Τρίτη, 25 Απριλίου 2017

Ψυχολογικό τεστ Αυτογνωσίας

Παρακάτω θα δείτε τρεις ερωτήσεις και θα πρέπει να σημειώσετε τις απαντήσεις κάπου ώστε να τις θυμάτε μετά. Θα εκπλαγείτε από τα αποτελέσματα!
Φανταστείτε ότι βλέπετε πέντε ζώα. Με ποιά σειρά τα βάζετε;
Αγελάδα, Τίγρης, Πρόβατο, Άλογο, Γουρούνι
Τώρα, δείτε τις παρακάτω προτάσεις και απαντήστε χωρίς να το πολυσκεφτείτε. Θα πρέπει να απαντήσετε μόνο με ένα επίθετο.
Ένας σκύλος είναι … Μια γάτα είναι … Ένας αρουραίος είναι … Ο καφές είναι … Η θάλασσα είναι …
Τέλος, σκεφτείτε πέντε άτομα που τα θεωρείτε σημαντικά. Σκεφτείτε ένα χρώμα για κάθε άτομο:
Κίτρινο, Πορτοκάλι, Κόκκινο, Άσπρο, Πράσινο

Απαντήσεις:
Οι απαντήσεις στην πρώτη ερώτηση δείχνει τις προτεραιότητές σας στη ζωή: Η αγελάδα δείχνει την καριέρα σας. Η τίγρη είναι η αίσθηση της αυτο-αξίας σας. Τα πρόβατα αντιπροσωπεύουν την αγάπη. Το άλογο αντιπροσωπεύει την οικογένεια. Ο χοίρος αντιπροσωπεύει τα χρήματα.

Οι απαντήσεις σας στη δεύτερη ερώτηση δείχνει πώς βλέπετε τη ζωή σας σε υποσυνείδητο επίπεδο: Η συσχέτιση που έχετε με το σκυλί δείχνει πώς βλέπετε την προσωπικότητά σας. Η συσχέτιση που έχετε με τη γάτα συμβολίζει την προσωπικότητα του συντρόφου σας. Η συσχέτιση που έχετε με τον αρουραίο δείχνει πώς βλέπετε τους εχθρούς σας. Η συσχέτιση που έχετε με τον καφέ είναι η στάση σας προς το φύλο. Η περιγραφή που δώσατε στην θάλασσα περιγράφει την ζωή σας συνολικά.

Τέλος, στο τελευταίο ερώτημα, τα χρώματα καθορίζουν τη στάση σας προς τους ανθρώπους αυτούς: Το κίτρινο είναι για το πρόσωπο που δεν θα ξεχάσετε ποτέ ότι είχε σημαντική επίδραση στη ζωή σας. Το πορτοκάλι είναι για το πρόσωπο που θεωρείτε έναν αληθινό φίλο. Το κόκκινο είναι για το πρόσωπο που αγαπάτε με όλη την καρδιά σας. Το λευκό είναι το άτομο που θεωρείτε μια αδελφή ψυχή. Το πράσινο είναι για το πρόσωπο που θα θυμάστε για το τέλος της ζωής σας.Πηγή:tilestwra.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου