έχετε κεντρίσει το ενδιαφέρον!

Ζυγός

Ο Ζυγός αγαπάει την ελευθερία αλλά είναι έτοιμος να παραδοθεί σε εκείνο το άτομο που πληρεί όλες τις προυποθέσεις που εκείνος έχει θέσει στο μυαλό του , και πάνω απ’όλα σε αυτόν που θα του δώσει αληθινή και ανιδιοτελή αγάπη. Τα άτομα αυτά αναζητούν επιβλητικούς, αποφασιστικούς και δυνατούς συντρόφους. Πολλές φορές, ίσως σας δίνουν την εντύπωση, ότι είναι γεννημένοι για έναν άλλον κόσμο. Οι Ζυγοί χρειάζονται ένα όμορφο περιβάλλον για να μπορούν να ζήσουν αλλά και να δημιουργήσουν. Τα προβλήματα της καθημερινότητας τον ταλαιπωρούν και του αλλάζουν τη διάθεση και τις σκέψεις του αλλά και καταστρέφουν την μέχρι τότε διαδρομή του.

Ο Ζυγός ζητάει από τον σύντροφο του να του εξασφαλίσει ένα όμορφο περιβάλλον κι εκείνος θα το ανταποδώσει με τη σειρά του, με αιώνια αγάπη, πίστη και αφοσίωση. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν γύρω του άτομα που ενδιαφέρονται για τον Ζυγό σας ερωτικά! Η απιστία είναι άμυνα και όπλο μαζί, γι’ αυτό καλό θα είναι να μην την προκαλέσετε! Άλλωστε, είναι κάτι εύκολο για έναν Ζυγό που συνήθως είναι άκρως γοητευτικός και σχεδόν ποτέ δε του λείπουν οι θαυμαστές ή οι θαυμάστριες. Γενικότερα, οι Ζυγοί επενδύουν πολύ στις σχέσεις και στα προβλήματα που η κάθε σχέση μπορεί να έχει. Τους απασχολούν αρκετά συχνά και έτσι χάνουν πολύτιμο χρόνο και αναλώνονται σε τέτοιου είδους σκέψεις.
Τα άτομα αυτά είναι ικανά να νιώσουν πολύ βαθιά και δυνατά συναισθήματα και πολλές φορές μπορούν να διαβάσουν τη ψυχή αλλά και τη σκέψη σας! Δυστυχώς όμως έχουν πολλές απαιτήσεις και αναζητούν το τέλειο κάτι που είναι τρομερά δύσκολο να βρεθεί! Δεν τους αρέσουν οι καυγάδες, οπότε αν είστε άτομο οξύθυμο καλό θα είναι να περιορίσετε τέτοιου είδους εκδηλώσεις γιατί θα τον κουράσετε. Όταν βρίσκεται σε κατάστασης σύγχυσης αποσυντονίζεται και προτιμάει να αποχωρεί και να επιστρέφει όταν τα πράγματα ηρεμήσουν. Ξέρουν πως να κάνουν έναν σύντροφο ευτυχισμένο γιατί μπορούν να καταλάβουν εύκολα αυτό που θέλει ο άλλος. Θέλουν όμως και περιμένουν το ενδιαφέρον από τη πλευρά του συντρόφου τους και η μη εκδήλωση του σημαίνει αδιαφορία! Και την αδιαφορία ο Ζυγός, την πληρώνει με το ίδιο νόμισμα!Την ψυχρότητα!!

Για να κρατήσεις έναν Ζυγό, πολλές φορές χρειάζεται ισσοροπία σε σκοινί, γιατί είναι άτομα πολύπλευρα και άπιαστα. Αν όμως ξέρετε τον τρόπο να τα προσεγγίσετε και να τα κρατήσετε θα δείτε ότι η ζωή μαζί τους θα είναι σχεδόν πάντα ενδιαφέρουσα!

Σκορπιός

Τα άτομα στο ζώδιο αυτό δεν ικανοποιούνται εύκολα από τις σχέσεις γι’αυτό και απογοητεύονται συχνά από αυτές. Πάντα μέσα τους, ψάχνουν για την τέλεια σχέση. Να έχει δηλαδή απέραντη τρυφερότητα, βαθιά συναισθήματα αλλά ταυτόχρονα να είναι αισθησιακή, ερωτική και παθιασμένη σχέση! Ο Σκορπιός αναζητάει σύντροφο δυναμικό, ανθεκτικό αλλά και ανεκτικό και που να μπορεί να αντέχει και να απορροφάει την ενέργεια της σχέσης!
Ο Σκορπιός που θα δείξει ενδιαφέρον προς εσάς, δεν θα σας το πει.Ίσως να σας το πει με τα μάτια. Γενικά, όμως θα παραμείνει σιωπηλός, απόμακρος και απρόσιτος. Θα σας παρατηρεί, εκεί που εσείς δε θα το καταλαβαίνετε! Θα σας κοιτάξει έντονα, ή θα αφήσει ένα υπονοούμενο που θα δηλώνει το ενδιαφέρον του. Είναι άτομα κτητικά και αν κάνετε κάποια σχέση μαζί τους το μόνο σίγουρο είναι ότι θα είναι μια μοναδική, σκοτεινή αλλά και αξέχαστη εμπειρία!

Τοξότης

Τα άτομα που έχουν γεννηθεί στο ζώδιο αυτό, αγαπούν τη περιπέτεια και μισούν τη ρουτίνα στη ζωή τους. Θέλουν από τον σύντροφο τους να είναι το ίδιο αισιόδοξος και ενθουσιώδης και να μπορεί να τους ακολουθεί στα σχέδια τους! Τους αρέσει να τους φροντίζετε και να τους δείχνετε στοργή ειδικά όταν τα πράγματα δεν πάνε τόσο καλά. Τους ελκύουν άτομα φιλοσοφημένα και με χιούμορ. Καλό θα είναι επίσης να διαθέτετε ειλικρίνεια, γιατί οι Τοξότε γενικά αντιπαθούν τα ψέμματα. Αν ένας Τοξότης ενδιαφερθεί για εσάς, δε θα διστάσει να σας το δείξει και ίσως και με τρόπο προκλητικό.
Οι Τοξότες γενικά, μπορεί να έχουν άσχημη γλώσσα ή να γίνονται χυδαίοι, και δυστυχώς δεν διακρίνονται τόσο για την διακρτικότητα και τους τρόπους τους. Είναι αρκετά απρόβλεπτοι και πολλές φορές μπορεί να γίνουν αρκετά αδιάκριτοι. Εάν είστε άνθρωπος της περιπέτειας, της διασκέδασης και του κεφιού τότε σίγουρα θα περάσετε πολύ όμορφα στο πλευρό ενός Τοξότη!

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι γενικά είναι δύσκολα και πολύ επιλεκτικά άτομα στις σχέσεις. Πριν δεσμευθούν σοβαρά, εξετάζουν τα πάντα και θέλουν να αποφεύγουν τις προβληματικές, απαιτητικές αλλά και πιεστικές σχέσεις. Οι σχέσεις που προτιμούν είναι εκείνες που τους υπόσχονται εξέλιξη, εύκολη, ευχάριστη και ξεκούραστη ζωή, πλούσιο και υψηλά κοινωνικό περιβάλλον, πολυτέλεια και άνεση. Στις σχέσεις τους είναι αυταρχικοί και αυστηροί και θέλουν οι άλλοι να τους υπακούουν. Γενικά, όμως σε σοβαρά προβλήματα και σε υποθέσεις προσωπικές είναι να απορεί κανείς με τη δειλία που δείχνουν. Για να μπορέσουν να λειτουργήσουν θα πρέπει να υπάρχει ένα ασφαλές περιβάλλον, όπου κι εκεί δείχνουν πόσο αποφασιστικοί και δυναμικοί είναι. Είτε αυτό αφορά τη δουλειά τους, την οικογένεια ή κάποια σχέση.

Οι Αιγόκεροι μισούν τις αλλαγές και πολλές φορές προτιμούν να παραμένουν σε ένα γάμο που μπορεί να μην έχει νόημα πια, παρά να ξαναφτιάξουν τη ζωή τους από την αρχή. Οι γυναίκες Αιγόκεροι είναι λίγο πιο συναισθηματικές, αλλά και αυτές όπως οι άντρες του ίδιου ζωδίου αφήνουν πάντα τη λογική τους να νικήσει. Ο άντρας μιας γυναίκας Αιγόκερω θα πρέπει να είναι από υψηλό κοινωνικό και οικονομικό επίπεδο, συνήθως υψηλότερο από εκείνην και προπάντος να της εξασφαλίζει ένα υψηλό εισόδημα και μια άνετη και πολυτελή ζωή. Γενικότερα, οι Αιγόκεροι νοιάζονται πολύ για την υπόληψη τους αλλά και τη γνώμη του κόσμου, οπότε καλό θα είναι, αν θέλετε να είστε στο πλευρό ενός Αιγόκερου, να δείχνετε ότι σέβεστε αυτές τις απόψεις του.
Οι Αιγόκεροι είναι άτομα που θα πάρουν αποφάσεις για τη σχέση τους όσον αφορα κάποιον χωρισμό, μόνο όταν βρεθούν σε κάποιο αδιέξοδο, ή υπό πίεση και κατά πάσα πιθανότητα όταν η σχέση θα έχει πια φθαρεί. Δεν του αρέσει να φαίνεται πως αυτός αποφάσισε, κι έτσι ίσως όταν κάτι δεν πάει καλά, να μην μπορεί κάποιος να του αποδώσει ευθύνες. Προτιμάει να αποφασίσει ο σύντροφος τους για μια τέτοια απόφαση, παρά εκείνος. Είναι πιστοί στα καθήκοντα τους, στα ήθη και στα έθιμα και είναι οι τυπικοί οικογενειάρχες.

Υδροχόος

Οι Υδροχόοι γενικότερα εκτιμούν τους ανθρώπους περισσότερο σαν φίλους παρά σαν μια καθαρά ερωτική σχέση. Αν ενδιαφέρεστε για έναν Υδροχόο καλό θα είναι να αποφύγετε τις επικρίσεις και την κριτική γιατ είναι κάτι που δεν του αρέσει καθόλου. Δεν τους αρέσουν επίσης οι προσκολλήσεις και οι πολύ συναισθηματισμοί. Το πιθανότερο είναι να θελήσουν να ξεφύγουν. Ο Υδροχόος θέλει να νιώθει ελευθερία κινήσεων για να μπορεί να δημιουργεί. Καλό θα είναι λοιπόν, να μην κάνετε έλεγχο και σκηνές ζηλοτυπίες γιατί θα το πάρει σαν πίεση. Όσο πιο ελεύθερο είναι ένας Υδροχόος, τόσο πιο πολύ θα καθήσει κοντά στον σύντροφο του.
Γενικότερα, οι Υδροχόοι είναι απολύτως προσγειωμένα άτομα και αρκετά λογικά, όπου πολλές φορές ίσως να φαίνεται ότι προσεγγίζουν τους ανθρώπους με έναν αντισυμβατικό τρόπο. Σίγουρα, θα ξαφνιάσουν τον σύντροφο τους με απρόβλεπτες κινήσεις και καινούριες ιδέες. Παρόλο που ο Υδροχόος θεωρείται ψυχρό και απαθές άτομο, καταφέρνει να γίνεται αρκετά συμπαθής γιατί συμφωνεί φαινομενικά με όλους και είναι πάντα πρόθυμος να βοηθήσει! Εάν ο σύντροφος που έχετε επιλέξει ανήκει στο ζώδιο του Υδροχόου, καλό θα είναι να συμβιβαστείτε με την ανάγκη του αυτή για ανεξαρτησία αλλά και για ελευθερία κινήσεων.

Ιχθείς

Οι Ιχθείς είναι άτομα που έχουν ανάγκη από μια σχέση όπου να υπάρχει στήριξη και κοινή πορεία. Θέλουν από τον σύντροφο τους ασφάλεια, σταθερότητα αλλά και καθοδήγηση. Η δυναμικότητα στον χαρακτήρα αλλά και η επιβλητικότητα είναι στοιχεία που λείπουν από έναν Ιχθύ και είναι στοιχεία που θα εκτιμούσαν πολύ να τα έχει ο σύντροφος. Ο ιδανικός σύντροφος γι’ αυτούς θα πρέπει να παίρνει πρωτοβουλίες και να είναι αρκετά αποφασιστικός. Ο Ιχθύς θέλει να βλέπει τον σύντροφο του ευτυχισμένο και θα κάνει τα πάντα για να τον ευχαριστήσει. Γενικότερα, μπορεί και έχει το χάρισμα να παραβλέπει τα ελαττώματα του συντρόφου και μπορεί και προσαρμόζεται χωρίς καταπίεση.
‘Ισως μερικές φορές ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα τους ωράρια, χωρίς να το πολυκαταλαβαίνουν. Οι άντρες Ιχθείς εκδηλώνουν πολύ εύκολα τα συναισθήματα τους όταν νιώσουν ερωτευμένοι. Οι γυναίκες των Ιχθύων, δεν αφήνουν να φανεί εύκολα ο συναισθηματικός τους κόσμος και μπορούν και τα κρύβουν. Όμως, έχουν την τάση να προσκολλώνται περισσότερο στον άντρα που τις ενδιαφέρει και πολλές φορές αισθάνονται παραπονέμενες στην αρχή της.

Comments

Popular posts from this blog

Είναι τσιμπημένος μαζί σου; Μάθε να διαβάζεις τα σημάδια!

Κριός Έχει μια ανεξέλεγκτη παρόρμηση να στριφογυρίζει το κεφάλι του προς την κατεύθυνση που είστε γύρω, προσπαθώντας να έχει οπτική επαφή μαζί σας. Κάθε φορά που τον κοιτάζετε τον βλέπετε να σας κοιτάζει, είτε έμμεσα είτε φανερά. Αυτά είναι τα πρώτα προφανή σημάδια ότι σας φλερτάρει. Ταύρος Καθαρίζει τον λαιμό του που έχει στεγνώσει κατά την προσπάθειά του να σας μιλήσει, καθώς το μυαλό του φαίνεται να έχει κολλήσει στον ήχο της φωνής σας. Επίσης, όταν βρίσκεται πιο κοντά σας, αν τύχει να μιλάτε σε κάποιους άλλους, προσπαθεί να σας αγγίξει ή να τυλίγει τα χέρια του γύρω σας. Είναι ο τρόπος του για να αφήσει τον κόσμο να γνωρίζει ότι είστε η δική του αγάπη και κάθε άλλος πρέπει να μένει μακριά.

Ιχθείς: 19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου

Ιχθείς: 19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου Το σύμβολο των Ιχθύων είναι δύο ψάρια που κολυμπούν αντίθετα. Κυρίαρχοι πλανήτες των Ιχθυών είναι ο Ποσειδώνας και ο Δίας. Το ζώδιο αυτό ανήκει στο στοιχείο του Νερού. Βασικά στοιχεία του χαρακτήρα των ατόμων αυτών είναι η ευαισθησία, η αστάθεια και οι ελιγμοί. Η αυθόρμητη τους αντίδραση είναι ευγενική και συγκαταβατική. Η λέξη κλειδί για τους Ιχθείς είναι: Εμπιστοσύνη. Η φράση κλειδί για τους Ιχθείς είναι: Νομίζω ότι. Το απέναντι και αντίθετο του ζώδιο είναι ο Παρθένος. Ο Ποσειδώνας, ο οποίος είναι ένας από του κυρίαρχους πλανήτες, χαρίζει στα άτομα αυτά ένα μυστήριο και μια τάση απομόνωσης. Οι Ιχθείς αγαπούν τη μοναξιά και το κλείσιμο στον δικό τους κόσμο. Η φαντασία των ατόμων αυτών είναι αχαλίνωτη, τόσο που καμιά φορά τα βγάζει έξω από την πραγματικότητα. Όταν αντιληφθούν ποια ακριβώς είναι η κατάσταση, τότε απογοητεύονται και αποτραβιούνται στα βάθη των ωκεανών, στη βυθισμένη κατοικία του Ποσειδώνα. Ο Δίας, που και αυτός κυβερνά το

Αιγόκερως: 22 Δεκεμβρίου – 20 Ιανουαρίου

Αιγόκερως: 22 Δεκεμβρίου – 20 Ιανουαρίου Το σύμβολο του ζωδίου του Αιγόκερου είναι μια άγρια κατσίκα. Ο κυρίαρχος πλανήτης του είναι ο Κρόνος. Το ζώδιο του Αιγόκερου ανήκει στο στοιχείο της Γης. Βασικό στοιχείο του χαρακτήρα του είναι η σταθερότητα. Η αυθόρμητη του στάση είναι προσεκτική και επιφυλακτική. Το απέναντι και αντίθετο του ζώδιο είναι ο Καρκίνος. Η λέξη κλειδί για τον Αιγόκερω είναι: Όφελος. Η φράση κλειδί του είναι: Εγώ χρησιμοποιώ. Ο Αιγόκερως κυριαρχείται από τον πλανήτη Κρόνο. Σύμφωνα με την αρχαία μυθολογία, ο Κρόνος ήταν γιος της Γης και του Ουρανού και πατέρας του Δία. Έτρωγε τα ίδια του τα παιδιά μέχρι που αυτοκαταστράφηκε και έχασε το θρόνο του. Αυτός ο πλανήτης προικίζει τα άτομα του Αιγόκερου με σταθερότητα, ικανότητα οργάνωσης, αποτελεσματικότητα, ωριμότητα, απέραντη υπομονή αλλά και φόβο για κάθε καινούριο και τρομερή προσκόλληση στα δεδομένα και συνήθη. Η πειθαρχία, το καθήκον και το πείσμα είναι βασικά χαρακτηριστικά τους. Η απαισιόδοξη στάση στη